Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Η Μαρία Κορινθίου στο τιμόνι του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» (;;;)

Η Μαρία, μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας λόγω της εγκυμοσύνης της, ετοιμάζεται για ένα δυναμικό comeback. Ένα τηλεοπτικό σίριαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί μαζί με το σύντροφό της Γιάννη Αϊβάζη και η πιθανή συμμετοχή της από τη θέση της παρουσιάστριας στο σόου του ΑΝΤ1, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, επαναφέρουν τη μελαχρινή ηθοποιό στο προσκήνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η άκρως δελεαστική πρόταση από τους υπευθύνους του καναλιού του Αμαρουσίου στην 29χρονη ηθοποιό να παρουσιάσει το talent show έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Η ίδια είναι θετική, ωστόσο ακόμη δεν έχει δώσει οριστική απάντηση.

«Όντως μου έχει γίνει αυτή η πρόταση και δεν σου κρύβω ότι τη σκέφτομαι σοβαρά. Ακόμη όμως εκκρεμούν σημαντικές λεπτομέρειες, που πρέπει να τις συζητήσω με την εταιρεία παραγωγής» λέει στο OK! η ίδια.

Όσον αφορά τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, η ηθοποιός τα έχει χάσει σχεδόν όλα.

«Δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη δίαιτα. Ωστόσο, για πρώτη φορά προσέχει πραγματικά τους συνδυασμούς των τροφών και αποφεύγει το βραδινό φαγητό.
Βέβαια, καθημερινά έχει πολύ τρέξιμο με την Ισμήνη, καθώς ξυπνάει κάθε τρεις ώρες για να την ταΐσει, και ένα μωρό θέλει γενικότερα πολλή φροντίδα. Αποφεύγει τα γλυκά, που ευτυχώς δεν της αρέσουν ιδιαίτερα, τα καρυκεύματα και τις βαριές σάλτσες, αλλά και το άμυλο. Προσπαθεί να τρώει ψητά, λαχανικά και πολλά φρούτα, ενώ έχει αδυναμία στους χυμούς» λέει στενή της φίλη.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

blogger templates 3 columns | Make Money Online