Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Η Dido επιστρέφει με νέο album !!!



Με νέο album επιστρέφει η Dido, μετά από πέντε χρόνια απουσίας από την δισκογραφία.
Το νέο album με τίτλο “Safe Tripe Home” θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου στην Βρετανία και μια μέρα μετά στις ΗΠΑ. Από το νέο album έχει ήδη κυκλοφορήσει το single “Don’t Believe in Love”.
Αυτό θα είναι το τρίτο προσωπικό album της Dido μετά το πολύ επιτυχημένο “Life For Rent” που είχε φτάσει στις πρώτες θέσεις των charts σε πολλές χώρες του κόσμου.
Η κυκλοφορία του album ήταν προγραμματισμένη για τις 3 Νοεμβρίου αλλά τεχνικά προβλήματα στην παραγωγή, υποχρέωσαν την Dido και την εταιρεία της να μεταθέσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 17 Νοεμβρίου.
Το τραγούδι “Grafton Street” είναι αφιερωμένο στον πατέρα της που πέθανε σε ηλικία 68 ετών.
"Η απώλειά του ήταν μεγάλη για μένα. Ήμασταν πολύ δεμένοι. Ήμουν κοντά του και ήμουν χαρούμενη μαζί του", τόνισε η Dido που μετανιώνει επειδή η καθυστέρηση του τρίτου της άλμπουμ δεν της έδωσε την ευκαιρία να το παρουσιάσει στον πατέρα της: "Ήταν κοντά μου και είχε ακούσει ένα μέρος από την νέα μου δουλειά. Δυστυχώς δεν μπορώ να του παίξω όλο το άλμπουμ", συμπλήρωσε η Dido.

Το album περιλαμβάνει 11 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μια κανονική και μια deluxe edition με 2 cd. Στο δεύτερο cd θα περιλαμβάνει 3 επιπλέον κομμάτια μαζί με την διασκευή του “Northern Skies” από τον Rollo Armostrong.

Εκτός από τα bonus tracks θα περιέχεται το "press kit", το πλήρες προωθητικό υλικό που απεστάλη στον τύπο για την παρουσίαση του άλμπουμ, αλλά και τέσσερις "καρτ ποστάλ" της Dido.

Τα τραγούδια του "Safe Trip Home":

Don't Believe in Love
Quiet Times
Never Want to Say It's Love
Grafton Street
It Comes and It Goes
Look No Further
Us 2 Little Gods
The Day Before The Day
Let's Do The Things We Normally Do
Burnin' Love
Northern Skies
και τα bonus tracks στην deluxe edition:
For One Day
Summer
Northern Skies
The Day Before The Day

Απολαύστε το single “Don’t Believe in Love”

blogger templates 3 columns | Make Money Online