Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ο Νίκος Μουρατίδης στην Ζάκυνθο!!!



Στην Ζάκυνθο βρέθηκε για λίγες μέρες ο Νίκος Μουρατίδης κατά τις οποίες παρουσίασε τα δύο τελευταία του βιβλία και “γέμισε” μουσικά την βραδιά της παραμονής της εορτής του Αγίου Διονυσίου στο Zeros Club, στον Λαγανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Νίκος Μουρατίδης επισκέφτηκε για λίγες μέρες την πανέμορφη Ζάκυνθο ενόψει της παρουσίασης των δύο τελευταίων του βιβλίων, «Ο Μικρός Αλκιβιάδης στο Νησί των Πειρατών» και «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» καθώς και για μια εμφάνιση στο club Zeros στο Λαγανά, ανήμερα της εορτής του Αγίου Διονυσίου.

Το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος βρέθηκε στο studio του Bravo 89.6 όπου παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Τετράδη και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό σχολιάζοντας τα πάντα και τους πάντες ενώ αμέσως μετά παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τιτίκα Χατζηιωσήφ, η οποία θα δημοσιευθεί στο site του περιοδικού Libro καθώς και στην επόμενη έντυπη έκδοση του περιοδικού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε στο βιβλιοπωλείο Πλαίσιο την παρουσίαση των βιβλίων του μαζί με την δημοσιογράφο Τιτίκα Χατζηιωσηφ και την φιλόλογο Φωτεινή Δούμκου.

Αμέσως μετά την παρουσίαση των βιβλίων ο Νίκος υπόγραψε τα βιβλία του σε όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση.

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής του Αγίου Διονυσίου, ο Νίκος Μουρατίδης, εμφανίστηκε στα desk του club Zeros στον Λαγανά, όπου βρέθηκαν πολλοί Ζακυνθινοί για να απολαύσουν τις μουσικές του επιλογές.

Ο Νίκος Μουρατίδης έμεινε κατενθουσιασμένος από την πανέμορφη Ζάκυνθο και όπως δήλωσε ο ίδιος πέρασε υπέροχα, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι θα ξαναέρθει σύντομα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

blogger templates 3 columns | Make Money Online