Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

X- FACTOR 19/12 Αποχώρησε ο Λούης


Άλλο ένα ανατρεπτικό, αγωνιώδες και συγκινητικό X FACTOR ολοκληρώθηκε. Σε ένα ακόμα live οι παίχτες του X FACTOR με τις ερμηνείες τους επιβεβαίωσαν ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο νικητής.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μετά από μία εβδομάδα σκληρής δουλειάς όλοι τους προσπάθησαν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις των τραγουδιών που διαγωνίστηκαν και ομολογουμένως τα κατάφεραν. Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί, ωστόσο στο στάδιο που έχει φτάσει το παιχνίδι, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε αυτές κάποιοι ήταν καλύτεροι ενώ κάποιοι άλλοι δεν τις πρόσεξαν όσο έπρεπε.

Η μέχρι πριν δύο εβδομάδες "ατρόμητη" ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη, φαίνεται ότι δεν είναι σε καλή φόρμα αυτό τον καιρό αφού για δεύτερη συνεχή εβδομάδα είχε απώλεια. Ο Λούης φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ψυχολογική πίεση από την αυστηρή κριτική που δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με την Κέλλυ.

Οι κριτές για μία ακόμη εβδομάδα βρέθηκαν σε δύσκολη θέση να επιλέξουν ποιο από τα δύο παιδιά θα φύγει από το παιχνίδι, ειδικά μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσαν τα παιδιά. Τελικά η κριτική επιτροπή συνυπολογίζοντας την γενικότερη καλλιτεχνική παρουσία των δύο παιδιών και την εξέλιξη που έχουν δείξει στο παιχνίδι αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Λούης. Έτσι για δεύτερη φορά στη σειρά η κριτική επιτροπή έσωσε την Κέλλυ και της έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία της στο X FACTOR.

Το ντέρμπυ του X FACTOR συνεχίζεται και φαίνεται ότι η αγωνία θα κορυφώνεται όσο προχωράει το παιχνίδι, αφού τρεις ομάδες έχουν από δύο παίχτες πια, ενώ ο Γιώργος Λεβέντης με μοναδική διαγωνιζόμενη στην κατηγορία του, την Ιωάννα δείχνει πολύ αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος και να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Στο 9ο X FACTOR live show εμφανίστηκαν ως guests οι Goin' through και οι Nebma που απογείωσαν το πλατό με τις γνωστές τους επιτυχίες αλλά κυρίως με το νέο τους τραγούδι "Δεν κάνω διακοπές" που παρουσίασαν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Σάκης Ρουβάς ευχόμενος καλά Χριστούγεννα αποχαιρέτησε τηλεθεατές και κοινό ανανεώνοντας το ραντεβού για το επόμενο ζωντανό X FACTOR την παραμονή της πρωτοχρονιάς με ένα φαντασμαγορικό και πολύ γιορτινό live show.


Read more...

Τον Μάρτιο οι νέοι U2



Δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στο 2008 το δωδέκατο album των U2.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι ηχογραφήσεις για το "No Line On The Horizon" ξεκίνησαν πέρυσι στο Μαρόκο και συνεχίστηκαν στο studio του συγκροτήματος στο Δουβλίνο, ύστερα μεταφέρθηκαν στην Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.

Αρχικά είχε γνωστοποιηθεί ότι το νέο album των U2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2008 κάτι που δεν θα γίνει όμως.

Οι U2 αφού άκουσαν με προσοχή όλο το project που είχαν ετοιμάσει, πίστεψαν ότι ήταν ελλιπές και αποφάσισαν να το “γεμίσουν”.

Έτσι πήραν την απόφαση και ξαναμπήκαν στο studio για να ηχογραφήσουν και άλλα τραγούδια, τα οποία θα προσθέσουν στο τελικό master του album.

Σύμφωνα με την δισκογραφική εταιρεία του συγκροτήματος το νέο album θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2009.

