Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

“Καίτη Γαρμπή... Reloaded Party”



Στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο “Καίτη Reloaded Party” στο Alpa Prive στο Θησείο. Ένα μεγάλο party που έχουν ετοιμάσει οι θαυμαστές της Καίτης Γαρμπή για την προσφορά της στην δισκογραφία όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από το party, όσοι βρεθούν εκεί θα ταξιδέψουν στην πορεία της Καίτης στην δισκογραφία και τις πίστες.

Οι θαυμαστές της Καίτης θα αποκαλύψουν επίσης και αυτό που καιρό ετοιμάζουν: το επίσημο site www.garbofans.gr, το νέο διαδικτυακό "σπίτι" της Καίτης στο Internet!


Στο party θα παραβρεθούν οι συνεργάτες της Καίτης, ενώ δεν αποκλείεται να είναι εκεί και η ίδια, καθώς είναι γνωστή η άψογη σχέση που έχει με το fan club της!


Read more...

Νέα ημερομηνία για Τερζή - Παπαρίζου


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 30 Οκτωβρίου, έναρξη των εμφανίσεων της Έλενας Παπαρίζου και του Πασχάλη Τερζή.


Η έναρξη των εμφανίσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου


Η αναβολή της έναρξης έγινε για τεχνικούς λόγους, αφού παρουσιάστηκαν προβλήματα στα σκηνικά και όχι για διαμάχες ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες, όπως πρόλαβαν και είπαν οι κακές γλώσσες.


Η Έλενα θα βρίσκεται μαζί με τον Πασχάλη Τερζή μετά από την επιτυχημένη περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν 200.000 fans. Το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει τα αγαπημένα νέα κομμάτια από το πλατινένιο album "Βρίσκω το λόγο να ζω".


Μαζί τους θα εμφανίζονται, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο οποίος ήταν μαζί με την Έλενα στην καλοκαιρινή της περιοδεία, η Σοφία Στρατή και ο Άκης Δείξιμος.


Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τη μουσική επιμέλεια ο Γιάννης Νικολαΐδης και ο Θανάσης Χόνδρος.


Read more...

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Ο Αντώνης Ρέμος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης



Τον Αντώνη Ρέμο σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα, θα έχουν την τύχη και την χαρά, να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το αφιέρωμα θα έχει τίτλο «Πλέσσας... αυτός ο άγνωστος» και θα περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ακουστούν αποσπάσματα και παραλλαγές από γνωστά και λιγότερο γνωστά έργα του δημιουργού, ενώ στο δεύτερο συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, το θέατρο και τη δισκογραφία που αγαπήθηκαν πολύ.

Α' Μέρος
Παραλλαγές για Συμφωνική Ορχήστρα από θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες
- Σκηνές του δρόμου
- Ένας μεγάλος έρωτας (1964)
- Ορατότης μηδέν (1970)
- Η Χιονάτη και τα επτά γεροντοπαλίκαρα (1960)

Β' Μέρος
- Ένας ουρανός μ’ αστέρια (Στίχοι: Θάνος Σοφός)
- Ποια νύχτα σ’ έκλεψε (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Μοιρολόι (Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης)
- Άμα δείτε το φεγγάρι (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Λαϊκή σουίτα
- Θα πιω απόψε το φεγγάρι (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Όλα δικά σου (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου (Στίχοι: Δανάη)
- Γλυκά πονούσε το μαχαίρι (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Κι εσύ θα φύγεις (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Το φεγγάρι πάνω Θεέ μου (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Πρώτη φορά (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Έχω στενάχωρη καρδιά (Στίχοι: Γιάννης Δαλιανίδης)
- Βυζαντινό σημάδι (Α’ δημόσια εκτέλεση)
- Έκλαψα χθες (Στίχοι: Άκος Δασκαλόπουλος)
- Ξημερώνει Κυριακή (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)
- Βρέχει φωτιά στη στράτα μου (Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος)

Αντώνης Ρέμος: φωνή
Εύη Σιαμαντά: φωνή
Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Καλαμαριάς
Διεύθυνση Ορχήστρας: Κωστής Παπάζογλου

Τιμές εισιτηρίων:
60€, 50€, 40€, 30€, 12€ (μαθητικά-φοιτητικά)

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης


Read more...

Μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα !!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα «Φίλων», οργανώνει το Ε.ΚΕ.ΔΙ (Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης και Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των Επιπλοκών του), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Διαβήτη.

Στο πρώτο μέρος με τίτλο «Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» θα παρουσιαστούν, σε πρώτη εκτέλεση, ποιήματα της διακεκριμένης βυζαντινολόγου Κυρίας Ελένης Γλυκατζή Αρβελέρ μελοποιημένα από τον συνθέτη Νίκο Πλάτανο σε σκηνοθεσία Μέμης Σπυράτου. Ποιήματα τραγούδια, «μαθήματα ιστορίας» από την Ελένη Αρβελέρ για το πως οργανώνεται η καθημερινότητα μας, πως εκφράζεται στην διαδρομή η εθνική μας συνείδηση και πως μικρά ιστορικά γεγονότα μας αποκαλύπτουν την « ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ». Μερικά από αυτά τα ποιήματα, για πρώτη φορά ακούστηκαν μελοποιημένα από τον Γιώργο Νταλάρα σε σύνθεση Νίκου Πλάτανου, διαβάστηκαν από την Μέμη Σπυράτου και συζητήθηκαν με την Ελένη Αρβελέρ κατά την διάρκεια μιας ανατρεπτικής παράστασης στο θέατρο REX τον Νοέμβρη του 2004. Την εκδήλωση πραγματοποίησε το περιοδικό «Αρχαιολογία και Τέχνες» στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ «ΑΓΩΝ».

