Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2009

Η Euroπεριοδεία του Saki !!!

Με πυρετώδεις πλέον ρυθμούς προετοιμάζονται ο Σάκης Ρουβάς και το υπόλοιπο team της ελληνικής συμμετοχής για τη μεγάλη βραδιά του τελικού της Μόσχας, ξεκινώντας το καθιερωμένο promo tour. Το αναλυτικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και έχει ως εξής:

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


To This Is Our Night θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Βοσνία, όπου ο Σάκης θα τραγουδήσει στη βραδιά παρουσίασης της βοσνιακής συμμετοχής.

Παράλληλα, έχουν ήδη προγραμματιστεί εμφανίσεις και συνεντεύξεις του Σάκη σε τηλεοπτικούς σταθμούς και στον τοπικό Τύπο, καθώς και συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Βοσνία, κ. Δημήτρη Κούρκουλα, στις 2 Μαρτίου. Επόμενος σταθμός, την Τετάρτη 4/3, το Βελιγράδι.

Η ελληνική συμμετοχή θα παρουσιαστεί από το σερβικό κανάλι RTS και την εκπομπή της Γιοβάνα Γιάνκοβιτς (συμπαρουσιάστρια του Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς στο διαγωνισμό Eurovision του 2008, που είχε γίνει στη Σερβία).

Αμέσως μετά, ο Σάκης Ρουβάς θα ταξιδέψει μέχρι τη Μόσχα, πόλη που φιλοξενεί φέτος το διαγωνισμό. Εκεί, στις 6 Μαρτίου, ο Έλληνας τραγουδιστής θα παρουσιάσει το τραγούδι μας στον εθνικό τελικό της Ρωσίας, ενώ θα δώσει και αρκετές συνεντεύξεις στην τηλεόραση και τον Τύπο.

Επόμενος σταθμός η Κύπρος και το FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009. Στις 12 Μαρτίου, ο Σάκης θα τραγουδήσει το This Ιs Οur Νight στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» της Λεμεσού στην Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του 3ου γύρου του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Τη βραδιά αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 150 χώρες του κόσμου.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 19:30, θα ακολουθήσει η "παρέλαση" των καλύτερων οδηγών στον κόσμο και αμέσως μετά η συναυλία του Σάκη.

Επόμενος -και τελευταίος για τον μήνα Μάρτιο- σταθμός του promo tour θα είναι η Ολλανδία. Η συνέχεια θα δοθεί με τη διήμερη επίσκεψη στη Ρουμανία στις 5 και 6 Απριλίου, και αμέσως μετά στη Βουλγαρία στις 7 και 8 του ίδιου μήνα. Τελευταία στάση της ελληνικής περιοδείας η γειτονική Τουρκία στις 12 Απριλίου.

Και μετά, ολοταχώς για τη Μόσχα και το μεγάλο τελικό... Ελπίζουμε να «είναι η βραδιά μας»!

Σχετικές Αναρτήσεις

Ο Μεγάλος Ελληνικός Euroτελικός !!!

Το μεγάλο Pre Final Party και ο σημερινός τελικός !!!

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)

Η παρουσίαση των Euroτράγουδων !!! Ακούστε τα !!!

blogger templates 3 columns | Make Money Online