Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

«Ήταν Σάββατο» Το τραγούδι για τον Αλέξη από τον Ηλία Παλιουδάκη !!!


Ο Ηλίας Παλιουδάκης , ο τραγουδιστής του «Ότι θέλεις καρδιά μου» , ευαισθητοποιημένος από το γενικότερο κλίμα των ημερών , έγραψε ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγγίξει όλους αυτούς που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους , οδήγησαν την νεολαία μας σ’ αυτές τις εκρήξεις θυμού.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More+ Song


Ας γίνει λοιπόν το τραγούδι αυτό , η φωνή του Αλέξη , του κάθε Αλέξη , που έφυγε τόσο άδικα.

Ακολουθεί σημείωμα του καλλιτέχνη.

«Αξιότιμοι κύριοι,

Ευαισθητοποιημένος από το γενικότερο κλίμα των ημερών και με την ταπεινότητα που με διακρίνει ως καλλιτέχνη , αλλά και ως άνθρωπο που έχει βιώσει την απώλεια ενός προσφιλούς του προσώπου , πρόσφατα πήρα την απόφαση να γράψω (στίχο & μουσική) αυτό το τραγούδι .

Μοναδικός μου στόχος είναι να αποτυπώσω και εγώ τις δικές μου απόψεις για όλα αυτά που εκτυλίσσονται αυτές τις μέρες μπροστά στα μάτια μας , με κορυφαίο γεγονός τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη.

Είναι ένα τραγούδι έντεχνο λαϊκό (ζεϊμπέκικο) , τραγούδι που ελπίζω να αγγίξει τις καρδιές όλου του κόσμου , καθώς επίσης να ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους οδήγησαν την κοινωνία μας και κυρίως την νεολαία μας σε αυτές τις εκρήξεις θυμού.

Ας γίνει λοιπόν το τραγούδι αυτό η φωνή του Αλέξη , του κάθε Αλέξη που έφυγε τόσο άδικα.


Με εκτίμηση,
Ηλίας Παλιουδάκης»

Απολαύστε το τραγούδι του Ηλία Παλιουδάκη

blogger templates 3 columns | Make Money Online