Στο δεύτερο μέρος ο Γιώργος Νταλάρας, ερμηνεύει τραγούδια- ποιήματα, σταθμούς της ελληνικής μουσικής, μελοποιημένα από μεγάλους συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Σταύρο Κουγιουμτζή, Μάνο Λοϊζο κ.α.

Συμμετέχουν: Ασπασία Στρατηγού, Αρετή Κετιμέ και η παιδική χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου.



Προπώληση εισιτηρίων από 27 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Τιμές εισιτηρίων: 100€ Διακεκριμένη ζώνη
70€ Α' Ζώνη
40€ Β’ Ζώνη
30€ Γ’ Ζώνη
20€ φοιτητικό εισιτήριο.


Read more...

Kalomoira... is Back !!!



Επιστρέφει η μια και μοναδική Καλομοίρα. Ναι είναι γεγονός, η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα. Όχι για καποια νεα δισκογραφική δουλειά αλλά για να παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Καλομοίρα θα είναι η παρουσιάστρια του νέου reality τηλεπαιχνιδιού «Big in Japan».

Η 23χρονη αοιδός αν και βρισκόταν στην Αμερική (ετοιμάζεται και για γάμο) και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας φάνταζε δύσκολο, είπε το «ναι» αφού βρήκε την πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα.

Μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, μόνο η Καλομοίρα ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι πιθανόν να βρίσκεται στην Ελλάδα σε τέσσερις μήνες, τότε δηλαδή που θα βγει το παιχνίδι στον αέρα.

Στο μεταξύ η Καλομοίρα δεν θα αφήσει έτσι τους φίλους της. Oι fans της θα την απολαύσουν σύντομα σε μια μοναδική συναυλία που ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Ελλάδα.



Read more...

Η Dido επιστρέφει με νέο album !!!



Με νέο album επιστρέφει η Dido, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από την δισκογραφία.
Το νέο album με τίτλο “Safe Tripe Home” θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου στην Βρετανία και μια μέρα μετά στις ΗΠΑ. Από το νέο album έχει ήδη κυκλοφορήσει το single “Don’t Believe in Love”.
Αυτό θα είναι το τρίτο προσωπικό album της Dido μετά το πολύ επιτυχημένο “Life For Rent” που είχε φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts σε πολλές χώρες του κόσμου.
Η κυκλοφορία του album ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου αλλά τεχνικά προβλήματα στην παραγωγή, υποχρέωσαν την Dido και την εταιρεία της να μεταθέσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 17 Νοεμβρίου.
Το τραγούδι “Grafton Street” είναι αφιερωμένο στον πατέρα της που πέθανε σε ηλικία 68 ετών.
"Η απώλειά του ήταν μεγάλη για μένα. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Ήμουν κοντά του και ήμουν χαρούμενη μαζί του", τόνισε η Dido που μετανιώνει επειδή η καθυστέρηση του τρίτου της άλμπουμ δεν της έδωσε την ευκαιρία να το παρουσιάσει στον πατέρα της: "Ήταν κοντά μου και είχε ακούσει ένα μέρος από την νέα μου δουλειά. Δυστυχώς δεν μπορώ να του παίξω όλο το άλμπουμ", συμπλήρωσε η Dido.

Το album περιλαμβάνει 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια κανονική και μια deluxe edition με 2 cd. Στο δεύτερο cd θα περιλαμβάνει 3 επιπλέον κομμάτια μαζί με την διασκευή του “Northern Skies” από τον Rollo Armostrong.

Εκτός από τα bonus tracks θα περιέχεται το "press kit", το πλήρες προωθητικό υλικό που απεστάλη στον τύπο για την παρουσίαση του άλμπουμ, αλλά και τέσσερις "καρτ ποστάλ" της Dido.

Τα τραγούδια του "Safe Trip Home":

Don't Believe in Love
Quiet Times
Never Want to Say It's Love
Grafton Street
It Comes and It Goes
Look No Further
Us 2 Little Gods
The Day Before The Day
Let's Do The Things We Normally Do
Burnin' Love
Northern Skies
και τα bonus tracks στην deluxe edition:
For One Day
Summer
Northern Skies
The Day Before The Day

Απολαύστε το single “Don’t Believe in Love”


Read more...

Το παρελθόν… της Άννας Βίσση !!!

Το Mad TV και ο Love Radio 97,5 παρουσίασαν σε ταυτόχρονη μετάδοση το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση με τίτλο "Το Παρελθόν Μου". Το www.mad.tv σας το παρουσιάζει σε πρώτη μετάδοση online! Μπορεί λόγω τεχνικών προβλημάτων η Άννα να μην ήταν ζωντανά στο ΟΚ! με τον Θέμη Γεωργαντά αλλά στις 30/10 στις 18:00 θα μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά! Stay tuned!




Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online