Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο Sonic με special Stereo Nova !!!



Μην χάσετε στο SONIK που κυκλοφορεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου:

Συλλεκτικό επτάιντσο βινύλιο Στέρεο Νόβα!!!
Προλάβετε πριν εξαντληθεί!

Ακόμα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Αφιέρωμα Στέρεο Νόβα

Το 2008 έκλεισε με πολύ Στέρεο Νόβα. Πανηγυρική συναυλία–επιστροφή, ένα σωστό best of που τους άξιζε και κυρίως μια ασφυκτική ένδειξη αναγνώρισης για την μπάντα που έγραψε το electronica με ελληνικούς χαρακτήρες. Εμείς κοιτάμε πίσω, στην μπάντα που ανέπτυξε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη.

Συνέντευξη Morrissey

O Moz επιστρέφει δισκογραφικά με πιο αμερικάνικο ήχο και με διάθεση να αντιμετωπίσει τα Years Of Refusal του. Ο χρόνος θα δείξει αν όντως γυρίζει σελίδα ή έχουμε να κάνουμε με ένα νέο καπρίτσιο του…

Dj’s

To SONIK κουβεντιάζει με μερικούς από τους υπεύθυνους για το soundtrack της νυχτερινής Αθήνας και τους φωτογραφίζει στους χώρους που δραστηριοποιούνται!

H μουσική ως βασανιστήριο

Θα μπορούσε να είναι ένα άρθρο για το πόσο ενοχλούνται οι γείτονες και οι περίοικοι όταν παίζει με τσιταρισμένο volume το καινούργιο Revolting Cocks ή το νέο θεσπέσιο ανοσιούργημα των Entombed. Δυστυχώς, πρόκειται για μια καταγραφή της χρήσης της rock ’n’ roll (και όχι μόνο) μουσικής, αλλά και του ήχου γενικότερα, στο “ξήλωμα” συνειδήσεων και σωμάτων.

Aussie Power

Περνώντας στην επόμενη πίστα την ετερόκλητη κληρονομιά των AC/DC, του αυστραλιανού punk, των Birthday Party, της Kylie και των Triffids. Το SONIK διασχίζει την “άλλη ήπειρο” συστήνοντας τα καλύτερα ηλεκτρονικά (και όχι μόνο) παιδιά της...

Rock Fights

Όταν περιοδικά, τηλεόραση και συναυλίες γίνονται τα απρόσμενα πεδία μάχης των σταρ...

Buddy Holly

50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την θλιβερή επέτειο του θανάτου ενός ένας από τους δύο μεγαλύτερους τραγουδιστές, συνθέτες και μουσικούς της δεκαετίας του ’50.

Κυκλικές Κινήσεις

Ο Αργύρης Ζήλος θυμάται τις πρώτες ανάσες της ελληνικής νεολαίας στον pop πλανήτη.

Συνέντευξη Sleepin Pillow

Έξι μέλη με κεντρικό άξονα την πρώην «φωνή» των Universal Trilogy, έξι ψευδόνυμα με παράξενα κοστούμια στις συναυλίες και ένας αγγλόφωνος ελληνικός δίσκος-έκπληξη, πάντρεμα της Δύσης με την καθ’ ημάς Ανατολή. Καλώς ορίσατε στον κόσμο των Sleepin Pillow…

Συνέντευξη Flakes

Οι Flakes κυκλοφορούν το παρθενικό τους άλμπουμ Lick Your Fingers If You Like It και τα “indie” sites και blogs είναι για ακόμα μια φορά ενθουσιασμένα.

Genesis

Η κυκλοφορία ενός box με υλικό από την πρώτη περίοδο των Genesis αποτελεί ολική επαναφορά μιας ξεχασμένης εποχής και μιας τέχνης παρεξηγημένης.
Ρίχνουμε μια ματιά στο έργο των επιφανών του progressive rock, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εξηγήσουμε πώς ένα μουσικό είδος δυσφημίστηκε βίαια, κλείνοντας τον κύκλο του πριν ωριμάσει.

Blu-ray

Το DVD αρχίζει σιγά-σιγά να εγκαταλείπει το προσκήνιο και τη θέση του παίρνει το Blu-ray, το οποίο είναι το μέσο που επέζησε από τη διαμάχη με το HD-DVD. Πώς, όμως, ξεκίνησε το όλο project και τι εμπόδια συνάντησε στην πορεία;

REVIEWS
Albums A-Z

Οι σημαντικότερες κυκλοφορίες του μήνα αλφαβητικά. Όσα πρέπει να ξέρεις για τα νέα άλμπουμ των Bruce Springsteen, Franz Ferdinand, Animal Collective, Diplo, Little Jackie, Lilly Allen, …And You Will Know Us By The Trail of Dead κ.α.

Βιβλία

Διαβάσαμε και σου προτείνουμε

Cinema

Ταινίες με rock θέμα ή rock attitude. Για να ξέρεις τι βλέπεις.

Θέατρο

Ότι πιο avant garde συμβαίνει στις θεατρικές σκηνές της πόλης.

REGULARS

Agenda

Συναυλίες, events, parties, festivals. Ότι συμβαίνει στην πόλη!

Top 5

Πρόσωπα, gadgets, συναυλίες… η πεντάδα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας το μήνα που πέρασε.

Download

Οι συντάκτες του SONIK προτείνουν την playlist της χρονιάς.

The Ripper

Κάθε μήνα ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος σχολιάζει την επικαιρότητα χωρίς ίχνος οίκτου και με το δρεπάνι ανά χείρας.

Junkshop Of Delights

Κάθε μήνα, ο DJ και συλλέκτης Carlos Slazenger αναλαμβάνει μια σελίδα του SONIK με σκοπό να μας οδηγήσει στο Παλιατζίδικο των Απολαύσεών του, έναν κόσμο περιθωριακής και θαυμαστά παράξενης μουσικής...

Next Big Shit

O Δημήτρης Λίλης προτείνει ότι πιο φρέσκο σε επίπεδο καινούργιων ήχων και νέων μουσικών ταλέντων.

Sonik Youth

Nέα συγκροτήματα μόνα ψάχνουν... Ποια θα ξεχωρίσουν θα δείξει. Είναι ένας πολύ σκληρός μουσικός κόσμος εκεί έξω. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος αναζητά το νέο αίμα και εστιάζει στα 5 πιο φρέσκα ντεμπούτα του μήνα.

The Soundtrack Of My Life

Κάθε μήνα ο Γιώργος Δημητρακόπουλος επιλέγει 10 θέματα μέσα από τίτλους τραγουδιών, άλμπουμ και ονόματα συγκροτημάτων αναμένοντας συνειρμικές απαντήσεις από τον καλεσμένο του. Be his guest…

blogger templates 3 columns | Make Money Online