Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Το Synch Festival για 6η Χρονιά στην Αθήνα !!!

Για 6η συνεχή χρονιά το Synch προσγειώνεται στην Αθήνα,
στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών, μεταφέροντας εκλεκτούς επιβάτες από κάθε σημείο του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Από τους ηλεκτρονικούς post-rockers με jazz επιρροές Tortoise και το νέο τους -μετά από 4 χρόνια- δίσκο υπό μάλης, μέχρι την 20μελή (!) μπάντα του πολιτικοποιημένου πειραματιστή Matthew Herbert και από τους νεοαφιχθέντες Friendly Fires, The Bug και Shit Robot (DFA) που σάρωσαν τα charts το 2008, μέχρι τους "κλασικούς" όπως είναι 3 Chairs (ή αλλιώς οι θρύλοι του Dteroit techno) και ο άρχοντας της πειραματικής electronica, Fennesz, το Synch εξακολουθεί να προωθεί, να στηρίζει και να αποτελεί πόλο έλξης όλων των ανήσυχων καλλιτεχνικά (και όχι μόνο) δημιουργών ανεξαρτήτως μουσικού είδους.


Την ίδια στιγμή, η εικόνα και τα ψηφιακά μέσα έρχονται να συμπληρώσουν το καλλιτεχνικό κάδρο και να εμπλουτίσουν τη φαντασία μας οδηγώντας με απόλυτη ακρίβεια σε αυτό που ονομάζουμε... Synch Festival.


Τα πρώτα επιβεβαιωμένα ονόματα καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο Synch:

TORTOISE (LIVE)-US trts.com



THE MATTHEW HERBERT BIG BAND (LIVE)-UK matthewherbert.com



FRIENDLY FIRES (LIVE)-UK myspace.com/friendlyfires


JUNIOR BOYS (LIVE)-CA myspace.com/juniorboys



FUJIYA & MIYAGI (LIVE)-UK myspace.com/fujiyaandmiyagi



THE BUG (LIVE)-UK myspace.com/thebuguk




Ακόμα:

MR. OIZO (DJ SET)-FR myspace.com/oizo3000
AEROPLANE (DJ SET)-BE myspace.com/aeroplanemusiclove
MATHEW JONSON (DJ SET)-CA myspace.com/mathewjonson
3 CHAIRS (feat. Theo Parrish, Marcellus Pittman, Rick Wilhite / DJ SET)-US http://3chairs.vakuum.net
FENNESZ (LIVE)-AU fennesz.com
MERZBOW (LIVE)-JP merzbow.net
SHIT ROBOT (DJ SET)-IR myspace.com/shitrobot
CLUSTER (LIVE)-DE discogs.com/artist/Cluster


Read more...

Τα Brit Awards 2009 στο Mad Tv !!!


Αυτό το Σαββατοκύριακο η British Invasion έρχεται στο Mad.

Δείτε ό,τι σπουδαιότερο έχει χαρίσει η Μεγάλη Βρετανία στη μουσική σε ένα weekend γεμάτο από the best of Britain.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Συγκεκριμένα, το Mad Top 10 συγκεντρώνει τα καλύτερα βρετανικά τραγούδια όλων των εποχών (Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 16:00), ενώ τα Mad X-Rays είναι αφιερωμένα στους σημαντικότερους Βρετανούς καλλιτέχνες από τα 60s μέχρι σήμερα, από τους Beatles μέχρι τους Franz Ferdinand. (Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 12:00).


To weekend κορυφώνετε με μια αποκλειστική μετάδοση που δεν πρέπει να χάσει κανείς: την τελετή απονομής των Brit Awards 2009 την Κυριακή στις 7 το απόγευμα με live εμφανίσεις από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σήμερα: Coldplay, Take That, Lady Gaga, U2, Kings Of Leon, Duffy, Girls Aloud, Pet Shop Boys και πολλούς άλλους.

Την τελετή παρουσιάζει η Kylie Minogue.








Read more...

Η Άννα Βίσση… “Στην Πυρά” !!!


"Στην Πυρά"

Είναι το νέο single της Άννας Βίσση.

