Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Πρόταση Γάμου ON AIR !!!


Εδώ και πολλά χρόνια, ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλία είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και μάλιστα η ευτυχία αυτή συμπληρώθηκε με τον ερχομό του μικρού τους γιου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Μετά από πολλά χρόνια κοινής ζωής, ο Μάρκος αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι.


Και βρήκε τον πιο ωραίο τρόπο.


Έστειλε λοιπόν ένα τρυφερό πακέτο-ζωής στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου προκειμένου να ζητήσει δημοσίως από την Έλενα να τον παντρευτεί.


Η συγκεκριμένη εκπομπή θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη στον Alpha. Μαζί με τον Μάρκο στο πλατό θα εμφανιστεί και ο 5 χρόνος γιος τους.



Στην εκπομπή ο κωμικός ηθοποιός θα μιλήσει για τα συναισθήματα που τρέφει για την Έλενα, ενώ θα της ζητήσει με πολύ γλυκό και συγκινητικό τρόπο να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους.


Read more...

Η Ευρωπαϊκή Περιοδεία της Πέγκυ Ζήνα !!!


Και η Πέγκυ Ζήνα σε Ευρωπαϊκή Περιοδεία

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πολλοί είναι οι Έλληνες τραγουδιστές που το τελευταίο διάστημα έχουν επισκεφθεί χώρες του εξωτερικού για την πραγματοποίηση κάποιας συναυλίας τους.


Έτσι μετά τον Νίκο Βέρτη και τον Θάνο Πετρέλη που πραγματοποίησαν ευρωπαϊκή περιοδεία, ήρθε η στιγμή για την Πέγκυ Ζήνα.


Η Πέγκυ Ζήνα ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook πως θα κάνει ευρωπαϊκή περιοδεία.

Οι πόλεις που θα επισκεφτεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι το Λονδίνο, το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ και η Φρανκφούρτη καθώς και σε άλλες πόλεις όπου ζουν Έλληνες.


Περισσότερες πληροφορίες για την περιοδεία της Πέγκυ Ζήνα, σύντομα εδώ !!!


Read more...

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Το Mad Greekζ πήγε Λονδίνο με τον Νίκο Βέρτη !!!


Το Mad Greekζ έστειλε δύο fans του Νίκου Βέρτη για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο όπου απόλαυσαν τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνισή του στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, για την οποία ταξίδεψε σε Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Ευρώπη.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζει κάτι για τον επόμενο μήνα ενώ το νέο του album θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο.


(Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την Ιωάννα Μάρκου, νικήτρια του διαγωνισμού)




Σχετικές Αναρτήσεις

Ταξίδεψε στο Λονδίνο και δες Live τον Νίκο Βέρτη for free
Ο Νίκος Βέρτης για 2 μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο.
Νικος Βέρτης European Tour 2008 News (Αποκλειστικό Υλικό)
Ο Γύρος του κόσμου...για τον Νίκο Βέρτη


Read more...

Η επιστροφή του σατανικού… Marlyn Manson !!!



Νέο album ετοιμάζει ο σατανικός ερμηνευτής Marlyn Manson


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο τίτλος του νέου album θα είναι “The High Ens Of Low”, όπως ανακοινώθηκε στο προσωπικό site του Manson.

«Ο τίτλος αναφέρεται στην ψυχική μου κατάσταση. Θα σας φρικάρω. It’s the shit!» δηλώνει ο Marlyn Manson μέσα από το site του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέου album θα θυμίζει πολύ το ντεμπούτο album του με τίτλο «Antichrist Superstar», που είναι το μόνο αξιόλογο album που έχει βγάλει μέχρι σήμερα.

Ο Marlin είναι γνωστός για τα πιστεύω του, σχετικά με τον σατανισμό ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει εντύπωση με αυτά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, όπως το “σνιφάρισμα” θρυμματισμένων ανθρωπίνων οστών αντί κοκαΐνης, την αφαίρεση οστού από την σπονδυλική του στήλη για σεξουαλική αυτοικανοποίηση κ.α.


Παρ’ όλα αυτά, ο Marlyn έχει ένα μεγάλο φανατικό μουσικό κοινό, που τον ακολουθεί πάντα.

Marlyn Manson official site
Bio

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο του album σύντομα !!!


Ίσως το πιο light τραγούδι που έχει ερμηνεύσει με τίτλο «Tainted Love»




Marylin Manson This Is The New Shit


Read more...

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Η "Χαρά" Βρέθηκε και είναι πολύ sexy και hot !!!



Η «Χαρά» δεν αγνοείτε, την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε. Και είναι πολύ sexy

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Πατρίτσια Περιστέρη είναι το νέο sexy και ανερχόμενο αστέρι της ηθοποιίας.