Οι παραγωγοί δεν είναι άλλοι από τον Daniel Lanois και τον Brian Eno, οι οποίοι λεχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τους U2.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το τελικό concept του album, ούτε το track list. Σύντομα όμως η δισκογραφική εταιρεία των U2 θα “αφήσει” να διαρρεύσουν αρκετά στοιχεία, έτσι ώστε να κινήσουν την περιέργεια των φανατικών οπαδών των U2.


Read more...

HOT Eva Mendes HOT !!!



Η sexy φωτογράφιση της μοναδικής Eva Mendes στο Maxim

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Τα λόγια είναι περιττά για την μοναδική Eva Mendes.
Δείτε την sexy φωτογράφιση της γνωστής ηθοποιού στην ξένη έκδοση του περιοδικού Maxim.


Και όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε τα πάντα για αυτήν, διαβάστε εδώ το βιογραφικό της.



Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Η Aniston στην εκπομπή "The Late Show"


Ύστερα από τη super έξι φωτογράφηση της στο περιοδικό GQ, η Jennifer Aniston έκανε μία εξίσου προκλητική εμφάνιση στο σόου του David Letterman, «The Late Show».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Video


Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς «Friends», αρχικά είχε σκοπό να μιλήσει μόνο για την νέα της ταινία «Marley and Me», αλλά ο παρουσιαστής είχε άλλα σχέδια.

Ξαφνικά, έβγαλε το συγκεκριμένο τεύχος με την Aniston γυμνή και έδειξε στην κάμερα αλλά και στο κοινό που ήταν στο πλατό, τις αισθησιακές φωτογραφίες.

Πάντως, όπως αποδείχθηκε η ηθοποιός ήταν καλά προετοιμασμένη και είχε έναν «άσσο» κρυμμένο στο μανίκι της.

Έτσι, έδωσε στον David Letterman για χριστουγεννιάτικο δώρο, την ίδια γραβάτα που φορούσε στη φωτογράφηση.


Δείτε το στιγμιότυπο στο video που ακολουθεί


Read more...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάει "New York" !!!


Το δικό του club άνοιξε στην συμπρωτεύουσα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ένα πολύ γνωστό club ανακαινίστηκε στην Θεσσαλονίκη, με την σφραγίδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο γνωστός παρουσιαστής βαδίζοντας στα χνάρια του φίλου του, Αντώνη Ρέμου, που έχει ανοίξει την γνωστή καφετέρια «Famous Café» στην Θεσσαλονίκη, απέκτησε το δικό του club στην συμπρωτεύουσα με το όνομα “New York”.

Πρόκειται για το γνωστό club «Velvet» στην οδό Αχελώου, που ανακαινίστηκε, απέκτησε καινούργιο όνομα («New York») και είναι το νέο σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, αφού πολλοί διάσημοι που μένουν ή περνούν από την πόλη το έχουν ήδη κάνει στέκι τους.

Συνεργάτης του Γρηγόρη, σε αυτό το εγχείρημα είναι ο γνωστός Θεσσαλονικιός Βασίλης Τουρώνης, που είναι ιδιοκτήτης γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών, όπως ο Star Fm και ο Ελληνικός.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γρηγόρης και ο Βασίλης έχουν ανακαλύψει πολλά νέα ονόματα, τα οποία θέλουν να δώσουν τα διαπιστευτήρια τους στο νεαρόκοσμο της πόλης παίζοντας στο club τους.

Στα εγκαίνια του club εμφανίστηκαν οι Θεσσαλονικείς “Onirama” δίνοντας στη συνέχεια την σκυτάλη σε όλες σχεδόν τις πάντες της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να εμφανιστούν εκεί.


Read more...

Εγκυος (και πάλι) η ωραία Ελένη;


Τι τρέχει με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι και πάλι έγκυος; Πάντως, οι φήμες για νέο baby boom από την ωραία Ελένη της TV αυτή την περίοδο οργιάζουν και είναι ζήτημα χρόνου να ακουστεί -για τέταρτη φορά- το χαρμόσυνο νέο. Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» λάμπει -on και off camera- ενώ στους διαδρόμους του καναλιού της Κάντζας τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί συνεχώς με χαμόγελο. Οχι βέβαια ότι ήταν ποτέ κατηφής, αλλά τώρα, όπως μαθαίνουμε, πραγματικά μοιάζει να πετάει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι φήμες για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης πυροδοτήθηκαν πρόσφατα. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της παρουσιάστριας σε περιοδικό στην οποία έλεγε «θέλω να κάνω και τέταρτο παιδί». Η λαμπερή TV περσόνα στην ίδια συνέντευξη τόνιζε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος θέλουν πολύ να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι, αφού τα λατρεύουν.