Ένα τραγούδι που έγινε αμέσως μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και το ακούς σε κάθε club.

Τώρα ήρθε η ώρα να το δείτε…

Διαβάστε περισσότερα στο Read More

Αφού λοιπόν το τραγούδι είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό, οι παραγωγοί του δίσκου αποφάσισαν να γυρίσουν και το video clip του.

Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο «Αθηνών Αρένα», τα οποία ήταν διάρκειας πολλών ωρών και πολύ εξαντλητικά.

Η σκηνοθεσία ανήκει στην στενή φίλη της Άννας, Christine Crocos και οι στιλιστικές παρεμβάσεις στην στυλίστρια του Sex & The City, Patricia Field.

Στο video που ακολουθεί δείτε τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να το απολαύσετε αποκλειστικά στο Mad Tv.


Read more...

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Eminem... η επιστροφή !!!


Ο μοναδικός Eminem επιστρέφει με νέο album μετά από 4 χρόνια απουσίας

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


O Eminem o μεγαλύτερος καλλιτέχνης σε πωλήσεις της δεκαετίας ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου νέου του album !!!


Ο τίτλος του θα είναι Relapse και είναι το πρώτο original album που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 4 χρόνια ενώ μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσει και το Relapse 2 !!!!


Οι φήμες για το Relapse είχαν αρχίσει από το φθινόπωρο όταν ο ίδιος ο Eminem σε μία συνέντευξη του ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου του album και τραγούδησε το “I’m Having A Relapse”.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε παρέα με τους , Dr. Dre και 50 Cent κυκλοφόρησαν το single “Crack A Bottle” το οποίο θα περιλαμβάνετε στο Relapse.

Κυκλοφορεί στις 19 Μαίου από την Universal Music


Read more...

Τέλος για τον Πρωινό Καφέ !!!


Οι φήμες των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώθηκαν.

Η συνεργασία των Μουτσινά – Ζαρίφη με τον Ant1 έλαβε τέλος.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


"O ΑΝΤ1 εξαιτίας σημαντικής διαφωνίας αναφορικά με τη θεματολογία του Πρωινού Καφέ αποφάσισε από κοινού με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Νίκο Μουτσινά και Κατερίνα Ζαρίφη τη λύση της συνεργασίας τους. Ο ΑΝΤ1 τούς εύχεται κάθε επιτυχία σε οποιαδήποτε νέα τους προσπάθεια".

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 σχετικά με την συνεργασία που είχε με τους δύο παρουσιαστές.

Από σήμερα ξεκινάνε νέες συσκέψεις για να παρθεί μια απόφαση σχετικά με το ποιος/α θα παρουσιάζει από εδώ και πέρα τον Πρωινό Καφέ.

Αλλαγή έγινε για ακόμα μια φορά στην αρχισυνταξία της εκπομπής.

Νέος Αρχισυντάκτης αναλαμβάνει ο Άγγελος Φώσκολος.

Ενώ προσωρινά στην παρουσίαση της εκπομπής θα βρίσκεται η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Λιανός.

Αναμένουμε τις εξελίξεις. Περισσότερα νέα σύντομα!!!


Read more...

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Η Σοφία Αλιμπέρτη στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ (?) !!!


Πολλές αλλαγές έχουν γίνει στον Πρωινό Καφέ από την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν που σαν σκοπό είχαν και έχουν την αύξηση της τηλεθέασης, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Η Μαρία Κλάδου, που ήταν η αρχισυντάκτρια της μακροβιότερης εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση έφυγε και την θέση της πήρε η Ελευθερία Κεφαλά, η οποία υπέβαλε την παραίτηση της μια εβδομάδα μετά.

Σύμφωνα με άτομα της εκπομπής, ο λόγος που παραιτήθηκε, ήταν οι πολύ έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ της αρχισυντάκτριας και του Νίκου Μουτσινά.