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη που υποδύεται την πρωταγωνίστρια «Χαρά» είχε κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στην καθημερινή σειρά «Ερωτας».


Τώρα δοκιμάζει την τύχη της και στο δράμα, με γονείς τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Μαρία Καβογιάννη, ενώ σε κάποια από τα επεισόδια θα δούμε ως guest τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε είκοσι επεισόδια και αναμένεται να πάει μέχρι και το τέλος της σεζόν -έως τον Ιούνιο δηλαδή-, θέτει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά γνωρίζει μια οικογένεια το παιδί της...

Η Πατρίτσια είχε φωτογραφηθεί για την ελληνική έκδοση του ανδρικού περιοδικού FHM.


Απολαύστε την sexy και αποκαλυπτική φωτογράφηση της.




patritsia_peristeri_9 copysmall patritsia_peristeri_10 copysmall patritsia_peristeri_19 copysmall 37z34ppzpe_pp_13 copysmall patritsia_peristeri_3 copysmall patritsia_peristeri_4 copysmall patritsia_peristeri_5 copysmall patritsia_peristeri_7 copysmall patritsia_peristeri_8 copysmall patritsia_peristeri_12 copysmall patritsia_peristeri_13 copysmall patritsia_peristeri_14 small copy patritsia_peristeri_15 small copy patritsia_peristeri_16 small copy patritsia_peristeri_18 small copy


Read more...

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ο νικητής του X Factor σε μια μοναδική συνέντευξη !!!


Ποια είναι τα όνειρα του Λούκα μετά το X Factor ;
Είναι ζευγάρι με την Ειρήνη ;
Με ποιους τραγουδιστές θέλει να συνεργαστεί ;


Διαβάστε την συνέντευξη του στο περιοδικό OK!

Είναι μόλις 22 ετών. Κατάγεται από την Κύπρο και είναι φοιτητής βιολογίας στο πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει κάνει σπουδές κιθάρας και βυζαντινής μουσικής. Πάνω απ’ όλα όμως είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor. Ας γνωρίσουμε λοιπόν λίγο καλύτερα το Λούκα Γιώρκα.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Τελικά, πέτυχες το στόχο σου και είσαι ο νικητής του X-Factor.

Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει το μέγεθος της νίκης. Νιώθω σαν να πέρασε ένα ακόμα live. Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα. Ήμουν έτοιμος να δεχτώ κάθε θέση και δεν ήμουν καθόλου σίγουρος ότι θα κέρδιζα. Άκουγα συνέχεια να φωνάζουν «Λούκας» από το κοινό, αλλά αγωνιούσα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Όταν μείναμε με τον Νικόλα, μιλούσαμε μεταξύ μας στη σκηνή, και όταν ακούστηκε το όνομά μου δεν το πίστευα. Όλοι μού έλεγαν: «Καλά, πώς είναι δυνατόν;», αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με το αν ήμουν φαβορί και δεν το καλλιέργησα καθόλου στο μυαλό μου.

Ποιος πίστευες ότι θα κέρδιζε;
Πίστευα ότι ο Νικόλας θα ήταν νικητής. Ήταν το μόνο παιδί που από την πρώτη οντισιόν είχε επίπεδο νικητή, αλλά δεν τον θεωρούσα αντίπαλο. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Από την άλλη, θα ήθελα να κερδίσει το γκρουπ Τριημιτόνιο.

Θεωρείς αθέμιτα ανταγωνιστικό -αν όντως συνέβη- το γεγονός ότι η οικογένεια του Νικόλα Μεταξά έριχνε φεϊγβολάν και ναύλωσε ελικόπτερο με την επιγραφή «Ψηφίστε τον Νικόλα» στην Κύπρο για να πάρει περισσότερες ψήφους;

Το άκουσα, αλλά δεν με ενδιέφερε και δεν με αφορούσε. Στόχος μου ήταν να τραγουδήσω καλά στον τελικό και τίποτα δεν με αποσπούσε από αυτό.

Ποιοι είναι οι φίλοι σου από το X-Factor;

Το γκρουπ Τριημιτόνιο, ο Χρήστος, η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος. Με αυτούς έκανα παρέα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Τελικά, ισχύουν οι φήμες που σε θέλουν ζευγάρι με την Ειρήνη;

Έχω κάνει κάποιες φιλίες στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν μπορούν να πιστέψουν στην απλή φιλία μιας γυναίκας και ενός άντρα. Με την Ειρήνη είμαστε δυο καλοί φίλοι και δεν ισχύει ότι είμαστε ζευγάρι.