Από εκείνη τη στιγμή τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια βουίζουν πως η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» της ελληνικής τηλεόρασης κυοφορεί για τέταρτη φορά. Φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Ελένη δεν έχει πει λέξη ακόμα και σε δικούς της ανθρώπους για το χαρμόσυνο γεγονός.

Οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν ότι περιμένει πρώτα να περάσουν τρεις μήνες και μετά να το ανακοινώσει επισήμως. Δεν μας κάνει εντύπωση. Αλλωστε, η ξανθιά παρουσιάστρια και στο παρελθόν ακολούθησε αυτή την τακτική. Τι εννοούμε; Δεν ανακοίνωσε (απ' τον πρώτο μήνα της κύησης) καμία από τις τρεις εγκυμοσύνες της.

Περίμενε πρώτα τον τρίτο μήνα και στη συνέχεια έσπευδε να κάνει σχετικές δηλώσεις. Ομως, μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου Αγγελου-Ιωάννη εξέφραζε την επιθυμία της να κάνει κι άλλα παιδιά.

Ο Θεός τής τα χάρισε απλόχερα κι έτσι ο Αγγελος-Ιωάννης απέκτησε δύο πανέμορφες αδερφούλες, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχει βάλει πλώρη και για το τέταρτο. Αν περιμένει πάντως τέταρτο παιδάκι, θα φανεί σύντομα καθώς αναπόφευκτα η κοιλίτσα της θ' αρχίσει να φουσκώνει.

Πηγή: εφημερίδα espresso


Read more...

Χριστούγεννα παρέα με το MTV!




Τα πρώτα του Χριστούγεννα γιορτάζει φέτος το ελληνικό MTV και μας προσκαλεί να συντονιστούμε με το πιο εορταστικό, πρωτότυπο και δημιουργικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Το MTV κατά τη διάρκεια του εορταστικού του προγράμματος έχει εξασφαλίσει την επιτυχημένη παραγωγή Chart Blast Hottest Babes & Chart Blast Gorgeous Males, δύο εκρηκτικά 5ωρα με την Carmen Electra σε ρόλο παρουσιάστριας να μας αποκαλύπτει τα πιο καυτά & sexy video clips με γυναίκες & άντρες πρωταγωνιστές.

Το Chart Blast Hottest Babes θα προβληθεί την παραμονή των Χριστουγέννων στις 19:00, ενώ το Chart Blast Gorgeous Males θα το απολαύσουμε στις οθόνες μας στις 28 Δεκεμβρίου στις 18:30. Ανήμερα των Χριστουγέννων βλέπουμε στις 22:00 την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς Greek, που παρουσιάζει τη φοιτητική ζωή και τον κοινωνικό αντίκτυπο που έχουν οι «ελληνικές αδελφότητες» στο Cyprus-Rhodes University της Αμερικής.

Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων από τις 21:00 – 23:00 ξεκινάει το πολλά υποσχόμενο αφιέρωμα στους Oasis με special εκπομπές όπως Zane Meets Oasis, Oasis Takeover που ολοκληρώνεται με ένα εντυπωσιακό Oasis Live! Αμέσως μετά, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από τις 26 έως και 29 Δεκεμβρίου βλέπουμε το Tila Tequila Marathon σε ένα 3ωρο (23:30 – 02:30) τηλεοπτικό μαραθώνιο επεισοδίων όλης της πρώτης σεζόν από την επιτυχημένη σειρά.

