Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Χ - Factor Live Παρασκεύη 19/12 News !!!


Μια ακόμα απαιτητική εβδομάδα διανύουν οι 8 πια διαγωνιζόμενοι που έχουν παραμείνει στην διεκδίκηση μιας θέσης στον τελικό του X FACTOR, ένας στόχος που αρχίζει να γίνεται πια όλο και πιο ορατός για εκείνους. Guests στο live της Παρασκευής οι "Goin' Through" και οι "Nebma".

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η αλήθεια είναι πως για όλα τα παιδιά το ταξίδι του X FACTOR που ξεκίνησε το καλοκαίρι και συνεχίζεται ακόμα είναι τόσο απολαυστικό που όλοι τους θα ήθελαν να φτάσουν ως το τέρμα.

Για τον λόγο αυτό όλοι τους είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους ώστε αυτό το ταξίδι να μην τελειώσει λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, οι κριτές επέλεξαν για τους παίχτες της ομάδας τους πολύ ωραία τραγούδια ευελπιστώντας ότι τα παιδιά θα τα ερμηνεύσουν άψογα και θα πείσουν τον κόσμο ότι αξίζουν να συνεχίσουν να τραγουδούν στο X FACTOR.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά την πρώτη απώλεια που είχε στο παιχνίδι δεν δείχνει διατεθειμένη να χάσει και άλλο μέλος από την ομάδα της και επέλεξε για τον Λούη, τον Λούκα και τον Νικόλα τραγούδια που έχουν ενθουσιάσει τα παιδιά.

Από τις πρώτες πρόβες τα τρία αγόρια δείχνουν ότι έχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ερμηνεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια τους και να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή.

Ο Γιώργος Λεβέντης ο οποίος δεν σκοπεύει να καταθέσει τα όπλα, επέλεξε ένα πολύ ωραίο νεανικό τραγούδι για την Ιωάννα που αποτελεί πια μια ομάδα μόνη της,. Σκοπός του είναι με το κομμάτι αυτό να αναδειχθεί τόσο η φωνή όσο και σκηνική παρουσία της Ιωάννας και να μην έχει πρόβλημα να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Θεοφάνους για μία ακόμη εβδομάδα έδωσε την ευκαιρία στα "Κόκκινα Χαλιά" να παρουσιάσουν μια ακόμη νέα καλλιτεχνική πρόταση, αναθέτοντας τους ένα πολύ μελωδικό ελληνικό τραγούδι. Τα παιδιά ευελπιστούν ότι θα εντυπωσιάσουν όχι μόνο με την ερμηνεία τους αλλά και με την ενορχήστρωση που ανέλαβαν να κάνουν και θα προσπαθήσουν να δώσουν για μία ακόμη εβδομάδα το στίγμα τους. Από την άλλη μεριά το "Τριημιτόνιο" θα κινηθεί στα γνωστά λημέρια του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού και από τις πρόβες δείχνουν ότι θα καταφέρουν και αυτή τη φορά να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις του τραγουδιού.

Τέλος ο Νίκος Μουρατίδης επέλεξε για τον Κωνσταντίνο ένα πολύ θεατρικό τραγούδι, ενός καλλιτέχνη που θεωρείται ίσως ο κορυφαίος τραγουδιστής παγκοσμίως.
Οι απαιτήσεις του τραγουδιού είναι πολύ μεγάλες αλλά ο Κωνσταντίνος έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και ελπίζει να κάνει το ίδιο και αυτή την εβδομάδα.
Όσο για την Κέλλυ, είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να δείξει την ροκ πλευρά της, διαγωνιζόμενη σε ένα πολύ δυναμικό ερωτικό τραγούδι.


Οι "Goin Through" και οι "Nebma" θα εμφανιστούν στο X FACTOR live της Παρασκευής και θα τραγουδήσουν γνωστές μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το καινούριο τραγούδι τους "Δεν κάνω διακοπές".

blogger templates 3 columns | Make Money Online