Ποια είναι τα σχέδιά σου;

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Μπαίνω στο στούντιο για τη δισκογραφική μου δουλειά που έχει αναλάβει ο Γιώργος Θεοφάνους και θα κυκλοφορήσει από τη Sοny BMG. Θαυμάζω τη δουλειά του και είμαι πολύ χαρούμενος που το πρώτο μου CD θα φέρει την υπογραφή του. Στη συνέχεια θα ήθελα να εμφανιστώ σε κάποιο μαγαζί ή να κάνω συναυλίες, γιατί μου αρέσει να τραγουδάω.


Με ποιους μεγάλους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς;

Με ενδιαφέρει πολύ να συνεργαστώ με ανθρώπους από τους οποίους έχω να πάρω, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Χρήστος Δάντης και η Πέγκυ Ζήνα.

Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Όχι, δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.




Read more...

Νίκος Πορτοκάλογλου - Βασιλική Καρακώστα στο Κύταρο !!!


ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Κύτταρο

Έναρξη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Καμιά φορά η έξοδος δεν βρίσκεται στην ευθεία. Καμιά φορά η έξοδος βρίσκεται στη στροφή. Εκεί θα περιμένει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στη Στροφή, όπως βάφτισε το φετινό του πρόγραμμα που παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Κύτταρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σε μία μουσική παράσταση εφ όλης της ύλης ο συνθέτης και τραγουδιστής αντλεί από μία δισκογραφική… θάλασσα στιγμές από την πολυετή του πορεία στη μουσική, αλλά και την καινούργια δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο Στροφή.
Το άλμπουμ, με τραγούδια που γράφτηκαν σε περίοδο προσωπικής κρίσης και βγαίνουν σε περίοδο κοινωνικής κρίσης, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ο Πορτοκάλογλου εμφανίστηκε στην Αθήνα. Έρχεται στη σκηνή με φόρα από μία πολυάσχολη χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας κυκλοφόρησε ο δίσκος της Βασιλικής Καρακώστα, Σβούρα, μία δική του παραγωγή με δικά του τραγούδια, που ανέδειξαν μια καινούργια πολύ ενδιαφέρουσα φωνή.

Στη μουσική …ρετροσπεκτίβα Πορτοκάλογλου στο Κύτταρο, μαζί του επί σκηνής θα βρίσκεται και η Καρακώστα, για να πάρουν μαζί τη στροφή που θα απογειώσει κοινό και μουσικούς πέρα από τα όρια του πάλκου και της νύχτας…

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Βασιλική Καρακώστα επί σκηνής συνοδεύουν με ύφος ηλεκτρικό και αέρα ανανέωσης οι μουσικοί:

Τάσος Φωτίου και Αντώνης Ανδρέου στα πνευστά
Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο, το κοντραμπάσο και τα φωνητικά
Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα και τα κρουστά
Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, το ακορντεόν και τα φωνητικά
Ηχοληψία: Δημήτρης Δημόπουλος, Φώτα: Κώστας Μπλου


ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ:210 8224134
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 22:30


Read more...

Αλλαγή ημερομηνίας για την συναυλία του James Blunt !!!


Οι δύο συναυλίες του James Blunt το περασμένο καλοκαίρι ακυρώθηκαν λόγω προβλημάτων στο θέατρο του Λυκαβηττού. Εκείνος δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους fans του, γι'αυτό και προγραμμάτισε μια νέα συναυλία για τον Μάρτιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Και ενώ, αρχικά, η ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί ήταν 11 Μαρτίου, τώρα μαθαίνουμε ότι η συναυλία θα γίνει λίγες μέρες νωρίτερα, το Σάββατο 7 Μαρτίου στον ίδιο χώρο, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae- Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.

Η αλλαγή αυτή προέκυψε εξαιτίας της ακύρωσης μιας συναυλίας του Blunt στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να ανοίξει μια καλύτερη συναυλιακή μέρα για την Αθήνα.

Πληροφορίες για την προπώληση:

Εισιτήρια: 45 Ευρώ - αρένα, 55 Ευρώ - κερκίδες

Σημεία προπώλησης:

www.i-ticket.gr
www.ticketquest.gr

Aπό την Δευτέρα 9/2 θα πωλούνται και στα καταστήματα
Metropolis,
Ελευθερουδάκης,
ACS
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42).

Την ημέρα της συναυλίας στα ταμεία του Tae-Kwon Do θα κοστίζουν 50 Ευρώ στην αρένα και 60 Ευρώ στις κερκίδες.


Read more...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Πρόβλημα με server !!!




Ζητάμε συγνώμη για την εμφάνιση του
blog και την απόκρυψη των διαφημιστικών banner .
Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τον server. Σύντομα θα αποκατασταθεί


Για λίγες μέρες, η “ταχύτητα” του blog θα είναι μικρή με αποτέλεσμα να καθυστερεί να φορτώσει. Σύντομα θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα και να συνεχίσουμε την ενημέρωση.



Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση


Read more...

Ο Μάριος Φραγκούλης στο PUBLIC !!!

Μια μοναδική “Mario & Friends” βραδιά, αφιερωμένη σε ένα κοινωφελή σκοπό με διεθνή χαρακτήρα.
Τα Public και ο Μάριος Φραγκούλης συμπράττουν για την ενίσχυση του οργανισμού
«World Centers of Compassion for Children International”

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στo κοινωνικό σύνολο, τα καταστήματα Public αναλαμβάνουν δράση με στόχο την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού ‘World Centers Of Compassion For Children International’ που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το Public στην πλατεία Συντάγματος με σύμμαχο το γνωστό τενόρο και πρεσβευτή του ‘World Centers of Compassion for Children International’, Μάριο Φραγκούλη, διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα καταστήματα Public θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη της δημοπράτησης μιας συλλεκτικής πλακέτας, η οποία φέρει την υπογραφή των διάσημων φίλων του, ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη δημιουργία του δίσκου του γνωστού τενόρου, με τίτλο «Mario & Friends…what a wonderful world».

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι: Lucio Dalla, Lara Fabian, Justin Hayward, Madeleine Peyroux, Alessandro Safina, Steve Balsamo, αλλά και οι Μανώλης Λιδάκης και Γιώργος Περρής, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στα μουσικά δρώμενα της εγχώριας δισκογραφίας.

Η ενέργεια συνολικά, θα κορυφωθεί στις 9 Μαρτίου με μια ειδική εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της πλακέτας από τον Μάριο Φραγκούλη καθώς και η παράδοση του χρηματικού ποσού που έχει συγκεντρωθεί στη βραβευμένη με Nobel Ειρήνης Betty Williams, προέδρο του World Centers Of Compassion For Children International η οποία θα επισκεφθεί τη χώρα μας ειδικά γι αυτό το σκοπό.

Η διαδικασία της δημοπράτησης είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο στο πενταψήφιο νούμερο 54954.

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τον τρόπο αποστολή των μηνυμάτων υπάρχουν διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.public.gr.

Όσα περισσότερα μηνύματα στείλει κανείς τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να αναδειχθεί ως ο τυχερός νικητής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για τη συναυλία.

Τα καταστήματα Public με πραγματικό ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία αναλαμβάνουν δράσεις και συμμετέχουν σε ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό και στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο.



Read more...

Διεθνής διάκριση για το Mad TV !!!


Το πρώτο μουσικό κανάλι στην Ελλάδα, είναι το πρώτο ελληνικό κανάλι που βραβεύεται για κάποια από τις εκπομπές του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Στην εκδήλωση «International Television Programming & Promotion Awards»
που γίνεται κάθε χρόνο και αναδεικνύονται οι καλύτερες εκπομπές από όλο τον κόσμο, η τηλεοπτική εκπομπή «Mad Live in Athens by Vodafone CU - Good Charlotte» διακρίθηκε με το Silver World Medal.


Για πρώτη φορά ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι βραβεύεται
στον διεθνή διαγωνισμό των New York Festivals


Read more...

Τα Κόκκινα Χαλιά στην Sony - Bmg !!!


Τα Κόκκινα Χαλιά ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Sony Music
και σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους CD που θα σας συναρπάσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το συγκρότημα, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο X Factor & κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό, υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο, παρουσία του μέντορά τους Γιώργου Θεοφάνους και όλων των συνεργατών της Sony Music σε κλίμα ενθουσιασμού.


Τα Κόκκινα Χαλιά ετοιμάζονται να ανέβουν στον δικό τους «Χαρταετό» & να μας απογειώσουν.


Read more...

Η Άντζυ Σαμίου στο Astra Live !!!



Άντζυ Σαμίου- Κωνσταντίνος Σερέτης-Κωνσταντίνος Αργυρός

από τις 6 Φεβρουαρίου στο ASTRA Live.



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Νύχτες διασκέδασης… νύχτες γεμάτες μουσική… νύχτες γεμάτες «Astra». Απ’ την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου το «Astra Live» υποδέχεται τρεις καλλιτέχνες που εγγυώνται για την ξέφρενη διασκέδαση σας!!!

Η ανανεωμένη Άντζυ Σαμίου αναλλοίωτη στο χρόνο, επιστρέφει με την νέες της επιτυχίες «Ασπιρίνη» αλλά και το τσιφτετέλι «Έλα μπες» καθώς και τα τραγούδια που αγαπήσαμε όπως «Παράλληλη Αγάπη», «Μια μέρα μακριά είναι το αύριο», «Ημισφαίρια», «Που μοιράζουν δύναμη» και πολλά άλλα που θα μας ξεσηκώσουν αλλά και θα μας συγκινήσουν!