Ακόμη, παρακολουθούμε θεματικές μουσικές ζώνες που έχουν χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, ενώ παράλληλα παίρνουμε ιδέες από το Made Snowboarder (27 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00) για το πώς μπορούμε να κατακτήσουμε τις πλαγιές των χιονοδρομικών κέντρων. Στις 22 & 29 Δεκεμβρίου παρακολουθούμε στο Youth Prime Time @ 21:00 την υπέροχη και λαμπερή ζωή των διασήμων στο Fab Life Of Pop Stars και Fab Life Of Celebrity Babies αντίστοιχα.

Το ελληνικό MTV αποχαιρετά τη χρονιά με τη χιουμοριστική special εκπομπή I Hate 2008! (Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 19:30), κάνοντας μία αναδρομή στις καλές και κακές στιγμές του 2008 και βλέποντας ποιοι από τους επώνυμους μίσησαν πραγματικά τη χρονιά που πέρασε! Επίσης, την ίδια μέρα στις 21:00 βλέπουμε το Top 50 2008 Best Of MTV.GR με τα καλύτερα video clips της χρονιάς που πέρασε, όπως θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού στο www.mtv.gr!

Την καινούργια χρονιά, την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου, υποδεχόμαστε στους δέκτες μας τη μοναδική συναυλία MTV GR DAY που διοργάνωσε το MTV στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 5 Οκτωβρίου με τις ζωντανές ερμηνείες των R.E.M, Kaizer Chiefs, Gabriella Cilmi και C:Real. Ακόμη, στις 4 Ιανουαρίου του νέου έτους, στις 21:00–00:00, βλέπουμε My Super Sweet 16 Marathon, 3 ώρες γεμάτες από κακομαθημένα πλουσιόπαιδα με παράλογες απαιτήσεις!

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το MTV είναι γεμάτο με εκπλήξεις σε πρεμιέρες σειρών, αποκλειστικότητες, πρώτες μεταδόσεις και διάφορες θεματικές μουσικές ζώνες για όλες τις προτιμήσεις.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ελληνικού MTV αποτελεί ένα μουσικό, ψυχαγωγικό και lifestyle παράθυρο στον κόσμο, μεταφέροντας το γιορτινό πνεύμα με τον πιο πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο στους δέκτες μας. Δίπλα σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και σε κάθε γωνιά του πλανήτη, το MTV μας μεταφέρει σε αυτές ελεύθερα (free on air), συνδέοντας την Ελλάδα με τον κόσμο.

Κάθε βράδυ επίσης, στη ζώνη MTV Youth Prime Time @ 21:00 οι πιο πρωτότυπες νεανικές σειρές αποτελούν την καλύτερη τηλεοπτική συντροφιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα παραμένουμε συντονισμένοι στο ελληνικό MTV!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MTV:
ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

22/12/2008 21:00 Fab Life Of Pop Stars
24/12/2008 19:00 Chart Blast – Hottest Babes
25/12/2008 12:00 & 19:00 Hit List Hellas (παρουσιάζουν οι Άλεξ Κάβδας & Ναυσικά Λαλιώτη)
25/12/2008 15:00 Music Themed Zone
25/12/2008 22:00 Greek
25/12/2008 23:00 Christmas Songs
26/12/2008 21:00 Zane Meets Oasis
26/12/2008 22:00 Oasis Takeover
26/12/2008 23:00 Oasis Live
26–29/12/2008 23:30 The Tila Tequila Marathon
27/12/2008 16:00 Made Snowboarder
28/12/2008 18:30 Chart Blast – Gorgeous Males
29/12/208 21:00 Fab Life Of Celebrity Babes
31/12/2008 19:30 I Hate 2008!
31/12/2008 21:00 Top 50 2008 Best of MTV.GR
01/01/2009 12:00 & 19:00 Hit List Hellas (παρουσιάζουν οι Άλεξ Κάβδας & Ναυσικά Λαλιώτη)
02/01/2009 21:00 MTV GR DAY Repeat
04/01/2009 21:00 My Super Sweet 16 Marathon


Read more...

Ο ζάμπλουτος θείος του Ψινάκη θα γίνει ταινία !!!


