Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Η Σοφία Αλιμπέρτη στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ (?) !!!


Πολλές αλλαγές έχουν γίνει στον Πρωινό Καφέ από την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν που σαν σκοπό είχαν και έχουν την αύξηση της τηλεθέασης, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί ακόμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Η Μαρία Κλάδου, που ήταν η αρχισυντάκτρια της μακροβιότερης εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση έφυγε και την θέση της πήρε η Ελευθερία Κεφαλά, η οποία υπέβαλε την παραίτηση της μια εβδομάδα μετά.

Σύμφωνα με άτομα της εκπομπής, ο λόγος που παραιτήθηκε, ήταν οι πολύ έντονοι διαπληκτισμοί μεταξύ της αρχισυντάκτριας και του Νίκου Μουτσινά.

«Ο Νίκος και η Κατερίνα καθημερινά διαμαρτύρονται, γιατί οι λαμπεροί celebrities αρνούνται να εμφανιστούν στην εκπομπή τους» λέει άνθρωπος από το επαγγελματικό τους περιβάλλον. «Προφανώς, αγνοούν ότι έχουν πολύ περισσότερους λόγους την ίδια ώρα να εμφανιστούν σε αντίπαλα κανάλια - και όχι μόνο θεαματικότητας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη κι όλας μέρα που έγινε αρχισυντάκτρια η Ελευθερία Κεφαλά, οι δύο παρουσιαστές είχαν εκφράσει τη διαφωνία τους για την απομάκρυνση της προηγούμενης αρχισυντάκτριας.

Την Τρίτη, λόγο του κενού που δημιουργήθηκε, κλήθηκε άμεσα για να διεκπεραιώσει τη ροή της εκπομπής ο Γιώργος Βλαχογιάννης (αρχισυντάκτης της εκπομπής Καλομελέτα Κι Έρχεται με τη Σοφία Αλιμπέρτη).

Σήμερα όμως είναι μια πολύ κρίσιμη μέρα για τους δύο παρουσιαστές του Πρωινού Καφέ, αφού έχει αποφασιστεί να γίνει έκτακτη σύσκεψη της ηγετικής ομάδας του σταθμού για να συζητήσουν για το μέλλον της εκπομπής και της παραμονής των δύο παρουσιαστών στο τιμόνι του Πρωινού Καφέ.

Οι φήμες λένε πως όλοι έχουν σηκώσει πλέον τα χέρια ψηλά και πολλοί ζητούν πλέον την απομάκρυνσή τους από την εκπομπή.

Η πιο έντονη φήμη είναι αυτή της διαδοχής. Αφού υπάρχουν σκέψεις να απομακρύνουν τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη από τον Πρωινό Καφέ και την θέση τους να πάρει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Αν όμως αναλάβει η Σοφία τον Πρωινό Καφέ θα συνεχίζει να παρουσιάζει και το Καλομελέτα;

Αναμένουμε τις εξελίξεις. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, σύντομα.

blogger templates 3 columns | Make Money Online