Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Η "Χαρά" Βρέθηκε και είναι πολύ sexy και hot !!!



Η «Χαρά» δεν αγνοείτε, την βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε. Και είναι πολύ sexy

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Πατρίτσια Περιστέρη είναι το νέο sexy και ανερχόμενο αστέρι της ηθοποιίας.

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη που υποδύεται την πρωταγωνίστρια «Χαρά» είχε κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στην καθημερινή σειρά «Ερωτας».


Τώρα δοκιμάζει την τύχη της και στο δράμα, με γονείς τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Μαρία Καβογιάννη, ενώ σε κάποια από τα επεισόδια θα δούμε ως guest τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε είκοσι επεισόδια και αναμένεται να πάει μέχρι και το τέλος της σεζόν -έως τον Ιούνιο δηλαδή-, θέτει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πόσο καλά γνωρίζει μια οικογένεια το παιδί της...

Η Πατρίτσια είχε φωτογραφηθεί για την ελληνική έκδοση του ανδρικού περιοδικού FHM.


Απολαύστε την sexy και αποκαλυπτική φωτογράφηση της.




patritsia_peristeri_9 copysmall patritsia_peristeri_10 copysmall patritsia_peristeri_19 copysmall 37z34ppzpe_pp_13 copysmall patritsia_peristeri_3 copysmall patritsia_peristeri_4 copysmall patritsia_peristeri_5 copysmall patritsia_peristeri_7 copysmall patritsia_peristeri_8 copysmall patritsia_peristeri_12 copysmall patritsia_peristeri_13 copysmall patritsia_peristeri_14 small copy patritsia_peristeri_15 small copy patritsia_peristeri_16 small copy patritsia_peristeri_18 small copy

3 σχόλια:

Unknown είπε...

I LOVE PATRICIA PERISTERI. SHE IS VERY BEAUTIFUL AND SEXY.

Unknown είπε...

XARA IS VERY BEAUTIFUL AND SEXY.

Unknown είπε...

Τέλος γουστάρω με πάθος τη Χαρά της Κ.Ν.Ε. Την αγάπησα το 1998 στη Θεσσαλονίκη σε μια αντιΝΑΤΟϊκή πορεία. Also she is very beautiful and sexy.

blogger templates 3 columns | Make Money Online