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Ηλίας Ψινάκης είχε έναν ζάπλουτο θείο που ζούσε στις Φιλιππίνες και τον είχαν αποκαλέσει Ρούπερτ Μέρντοχ της χώρας - εκτός από τηλεοπτικούς σταθμούς του ανήκει και η ΔΕΗ Φιλιππίνων! Κάποια στιγμή αυτός ο θείος αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία του, η οποία κυκλοφόρησε και σε άλλες χώρες και έγινε αμέσως best seller.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το βιβλίο αυτό έφτασε στα χέρια μεγάλου κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ και πήρε έγκριση, ώστε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Έλληνα μεγιστάνα. Η μεγάλη έκπληξη όμως βρίσκεται αλλού: Το ρόλο του κροίσου θείου θα ενσαρκώσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ ή ο Τομ Χανκς - με τον οποίο ο Ηλίας Ψινάκης γνωρίζεται προσωπικά μέσω της κοινής τους φίλης, Μαριάννας Λάτση.

Πηγή: yupi.gr


Read more...

HOT Η αποκάλυψη της Halle Berry (oups)!!! HOT


Μια sexy αποκάλυψη επιφύλασσε η Halle Berry στο συνεργείο της παραγωγής κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, της νέας της ταινίας «Frankie and Alice».

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + photos



Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, η Halle έπρεπε να “γυρίσει” κάποιες σκηνές δράσεις, ενδεδυμένη με πολύ αποκαλυπτικά ρούχα.

Οι απότομες κινήσεις που έπρεπε να κάνει για τις ανάγκες τις σκηνής αυτής, αποκάλυψαν το μεγαλείο της Halle Berry, η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα, μέχρι την στιγμή που σταμάτησε το γύρισμα.

Φυσικά η σκηνή ξαναγυρίστηκε από την αρχή. Ωστόσο ο σκηνοθέτης σκέφτεται σοβαρά να συμπεριλάβει την αποκαλυπτική αυτή σκηνή στην ταινία, για ευνόητους λόγους.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από την αποκάλυψη της Halle Berry.




Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

«Ήταν Σάββατο» Το τραγούδι για τον Αλέξη από τον Ηλία Παλιουδάκη !!!


Ο Ηλίας Παλιουδάκης , ο τραγουδιστής του «Ότι θέλεις καρδιά μου» , ευαισθητοποιημένος από το γενικότερο κλίμα των ημερών , έγραψε ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγγίξει όλους αυτούς που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους , οδήγησαν την νεολαία μας σ’ αυτές τις εκρήξεις θυμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More+ Song


Ας γίνει λοιπόν το τραγούδι αυτό , η φωνή του Αλέξη , του κάθε Αλέξη , που έφυγε τόσο άδικα.

Ακολουθεί σημείωμα του καλλιτέχνη.

«Αξιότιμοι κύριοι,

Ευαισθητοποιημένος από το γενικότερο κλίμα των ημερών και με την ταπεινότητα που με διακρίνει ως καλλιτέχνη , αλλά και ως άνθρωπο που έχει βιώσει την απώλεια ενός προσφιλούς του προσώπου , πρόσφατα πήρα την απόφαση να γράψω (στίχο & μουσική) αυτό το τραγούδι .

Μοναδικός μου στόχος είναι να αποτυπώσω και εγώ τις δικές μου απόψεις για όλα αυτά που εκτυλίσσονται αυτές τις μέρες μπροστά στα μάτια μας , με κορυφαίο γεγονός τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη.

Είναι ένα τραγούδι έντεχνο λαϊκό (ζεϊμπέκικο) , τραγούδι που ελπίζω να αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου , καθώς επίσης να ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους οδήγησαν την κοινωνία μας και κυρίως την νεολαία μας σε αυτές τις εκρήξεις θυμού.

Ας γίνει λοιπόν το τραγούδι αυτό η φωνή του Αλέξη , του κάθε Αλέξη που έφυγε τόσο άδικα.


Με εκτίμηση,
Ηλίας Παλιουδάκης»

Απολαύστε το τραγούδι του Ηλία Παλιουδάκη


Read more...

