Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

4o Φεστιβάλ ΟΙΤΗΣ 2010 – Πρόγραμμα


Μίλτος Πασχαλίδης
Σωκράτης Μάλαμας
Μπάμπης Στόκας
και πολλοί άλλοι
στο 4ο Φεστιβάλ ΟΙΤΗΣ 2010

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ιούνιος

15-25 Ιουνίου
Έκθεση φωτογραφίας της Λαμιακής Πολιτείας.

Παρασκευή 4:
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια δισκογραφικής πορείας ενώ παράλληλα με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος - Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του γνήσιου καλλιτέχνη.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: προπώληση 15 €, την ημέρα της συναυλίας 18 €

Τετάρτη 16:
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – μΠάντα - Κοάλα

Ο Ζακ Στεφάνου επανέρχεται με πιο ώριμο ήχο, δυναμικούς ρυθμούς και μελωδίες και με την καταλυτική συμβολή της μΠάντα- Κοάλα, πειραματίζεται σε ποπ δομές και ροκ ανατροπές. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια από τους δυο προηγούμενους δίσκους του Ζακ Στεφάνου καθώς και επιλεγμένες διασκευές που αντιπροσωπεύουν το συναυλιακό ύφος της μΠάντα-Κοάλα.
Τιμή εισιτηρίου: 15 €, Φοιτητικό 10 €

Δευτέρα 21:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ
Του ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ από το Θέατρο ΑΠΟΘΗΚΗ

Κάπου στην Βόρεια Ιρλανδία υπάρχει ένας απίθανος κήπος, με πανέμορφα δέντρα, κάθε λογής λουλούδια και χιλιάδες μελωδικά πουλιά! Ο κήπος ανήκει σ’ έναν Γίγαντα, ο οποίος λείπει για χρόνια σ’ ένα μέρος μακρινό. Σ’ αυτόν τον κήπο, κάθε μέρα μαζεύονται τα παιδιά και παίζουν. Άραγε, το γέλιο ενός παιδιού, θα μπορέσει να λιώσει την παγωμένη καρδιά ενός ΕΓΩΙΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ;
Τιμή εισιτηρίου: 12 €


Τετάρτη 23:
ΘΕΑΤΡΟ: ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ από το Θέατρο Αιχμή.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Νικολαίδης, ΑΝΤΙΓΟΝΗ: Φωτεινή Φιλοσόφου, ΚΡΕΩΝ: Κώστας Καστανάς, ΦΥΛΑΚΑΣ: Ζαχαρίας Ρόχας, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ: Κώστας Λάσκος, ΙΣΜΗΝΗ: Δανάη Καλαχώρα, ΑΙΜΩΝ: Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ΑΓΓΕΛΟΣ: Χρήστος Κανέλλης, ΕΥΡΙΔΙΚΗ: Κοραλία Ροδίτη, ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ: Γιάννης Νικολαΐδης, Μπάμπης Πισιμίσης, Μπάμπης Τιμοθέου. ΧΟΡΟΣ: Κώστας Λάσκος, Χρήστος Κανέλλης, Δανάη Καλαχώρα, Αλέκος Ρώτας, Ρένος Ρώτας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Λυδία Τσάμη κ.ά.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 20€ - 15€


Δευτέρα 28:
Παιδικό Παραμύθι με τη Σάσα Βούλγαρη
Τιμή εισιτηρίου : 10 €


Tρίτη 29: ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
Τιμή εισιτηρίου:15 €


Τετάρτη 30:
ΘΕΑΤΡΟ: ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ

Την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Η ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ», παρουσιάζει η «5η ΕΠΟΧΗ». Μια κωμωδία με δαιμόνια πλοκή και διαρκείς ανατροπές, που φτάνουν συχνά στα όρια της σκηνικής υπερβολής. Η κωμωδία ανεβαίνει σε απόδοση-σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Παίζουν οι ηθοποιοί: ΡΕΝΙΑ ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ - ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΦΩΤΑΚΗ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ - ΑΝΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 22€ - 17€


