Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Το μεγάλο Pre Final Party και ο σημερινός τελικός !!!


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε
το Pre Final Eurovision Party, χθες το βράδυ στο Villa Mercedes.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + Αποκλειστικές φωτογραφίες


Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το μεγάλο Pre Final Eurovision Party στο club Villa Mercedes.

Το party διοργανώθηκε από την Connes Events Production και από τον Ogae Greece το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα.

Σε αυτήν την υπέροχη βραδιά, παραβρέθηκαν πολλά ονόματα της εγχωρίας showbiz καθώς και οι αποστολές της Μεγάλης Βρετανίας, Λευκορωσίας, Μάλτας, Τουρκίας, Μολδαβίας, Κύπρου και Μαυροβουνίου.

Οι πόρτες του Villa Mercedes άνοιξαν στις 9:00 μ.μ. για να υποδεχτεί όλους αυτούς που ήθελαν να δουν και να θαυμάσουν τον Σάκη Ρουβά από κοντά καθώς και να γνωρίσουν τις ξένες αποστολές που παραβρέθηκαν στο party, οι οποίες επισκέφτηκαν την χώρα μας ενόψει του σημερινού Ελληνικού Τελικού.

Ο Σάκης Ρουβάς έφτασε για άλλη μια φορά αργοπορημένος όπως είχε κάνει και στην συνέντευξη τύπου στην οποία παρουσιάστηκαν τα τραγούδια, αφού κατέφτασε στο party που διοργανώθηκε προς τιμήν του, λίγο μετά τις 12:30 και παρέμεινε στον χώρο περίπου 40 λεπτά.

Η αργοπορία αυτή ήταν δικαιολογημένη εν μέρει, αφού ο Σάκης μέχρι της 11 το βράδυ ήταν στο Αθηνών Αρένα για να πραγματοποιήσει τις πρόβες του για τον σημερινό τελικό.

Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερεύσει αρκετά και θα είναι σε θέση να ερμηνεύσει live τα τρία υποψήφια τραγούδια στο ελληνικό τελικό.

Στον αποψινό τελικό εκτός από τα τρία υποψήφια τραγούδια θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τις συμμετοχές της Μεγάλης Βρετανίας, Λευκορωσίας, Μάλτας, Τουρκίας, Μολδαβίας, Κύπρου και Μαυροβουνίου.

Το θέμα της βραδιάς που θα παρουσιάσουν οι αδερφές Μαγγίρα θα είναι η πορεία και ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision με σημείο αναφοράς την εξέλιξη της τηλεόρασης.

Φυσικά από την βραδιά του ελληνικού τελικού, δεν θα μπορούσε να λείπει η Καλομοίρα, που πέρυσι με το τραγούδι «Secret Combination» κατέκτησε την τρίτη θέση στην Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Σερβία.

Αποκλειστική πληροφορία.
Μαζί με την Καλομοίρα στην σκηνή του Αθηνών Αρένα, θα βρεθούν οι Master Tempo, οι οποίοι έχουν κάνει ένα μοναδικό remix στο τραγούδι «Secret Combination».
Το τηλεοπτικό κοινό κατα 60% και η κριτική επιτροπή κατά 40% θα αποφασίσουν ποιο από τα τρία τραγούδια θα μας πει ο Σάκης στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου της Μόσχας, αρχικά στις 14 και ελπίζουμε στον τελικό της 16ης Μαϊου.

Τα τρία τραγούδια με τη σειρά που θα τα ακούσουμε είναι:

Out Of Control
Right On Time
This Is Our Night

Μην χάσετε τον Ελληνικό τελικό τραγουδιού απόψε στις 22:00 από την συχνότητα της Νετ.

Σχετικές Αναρτήσεις

Σε Ιδιωτική Κλινική ο Σάκης Ρουβάς (update)
Η παρουσίαση των Euroτράγουδων !!! Ακούστε τα !!!
Τα 3 Euroτράγουδα του Ρουβά !!! (update)
Στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο Σάκης Ρουβάς !!!









blogger templates 3 columns | Make Money Online