Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Ξεκίνησε η Δημοπρασία Αγάπης του MadTv!!!


Ο κάθε καλλιτέχνης που θα συμμετέχει στη Mad Δημοπρασία Αγάπης θα επιμεληθεί προσωπικά το λεύκωμα Mad Βοοκ με χειρόγραφες απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα φιλοξενούνται στις σελίδες του, φωτογραφίες, σκίτσα και άλλα αναμνηστικά δικά του όπως π.χ. εισιτήρια από συναυλίες του, μικρά προσωπικά του αντικείμενα, κ.ά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα έσοδα της "Mad Δημοπρασίας Αγάπης 2008" θα προσφερθεί στον σύλλογο Αμυμώνη. Η Αμυμώνη είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 1993 με κύριο στόχο τη ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες (αυτισμό, νοητική στέρηση, νευρολογικές διαταραχές, κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα κ.λ.π.) και των οικογενειών τους.

Στη Μad Δημοπρασίας Αγάπης μπορείς να συμμετέχεις μέσα από την ricardo.gr με on line bidding για να αποκτήσεις το Mad λεύκωμα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη. Η τιμή εκκίνησης του κάθε λευκώματος Mad Book έχει οριστεί στα 10 Ευρώ. Όποιος ενδιαφερόμενος προσφέρει το μεγαλύτερο ποσό για κάθε λεύκωμα κατά τη λήξη της δημοπρασίας θα κερδίσει το προσωπικό λεύκωμα του αγαπημένου του καλλιτέχνη

Η ricardo.gr είναι η νέα πύλη ηλεκτρονικών αγορών πωλήσεων και δημοπρασιών που ξεκίνησε να λειτουργεί και στην χώρα μας και στηρίζει φέτος τη Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ και να δώσουν τις προσφορές τους για το αντικείμενο του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Σχετικές Αναρτήσεις

Mad Δημοπρασία Αγάπης 2008 !!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online