Ιούλιος

1-10 Ιουλίου
Έκθεση φωτογραφίας φωτογραφικής ομάδας Λαμίας

Πέμπτη 1:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: MAZOO & ΤΗΕ ZOO

Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών από την επιτυχημένη σειρά Mazoo and the Zoo έγιναν... μιούζικαλ! Οι αγαπημένοι σε όλους Mazoo μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια όταν ο Παπαγάλος τους αποφασίζει να επιστρέψει στην Αφρική για να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει. Πρωταγωνιστούν οι Ευθύμης Κοκκιναράς, Άρτεμις Κοκκιναρά και Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.
Τιμή εισιτηρίου: 18 €

Δευτέρα 5:
ΘΕΑΤΡΟ: Η ΣΤΡΙΓΚΛΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΝΑΚΙ

Η «Στρίγγλα που έγινε αρνάκι», μια από τις πρώτες κωμωδίες του Σαίξπηρ, μια από τις δημοφιλέστερες όλων των εποχών. Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μάστια Βραχάτη, Νίκη Γαβριηλίδου, Στέλιος Γούτης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Χρύσανθος Καγιάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Πατρίκιος Κωστής, Χρήστος Πλαΐνης, Δημήτρης Τσέλιος, Ηλίας Τσιάρας, Σόλωνας Τσούνης.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: Κανονικό 24€, Φοιτητικό 17€, Παιδικό 12€

Τετάρτη 7:
ΘΕΑΤΡΟ: ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟN ΟΥΙΛΙΑΜ;

Η Ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Το σκηνικό στην όμορφη Βερόνα. Οι Μοντέγοι και οι Καπουλέτοι σκοτώνονται, ένα μπαλκόνι βρίσκεται στο ισόγειο! Γιατί η Ιουλιέτα δάγκωσε το χέρι του πατέρα Λαυρέντιου; Γιατί ο Πάρης δεν μπορεί να μονομαχήσει με τον εαυτό του; Ερωτήματα που θέτει ο Ελισσαβετιανός συγγραφέας αναλύοντας σε βάθος το ερωτικό δράμα. Μια απίστευτα τρελή κωμωδία από τη θεατρική ομάδα της Φθίας Τέχνης Όραμα.
Τιμή εισιτηρίου: 10 €


Δευτέρα 12:
ΘΕΑΤΡΟ: ΑΠΟΨΕ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ

Η κωμωδία του Άκη Δήμου Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή που κέρδισε το θεατρικό βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου του Αθηνοράματος και το αθηναϊκό κοινό για δυο χρονιές. Στο ρόλο της Ιοκάστης Παπαδάμου, η Σοφία Φιλιππίδου.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: Κανονικό 22€, Φοιτητικό 17€, Παιδικό 12€


Τετάρτη 14:
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

Τον γνωρίσαμε από τα albums «Ένας κύκνος κλαίει» και «Φυσαλίδα», ως ερμηνευτή των τραγουδιών του Νίκου Ζούδιαρη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο album του με τραγούδια σε μουσική και στίχους που υπογράφει ο ίδιος, με τίτλο «τι είδες που δεν είδα εγώ;» Για περισσότερες πληροφορίες: www.apostolosrizos.gr
Τιμή εισιτηρίου:15 €


Παρασκευή 16:
ΘΕΑΤΡΟ: ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ

Τη διάσημη κωμωδία του Μολιέρου «Ο Αρχοντοχωριάτης» θα παρουσιάσει το ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. ΚΡΗΤΗΣ σε μετάφραση-διασκευή-σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου, με τον Δημήτρη Πιατά στο ρόλο του Κυρ Ιορδάνη (Αρχοντοχωριάτης). Πρωταγωνιστούν επίσης: Τάσος Παλαντζίδης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Κρίτα Νικολέτα Βλαβιανού, Γιώργος Χρανιώτης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ιωάννα Μυλωνά, Στέλλα Δρογγίτη.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: Κανονικό 20 €, Φοιτητικό 15 €


