Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Αποκάλυψη τώρα για την ηθοποιό και τον εκβιασμό !!!


Χαμός γίνεται τα τελευταία 24ώρα στην Ελληνική Showbiz.

Το μοντέλο Τεο Θεοδωρίδης καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και λίγες ώρες μετά “σκάει” το θέμα του εκβιασμού από «πασίγνωστη» ηθοποιό.

Ποια είναι όμως αυτή η ηθοποιός ; Kαι τι ακριβός έχει συμβεί ;


Διαβάστε περισσότερα στο Read More



Η «πασίγνωστη» (όπως την ανέφεραν τα δελτία) ηθοποιός που κατηγορείται για εκβιασμό είναι η Άννα - Ίρις Αγαθονικιάδη.

Η Άννα μαζί με τον σύντροφο της (αγνώστων στοιχείων) εκβίαζαν έναν πολιτικό μηχανικό, με τον οποίον είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις έναντι αμοιβής,

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού με τον μηχανικό έγινε πριν από δέκα περίπου μήνες μέσα από «chat» στο internet.

Η Άννα διατηρούσε profile στον γνωστό δικτυακό τόπο “Facebook” όπου είχε και 2558 φίλους. Δεν αποκλείετε η γνωριμία και η επικοινωνία με τον μηχανικό να γινόταν μέσα από εκεί.

Ο μηχανικός είχε δώσει 250€ στο ζευγάρι για να μοιραστούν μαζί μια ερωτική βραδιά σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αυτό έγινε αρκετές φορές μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα.

Ο εκβιασμός άρχισε λίγο καιρό μετά. Αρχικά άρχισαν να στέλνουν sms στο κινητό του μηχανικού λέγοντας ότι αν δεν τους έδινε το ποσό των 6000€ θα δημοσίευαν ένα DVD στο οποίο είχαν καταγράψει τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Ο πολιτικός μηχανικός μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους δέχτηκε να τους δώσει 2000€ για να πάρει στα χέρια του το επίμαχο DVD.

Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Δάφνη όπου και έγινε η σύλληψη της ηθοποιού και του συντρόφου της, αφού το θύμα είχε προνοήσει και ειδοποιήσει την αστυνομία σχετικά με τον εκβιασμό, ενώ σε περίπτωση που γινόταν κάποιο λάθος και δεν γινόταν η σύλληψη, είχαν προσημειώσει τα χαρτονομίσματα.

Η Άννα- Ίρις Αγαθονικιάδη όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι και τόσο «πασίγνωστη» όπως ανέφεραν όλα τα δελτία ειδήσεων και οι μεσημεριανές εκπομπές, αλλά έχει εμφανιστεί σε μικρούς ρόλους σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατη την «Πολυκατοικία»

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η ηθοποιός και ο σύντροφος της αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πρώτα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ακόμα έγινε γνωστό ότι το DVD που είχαν σκοπό να παραδώσουν στον μηχανικό δεν περιείχε κάποιο ερωτικό υλικό αλλά μερικά μουσικά mp3.

1 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

Προς Ελληνοκεντρικα περιοδικα τυπου Γ' και Α'

http://ultraumbra.blogspot.com/2009/02/blog-post_5056.html



http://www.easy-share.com/1903403396/to


http://www.easy-share.com/1903594483/
προς περιοδικα γ.rar a.rar οι πρωτες 52 σελ


http://www.easy-share.com/1903405547/to
mag c' part.rar εως 69 σελ


http://www.easy-share.com/1903405547/to
mag c' part.rar 70-85


http://www.easy-share.com/1903555675/to
mag c' part c.rar 85-104


Λειπει η σελιδα 53

blogger templates 3 columns | Make Money Online