Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

«Φεύγει» ο Νίκος Βέρτης (?) !!!



Όχι δεν πάει πουθενά ο Νίκος Βέρτης παραμένει εδώ
να μας “ανεβάζει” με τα τραγούδια του
και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι
με τίτλο «Φεύγω»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο τριπλά πλατινένιος Νίκος Βέρτης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Φεύγω» σε μουσική του ίδιου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Με αυτό το τραγούδι διαπιστώνουμε ότι η συνθετική πλευρά του Νίκου Βέρτη είναι εξίσου επιτυχημένη με αυτή του τραγουδιστή.

Ο Νίκος έχοντας το πιο εμπορικό album του 2009 με τίτλο «Όλα είναι εδώ», είναι έτοιμος με το «Φεύγω» να κερδίσει πάλι τις καρδιές μας και τις πρώτες θέσεις στα Radio Charts.

Απολαύστε το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη


Read more...

Με νέο live album επιστρέφει ο Paul McCartney!!!


Οι 3 ιστορικές εμφανίσεις του Paul McCartney στο «Citi Field» της Νέας Υόρκης,
όπου παραβρέθηκαν 120,000 θεατές και θεωρείται ως μία από τις καλύτερες
συναυλιακές στιγμές του ίδιου και όχι μόνο, θα κυκλοφορήσουν σε CD/DVD

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

To track-list αποτελείται από τραγούδια των Beatles, Wings καθώς και Solo Classics του Paul McCartney.

To «Good Evening New York City» συνολικά θα περιέχει πάνω από 30 τραγούδια, σχεδόν 3 ώρες μουσικής.

Ο χώρος:

"It was three great nights for the band and for me personally it was very exciting to be back opening a new stadium on the site of the old Shea Stadium where we had played 44 years previously. Even more exciting because this time round you could hear us!" Paul McCartney


Το «Good Evening New York City» απεικονίζει τις καλύτερες στιγμές από τις 3 εμφανίσεις του Sir Paul στο «Citi Field».

Για τον ίδιο ο συγκεκριμένος χώρος είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερος αφού το Citi Field (παλαιότερα γνωστό ως Shea Stadium) είναι ο συναυλιακός χώρος όπου οι Beatles το 1965 παίξανε για 34 λεπτά και θεωρείται ως μία μοναδική στιγμή που καθόρισε την ιστορία της μουσικής. Το 2008 ο Paul McCartney μαζί με τον Billy Joel παίξανε ένα encore στο «Shea Stadium» πριν κατεδαφιστεί και ονομαστεί σε Citi Field.

Τον Ιούλιο του 2009 ξαναγυρνάει και παίζει για τρεις μέρες τις συναυλίες που βρίσκονται στο «Good Evening New York City».


Τα τραγούδια:

Beatles classics όπως "Drive My Car," "Got To Get You Into My Life," "The Long And Winding Road," "Blackbird," "Eleanor Rigby," "Back In The USSR," "Paperback Writer," "Let It Be," "Hey Jude," "Helter Skelter" καθώς και το "Something" του George Harrison, ένα αφιέρωμα προς τιμήν του John Lennon με τα τραγούδια "A Day In The Life" και "Give Peace A Chance." τραγουδισμένα από τον Paul McCartney.Επιτυχίες από το group του ,τους Wings ,"Band On The Run," "My Love," "Let Me Roll It" καθώς και το classic από την μετέπειτα solo καριέρα του "Live And Let Die," καθώς και τα άφθαρτα στο χρόνο "Flaming Pie" και "Dance Tonight".

Και όλα αυτά είναι απλώς τα highlights.....

Η μοναδική αυτή μουσική εμπειρία θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις.

Η standard έκδοση θα περιέχει 3-disc (2 CD + 1 DVD) ενώ η deluxe έκδοση θα περιέχει 4-disc (2 CD + 2 DVD), σε συλλεκτικό Packaging καθώς και ένα ιδιαίτερο booklet.

To bonus DVD στην Deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει behind the scenes σκηνές με τον Sir Paul καθώς και τραγούδια από την εμφάνιση του στο «Ed Sullivan Theater».

Εκεί δηλαδή που πριν από 40 χρόνια μαζί με τους Beatles είχαν πραγματοποιήσει το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους στις Η.Π.Α.

Η συναυλία αυτή είχε γίνει για λογαριασμό της εκπομπής the Late Show with David Letterman και είχε μεταδοθεί μόνο μέσω του διαδικτύου.

Το DVD είναι σε High Definition ,και έχει πλάνα από 15 κάμερες που κατέγραψαν την συναυλία ενώ ο ήχος (stereo & 5.1) έχει μιξαριστεί από τον Paul Hicks o οποίος έχει συνεισφέρει στα πρόσφατα remastered albums των Beatles , The Beatles Anthology, Let It Be... Naked, καθώς και στο 2-Grammy awards album των Beatles "Love".

PAUL McCARTNEY
"GOOD EVENING NEW YORK CITY"



Κυκλοφορεί σε standard & deluxe έκδοση από την Universal Music





Read more...

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Η Παράσταση αρχίζει… για τον Νινο !!!



Το νέο album του Νίνο με τίτλο
«Η Παράσταση Αρχίζει» κυκλοφόρησε σήμερα
με την Espresso της Κυριακής

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Με την σημερινή έκδοση της εφημερίδας Espresso κυκλοφόρησε το νέο album του Νίνο, με τίτλο «Η Παράσταση Αρχίζει».