Δευτέρα 19:
ΘΕΑΤΡΟ: ΤΟ ΓΑΛΑ του Βασίλη Κατσικονούρη

Μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά. Μάνα : Άννα Βαγενά, Λευτέρης : Δημήτρης Πατσής, Αντώνης : Θανάσης Σαράντος, Νατάσα : Ηλιάνα Αραβή
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 22 € Φοιτητικό – μαθητικό 15 €

Τετάρτη 21:
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΚΟΥΤΡΑΣ-ΘΗΒΑΙΟΣ-ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
Τιμή εισιτηρίου: 18 €

Τετάρτη 28:
ΘΕΑΤΡΟ: Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΡΚΑ

Mε την Κωσταντίνα Μιχαήλ, την υπογραφή στη σκηνοθεσία του Δημήτρη Αποστόλου καθώς και ένα 10μελή θίασο ηθοποιών του θεάτρου και της τηλεόρασης. Μια μαγική κωμωδία του διάσημου θεατρικού συγγραφέα και ποιητή Φ. Γ. Λόρκα, με στοιχεία παραμυθιού και της υποβλητικής Comedia dell’arte! Μια σάτιρα για την υποκρισία και την ψευτιά της κοινωνίας αλλά και πώς η αγάπη σώζει από κάθε κακοτοπιά στις σχέσεις των ανθρώπων.
Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 17€ - 10€

Πέμπτη 29 :
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Τιμή εισιτηρίου:15 €


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ : Kρητικό γλέντι με το Βασίλη Σκουλά.
Με ένα κρητικό γλέντι, με γαμοπίλαφα, καλτσούνια και ρακιές κλείνει το 4ο Φεστιβάλ Οίτης και αποχαιρετάμε το καλοκαίρι.

1ο MULTI ETHNIC FESTIVAL

MULTI-ETHNIC ΙΟΥΛΙΟΣ

Όλες τις Τρίτες του Ιουλίου αφιέρωμα στην Ισπανία
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Πέμπτες του Ιουλίου αφιέρωμα στην Αφρική
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Παρασκευές του Ιουλίου αφιέρωμα στο Μεξικό
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

MULTI-ETHNIC ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Όλες τις Τρίτες του Αυγούστου αφιέρωμα στην Ινδία
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Πέμπτες του Αυγούστου αφιέρωμα στην Τουρκία
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)

Όλες τις Παρασκευές του Αυγούστου αφιέρωμα στην Κούβα
( μουσική, φαγητό, εκθέσεις, προβολές κ.α.)


Read more...

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μαχαιρίτσας Κότσιρας Μάνου στο Θέατρο Βράχων !!!


ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ
ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Για μία και μοναδική συναυλία όλοι μαζί

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΥΡΩΝΑ
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Αφροδίτη Μάνου και τα Κίτρινα Ποδήλατα ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία και μοναδική συναυλία κάτω από τη σκιά των βράχων την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χρωστούσαν αυτή την μουσική συνάντηση πολύ καιρό ο ένας στον άλλο. Δυναμικοί εκπρόσωποι του καλού ελληνικού τραγουδιού και οι δύο, μοιράστηκαν αυτό τον χειμώνα για πρώτη φορά τη σκηνή με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη τους συνεργασία υπήρξε δισκογραφική και άφησε πίσω της το single Εφάπαξ, το CD Ξύλινο αλογάκι, αμοιβαία εκτίμηση αλλά και την υπόσχεση για ένα συναυλιακό ραντεβού. Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν ο Γιάννης κι ο Λαυρέντης με φορτίο στις αποσκευές τους το ερμηνευτικό τους ταλέντο και το πλούσιο ρεπερτόριο στήνουν μαζί μια απολαυστική και ταξιδιάρικη, συναυλιακή μουσική γιορτή.

Ο Γιάννης Κότσιρας ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί της ερμηνείας και ποντάρει στις δυνατότητές του να φλερτάρει με τον ροκ ήχο, με το έντεχνο αλλά και το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερες του στιγμές, πάντα με το ίδιο πάθος. Ο ίδιος έχει να διαλέξει από ένα πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο χωρίς να διστάζει να πρωτοτυπήσει.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μία αφοπλιστική ειλικρίνεια, τραγούδια τρυφερά κι εκρηκτικά, ειρωνικά και σουρεάλ, μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!