«Ο Νίκος και η Κατερίνα καθημερινά διαμαρτύρονται, γιατί οι λαμπεροί celebrities αρνούνται να εμφανιστούν στην εκπομπή τους» λέει άνθρωπος από το επαγγελματικό τους περιβάλλον. «Προφανώς, αγνοούν ότι έχουν πολύ περισσότερους λόγους την ίδια ώρα να εμφανιστούν σε αντίπαλα κανάλια - και όχι μόνο θεαματικότητας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη κι όλας μέρα που έγινε αρχισυντάκτρια η Ελευθερία Κεφαλά, οι δύο παρουσιαστές είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους για την απομάκρυνση της προηγούμενης αρχισυντάκτριας.

Την Τρίτη, λόγο του κενού που δημιουργήθηκε, κλήθηκε άμεσα για να διεκπεραιώσει τη ροή της εκπομπής ο Γιώργος Βλαχογιάννης (αρχισυντάκτης της εκπομπής Καλομελέτα Κι Έρχεται με τη Σοφία Αλιμπέρτη).

Σήμερα όμως είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για τους δύο παρουσιαστές του Πρωινού Καφέ, αφού έχει αποφασιστεί να γίνει έκτακτη σύσκεψη της ηγετικής ομάδας του σταθμού για να συζητήσουν για το μέλλον της εκπομπής και της παραμονής των δύο παρουσιαστών στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ.

Οι φήμες λένε πως όλοι έχουν σηκώσει πλέον τα χέρια ψηλά και πολλοί ζητούν πλέον την απομάκρυνσή τους από την εκπομπή.

Η πιο έντονη φήμη είναι αυτή της διαδοχής. Αφού υπάρχουν σκέψεις να απομακρύνουν τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη από τον Πρωινό Καφέ και την θέση τους να πάρει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Αν όμως αναλάβει η Σοφία τον Πρωινό Καφέ θα συνεχίζει να παρουσιάζει και το Καλομελέτα;

Αναμένουμε τις εξελίξεις. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, σύντομα.


Read more...

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο Sonic με special Stereo Nova !!!



Μην χάσετε στο SONIK που κυκλοφορεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου:

Συλλεκτικό επτάιντσο βινύλιο Στέρεο Νόβα!!!
Προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Ακόμα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Αφιέρωμα Στέρεο Νόβα

Το 2008 έκλεισε με πολύ Στέρεο Νόβα. Πανηγυρική συναυλία–επιστροφή, ένα σωστό best of που τους άξιζε και κυρίως μια ασφυκτική ένδειξη αναγνώρισης για την μπάντα που έγραψε το electronica με ελληνικούς χαρακτήρες. Εμείς κοιτάμε πίσω, στην μπάντα που ανέπτυξε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη.

Συνέντευξη Morrissey

O Moz επιστρέφει δισκογραφικά με πιο αμερικάνικο ήχο και με διάθεση να αντιμετωπίσει τα Years Of Refusal του. Ο χρόνος θα δείξει αν όντως γυρίζει σελίδα ή έχουμε να κάνουμε με ένα νέο καπρίτσιο του…

Dj’s

To SONIK κουβεντιάζει με μερικούς από τους υπεύθυνους για το soundtrack της νυχτερινής Αθήνας και τους φωτογραφίζει στους χώρους που δραστηριοποιούνται!

H μουσική ως βασανιστήριο

Θα μπορούσε να είναι ένα άρθρο για το πόσο ενοχλούνται οι γείτονες και οι περίοικοι όταν παίζει με τσιταρισμένο volume το καινούργιο Revolting Cocks ή το νέο θεσπέσιο ανοσιούργημα των Entombed. Δυστυχώς, πρόκειται για μια καταγραφή της χρήσης της rock ’n’ roll (και όχι μόνο) μουσικής, αλλά και του ήχου γενικότερα, στο “ξήλωμα” συνειδήσεων και σωμάτων.

Aussie Power

Περνώντας στην επόμενη πίστα την ετερόκλητη κληρονομιά των AC/DC, του αυστραλιανού punk, των Birthday Party, της Kylie και των Triffids. Το SONIK διασχίζει την “άλλη ήπειρο” συστήνοντας τα καλύτερα ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) παιδιά της...

