Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Εγκυος (και πάλι) η ωραία Ελένη;


Τι τρέχει με την Ελένη Μενεγάκη; Είναι και πάλι έγκυος; Πάντως, οι φήμες για νέο baby boom από την ωραία Ελένη της TV αυτή την περίοδο οργιάζουν και είναι ζήτημα χρόνου να ακουστεί -για τέταρτη φορά- το χαρμόσυνο νέο. Η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» λάμπει -on και off camera- ενώ στους διαδρόμους του καναλιού της Κάντζας τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί συνεχώς με χαμόγελο. Οχι βέβαια ότι ήταν ποτέ κατηφής, αλλά τώρα, όπως μαθαίνουμε, πραγματικά μοιάζει να πετάει.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι φήμες για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Ελένης πυροδοτήθηκαν πρόσφατα. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της παρουσιάστριας σε περιοδικό στην οποία έλεγε «θέλω να κάνω και τέταρτο παιδί». Η λαμπερή TV περσόνα στην ίδια συνέντευξη τόνιζε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος θέλουν πολύ να κάνουν ακόμα ένα παιδάκι, αφού τα λατρεύουν.

Από εκείνη τη στιγμή τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια βουίζουν πως η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» της ελληνικής τηλεόρασης κυοφορεί για τέταρτη φορά. Φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Ελένη δεν έχει πει λέξη ακόμα και σε δικούς της ανθρώπους για το χαρμόσυνο γεγονός.

Οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν ότι περιμένει πρώτα να περάσουν τρεις μήνες και μετά να το ανακοινώσει επισήμως. Δεν μας κάνει εντύπωση. Αλλωστε, η ξανθιά παρουσιάστρια και στο παρελθόν ακολούθησε αυτή την τακτική. Τι εννοούμε; Δεν ανακοίνωσε (απ' τον πρώτο μήνα της κύησης) καμία από τις τρεις εγκυμοσύνες της.

Περίμενε πρώτα τον τρίτο μήνα και στη συνέχεια έσπευδε να κάνει σχετικές δηλώσεις. Ομως, μετά τη γέννηση του πρώτου της γιου Αγγελου-Ιωάννη εξέφραζε την επιθυμία της να κάνει κι άλλα παιδιά.

Ο Θεός τής τα χάρισε απλόχερα κι έτσι ο Αγγελος-Ιωάννης απέκτησε δύο πανέμορφες αδερφούλες, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχει βάλει πλώρη και για το τέταρτο. Αν περιμένει πάντως τέταρτο παιδάκι, θα φανεί σύντομα καθώς αναπόφευκτα η κοιλίτσα της θ' αρχίσει να φουσκώνει.

Πηγή: εφημερίδα espresso

blogger templates 3 columns | Make Money Online