Ο Κωνσταντίνος Σερέτης μας καλεί να λύσουμε το δικό του «Αίνιγμα» που ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα!


Με την γνήσια λαϊκή φωνή του ο Κωνσταντίνος Σερέτης μας παρουσιάζει και τα τραγούδια «Δεν σου ζήτησα τίποτα» και «Δεν είναι από χαρτί» απ’ τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του!!


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας καθηλώνει με την ερμηνεία του στην μπαλάντα «Όλα θα αλλάξουν» απ’ το ομότιτλο cd του ενώ μας ξεσηκώνει στους ρυθμούς του «Σε ξέρω καλά» μέσω του οποίο μας συστήθηκε!!


Κορυφαία στιγμή του προγράμματος το ντουέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Άντζυ Σαμίου «Αμοιβαίος Έρωτας» που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν η Άντζυ με τον Σταμάτη Γονίδη!!!


Το πιο κεφάτο σχήμα συμπληρώνουν πολλά νέα παιδιά που απ την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο εγγυώνται νύχτες γεμάτες «Άστρα».. στο «Astra Live».



Χορηγός Επικοινωνίας: Κοσμοράδιο 95.1


ΑSTRA Live
Φρίξου 6
Περιοχή Σφαγεία -Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-533332


Read more...

Βανδή - Ζήνα Ποιά θα παρουσιάσει το X Factor 2 ;;;;

Φαίνεται πως από τώρα έχουν αρχίσει, οι συζητήσεις για το X-Factor 2, αφού ο σταθμός έχει ήδη αποφασίσει, να επιστρέψει το δημοφιλές talent show τον Οκτώβριο.

Ποιος θα αντικαταστήσει όμως τον Σάκη Ρουβά; Οι φήμες λένε ότι ο ΑΝΤ1 θέλει τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι το μεγαλύτερο όνομα της Heaven Music.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Άνθρωποι από το περιβάλλον της Δέσποινας επιβεβαιώνουν πως έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, αλλά η 39χρονη τραγουδίστρια θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αφού προτεραιότητά της είναι η δισκογραφική της επιστροφή, καθώς και η αναζήτηση νυχτερινού κέντρου ή μουσικής σκηνής, για τις εμφανίσεις της τον επόμενο χειμώνα.

Την ίδια στιγμή όμως ακούγεται και το όνομα της Πέγκυς Ζήνα, η οποία έχει δηλώσει φανατική του συγκεκριμένου show.

Επίσημη πρόταση δεν της έχει γίνει, αλλά αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, αν στην επιτροπή παραμείνει ο Γιώργος Θεοφάνους, καθώς οι σχέσεις τους είναι επιεικώς παγωμένες.

Το τρίτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Κέλλυς Κελεκίδου, καθώς είναι στενή φίλη του Μάκη Πουνέντη - πολλοί όμως θεωρούν ότι χρειάζεται ένα όνομα ανάλογου βεληνεκούς με αυτό του Σάκη Ρουβά. "Η αρχική επιλογή του σταθμού είναι ο Σάκης" υψηλόβαθμο τονίζει στέλεχος του ΑΝΤ1. "Αυτή τη στιγμή όμως δεν μπορεί να απαντήσει γιατί όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του στη Eurovision. Υπάρχει όμως και άλλο θέμα: Το Σεπτέμβριο ο Σάκης θα ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα του ταινία".


Άλλη μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό πολλών, είναι η Άννα Βίσση . "Θα ήταν ό,τι καλύτερο για το X-Factor" συμπληρώνει η ίδια πηγή. "Εννοείται ότι θα τη θέλαμε, γιατί είναι μεγάλη σταρ και έχει ξανακάνει τηλεόραση στο παρελθόν. Είναι πολύ αυθόρμητη μπροστά στο φακό και ο κόσμος τη λατρεύει".


Όσο για την κριτική επιτροπή, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να μην αλλάξει η σύνθεση. Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Νίκος Μουρατίδης φαίνονται πάντως διατεθειμένοι να επαναλάβουν το ρόλο τους αν και οι σχέσεις τους είναι, πλέον, εχθρικές.


Σχετικές Αναρτήσεις

Και στο X-Factor 2 o Sakis ;;;


«Ελλάδα έχεις ταλέντο» Νο2 !!!


Read more...

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Οι Deep Purple σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!