Rock Fights

Όταν περιοδικά, τηλεόραση και συναυλίες γίνονται τα απρόσμενα πεδία μάχης των σταρ...

Buddy Holly

50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την θλιβερή επέτειο του θανάτου ενός ένας από τους δύο μεγαλύτερους τραγουδιστές, συνθέτες και μουσικούς της δεκαετίας του ’50.

Κυκλικές Κινήσεις

Ο Αργύρης Ζήλος θυμάται τις πρώτες ανάσες της ελληνικής νεολαίας στον pop πλανήτη.

Συνέντευξη Sleepin Pillow

Έξι μέλη με κεντρικό άξονα την πρώην «φωνή» των Universal Trilogy, έξι ψευδόνυμα με παράξενα κοστούμια στις συναυλίες και ένας αγγλόφωνος ελληνικός δίσκος-έκπληξη, πάντρεμα της Δύσης με την καθ’ ημάς Ανατολή. Καλώς ορίσατε στον κόσμο των Sleepin Pillow…

Συνέντευξη Flakes

Οι Flakes κυκλοφορούν το παρθενικό τους άλμπουμ Lick Your Fingers If You Like It και τα “indie” sites και blogs είναι για ακόμα μια φορά ενθουσιασμένα.

Genesis

Η κυκλοφορία ενός box με υλικό από την πρώτη περίοδο των Genesis αποτελεί ολική επαναφορά μιας ξεχασμένης εποχής και μιας τέχνης παρεξηγημένης.
Ρίχνουμε μια ματιά στο έργο των επιφανών του progressive rock, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εξηγήσουμε πώς ένα μουσικό είδος δυσφημίστηκε βίαια, κλείνοντας τον κύκλο του πριν ωριμάσει.

Blu-ray

Το DVD αρχίζει σιγά-σιγά να εγκαταλείπει το προσκήνιο και τη θέση του παίρνει το Blu-ray, το οποίο είναι το μέσο που επέζησε από τη διαμάχη με το HD-DVD. Πώς, όμως, ξεκίνησε το όλο project και τι εμπόδια συνάντησε στην πορεία;

REVIEWS
Albums A-Z

Οι σημαντικότερες κυκλοφορίες του μήνα αλφαβητικά. Όσα πρέπει να ξέρεις για τα νέα άλμπουμ των Bruce Springsteen, Franz Ferdinand, Animal Collective, Diplo, Little Jackie, Lilly Allen, …And You Will Know Us By The Trail of Dead κ.α.

Βιβλία

Διαβάσαμε και σου προτείνουμε

Cinema

Ταινίες με rock θέμα ή rock attitude. Για να ξέρεις τι βλέπεις.

Θέατρο

Ότι πιο avant garde συμβαίνει στις θεατρικές σκηνές της πόλης.

REGULARS

Agenda

Συναυλίες, events, parties, festivals. Ότι συμβαίνει στην πόλη!

Top 5

Πρόσωπα, gadgets, συναυλίες… η πεντάδα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας το μήνα που πέρασε.

Download

Οι συντάκτες του SONIK προτείνουν την playlist της χρονιάς.

The Ripper

Κάθε μήνα ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος σχολιάζει την επικαιρότητα χωρίς ίχνος οίκτου και με το δρεπάνι ανά χείρας.

Junkshop Of Delights

Κάθε μήνα, ο DJ και συλλέκτης Carlos Slazenger αναλαμβάνει μια σελίδα του SONIK με σκοπό να μας οδηγήσει στο Παλιατζίδικο των Απολαύσεών του, έναν κόσμο περιθωριακής και θαυμαστά παράξενης μουσικής...

Next Big Shit

O Δημήτρης Λίλης προτείνει ότι πιο φρέσκο σε επίπεδο καινούργιων ήχων και νέων μουσικών ταλέντων.

Sonik Youth

Nέα συγκροτήματα μόνα ψάχνουν... Ποια θα ξεχωρίσουν θα δείξει. Είναι ένας πολύ σκληρός μουσικός κόσμος εκεί έξω. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος αναζητά το νέο αίμα και εστιάζει στα 5 πιο φρέσκα ντεμπούτα του μήνα.