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Χ - Factor Live Παρασκεύη 19/12 News !!!


Μια ακόμα απαιτητική εβδομάδα διανύουν οι 8 πια διαγωνιζόμενοι που έχουν παραμείνει στην διεκδίκηση μιας θέσης στον τελικό του X FACTOR, ένας στόχος που αρχίζει να γίνεται πια όλο και πιο ορατός για εκείνους. Guests στο live της Παρασκευής οι "Goin' Through" και οι "Nebma".

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η αλήθεια είναι πως για όλα τα παιδιά το ταξίδι του X FACTOR που ξεκίνησε το καλοκαίρι και συνεχίζεται ακόμα είναι τόσο απολαυστικό που όλοι τους θα ήθελαν να φτάσουν ως το τέρμα.

Για τον λόγο αυτό όλοι τους είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους ώστε αυτό το ταξίδι να μην τελειώσει λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, οι κριτές επέλεξαν για τους παίχτες της ομάδας τους πολύ ωραία τραγούδια ευελπιστώντας ότι τα παιδιά θα τα ερμηνεύσουν άψογα και θα πείσουν τον κόσμο ότι αξίζουν να συνεχίσουν να τραγουδούν στο X FACTOR.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά την πρώτη απώλεια που είχε στο παιχνίδι δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει και άλλο μέλος από την ομάδα της και επέλεξε για τον Λούη, τον Λούκα και τον Νικόλα τραγούδια που έχουν ενθουσιάσει τα παιδιά.

Από τις πρώτες πρόβες τα τρία αγόρια δείχνουν ότι έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ερμηνεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια τους και να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή.

Ο Γιώργος Λεβέντης ο οποίος δεν σκοπεύει να καταθέσει τα όπλα, επέλεξε ένα πολύ ωραίο νεανικό τραγούδι για την Ιωάννα που αποτελεί πια μια ομάδα μόνη της,. Σκοπός του είναι με το κομμάτι αυτό να αναδειχθεί τόσο η φωνή όσο και σκηνική παρουσία της Ιωάννας και να μην έχει πρόβλημα να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους για μία ακόμη εβδομάδα έδωσε την ευκαιρία στα "Κόκκινα Χαλιά" να παρουσιάσουν μια ακόμη νέα καλλιτεχνική πρόταση, αναθέτοντας τους ένα πολύ μελωδικό ελληνικό τραγούδι. Τα παιδιά ευελπιστούν ότι θα εντυπωσιάσουν όχι μόνο με την ερμηνεία τους αλλά και με την ενορχήστρωση που ανέλαβαν να κάνουν και θα προσπαθήσουν να δώσουν για μία ακόμη εβδομάδα το στίγμα τους. Από την άλλη μεριά το "Τριημιτόνιο" θα κινηθεί στα γνωστά λημέρια του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού και από τις πρόβες δείχνουν ότι θα καταφέρουν και αυτή τη φορά να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις του τραγουδιού.

Τέλος ο Νίκος Μουρατίδης επέλεξε για τον Κωνσταντίνο ένα πολύ θεατρικό τραγούδι, ενός καλλιτέχνη που θεωρείται ίσως ο κορυφαίος τραγουδιστής παγκοσμίως.
Οι απαιτήσεις του τραγουδιού είναι πολύ μεγάλες αλλά ο Κωνσταντίνος έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και ελπίζει να κάνει το ίδιο και αυτή την εβδομάδα.
Όσο για την Κέλλυ, είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να δείξει την ροκ πλευρά της, διαγωνιζόμενη σε ένα πολύ δυναμικό ερωτικό τραγούδι.


Οι "Goin Through" και οι "Nebma" θα εμφανιστούν στο X FACTOR live της Παρασκευής και θα τραγουδήσουν γνωστές μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το καινούριο τραγούδι τους "Δεν κάνω διακοπές".


Read more...

Ο Νίκος Μουρατίδης στην Ζάκυνθο!!!