Οι Deep Purple έρχονται τον Ιούλιο για να μας δώσουν μία πραγματική γεύση κλασσικού ροκ! Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park στην Αθήνα, ενώ την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα βρεθούν στην Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Smoke on the water, Fire in the sky!!
DEEP PURPLE


22/07/2009
TERRA VIBE PARK - VIBE STAGE, ΑΘΗΝΑ


23/07/2009
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο Ian Gillan με αναλλοίωτη φωνή που μας ταξιδεύει, επιστρέφει μαζί με το πιο δυνατό line up των τελευταίων χρόνων! Ατρόμητοι, έντονοι, γεμάτοι πάθος και με μια φλόγα που δεν σταματά ποτέ να καίει, οι Deep Purple συνεχίζουν και γράφουν ιστορία στην hard rock σκηνή!

Οι Deep Purple με ιστορία σχεδόν 4 0 χρόνων, και πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων αντιτύπων έχουν επάξια κερδίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες ως το πιο θορυβώδες γκρουπ όλων των εποχών! Ξεκίνησαν μαζί με τους Led Zeppelin & Black Sabbath και πάρα πολύ γρήγορα χαρακτηρίστηκαν ως οι θεοί της hard rock σκηνής.

Μέχρι σήμερα, οι Deep Purple συνεχίζουν να επηρεάζουν μεγάλα γκρουπ και να εμπνέουν εκατομμύρια κοινό με τη μουσική τους και τους σοφιστικέ στίχους τους! Ο ήχος τους ακούγεται πάντα ως καινούργιος...

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σιγοτραγουδήσει το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune! Και ο κατάλογος με τα αγαπημένα μας των Deep Purple είναι άπειρος!...




Κλασσικοί ρόκερς, οι Deep Purple ξέρουν πώς να δίνουν μοναδικές συναυλίες. Στην μακρόχρονη καριέρα τους έχουν περιοδέψει σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία! Στην Γαλλία το 2007 έλαβαν ειδικό βραβείο για την επιτυχία της περιοδείας τους στη χώρα, πουλώντας πάνω από 150.000 εισιτήρια σε 40 σόου σε όλη τη χώρα!

Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε ζωντανά για δύο βραδιές, Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Συγκεκριμένα με την εμφάνιση τους στην ΑΘήνα, σηματοδοτούν μια νέα αρχή για τους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας μια σειρά συναυλιών που θα φιλοξενηθούν στο Vibe Stage του Terra Vibe Park! Πρόκειται για τον χώρο όπου απολαύσαμε το πρώτο Rockwave του 2004, τον χώρο που το 2008 στήθηκε το δεύτερο stage του Rockwave.

Οι Deep Purple είναι το πρώτο από μια σειρά ονομάτων που θα εμφανισθούν στ ο Vibe Stage και σύντομα θα ανακοινωθούν, κάνοντας το Terra Vibe Park την απόλυτη συναυλιακή μας απόδραση...


Η τιμή του εισιτηρίου για τους πρώτους 2000 που θα σπεύσουν να προμηθευτούν νωρίς τα εισιτήρια τους ανά πόλη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) θα είναι 40€.
Μετά την εξάντληση των πρώτων 2.000 ειστηρίων σε κάθε πόλη, η προπώληση θα συνεχιστεί με τιμή εισιτηρίου 45€.


Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου.


Σημεία Προπώλησης:

Ticket House:
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online Sales: ticketpro

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.myspace.com/deeppurple
http://www.deep-purple.com/
www.didimusic.gr



Deep Purple:

Ian Gillan - Vocals
Roger Glover - Bass
Ian Paice - Drums
Steve Morse - Guitar
Don Airey - Keyboards


Read more...

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Σταμάτησε την θεραπεία για τον καρκίνο ο Patrick Swayze !!!



Ο ηθοποιός Patrick Swayze, που πάσχει από καρκίνο σταμάτησε την θεραπεία. Ο 56χρονος ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση, όταν οι γιατροί του είπαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου. Σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο σταρ του "Dirty Dancing" διαγνώστηκε, την χρονιά που πέρασε, ότι είχε προσληφθεί από καρκίνο στο πάγκρεας, μια από τις πιο επιθετικές μορφές της ασθένειας.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι ασθενείς σε αυτές τις περιπτώσεις ζουν λιγότερο από έξι μήνες.

Ο Patrick Swayze είχε καταφέρει να παλέψει τον καρκίνο, αλλά στις αρχές του μήνα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Είχε πάρει εξιτήριο στις 16 Ιανουαρίου, αλλά από τότε έχει εξασθενήσει υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού "US".

Οικογενειακός φίλος είπε: "Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο οι γιατροί, προσπαθούν να τον κάνουν να νοιώσει πιο άνετα.

