Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Με νέο live album επιστρέφει ο Paul McCartney!!!


Οι 3 ιστορικές εμφανίσεις του Paul McCartney στο «Citi Field» της Νέας Υόρκης,
όπου παραβρέθηκαν 120,000 θεατές και θεωρείται ως μία από τις καλύτερες
συναυλιακές στιγμές του ίδιου και όχι μόνο, θα κυκλοφορήσουν σε CD/DVD

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

To track-list αποτελείται από τραγούδια των Beatles, Wings καθώς και Solo Classics του Paul McCartney.

To «Good Evening New York City» συνολικά θα περιέχει πάνω από 30 τραγούδια, σχεδόν 3 ώρες μουσικής.

Ο χώρος:

"It was three great nights for the band and for me personally it was very exciting to be back opening a new stadium on the site of the old Shea Stadium where we had played 44 years previously. Even more exciting because this time round you could hear us!" Paul McCartney


Το «Good Evening New York City» απεικονίζει τις καλύτερες στιγμές από τις 3 εμφανίσεις του Sir Paul στο «Citi Field».

Για τον ίδιο ο συγκεκριμένος χώρος είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερος αφού το Citi Field (παλαιότερα γνωστό ως Shea Stadium) είναι ο συναυλιακός χώρος όπου οι Beatles το 1965 παίξανε για 34 λεπτά και θεωρείται ως μία μοναδική στιγμή που καθόρισε την ιστορία της μουσικής. Το 2008 ο Paul McCartney μαζί με τον Billy Joel παίξανε ένα encore στο «Shea Stadium» πριν κατεδαφιστεί και ονομαστεί σε Citi Field.

Τον Ιούλιο του 2009 ξαναγυρνάει και παίζει για τρεις μέρες τις συναυλίες που βρίσκονται στο «Good Evening New York City».


Τα τραγούδια:

Beatles classics όπως "Drive My Car," "Got To Get You Into My Life," "The Long And Winding Road," "Blackbird," "Eleanor Rigby," "Back In The USSR," "Paperback Writer," "Let It Be," "Hey Jude," "Helter Skelter" καθώς και το "Something" του George Harrison, ένα αφιέρωμα προς τιμήν του John Lennon με τα τραγούδια "A Day In The Life" και "Give Peace A Chance." τραγουδισμένα από τον Paul McCartney.Επιτυχίες από το group του ,τους Wings ,"Band On The Run," "My Love," "Let Me Roll It" καθώς και το classic από την μετέπειτα solo καριέρα του "Live And Let Die," καθώς και τα άφθαρτα στο χρόνο "Flaming Pie" και "Dance Tonight".

Και όλα αυτά είναι απλώς τα highlights.....

Η μοναδική αυτή μουσική εμπειρία θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις.

Η standard έκδοση θα περιέχει 3-disc (2 CD + 1 DVD) ενώ η deluxe έκδοση θα περιέχει 4-disc (2 CD + 2 DVD), σε συλλεκτικό Packaging καθώς και ένα ιδιαίτερο booklet.

To bonus DVD στην Deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει behind the scenes σκηνές με τον Sir Paul καθώς και τραγούδια από την εμφάνιση του στο «Ed Sullivan Theater».

Εκεί δηλαδή που πριν από 40 χρόνια μαζί με τους Beatles είχαν πραγματοποιήσει το τηλεοπτικό ντεμπούτο τους στις Η.Π.Α.

Η συναυλία αυτή είχε γίνει για λογαριασμό της εκπομπής the Late Show with David Letterman και είχε μεταδοθεί μόνο μέσω του διαδικτύου.

Το DVD είναι σε High Definition ,και έχει πλάνα από 15 κάμερες που κατέγραψαν την συναυλία ενώ ο ήχος (stereo & 5.1) έχει μιξαριστεί από τον Paul Hicks o οποίος έχει συνεισφέρει στα πρόσφατα remastered albums των Beatles , The Beatles Anthology, Let It Be... Naked, καθώς και στο 2-Grammy awards album των Beatles "Love".

PAUL McCARTNEY
"GOOD EVENING NEW YORK CITY"Κυκλοφορεί σε standard & deluxe έκδοση από την Universal Music
blogger templates 3 columns | Make Money Online