The Soundtrack Of My Life

Κάθε μήνα ο Γιώργος Δημητρακόπουλος επιλέγει 10 θέματα μέσα από τίτλους τραγουδιών, άλμπουμ και ονόματα συγκροτημάτων αναμένοντας συνειρμικές απαντήσεις από τον καλεσμένο του. Be his guest…


Read more...

Η "Circus" περιοδεία της Britney !!!

Ξεκίνησε η περιοδεία της Britney Spears
με πρώτη σταθμό την Νέα Ορλεάνη.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Britney επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ και ξεκίνησε μια περιοδεία γεμάτη από εκπληκτικούς χορευτές, ζογκλέρ, ειδικά εφέ, τεράστια σκηνικά και φυσικά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.


Η περιοδεία που έχει τον ίδιο τίτλο με το νέο της album, «Circus» είναι η πρώτη που πραγματοποιεί η Britney μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν η Νέα Ορλεάνη.

Στην συναυλία η Britney εμφανίστηκε με μια πολύ sexy στολή, ενώ έκανε θεαματική είσοδο στην σκηνή αιωρούμενη πάνω σε τεράστια δαχτυλίδια.

Η συναυλία είχε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως και αυτές που ακολουθούν, αφού τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να γίνονται καπνός.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη, αφού η Britney έχει πέντε ολόκληρα χρόνια να κάνει συναυλίες ενώ το τελευταίο της album «Circus” έχει πουλήσει πάνω από 1.3 εκατομμύρια αντίτυπα.




Read more...

Παντρεύτηκε ο Άρης Σερβετάλης !!!


Την αγαπημένη του, παντρεύτηκε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης, ο Άρης Σερβετάλης πήρε την μεγάλη απόφαση, να το πάρει το κορίτσι.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκλλησίας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο γάμος του έγινε σε ένα γραφικό μοναστήρι στην Πελοπόννησο.

Το ζευγάρι μαζί με τους φίλους τους που παραβρέθηκαν εκεί γλέντησαν το χαρμόσυνο γεγονός μέχρι το πρωί.

"Ο Άρης και η αγαπημένη του (δεν έχει σχέση με το χώρο του θεάματος) είχαν πολλά χρόνια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα. Στα σχέδιά τους είναι να αποκτήσουν ένα παιδί» δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού.


Read more...

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Δυναμικό comeback για την Χρύσπα !!!


Δυνατό comeback ετοιμάζει η Χρύσπα σε συνεργασία με τον Στέφανο Κορκολή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το νέο της album ετοιμάζει η Χρύσπα και αναμένεται να είναι πολύ δυναμικό αφού την μουσική στα νέα της τραγούδια την υπογράφει ο μοναδικός Στέφανος Κορκολής.


Η Χρύσπα είναι πολύ ενθουσιασμένη για την συνεργασία της με τον Στέφανο Κορκολή και πιστεύει ότι θα είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα της.

«Θα ακούσετε μια άλλη Χρύσπα. Είμαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου. Γνωριστήκαμε με τον Στέφανο μέσω στελέχους της Minos EMI, συζητήσαμε για ενδεχόμενη συνεργασία και ενώσαμε τις δυνάμεις μας για την καινούρια μου δουλειά. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου εμπιστεύτηκε τις δημιουργίες του. Ο δίσκος που ετοιμάζουμε θα είναι έκπληξη» δήλωσε η Χρύσπα στην εφημερίδα Espresso.

Μια διαφορετική Χρύσπα θα ακούσουμε στο νέο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Μαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο album της Χρύσπα σύντομα εδώ !!!


Read more...

Κώστας Μαρτάκης - Νέο album και νέα δισκογραφική !!!

Αποχώρησε από την Sony BMG και ετοιμάζει νέο studio album

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Μετά από πολλές συζητήσεις με τα στελέχη της Sony BMG, ο Κώστας Μαρτάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία Sony BMG και να πάει στην Universal καθώς ήθελε πολύ αυτήν την μεταγραφή, αφού πιστεύει ότι εκεί θα ασχοληθούν πιο πολύ με την προώθηση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς.

