Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

"Αγαπημένη μου showbiz" με Ominus & Dj "S"

Την νέα τους επιτυχία μέσα από το νέο τους album «Παραλίγο διάσημοι» οπτικοποίησαν ο Ominus και ο Dj S με τίτλο “Αγαπημένη μου showbiz”

Σας παραθέτουμε και το Δελτίο τύπου για την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά

"Παραλίγο Διάσημοι" τιτλοφορείται η τρίτη δισκογραφική δουλειά του ελληνικού χιπ-χοπ ντουέτου Ominus & Dj "S". Καθόλου τυχαίος ο τίτλος, καθώς το τελευταίο τους cd single "Η ζωή μου" που κυκλοφόρησε μέσα στο 2007 σημείωσε επιτυχία. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους δύο album, το Ominus Ρήση (2002) και το Ominus Οδύσσεια (2004), το αχώριστο δίδυμο του Ominus και του Dj "S" επιστρέφει δριμύτερο με το πιο ανατρεπτικό project της μέχρι τώρα πορείας του και 13 ολοκαίνουργια κομμάτια που θ' αγγίξουν ακόμα και τον πιο δύσκολο ακροατή.

Με βάση πάντα τον αιχμηρό χιπ-χοπ στίχο, σατιρίζουν με μοναδικό τρόπο τη σύγχρονη Ελλάδα στο ιδιαίτερα καυστικό "Αγαπημένη μου showbiz", δίχως να ξεφεύγουν από τον ποιητικό και έντεχνο χαρακτήρα τους σε κομμάτια όπως το "Λες" και το "Όσο τίποτα στον κόσμο", μιλώντας για ανθρώπινες σχέσεις και καθημερινά βιώματα. Οι ακροατές του είδους αναμφίβολα θα λατρέψουν τα δυνατά beat και τις ρυθμικές συνθέσεις στο "Περίμενε με" και το "Σ' απευθείας Μετάδοση" με τη συμμετοχή του αμερικάνου ράπερ Little Vic. Το σίγουρο πάντως είναι πως ανεξαρτήτου ηλικίας το "Παραλίγο Διάσημοι" θ' αφήσει το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του ν' απλωθεί στην καρδιά και στο μυαλό των ακροατών!

Δείτε το νέο video clip του Ominus και Dj S

blogger templates 3 columns | Make Money Online