Αυτό το νέο album είναι το πέμπτο προσωπικό album του τραγουδιστή και όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του, «είναι ο καλύτερος που βγει από μένα ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική παραγωγή αλλά και οι στίχοι των περισσότερων τραγουδιών είναι του Νίνο.

Τα υπόλοιπα τραγούδια ανήκουν στον Σταμάτη Γονίδη, στον Κωνσταντίνο Παντζή και στον Βασίλη Θεοδωράκογλου.

Τα 11 τραγούδια του album

01.ΠΕΣ ΔΥΝΑΤΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
02.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ
03.ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΙΛΙ
04.ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ
05.ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΧΑΣΩ
06.ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ
07.ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΑΚΟΜΑ
08.ΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΑΡΗ
09.ΣΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ
10.ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΙΑ ΕΔΩ
11.ΠΑΡΕ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ










Read more...

Στην Θεσσαλονίκη (τελικά) η πρεμιέρα της Βανδή!!!




Μετά τις αναβολές για την πρεμιέρα στην Αθήνα
η Δέσποινα ανεβαίνει Βόρεια για την έναρξη
των χειμερινών εμφανίσεων της.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Στις 22 Οκτωβρίου είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα των εμφανίσεων της στο «Sugar» (πρώην Έναστρον), κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ αφού τα τεχνικά και νομικά προβλήματα που υπήρχαν δεν λύθηκαν ποτέ.

Έτσι η Δέσποινα άρχισε να ψάχνει νέα στέγη για να πραγματοποιήσει τις χειμερινές της εμφανίσεις.

Η αγαπητή τραγουδίστρια μπήκε όμως σε δίλλημα, αφού υπήρξε διεκδίκηση τόσο από νυχτερινά κέντρα της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Μετά από πολύ σκέψη όμως, η Δέσποινα Βανδή πείρε την απόφαση να ανέβει στην συμπρωτεύουσα και να χαρίσει στο κοινό της, ένα πολύ ευχάριστο πρόγραμμα.

Η πρεμιέρα των εμφανίσεων της στο «Politeia Live Clubbing» της Θεσσαλονίκης έχει οριστεί για την 11η Δεκεμβρίου και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μην γίνει το ίδιο σκηνικό που έγινε στην Αθήνα .




Read more...

Η 40χρονη πορεία του «Νιόνου» στο Βήμα !!!


Φέτος είναι η χρονιά του. Ο συνθέτης γιορτάζει τα σαράντα χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού του άλμπουμ
«Το περιβόλι του τρελού» με ένα αφιέρωμα στη δεκαετία του ’60.
Μια εποχή μαγική, όπως περιγράφει στην συνέντευξη του στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Από σήμερα και για τις επόμενες πέντε Κυριακές, «Το Βήμα της Κυριακής» προσφέρει στους αναγνώστες του τη σειρά με τον γενικό τίτλο «Σαββόπουλος 1965-2007. Μας βαράνε ντέφια!». Περί τα 60 τραγούδια, τα οποία θα περιέχονται σε πέντε cd και ένα dvd, συνολικά σε δύο τριπλές πολυτελείς κασετίνες.

Η πρώτη δίνεται σήμερα μαζί με το πρώτο CD της σημαντικής αυτ’ης πολιτιστικής προσφοράς, που έχει τον τίτλο «Οι παλιοί μας φίλοι» (ηχογραφήσεις 1965-1969).

Ακολουθούν τα «Λευκό μου σεντονάκι, λάμπα μου τρελή» (ηχογραφήσεις 1970-1976), «Επαρχιώτης στην Ομόνοια»(ηχογραφήσεις 1977-1983), ενώ η δεύτερη τριπλή κασετίνα περιλαμβάνει τα CD «Κάτι μ’ αρρωσταίνει σ’ αυτή την πολιτεία» (ηχογραφήσεις 1967-2006) και «Πιστεύω σε εάν μονοπάτι» (Μια βραδιά, 12.11.2006, στο Γκάζι) και το DVD «Ο Πυρήνας».

Στην πολιτιστική αυτή προσφορά του «Βήματος της Κυριακής» περιλαμβάνονται κλασικά τραγούδια του συνθέτη όπως μεταξύ άλλων τα «Η Δημοσθένους λέξη», «Έλσα σε φοβάμαι», «Εμείς του 60 οι εκδρομείς», «Σαν τον Καραγκιόζη», «Μη μιλάς άλλο για αγάπη», «Άγγελος εξάγγελος», αλλά και λιγότερα γνωστά τραγούδια του, που όμως έχουν αποτελέσει την αφετηρία για άλλες μετέπειτα δισκογραφικές εργασίες του και τα οποία είχαν πάντοτε στο κοινό του μια ιδιαίτερη απήχηση.

Το αξιοσημείωτο της εν λόγο προσφοράς είναι ότι χωρίζεται σε τρείς εποχές (1965-1969, 1970-1976, 1977-1983) όπου κάθε μια από αυτές τις εποχές συνοδεύονται και από ένα CD, σπάνιες ηχογραφήσεις που καλύπτουν μια 40ετία (1967-2006), καθώς και ένα ακόμη, πέμπτο CD, που περιλαμβάνει τραγούδια από τον «ΠΥΡΗΝΑ» όπως και ένα DVD από το live του «Πυρήνα».

Διαβάστε την συνέντευξη του Διονύση Σαββόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής»



Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online