Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Το νέο album του Enrique Iglesias !!!



Euphoria
Oh yes… I like it!
Νέο studio album!

…από τον καλλιτέχνη που έχει ξεπεράσει
τα 55,000,000 albums sales!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Euphoria είναι ο τίτλος του πιο dance/pop/r&b/latin και καλοκαιρινού(!) album από τον “Mr. Hot” Enrique Iglesias!

Ήδη ξεχωρίζει το πρώτο single “I Like It [feat. Pitbull]” (oh yes… we like it!!), opening track του album.

Δείτε εδώ μια διαφορετική version του video clip



και εδώ το making of!



Το album περιέχει συνολικά 14 επιτυχίες… και δεν λείπουν οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής… Akon, Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls), Usher κ.ά.

Για εκείνους που δεν το παρατήρησαν, το “I Like It” «κρύβει» ένα απόσπασμα από τη θρυλική επιτυχία του Lionel Richie – All Night Long!

Enrique Iglesias – Euphoria
www.enriqueiglesias.com
Κυκλοφορεί από την Universal Music


Read more...

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Η μεγάλη επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ !!!


Η επιστροφή
του θρυλικού συγκροτήματος
των ΠΥΞ ΛΑΞ
είναι γεγονός

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η Didi Music η εταιρεία παραγωγής του Rock Wave και των μεγαλύτερων συναυλιών που γίνονται στην χώρα μας κατάφερε να επανενώσει ένα από τα πιο θρυλικά ελληνικά συγκροτήματα.

Το αγαπημένο συγκρότημα των ΠΥΞ ΛΑΞ επανενώνεται μουσικά για πέντε μόνο συναυλίες και προσκαλεί όλους τους φίλους του, σε ένα μουσικό ταξίδι, όχι νοσταλγικό, αλλά συντροφικό όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Terra Vibe στις 13 Ιουλίου.

Περισσότερα νέα για την επιστροφή των ΠΥΞ ΛΑΞ σύντομα.


Read more...

Νέο τραγούδι από τον Γιώργο Γιαννιά !!!



Μετά το «Υποφέρω» που έγινε
ένα απ’ τα αγαπημένα σας τραγούδια
ακόμη ένα νέο single έρχεται απ’ τον Γιώργο Γιαννιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Πρόκειται για το τραγούδι «Τα πάντα είσαι εσύ» που έδωσε και τον τίτλο στην νέα δισκογραφική δουλειά του ερωτικού τραγουδιστή.

Το τραγούδι υπογράφουν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος & Ηλίας Φιλίππου, το επιτυχημένο δίδυμο με τις αμέτρητες επιτυχίες!!

Το φετινό καλοκαίρι ο Γιώργος Γιαννιάς θα μας κρατήσει συντροφιά με το νέο του τραγούδι «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ»

Γιώργος Γιαννιάς - «Τα πάντα είσαι εσύ»

Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Ηλίας Φιλίππου

Αφιερώστε … , Τραγουδήστε .., Χορέψτε …Με την νέα επιτυχία του Γιώργου Γιαννιά!


Read more...

Θεανώ – «Φίλα με» - Paul D Remix !!!



Ο ελληνικής καταγωγής επιτυχημένος m.c. Paul D.
αναλαμβάνει να επενδύσει με το δικό του τρόπο...
ένα ήδη πολύ δυνατό track
και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ένα μελωδικό beat που έχουν γράψει σε ελληνικούς στίχους ο Απόλλωνας, που έχει και την επιμέλεια παραγωγής,αγγλικούς στίχους ο Paul D. και μουσική ο Αποστόλης Φωτάκης, διασκευασμένο απο δύο αξιόλογους DJ's, τον Niko da loop και τον Dj Doctor.

Το «Φίλα με» ταιριάζει απόλυτα στην αέρινη φωνή της Θεανώς (δεν είναι τυχαίο που κάποιοι την αποκαλούν και Ελληνίδα Kaily Minogue) που με την ερμηνεία της το απογειώνει!

Ένα τραγούδι που ξεφεύγει από τα Ελληνικά ακούσματα και κινείται σε pop - dance μοτίβα του εξωτερικού. Το mastering της official εκτέλεσης έχει γίνει στο Metropolis studio of London από τους καλλίτερους τεχνικούς ήχου στον κόσμο.

Η Θεανώ είναι ήδη γνωστή από το «Μη σταματάς» και το ντουέτο με το Λάμπη Λιβιεράτο «Εσύ» . Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως η Α. Βίσση, Δ. Βανδή, Σ. Ρουβάς κ.α.

Απολαύστε το BEATατο remix του Paul D


Read more...

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ο DJ Shadow στην Θεσσαλονίκη !!!



DJ SHADOW
Support act: ΙΝΦΟ

Παρασκευή, 9 Ιουλίου
@ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ – ΜΥΛΟΣ
Θεσσαλονίκη

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το πρώτο του live show μετά από 4 χρόνια

Η πρώτη του live εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, μία μέρα πριν την εμφάνισή του στο rockwave festival στην Αθήνα

Ενα show που περιλαμβάνει την νέα του δουλειά αλλά και όλα τα κλασικά του hit, από τα άλμπουμ Entroducing, The Private Press, και άλλα

Ενα super show, με full visual effects και 2 ώρες γεμάτες ξεσηκωτική μουσική!