Η Αφροδίτη Μάνου, τραγουδίστρια που είναι δύσκολο να χωρέσει κανείς κάτω από μία ετικέτα, συνθέτης και στιχουργός η ίδια, έρχεται στο πάρτυ με αποσκευές γεμάτες τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Τα «Κίτρινα Ποδήλατα», δηλαδή ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς έχουν κατακτήσει το κοινό με τη δυναμικότητά τους πάνω στη σκηνή. Με τραγούδια άλλοτε τρυφερά και άλλοτε κόντρα στο ρεύμα, φέρνουν τα δικά τους λυρικά, ροκ ακούσματα.

Συμμετέχει η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να αφεθούμε στην μελωδική και ιδιαίτερη φωνή της καθώς επίσης και στην μαγεία των τραγουδιών της που επελέγησαν να μας συντροφέψουν στις καλοκαιρινές ψυχαγωγικές μας αποδράσεις.

Τους συνοδεύει μια μοναδική οκταμελής ορχήστρα και τους υποστηρίζει- όπως πάντα- μια ηχοφωτιστική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.


Ώρα έναρξης : 21 :00

Τιμή εισιτηρίου : 20 ευρώ

Χρήσιμες πληροφορίες:

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα, τηλ.210 7609340 , φαξ.210 7664440,
e mail: info@culturedb.gr, www.festivalbyrona.gr, www.culturedb.gr

Θέατρα Βράχων: « Μελίνα Μερκούρη», « Άννα Συνοδινού», τηλ.210 7626438,
210 7626738


Προπώληση εισιτηρίων:

Δημαρχείο Βύρωνα Καραολή & Δημητρίου 32-36, Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ.

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ. Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. – 8.00 μ.μ.

Ταμεία Θεάτρων Βράχων:

Από Βύρωνα: Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.
Από Υμηττό: τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.
Δισκοπωλεία «METROPOLIS»
Δισκοπωλείο «SALINA» Υμηττού 125, Παγκράτι
Τicket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
www.ticketservices.gr τηλ.: 210 7234567
www.i-ticket.gr τηλ. Κρατήσεις: 801-11-60000


Read more...

«Μπορούν και οι… Goin’ Through»!!!


Ακούστε
το νέο τραγούδι
των Goin’ Through
με τίτλο «Μπορώ κι εγώ»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μετά την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Πολλά Προβλήματα» οι Goin’ Through μας παρουσιάζουν το νέο του cd single με τίτλο «Μπορώ κι εγώ» το οποίο ακούγεται στην τηλεοπτική διαφήμιση του Milko.

Το νέο τους cd single θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο από την δισκογραφική Universal Music.


Read more...

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Απόστολος Ρίζος Live στην «Τεχνόπολις»

Απόστολος Ρίζος live

Δευτέρα 7 Ιουνίου, στην “Τεχνόπολις”
του Δήμου Αθηναίων.

Ο τραγουδοποιός ξεκινάει το ταξίδι
του νέου του album με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”.

Συμμετέχει φιλικά η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

O τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος, εμφανίζεται τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, σε μια μοναδική συναυλία στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι) με αφορμή την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;”

Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και πλαισιωμένος από μια μπάντα εξαιρετικών μουσικών, ο Απόστολος Ρίζος θα μας ταξιδέψει στην ιστορία μιας ερωτικής σχέσης, που εκτυλίσσεται σαν ταινία. Κάθε τραγούδι και μια σκηνή αυτής της ιστορίας.

Απ’το πρώτο βλέμμα, την επιθυμία και τη διεκδίκηση, μέχρι το φόβο και την απουσία, την αλήθεια και το ψέμα, την προδοσία, το άλλοθι και την ενοχή. Σημεία στο χρόνο, που καθώς περνάει, μαζεύει θησαυρούς από τις μυστικές μας διαδρομές και μας τους επιστρέφει σε μια groovy ατμόσφαιρα ονείρου και παραζάλης.

