Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Η HOT Ρία Αντωνίου δοξάζει την Ελλάδα στο εξωτερικό!!!

Η αναπληρωματική Star Hellas και Miss Hellas, βρίσκονται στο εξωτερικό για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η αναπλ. Star Hellas Ρία Αντωνίου, ταξίδεψε μέχρι τις Φιλιππίνες για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Earth με ρούχα του οίκου Nikos-Takis. . Τη βραδιά του τελικού, που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου στην πόλη Παμπάνγκα, θα φορέσει πριγκιπική τουαλέτα και στον προκριματικό εντυπωσιακή κόκκινη. Και φυσικά, τα εγχώρια περιοδικά, δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την επίσκεψη της Ρίας στην χώρα τους και ήδη έχει δεχτεί πάρα πολλές προτάσεις για sexy φωτογραφήσεις.

Η αναπλ. Miss Hellas, Χριστίνα Ροδίτη θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό Miss International 2008, με ρούχα που σχεδίασε ο Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκος. Hδη έλαβε μέρος στο Festival of Ages ντυμένη με τη λευκή στολή της θεάς Αθηνάς και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μια από τις επόμενες ημέρες θα φύγει για το Χονγκ Κονγκ, για shooting, και θα ξεκινήσει χορογραφίες ώστε να είναι έτοιμη για τον τελικό της 8ης Νοεμβρίου που θα γίνει στο Μακάο.

Απολαύστε την τελευταία φωτογράφιση της Ρίας Αντωνίου στο esquire καθώς και άλλες sexy φωτογραφίες

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

i kopela prpei nanai polu ftiagmeni alla toulaxiston ewxoun kanei kali douleia kai fainetai kouklara!!!!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online