Στην Ζάκυνθο βρέθηκε για λίγες μέρες ο Νίκος Μουρατίδης κατά τις οποίες παρουσίασε τα δύο τελευταία του βιβλία και “γέμισε” μουσικά την βραδιά της παραμονής της εορτής του Αγίου Διονυσίου στο Zeros Club, στον Λαγανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Νίκος Μουρατίδης επισκέφτηκε για λίγες μέρες την πανέμορφη Ζάκυνθο ενόψει της παρουσίασης των δύο τελευταίων του βιβλίων, «Ο Μικρός Αλκιβιάδης στο Νησί των Πειρατών» και «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» καθώς και για μια εμφάνιση στο club Zeros στο Λαγανά, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου.

Το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος βρέθηκε στο studio του Bravo 89.6 όπου παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό σχολιάζοντας τα πάντα και τους πάντες ενώ αμέσως μετά παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τιτίκα Χατζηιωσήφ, η οποία θα δημοσιευθεί στο site του περιοδικού Libro καθώς και στην επόμενη έντυπη έκδοση του περιοδικού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε στο βιβλιοπωλείο Πλαίσιο την παρουσίαση των βιβλίων του μαζί με την δημοσιογράφο Τιτίκα Χατζηιωσηφ και την φιλόλογο Φωτεινή Δούμκου.

Αμέσως μετά την παρουσίαση των βιβλίων ο Νίκος υπόγραψε τα βιβλία του σε όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση.

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Διονυσίου, ο Νίκος Μουρατίδης, εμφανίστηκε στα desk του club Zeros στον Λαγανά, όπου βρέθηκαν πολλοί Ζακυνθινοί για να απολαύσουν τις μουσικές του επιλογές.

Ο Νίκος Μουρατίδης έμεινε κατενθουσιασμένος από την πανέμορφη Ζάκυνθο και όπως δήλωσε ο ίδιος πέρασε υπέροχα, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θα ξαναέρθει σύντομα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Ξεκίνησε η Δημοπρασία Αγάπης του MadTv!!!


Ο κάθε καλλιτέχνης που θα συμμετέχει στη Mad Δημοπρασία Αγάπης θα επιμεληθεί προσωπικά το λεύκωμα Mad Βοοκ με χειρόγραφες απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα φιλοξενούνται στις σελίδες του, φωτογραφίες, σκίτσα και άλλα αναμνηστικά δικά του όπως π.χ. εισιτήρια από συναυλίες του, μικρά προσωπικά του αντικείμενα, κ.ά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα έσοδα της "Mad Δημοπρασίας Αγάπης 2008" θα προσφερθεί στον σύλλογο Αμυμώνη. Η Αμυμώνη είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 1993 με κύριο στόχο τη ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (αυτισμό, νοητική στέρηση, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.λ.π.) και των οικογενειών τους.

Στη Μad Δημοπρασίας Αγάπης μπορείς να συμμετέχεις μέσα από την ricardo.gr με on line bidding για να αποκτήσεις το Mad λεύκωμα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη. Η τιμή εκκίνησης του κάθε λευκώματος Mad Book έχει οριστεί στα 10 Ευρώ. Όποιος ενδιαφερόμενος προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό για κάθε λεύκωμα κατά τη λήξη της δημοπρασίας θα κερδίσει το προσωπικό λεύκωμα του αγαπημένου του καλλιτέχνη

Η ricardo.gr είναι η νέα πύλη ηλεκτρονικών αγορών πωλήσεων και δημοπρασιών που ξεκίνησε να λειτουργεί και στην χώρα μας και στηρίζει φέτος τη Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ και να δώσουν τις προσφορές τους για το αντικείμενο του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Σχετικές Αναρτήσεις

Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008 !!!


Read more...

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Το νέο album της Ελευθερίας Αρβανιτάκη!!!