Τι λέει ο ίδιος:
“Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την περιοδεία, για διάφορους λόγους: για την καινούρια μου μουσική που παρουσιάζω για πρώτη φορά, για τα μέρη που θα επισκεφθώ, αρκετά από αυτά επίσης για πρώτη φορά. Εχει υπάρξει μέχρι στιγμής τακτική μου να ανεβάζω τον πήχη ψηλότερα κάθε φορά που ετοιμάζω ένα show, κι εύχομαι οι fans μου να αγκαλιάσουν την νέα μου προσπάθεια. Ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο, ανταλλάσοντας μουσική και ιδέες, αυτά έχουν σημασία στη ζωή!”




Entroducing… DJ Shadow!

Ο DJ Shadow (γεννήθηκε με το όνομα Josh Davis) είναι ευρύτερα αναγνωρισμένος ως φιγούρα-κλειδί στην εξέλιξη της πειραματικής instrumental hip-hop σκηνής, που συνδέθηκε με το label Mo’ Wax, με έδρα το Λονδίνο. Επηρεασμένος από τα πρώτα χρόνια του hip-hop, στη συνέχεια ανακάλυψε και εντρύφησε στους ήχους καλλιτεχνών όπως οι Eric B. & Rakim, Ultramagnetic MCs και Public Enemy, γκρουπ που στο σύνολό τους υιοθέτησαν την παρουσία djs στη σύνθεσή τους.

Ο Josh “Shadow” Davis είχε ήδη ξεκινήσει από τα χρόνια του Λυκείου στο μεσοαστικό προάστιο του San Fransisco, Hayward, όπου μεγάλωσε, να σκαρώνει beats και breaks σε ένα four-track recorder. Μεσολάβησαν όμως μερικά χρόνια, μέχρι το Κολλέγιο, όταν και έγινε συν-ιδρυτής του label Solecides, προκειμένου να μπορεί να διανέμει τις δικές του συνθέσεις.

Τα πρώτα του “Reconstruction from the ground up” mixtapes, ο DJ Shadow ξεκίνησε να τα κυκλοφορεί το 1991, ενώ τύπωσε το πρώτο του κομμάτι, διάρκειας 17’, με τον τίτλο “Entropy”, το 1993. Τα tracks του Shadow διαδόθηκαν αστραπιαία στους κόλπους της underground hip-hop dj κοινότητας, γεγονός που προσέλκυσε τελικά το ενδιαφέρον της Mo’ Wax.

Τα πρώτα του single για το πασίγνωστο label, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα "In/Flux" και "Lost and Found (S.F.L.)," συνδύαζαν στοιχεία από funk, rock, hip-hop, ambient, jazz, soul.

Την εποχή που τον προσέγγισε εκ μέρους της Mo’ Wax, ο γνωστός σε όλους μας James Lavelle, ήταν και το σωστό timing για να ωριμάσει και να γίνει πιο μεστός ο ήχος του. Το 1995 κυκλοφόρησε το 40λεπτο single του σε 4 μέρη “What does your soul look like”, που πήγε κατευθείαν στην κορυφή των βρετανικών indie chart, με τον Shadow αμέσως μετά να συμμετέχει στη σύνθεση, το remixing και την παραγωγή κομματιών για τους φίλους του djs από το ίδιο label, Krush και Dr. Octagon, αλλά και για το super, trip-hop group της Mo’ Wax, τους αγαπημένους και του ελληνικού κοινού, UNKLE.

Το πρώτο του lp, το θρυλικό, πλέον, Entroducing…, κυκλοφόρησε στα τέλη του 1996, και αποθεώθηκε από κριτικούς σε Βρετανία και Η.Π.Α. Λίγο αργότερα, το 1998, ακολούθησε ένα compilation με τα singles των πρώτων χρόνων, με τίτλο Preemptive Strike. Την ίδια χρονιά ο Shadow έκανε παραγωγή σε ορισμένα από τα κομμάτια του ντεμπούτου άλμπουμ των Unkle, με τη συμμετοχή μερικών superstar guest, ανάμεσά τους και οι Thom Yorke (Radiohead), Richard Ashcroft (Verve) και Mike D (Beastie Boys).

Τον Ιούνιο του 2002, 6 χρόνια μετά το Entroducing…, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του, The Private Press, ενώ τα αμέσως επόμενα χρόνια ο Shadow παρέδωσε ένα mix album (Diminishing Returns), το live album/dvd “Live! In Tune and on time”, και το 2006 το πολυαναμενόμενο, τότε, τρίτο solo του άλμπουμ, The Outsider, όπου o Shadow έκανε στροφή σε σχέση με τις προγούμενες δουλειές του, συνεργαζόμενος με rappers όπως οι Keak da Sneak, E-40, David Banner και o Q-Tip.


Οι συναυλίες του φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι οι πρώτες στη χώρα μας!

Οι πόρτες ανοίγουν: 8.30 μμ
Τιμή εισιτηρίου: 27 eur προπώληση – 32 eur ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Ticket House, Public, Stereodisc, Λωτός
www.ticketservices.gr


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online