Μετά από τις συνεργασίες του με τον συνθέτη Νίκο Ζούδιαρη στα albums "Ένας κύκνος κλαίει" και "Φυσαλίδα", μέσα από τις οποίες τον γνωρίσαμε ως ερμηνευτή, ο Απόστολος Ρϊζος περνάει πλέον στην όχθη του τραγουδοποιού, υπογράφοντας τους στίχους, τη μουσική, αλλά και την ενορχήστρωση των τραγουδιών του.

Με τη συντροφιά μιας από τις σημαντικότερες φωνές των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό τραγούδι, της Ρίτας Αντωνοπούλου, ο Απόστολος Ρίζος θα παρουσιάσει επίσης τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις δισκογραφικές συνεργασίες του με το Νίκο Ζούδιαρη στα albums “Ένας κύκνος κλαίει” και “Φυσαλίδα” , αλλά και αγαπημένων τους Ελλήνων και ξένων συνθετών (Μάνου Χατζηδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Tim Buckley, κ.ά).

Το νέο album του Απόστολου Ρίζου, κυκλοφορεί στο τέλος Μαϊου από τη Lyra.

Live brief:
Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010
Απόστολος Ρϊζος live @ "Τεχνόπολις"
Συμμετέχει: Ρίτα Αντωνοπούλου
Χορηγός: WIND
Με την υποστήριξη της “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Διοργάνωση: Wide Angle Communications

Τιμή εισόδου: Προπώληση: 12 & 10 ευρώ (φοιτητικό)
Στο ταμείο: 15 & 12 (φοιτητικό)


Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Θοδωρής Μακαρούνης: τύμπανα
Γιάννης Βουτσινάς: ηλ.μπάσο
Παύλος Συνοδινός: ηλεκτρική κιθάρα
Nikos Tattoo: τρομπέτα
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, μελόντικα

Σημεία προπώλησης:

Metropolis: Αθήνα, Κολωνάκι, Πειραιάς, Κηφισιά, Χαλάνδρι, Περιστέρι
Public: Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος,
Πειραιά - Γρ.Λαμπράκη 152-154
Fnac: Μαρούσι - The Mall: Ανδρέα Παπανδρέου 35
Γλυφάδα: Σ. Καράγιωργα 4 & Λαζαράκη
Μοναστηράκι: Μητροπόλεως και Αιόλου
Ticketone: www.ticketone.gr





Read more...

Η Δέσποινα Μοιραράκη στο Gala της Κυριακής!!!


Την... τηλεοπτική επιχειρηματία
Δέσποινα Μοιραράκη φιλοξενεί
αυτή την Κυριακή 23 Μαΐου στις 22:30
η Μαρία Σταματέρη στην εκπομπή «Gala».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρεται στη σχέση της με τον μέλλοντα σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη:

- «Όταν πρωτογνώρισα τον Γιάννη δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα μ’ αυτόν τον άνθρωπο να καταλήξω κάποια στιγμή σε μια σχέση ζωής. Με συγκίνησε ότι από το πρώτο βράδυ με θαύμασε αμέσως. Ήταν επιθετικός, μου έδωσε δηλαδή απολύτως να καταλάβω ότι του άρεσα κι ότι με ήθελε κοντά του».

Στην ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη για το πώς φαντάζεται το γάμο της, απαντά:

- «Θα φορέσω νυφικό, ναι. Και το θέλω πολύ. Το νιώθω, το θέλω, μου βγαίνει απ’ τη ψυχή μου, μου δημιουργεί ευχαρίστηση, χαρά, ευτυχία, σαν μικρό παιδί».

Στη συνέχεια μιλάει για τους τρεις γιους της και αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, πώς δέχτηκαν τον μέλλοντα σύζυγό της. Τι της είπαν για εκείνον και γιατί τον ευχαριστούν.

Ακόμη, η μητέρα Μοιραράκη λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρώτο της γιο για τη στήριξη που της έδωσε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της.

- «Τον ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου και του είμαι ευγνώμων. Τον ευχαριστώ που είμαι μητέρα του».

Τέλος, η μητέρα της Αναστασία, γυρίζει πίσω το ρολόι του χρόνου και θυμάται τη ζωή της κόρης της πριν γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.


