Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)


Μάθαμε ότι τις τελευταίες μέρες μια βαριά ίωση ταλαιπωρούσε τον Σάκη Ρουβά.
Οι σημερινές όμως εξελίξεις ήρθαν και τάραξαν τους υπευθύνους της ΕΡΤ.

Update: Μετά από αίτημα του ίδιου, πήρε εξιτήριο προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του καθώς απόψε πρέπει να γίνουν οι τελικές πρόβες αλλά και να είναι έτοιμος για την αυριανή παρουσίαση των τραγουδιών.
Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα ο Σάκης είχε πολύ μεγάλη πίεση και κούραση, αφού πέρα από το X Factor, - που ευτυχώς για αυτόν τελείωσε-, είχε και την προετοιμασία για την Eurovision αλλά και τις εμφανίσεις του στο Starz μαζί με της αδελφές Μαγγίρα.

Όλη αυτή η κούραση είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια 5 κιλών και την εξασθένιση του οργανισμού του. Οι πρόβες άλλωστε για την Eurovision είναι εξαντλητικές και χειροτέρεψαν ακόμα την κατάσταση του.

Ο Σάκης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές και για αυτό το λόγο μπήκε σήμερα σε ιδιωτική κλινική, για να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία, ώστε αύριο βράδυ να είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λόγο της κατάστασης της υγείας του, δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο Pre Final party που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στο Villa Mercedes, το οποίο διοργανώνεται από την Connes Events Production και τον OGAE Greece.

blogger templates 3 columns | Make Money Online