Η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη γι΄ αυτό σταμάτησαν την χημειοθεραπεία. Χάνει συνεχώς βάρος και είναι αδύναμος. Είναι όμως παλικάρι και θέλει να πεθάνει όρθιος".

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Patrick Suez πριν λίγο καιρό, έδωσε την δική του πρόβλεψη για το χρόνο ζωής που του απομένει: "Θα έλεγα ότι τα πέντε χρόνια είναι μια πολύ αισιόδοξη εκδοχή. Αν βασιστώ στις στατιστικές θα πρέπει να είμαι τυχερός αν ζήσω ακόμη δύο χρόνια".

Παρόλα αυτά δεν χάνει την ελπίδα του: "Υπάρχουν πολλά που θέλω να κάνω. Πιστεύω ότι θα κρατήσουν μέχρι να βρεθεί το φάρμακο που θα με θεραπεύσει". Αποκάλυψε όμως και τους φόβους του: " Φυσικά και φοβάμαι. Ναι. Είμαι θυμωμένος και αναρωτιέμαι "Γιατί εγώ;"

Την αγωνία τους για την υγεία του ηθοποιού που έγινε παγκόσμια γνωστός το 1987, υποδυόμενος τον χορογράφο Johnny Castle στην επιτυχία "Dirty Dancing", εκφράζουν πολλοί θαυμαστές του.

Αλλά ο εκπρόσωπος του δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της οικογένειας: "Τον έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον σας. Η αγάπη σας ,του δίνει δύναμη, και κουράγιο", ενώ η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι θα γράψει την βιογραφία του.


Read more...

Η Cesaria Evora στην Αθήνα τον Μάρτιο !!!

Η Cesaria Evora, η ξυπόλητη ντίβα του πράσινου ακρωτηρίου έρχεται στην Αθήνα με νέο άλμπουμ στις 11 Μαρτίου στο Αθηνών Αρένα!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η ξυπόλυτη ντίβα, προσωνύμιο που της δόθηκε από τη μόνιμη συνήθειά της να τραγουδά ανυπόδητη εκφράζοντας την αντίθεσή της προς τη συνεχιζόμενη φτώχεια της πατρίδας της, γεννήθηκε το 1941 στο Sao Vincente του Cape Verde. Σήμερα θεωρείται η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της morna.

Το συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα, διαδεδομένο στα νησιά του αρχιπελάγους ανοιχτά της Σενεγάλης, γεννήθηκε από την καταπίεση των ευρωπαίων αποικιοκρατών. Η θεματολογία του περιγράφει τη νοσταλγία της ελευθερίας, τα σκλαβοπάζαρα, τη προδομένη αγάπη, τα ακυρωμένα όνειρα, μεταδίδοντας στους ερμηνευτές του, έναν αέρα εξωτικής θλίψης.

Ο αέρας αυτός, στη φωνή της Cesaria, λαμβάνει τροπικές διαστάσεις. Όταν η Evora εισήγαγε στο ρεπερτόριο της επιρροές από Βραζιλία, Πορτογαλία και Κούβα (choco, forro, fado, rumba) ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι το όνομά της, θα ξέφευγε από τα υδάτινα όρια του νότιου Ατλαντικού, για να φτάσει στις δισκοθήκες όλου του κόσμου.

Αυτό συνέβη το 1988 με την ηχογράφηση στη Γαλλία του θρυλικού και ανάρπαστου La Diva aux pieds nus που ήταν και το πρώτο της άλμπουμ.

Το 1990 εκδόθηκε το Distino Di Belita με υπέροχα κλασσικά morna και ηλεκτρικά colladeras. Ένα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησε το εκπληκτικό Mar Azul και το 1992 το Mis Perfumado με την παγκόσμια επιτυχία Sodade.

Η απόλυτη καταξίωσή της στη μουσική βιομηχανία εκφράστηκε με τρία συνεχόμενα Grammy για τα ισάριθμα άλμπουμ που κυκλοφόρησε μεταξύ 2000-04.

Η Cesaria Evora, η ξυπόλυτη ντίβα, θα μας μαγέψει στις 11 Μαρτίου 2009, ζωντανά στο Αθηνών Αρένα..



Read more...

Η Ράνια Θρασκιά θα σερβίρει τον “Πρωινό Καφέ” (;;;)


Πρόταση να είναι η επόμενη παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» φαίνεται πως έγινε στην Ράνια Θρασκία.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More




Το συμβόλαιο της Ράνιας με το Alter λήγει τον Ιούνιο και οι πολύ καλές της σχέσεις με την ιδιοκτησία του Ant1 τη θέτουν ως βασική υποψήφια για να βρεθεί απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη και στον – πρώην συμπαρουσιαστή και αγαπημένο της- Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για τις φήμες που την θέλουν έγκυο δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι ακόμα.