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει με νέο πολυσυλλεκτικό CD με τίτλο "Και τα μάτια κι η καρδιά". Μία διεθνής παραγωγή, μία διεθνής έκδοση "γεννήθηκε" όταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάστηκε με το διάσημο Ισπανό συνθέτη - παραγωγό, βραβευμένο με δύο Grammy, Javier Limon.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις μέσα από την οποία η ελληνική μουσική συμπράττει με τον κουβανέζικο ήχο και διοχετεύει μέσα από τις συνθέσεις το πάθος της κιθάρας φλαμένκο, με κάθε τραγούδι να γράφει μία διαφορετική μουσική ιστορία.

Τη μουσική των τραγουδιών εκτός από τον Javier Limon, υπογράφουν οι: Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Μήτσης, Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Καραδήμος και ο γνωστός Σέρβος συνθέτης Zeljko Joksimovic. Οι στίχοι είναι των: Λίνας Νικολακοπούλου, Μιχάλη Γκανά, Νίκου Μωραϊτη, Κώστα Φασουλά, Σμαρώς Παπαδοπούλου και Λήδας Ρουμάνη.

Στο CD περιλαμβάνεται επίσης και ένα ντουέτο με την καταξιωμένη Ισπανίδα ερμηνεύτρια Buika με τίτλο "Mirame". Μία υπέροχη καινούρια δουλειά που παράλληλα με την Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, σε διεύθυνση παραγωγής Γιώργου Κυβέλου.

Ακούστε μέσα από το youtube.com, το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τίτλο "Το Τέλος Μας Δες" σε σύνθεση Zeljko Joksimovic (Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς) και στίχους Νίκου Μωραϊτη. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνεργασία του Σέρβου συνθέτη - ερμηνευτή με Έλληνα καλλιτέχνη.

Πηγή: MadTv

Σχετικές αναρτήσεις

EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - «ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»!!!
Συνεργασία Zeljko Joksimovic & Ελευθερίας Αρβανιτάκη.



Read more...

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Leona Lewis – Η καλύτερη νέα καλλιτέχνης


Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο Αμερικανικό περιοδικό Billboard, η Leona Lewis είναι η καλύτερη νέα καλλιτέχνης της χρονιάς αφού μέσα σε 12 μήνες έχει καταφέρει να κάνει τόσα πολλά πράγματα που κανένας άλλος νέος καλλιτέχνης δεν έχει καταφέρει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μέσα στην χρονιά η Leona είναι η καλλιτέχνιδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2008 στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών.

Είναι η Πέμπτη κατά σειρά καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Είναι υποψήφια για 3 Grammy (Record of the Year, Female Pop Vocal Performance και Best Pop Vocal Album)

Το album της με τίτλο “Spirit” είναι το ένατο album με τις καλύτερες πωλήσεις για το 2008

Το Bleeding Love είναι το μεγαλύτερο σε πωλήσεις single του 2008

Την περασμένη εβδομάδα το ντεμπούτο single της, “Bleeding Love”, χαρακτηρίστηκε από το iTunes ως το best selling single για το 2008.

Το “Spirit” έχει πουλήσει περίπου 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Απολαύστε το τραγούδι You bring me down (New Song 2008)


Read more...

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Και ο Κόμης Χ, τραγουδάει για τον Αλέξη. !!!


Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που ένιωσαν την ανάγκη να γράψουν ένα τραγούδι για τον 15χρονο Αλέξη.

Μετά τον Ηλία Παλιουδάκη και ο Κομης Χ (νικητής του Φεστιβάλ Τραγουδιού 2007) θέλησε να γράψει ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Αλέξη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Κόμης Χ και ο Πάνος Γουργιώτης (βραβείο στίχου στο περσινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Ένιωσαν την ανάγκη να γράψουν ένα τραγούδι για τον Αλέξη, για τον νέο που έχασε άδικα τη ζωή του από τις σφαίρες ενός αστυνομικού.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Η Αρχή και το Τέλος” και πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει στην δισκογραφία.


Ακολουθεί το σημείωμα των δύο δημιουργών, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο site του MadTv

"Το τραγούδι γράφτηκε με απόλυτο σεβασμό προς τους συγγενείς και τους φίλους του παιδιού. Είναι διαθέσιμο για free download και δεν είναι εκμεταλλεύσιμο σε καμία περίπτωση".


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online