Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Σταμάτησε την θεραπεία για τον καρκίνο ο Patrick Swayze !!!



Ο ηθοποιός Patrick Swayze, που πάσχει από καρκίνο σταμάτησε την θεραπεία. Ο 56χρονος ηθοποιός πήρε αυτή την απόφαση, όταν οι γιατροί του είπαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου. Σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο σταρ του "Dirty Dancing" διαγνώστηκε, την χρονιά που πέρασε, ότι είχε προσληφθεί από καρκίνο στο πάγκρεας, μια από τις πιο επιθετικές μορφές της ασθένειας.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι ασθενείς σε αυτές τις περιπτώσεις ζουν λιγότερο από έξι μήνες.

Ο Patrick Swayze είχε καταφέρει να παλέψει τον καρκίνο, αλλά στις αρχές του μήνα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Είχε πάρει εξιτήριο στις 16 Ιανουαρίου, αλλά από τότε έχει εξασθενήσει υποστηρίζει δημοσίευμα του περιοδικού "US".

Οικογενειακός φίλος είπε: "Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο οι γιατροί, προσπαθούν να τον κάνουν να νοιώσει πιο άνετα.

Η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη γι΄ αυτό σταμάτησαν την χημειοθεραπεία. Χάνει συνεχώς βάρος και είναι αδύναμος. Είναι όμως παλικάρι και θέλει να πεθάνει όρθιος".

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Patrick Suez πριν λίγο καιρό, έδωσε την δική του πρόβλεψη για το χρόνο ζωής που του απομένει: "Θα έλεγα ότι τα πέντε χρόνια είναι μια πολύ αισιόδοξη εκδοχή. Αν βασιστώ στις στατιστικές θα πρέπει να είμαι τυχερός αν ζήσω ακόμη δύο χρόνια".

Παρόλα αυτά δεν χάνει την ελπίδα του: "Υπάρχουν πολλά που θέλω να κάνω. Πιστεύω ότι θα κρατήσουν μέχρι να βρεθεί το φάρμακο που θα με θεραπεύσει". Αποκάλυψε όμως και τους φόβους του: " Φυσικά και φοβάμαι. Ναι. Είμαι θυμωμένος και αναρωτιέμαι "Γιατί εγώ;"

Την αγωνία τους για την υγεία του ηθοποιού που έγινε παγκόσμια γνωστός το 1987, υποδυόμενος τον χορογράφο Johnny Castle στην επιτυχία "Dirty Dancing", εκφράζουν πολλοί θαυμαστές του.

Αλλά ο εκπρόσωπος του δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την πορεία της υγείας του.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της οικογένειας: "Τον έχει συγκινήσει το ενδιαφέρον σας. Η αγάπη σας ,του δίνει δύναμη, και κουράγιο", ενώ η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι θα γράψει την βιογραφία του.

blogger templates 3 columns | Make Money Online