Read more...

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Alors On Danse – 2 εβδομάδες στην κορυφή των Charts !!!



Αυτό είναι το πιο μεγάλο Hit
αυτή τη στιγμή στα ελληνικά ραδιόφωνα

Το τραγούδι ALORS ON DANSE του Stromae
βρίσκεται στη κορυφή των ελληνικών
Radio Air-Play Charts για 2 συνεχόμενες βδομάδες

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Επίσης έχει φτάσει και στη κορυφή των chart singles του ελληνικού i-Tunes
Aκόμη το ALORS ON DANSE έφτασε Νο.1 στο Billboard European Hot 100 Singles Chart !!!




Το πραγματικό όνομα του Stromae είναι Paul Van Haver. Γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου το 1985 στις Βρυξέλλες (Βέλγιο), απο Ρουαντανό πατέρα και και Βελγίδα μητέρα.Έκανε τα πρώτα μαθήματα μουσικής από την ηλικία των 11 και γρήγορα ανακάλυψε ότι αυτό είναι το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει.

Το 2003, έγινε γνωστός κάνοντας ντουέτο με τον ράπερ JEDI, με τον οποίο πριν χωρίσουν κάνουν μερικά τραγούδια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το 2008 ο Stromae ξεκινάει να σπουδάζει σε κινηματογραφική σχολή αφού θέλει να γίνει σκηνοθέτης.

Παράλληλα με τις σπουδές σκηνοθεσίας ηχογραφεί ένα EP με τα οποία άρχισε να γίνεται γνωστός.

Τα tracks αυτά θα τα τραγουδήσουν οι Anggun, Kery James κ.α.. Το 2009, ο Stromae κυκλοφορεί το τραγούδι «Alors on Danse» που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία.

Το ALORS ON DANSE θα είναι το απόλυτο dance hit του καλοκαιριού......

Το album του Stromae θα έχει τίτλο "Cheese" και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου


Read more...

Αύριο ξεκινάει η προπώληση για τον Ozzy Osbourne !!!



Ο OZZY OSBOURNE ΣΤΟ TERRAVIBE PARK
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Η αναμονή τελείωσε!!!

Η προπώληση των εισιτηρίων
για τη συναυλία του Ozzy Osbourne
ξεκινά αύριο Τετάρτη 19 Μαΐου, ώρα: 10.30

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο αρχιερέας του metal έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park, στην Αθήνα.

Σε ένα εκρηκτικό βράδυ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πατριάρχη της rock, από τους Black Sabbath μέχρι το τελευταίο προσωπικό του album “Scream”, που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Αυθεντικό rock στα καλύτερα του!!

Ο Ozzy Osbourne, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα "αλώσει" τη σκηνή του TerraVibe Park και θα μας χαρίσει στιγμές τρομακτικής συγκίνησης!!!
Μία εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού rock!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα 4000 εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 39 €.
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 45 €.

Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος μπροστά στη σκηνή (Pitch A) που κοστίζει 75 €.

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €.

Το εισιτήριο στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.


Read more...

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Νέα ονόματα προστέθηκαν στο Line Up του Rockwave !!!




Νέα εκρηκτικά ονόματα στο Line Up
του RockWave Festival 2010

AVIV GEFFEN
PEYOTI FOR PRESIDENT
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ένα νέο όνομα και παλιός γνώριμος του ελληνικού κοινού
και του Rockwave Festival, έρχεται να προστεθεί
στο line up της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ: Ο Aviv Geffen!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η πορεία του εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, σημαντική και γεμάτη από rock μουσικές ιστορίες. Διορατικός και φιλεύσπλαχνος, ο Aviv Geffen έχει ξεπεράσει τα 2.5 εκατομμύρια σε πωλήσεις παγκοσμίως και η μουσική του είναι βαθύτατα συνδεδεμένη, με την ανθρώπινη εξέλιξη και την ειρήνη.