Read more...

Η Μαρία Κορινθίου στο τιμόνι του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (;;;)

Η Μαρία, μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας λόγω της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback. Ένα τηλεοπτικό σίριαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μαζί με το σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη και η πιθανή συμμετοχή της από τη θέση της παρουσιάστριας στο σόου του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, επαναφέρουν τη μελαχρινή ηθοποιό στο προσκήνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η άκρως δελεαστική πρόταση από τους υπευθύνους του καναλιού του Αμαρουσίου στην 29χρονη ηθοποιό να παρουσιάσει το talent show έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Η ίδια είναι θετική, ωστόσο ακόμη δεν έχει δώσει οριστική απάντηση.

«Όντως μου έχει γίνει αυτή η πρόταση και δεν σου κρύβω ότι τη σκέφτομαι σοβαρά. Ακόμη όμως εκκρεμούν σημαντικές λεπτομέρειες, που πρέπει να τις συζητήσω με την εταιρεία παραγωγής» λέει στο OK! η ίδια.

Όσον αφορά τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός τα έχει χάσει σχεδόν όλα.

«Δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα. Ωστόσο, για πρώτη φορά προσέχει πραγματικά τους συνδυασμούς των τροφών και αποφεύγει το βραδινό φαγητό.
Βέβαια, καθημερινά έχει πολύ τρέξιμο με την Ισμήνη, καθώς ξυπνάει κάθε τρεις ώρες για να την ταΐσει, και ένα μωρό θέλει γενικότερα πολλή φροντίδα. Αποφεύγει τα γλυκά, που ευτυχώς δεν της αρέσουν ιδιαίτερα, τα καρυκεύματα και τις βαριές σάλτσες, αλλά και το άμυλο. Προσπαθεί να τρώει ψητά, λαχανικά και πολλά φρούτα, ενώ έχει αδυναμία στους χυμούς» λέει στενή της φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.


Read more...

Οι Lost In My Ego (L.I.M.E) δεν είναι χαμένοι !!!


Ένα νέο συγκρότημα έρχεται να ταράξει την Ελληνική μουσική σκηνή. Οι Lost in my Ego, είναι το νέο ανερχόμενο συγκρότημα που απ΄ ότι φαίνεται θα αφήσει εποχή, αφού η μουσική του και τα τραγούδια του, αγαπιούνται από το πρώτο κι όλας άκουσμα.

Διαβάστε Περισσότερα για τους LIME στον Read More


Bio

LOST IN MY EGO (L.I.M.E.)

«Ένα όνομα που σκεφτήκαμε μετά από πολύ ποτό και πολλά lime πάνω στο τραπέζι να μας θυμίζουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώσαμε» δηλώνει ο Ηλίας, ο τραγουδιστής των LIME.

Το συγκρότημα ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις το 2006…
Αποτελείται από τους: Ηλία Γιαννικόπουλο (φωνή), Γιάννη Μαλεβίτη (Ηλ. Κιθάρα), Κώστα Nano (solo κιθάρα), Δημήτρη Μποζίκα (Μπάσο), Βασίλη Μανώλη (drums), και τον Θέμη Παπαγεωργίου (πλήκτρα).




Το μέλη του γκρουπ ξεκίνησαν κάποια αναγνωριστικά live προσπαθώντας να ανακαλύψουν τους ήχους που τους εκφράζουν. Πρόκειται για μια παρέα καθώς όλοι τους είναι φιλαράκια πολύ πριν δημιουργηθεί το γκρουπ. Ξεκίνησαν με κάποιες εμφανίσεις σε κλασσικά ροκ στέκια της Αθήνας όπως το Rodeo, το AN-Club κ.α.

Τον χειμώνα που πέρασε πραγματοποίησαν μια πολύ πετυχημένη σειρά μουσικών παραστάσεων στην μουσική σκηνή UP-Stage στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Με ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελληνική Ροκ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα τους κομμάτια από ονόματα της κλασσικής Ελληνικής Ροκ όπως: Ξύλινα Σπαθιά, Τρύπες, Πράσσειν Άλογα, Παύλος Σιδηρόπουλος, Domenica, Υπόγεια Ρεύματα, Ενδελέχεια, Διάφανα Κρίνα, και πολλά άλλα..

Δεν λείπουν βέβαια και οι κλασσικές ξένες επιτυχίες από Whitesnake, Deep Purple, Garry Moore, Merilyn Manson Eric Clapton κ.α

Επίσημο MySpace των L.I.M.E.



Απολαύστε τους LIME σε δυο υπέροχα τραγούδια,
όπως τα παρουσίασαν στο Mad Tv.





Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online