Το συμβόλαιο που είχε με την Sony έληγε τον Σεπτέμβρη του 2009, άρα είχε την υποχρέωση να ηχογραφήσει άλλο ένα album για την Sony. Τελικά η Sony δέχτηκε την αποχώρηση του Κώστα και την μεταγραφή του στην Universal, αφού βάση της συμφωνίας που έγινε μεταξύ Sony και Universal, η πρώτη θα πάρει ποσοστά από τις επόμενες δουλειές του Κώστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο album του Κώστα που κυκλοφόρησε από την Sony είχε πολύ καλή προώθηση και μεγάλη απήχηση στο κοινό, αφού κατάφερε να βγάλει δέκα single, αριθμός ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Σε λίγες μέρες ο Κώστας μπαίνε studio για να ξεκινήσει την ηχογράφηση του νέου του album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αμέσως μετά την απόλυση του από το Ναυτικό.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο album του Κώστα Μαρτάκη σύντομα…


Read more...

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Η Euroπεριοδεία του Saki !!!

Με πυρετώδεις πλέον ρυθμούς προετοιμάζονται ο Σάκης Ρουβάς και το υπόλοιπο team της ελληνικής συμμετοχής για τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Μόσχας, ξεκινώντας το καθιερωμένο promo tour. Το αναλυτικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και έχει ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


To This Is Our Night θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Βοσνία, όπου ο Σάκης θα τραγουδήσει στη βραδιά παρουσίασης της βοσνιακής συμμετοχής.

Παράλληλα, έχουν ήδη προγραμματιστεί εμφανίσεις και συνεντεύξεις του Σάκη σε τηλεοπτικούς σταθμούς και στον τοπικό Τύπο, καθώς και συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Βοσνία, κ. Δημήτρη Κούρκουλα, στις 2 Μαρτίου. Επόμενος σταθμός, την Τετάρτη 4/3, το Βελιγράδι.

Η ελληνική συμμετοχή θα παρουσιαστεί από το σερβικό κανάλι RTS και την εκπομπή της Γιοβάνα Γιάνκοβιτς (συμπαρουσιάστρια του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς στο διαγωνισμό Eurovision του 2008, που είχε γίνει στη Σερβία).

Αμέσως μετά, ο Σάκης Ρουβάς θα ταξιδέψει μέχρι τη Μόσχα, πόλη που φιλοξενεί φέτος το διαγωνισμό. Εκεί, στις 6 Μαρτίου, ο Έλληνας τραγουδιστής θα παρουσιάσει το τραγούδι μας στον εθνικό τελικό της Ρωσίας, ενώ θα δώσει και αρκετές συνεντεύξεις στην τηλεόραση και τον Τύπο.

Επόμενος σταθμός η Κύπρος και το FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009. Στις 12 Μαρτίου, ο Σάκης θα τραγουδήσει το This Ιs Οur Νight στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» της Λεμεσού στην Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του 3ου γύρου του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Τη βραδιά αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 150 χώρες του κόσμου.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 19:30, θα ακολουθήσει η "παρέλαση" των καλύτερων οδηγών στον κόσμο και αμέσως μετά η συναυλία του Σάκη.

Επόμενος -και τελευταίος για τον μήνα Μάρτιο- σταθμός του promo tour θα είναι η Ολλανδία. Η συνέχεια θα δοθεί με τη διήμερη επίσκεψη στη Ρουμανία στις 5 και 6 Απριλίου, και αμέσως μετά στη Βουλγαρία στις 7 και 8 του ίδιου μήνα. Τελευταία στάση της ελληνικής περιοδείας η γειτονική Τουρκία στις 12 Απριλίου.

Και μετά, ολοταχώς για τη Μόσχα και το μεγάλο τελικό... Ελπίζουμε να «είναι η βραδιά μας»!

Σχετικές Αναρτήσεις

Ο Μεγάλος Ελληνικός Euroτελικός !!!

Το μεγάλο Pre Final Party και ο σημερινός τελικός !!!

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)

Η παρουσίαση των Euroτράγουδων !!! Ακούστε τα !!!


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online