Η πρώτη επιτυχία ήρθε το 1993, με το αμφιλεγόμενο ‘Cloudy Now’ – που έκτοτε έγινε το τραγούδι που σημάδεψε την καριέρα του – και το οποίο απαγορεύτηκε από το Ισραηλινό ραδιόφωνο. Παρόλα αυτά έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση που κατέκτησε την κορυφή των charts. Τα τραγούδια του Geffen άρχισαν να αγαπιούνται από τους πάντες και οι συναυλίες του να γίνονται sold-out. Τα albums του, το ένα μετά το άλλο γίνονται χρυσά και πλατινένια και τον έχουν χαρακτηρίσει, ως τον Ισραηλινό David Bowie.

Έχει καταφέρει να παροτρύνει τις μεταγενέστερες μουσικές γενιές να σκεφτούν για τους εαυτούς τους, και μπορεί πλέον να μετράει ανάμεσα στους οπαδούς του, τον David Bowie και τον Lou Reed.

Μέσα από την μουσική του δεν φοβάται να πει την άποψη του και ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει στα live τα τραγούδια του, είναι συναισθηματικός και μοναδικός.
Γνώριμος στο φεστιβάλ, από την περσινή συναρπαστική του εμφάνιση, επανέρχεται με νέες μελωδίες από το πρώτο αγγλόφωνο προσωπικό του album, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010
Το πολυεθνικό αμάγαλμα που ακούει στο όνομα Peyoti For President, θα ανοίξει το line up της τρίτης ημέρας του Rockwave Festival.

Ανακάλυψη του Manu Chao, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην περσινή περιοδεία του στη Βρετανία, οι multi-national Peyoti For President, έχουν την έδρα τους στο Λονδίνο, αλλά η καταγωγή των μελών τους ξεκινά από την Κολομβία και φτάνει μέχρι την Πολωνία. Οι Peyoti For President "λεηλατούν" κυριολεκτικά παραδόσεις και κλισέ καταλήγοντας σε ένα παραλήρημα, που χωράει μέσα του τα πάντα: από το punk των Clash, το funk και το hip hop μέχρι τα βαλκανικά πνευστά και τις latin αναφορές.

To 2009, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album “Rising Tide of Comformity” που χαρακτηρίστηκε, ως αυθεντικά γνήσιο και ειλικρινές για το φιλειρηνικό του πνεύμα. Τη ίδια χρονιά η ακτιβιστική ομάδα UK Stop the War, τους χαρακτήρισε ως “η μουσική απάντηση στον Che Guevara”.
Η μουσική τους ξεφεύγει από τα κατεστημένα. Με ήχους latin, rock, funk και flamenco δεν είναι απλώς ένα μουσικό group, είναι περισσότερο στάση ζωής, είναι φιλοσοφία σκέψης, είναι νοοτροπία!! Χωρίς αναστολές και καλοπιάσματα έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα μας παρασύρουν σε μία τρελή μουσική αναστάτωση!!

Τους Peyoti for President αποτελούν οι: Pietro DiMascio, Daniel Cerejo, Luis Alfredo Garcia Castaneda, Sabio Bartlomiej Janiak, Ayoze de Alexandro Lopez, Alua Do Nascimento, Alex Duggan.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival συνεχίζεται.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της πρώτης μέρας του Rockwave Festival, 7/7/2010, κοστίζουν 49 €.

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 60 €.

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 95 €.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της δεύτερης μέρας του Rockwave Festival, 10/7/2010, κοστίζουν 39 €.

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45 €.

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €.

Η τιμή εισιτηρίου στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα είναι 60 €.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της τρίτης μέρας του Rockwave Festival, 11/7/2010, κοστίζουν 39 €.

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45 €.

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €.

Η τιμή εισιτηρίου στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα είναι 60 €.

Το τριήμερο εισιτήριο του Rockwave Festival κοστίζει 120 €.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη

Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.


Read more...

Νέο album από τον Eminem !!!




O Eminem o μεγαλύτερος καλλιτέχνης
σε πωλήσεις της δεκαετίας
ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας
του νέου του album !!!
Και όχι μόνο αυτό..........

