Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Το νέο album της Ελευθερίας Αρβανιτάκη!!!


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει με νέο πολυσυλλεκτικό CD με τίτλο "Και τα μάτια κι η καρδιά". Μία διεθνής παραγωγή, μία διεθνής έκδοση "γεννήθηκε" όταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάστηκε με το διάσημο Ισπανό συνθέτη - παραγωγό, βραβευμένο με δύο Grammy, Javier Limon.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συναντήσεις μέσα από την οποία η ελληνική μουσική συμπράττει με τον κουβανέζικο ήχο και διοχετεύει μέσα από τις συνθέσεις το πάθος της κιθάρας φλαμένκο, με κάθε τραγούδι να γράφει μία διαφορετική μουσική ιστορία.

Τη μουσική των τραγουδιών εκτός από τον Javier Limon, υπογράφουν οι: Θοδωρής Παπαδόπουλος, Γιάννης Μήτσης, Ποίμης Πέτρου, Γιώργος Καραδήμος και ο γνωστός Σέρβος συνθέτης Zeljko Joksimovic. Οι στίχοι είναι των: Λίνας Νικολακοπούλου, Μιχάλη Γκανά, Νίκου Μωραϊτη, Κώστα Φασουλά, Σμαρώς Παπαδοπούλου και Λήδας Ρουμάνη.

Στο CD περιλαμβάνεται επίσης και ένα ντουέτο με την καταξιωμένη Ισπανίδα ερμηνεύτρια Buika με τίτλο "Mirame". Μία υπέροχη καινούρια δουλειά που παράλληλα με την Ελλάδα θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, σε διεύθυνση παραγωγής Γιώργου Κυβέλου.

Ακούστε μέσα από το youtube.com, το νέο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τίτλο "Το Τέλος Μας Δες" σε σύνθεση Zeljko Joksimovic (Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς) και στίχους Νίκου Μωραϊτη. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνεργασία του Σέρβου συνθέτη - ερμηνευτή με Έλληνα καλλιτέχνη.

Πηγή: MadTv

Σχετικές αναρτήσεις

EΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ - «ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ Η ΚΑΡΔΙΑ»!!!
Συνεργασία Zeljko Joksimovic & Ελευθερίας Αρβανιτάκη.


blogger templates 3 columns | Make Money Online