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το νέο του single "Not Afraid" φτάνει κατευθείαν στο No.1 του Billboard Hot 100 Chart για αυτή την εβδομάδα

Είναι μόλις το 16ο τραγούδι στην ιστορία της μουσικής που καταφέρνει να κάνει ντεμπούτο από την θέση No.1!!!

O Eminem o μεγαλύτερος καλλιτέχνης σε πωλήσεις της δεκαετίας ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του album !!!

Ο τίτλος του θα είναι RECOVERY και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι στις 22 Ιουνίου!!!

Το RECOVERY είναι το 7ο studio album του Eminem και όπως πάντα συνεργάζεται με τους καλύτερους Hip-hop τραγουδιστές της αμερικάνικης σκηνής όπως DJ Khalil, Just Blaze, Jim Jonsin, Boi-1da κ.α.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά από τη κυκλοφορία του Relapse έρχεται η κυκλοφορία του RECOVERY.Με το Relapse o Eminem κατάφερε να γίνει ο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την δεκαετία που μας πέρασε και να ανακυρηχθεί Artist of the Decade από το Neilsen SoundScan.Το Relapse έφτασε κατευθείαν στη κορυφή των charts του Billboard έγινε διπλά πλατινένιο σε πωλήσεις ενώ ο Eminem κέρδισε το 11ο Grammy Awards στη κατηγορία Best Rap Album για το 2009.

Αν και η αρχική σκέψη του Eminem ήταν να δημιουργήσει το sequel του Relapse, γράφοντας συνεχώς νέα τραγούδια η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε γρήγορα.

Δεν ήταν μόνο ότι είχε καινούργιο υλικό αλλά και η συνεργασία του με νέους παραγωγούς οδήγησαν τον Slim Shady στην ιδέα ενός νέου album και όχι απλώς στη συνέχεια του Relapse 2 .Όπως ο ίδιος αναφέρει η μουσική στο νέο του album είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την προηγούμενη δουλειά του .

Ο πιο πετυχημένος rapper όλων των εποχών μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 78,000,000 albums παγκοσμίως!!!


Ακούστε παρακάτω το νέο single του Eminem με τίτλο "Not Afraid" που έφτασε κατευθείαν στο No.1 του Billboard Hot 100 Chart


Read more...

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας Live στο Terra Vibe Park !!!




2010 BEST OF TOUR
10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
TERRAVIBE PARK

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά
την Τρίτη 18 Μαΐου, στις 10:30

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Προμηθευτείτε ΠΡΩΤΟΙ το εισιτήριο σας με μόλις 11 € !!

Το Αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μουσική επανασύνδεση των Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα σε μία μοναδική βραδιά στο TerraVibe Park, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010.

Ένα μουσικό ταξίδι από το “Μια βραδιά στο Λούκι” και τα “Ζεστά ποτά”, μέχρι το “Στους ελαιώνες της αγάπης”.

Οι Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, μέσα σε μία βραδιά θα μας δώσουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε ξανά σε μουσικές διαδρομές που όλοι αγαπήσαμε. Το αγαπημένο δίδυμο θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας του, που έχουν σηματοδοτήσει την ελληνική μουσική ιστορία των εικοσιπέντε τελευταίων χρόνων.

Η Big Star Promotion, κατανοώντας τις νέες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, αποφάσισε να διαμορφώσει την τιμή του εισιτηρίου που ξεκινάει πλέον από τα 11 € για την μεγάλη Αθηναϊκή συναυλία τους, στο TerraVibe Park, το Σάββατο 26 Ιουνίου, δίνοντας την ευκαιρία σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού, να χαρεί τους Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα.

Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριο σας !!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα πρώτα 4000 εισιτήρια κοστίζουν 11 €.
Τα επόμενα 4000 εισιτήρια θα κοστίζουν 13 €.
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 €.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Ticket House
Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (έναντι στοάς), Τηλ: 210 3608366
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102, Τηλ:2310 264880

ΙΑΝΟΣ
Αθήνα, Πανεπιστημίου 24, Τηλ: 210 3217917
Θεσσαλονίκη, Πλατεία Αριστοτέλους 7, Τηλ: 2310277004
Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr

Οι πόρτες ανοίγουν 18:30


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online