Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

X- Factor 5/12 - Αποχώρησε ο Γιώργος


Οι ανατροπές συνεχίζονται στο X FACTOR! Μετά από ένα live που πραγματικά τα είχε όλα και κυρίως εξαιρετικές ερμηνείες από τους περισσότερους διαγωνιζόμενους, ο Γιώργος Κλακουμάνος και τα “Κόκκινα Χαλιά" βρέθηκαν στη θέση του υποψήφιου για αποχώρηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού σόκαρε την κριτική επιτροπή και παράλληλα απέδειξε πως όσο προχωράει το παιχνίδι κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για το ποιός θα είναι ο νικητής. Απ' την πολύ δυνατή αυτή αναμέτρηση νικητές αναδείχθηκαν τα Κόκκινα Χαλιά και έτσι ο Γιώργος Κλακουμάνος, ένας από τους παίκτες που ήταν αρκετά δημοφιλής στο κοινό ως τώρα, αποχώρησε απ' το παιχνίδι.

Για μια ακόμη εβδομάδα κερδισμένη της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη και η ομάδα της, που κατάφερε και σ' αυτό το live να διατηρηθεί ακέραιη.
Εκτός απ' την αποχώρηση του Γιώργου Κλακουμάνου, η ομάδα του Νίκου Μουρατίδη αντιμετώπισε μια ακόμα δυσκολία, όταν η Κέλλυ ξέχασε τα λόγια σε αρκετά σημεία του τραγουδιού της, αποδεικνύοντας ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι του επιφυλάσσει η τύχη σε κάθε live.
Παρά τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε η ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, με την υποψηφιότητα των Κόκκινων Χαλιών για αποχώρηση, διατήρησε και αυτή τις υπάρχουσες δυνάμεις της και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της κορυφής του X FACTOR.

Τέλος, ο Γιώργος Λεβέντης είδε με ανακούφιση τη μοναδική εκπρόσωπο της κατηγορίας που μανατζάρει, την Ιωάννα, να ερμηνεύει ικανοποιητικά το κομμάτι της και σχετικά άνετα να συνεχίζει την πορεία της στο παιχνίδι.
Αλλο ένα μεγάλο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής εμφανίστηκε στη σκηνή του X FACTOR. Η μόλις 22 χρόνων Νορβηγίδα τραγουδίστρια Maria Mena, η οποία έχει συγκλονίσει την Ευρώπη με τις μπαλάντες της, ερμήνευσε με τη βελούδινη φωνή της δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και αποθεώθηκε απ' το κοινό που παρευρέθηκε στο πλατό του X FACTOR.


Read more...

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

118 Διάσημοι Έλληνες Γυμνοί

118 Διάσημοι Έλληνες Γυμνοί
Φωτογραφήθηκαν για το Downtown στηρίζοντας αφιλοκερδώς τον αγώνα κατά του AIDS

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More+ photos


Kόκκινο είναι το χρώμα της καρδιάς (Ένας άνθρω¬πος θα πεθάνει από ΑΙDS στα επόμενα 15 δευτερόλεπτα που θα σου χρειαστούν για να διαβάσεις αυτή την πρόταση).

Kόκκινο είναι το χρώμα του αίματος (Από το 1981, όταν «εμφανίστηκε» η νόσος, μέχρι σήμερα, έχουν χάσει τη ζωή τους 30 εκατομ¬μύρια άνθρωποι - μια λεπτή, αιμάτινη γραμμή γύρω από τη Γη...).

Ο έρωτας είναι «κόκκινο», το πάθος, η αδρεναλίνη (Μόνο 1 στους 2 νέους ηλικίας 16-24 χρόνων χρησιμοποιεί προφυλακτικό, είτε γιατί η σχέση που έχει «είναι μόνιμη» (62,9%) είτε γιατί χω¬ρίς αυτό νιώθει «μεγαλύτερη ευχαρίστηση» (43,2%). Έκπληξη: 16.000 Έλληνες είναι φορείς, χωρίς να το γνωρίζουν...).

Το κόκκινο είναι «η σημαία» του αγώνα (Η κορδέλα-σύμβολο του ΑΙDS είναι κόκκι¬νη. H μνήμη δεν έχει χρώμα).

* To «δύο» είναι κόκ¬κινο. Για τρίτη χρονιά, 118 επώνυμοι Έλληνες στή¬νουν γυμνά ντουέτα για το DownTown, σπάζοντας το «ταμπού» που εμποδίζει την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία του ΑΙDS. Mάθε και προφυλάξου. Η σιωπή είναι μαύρο.

Σημαντικό μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων του συγκεκριμένου τεύχους θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση ACT UP.

120 Έλληνες φωτογραφίζονται γυμνοί σε ένα τεύχος υπερπαραγωγή, του οποίου μέρος των εσόδων κατατίθεται στην Act-Up, ενάντια στον ιό του AIDS, της προκατάληψης και της φοβίας. Ερχόμαστε στον κόσμο γυμνοί και φεύγουμε γυμνοί. Χωρίς τις αποσκευές μας. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το DownTown υπενθυμίζει μια υπόθεση που αφορά όλους μας.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μαζί με τη Μαρία Ιακώβου ήταν από τους πρώτους που δέχτηκαν να συμμετέχουν στην προσπάθειά μας. Οι δυο φίλοι φωτογραφήθηκαν πριν λίγες μέρες από τον Βαγγέλη Κύρη, ενώ την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στην αρχή ενός μεγάλου έρωτα, γεγονός που δεν επιβεβαιώνει βέβαια κανείς από τους δύο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά είναι ο γνωστός στιλίστας, Σωτήρης Τσαγδής, που είναι στενός φίλος του Αλέξανδρου και επιμελείται ενδυματολογικά τη Μαρία στην πίστα.

Η Μαρία Σολωμού ήταν από τους πρώτους που δέχτηκε να συμβάλει στον ιερό αυτό σκοπό, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μάριο Αθανασίου. Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε στο φακό του Βαγγέλη Κύρη μαζί με το συνάδελφό της, Δημήτρη Αλεξανδρή.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (παίζει στην παράσταση Σεσουάρ για Δολοφόνους στο θέατρο Αποθήκη και στη σειρά του Mega Όλα στον Aέρα) με το σύντροφό της Γκρεγκ Μόργκαν (μοντέλο) ποζάρουν στο φακό του Βαγγέλη Κύρη.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Χρυσά «Ταξίδια Φιλία» για τον Γιάννη Κότσιρα



Χρυσό έγινε το προηγούμενο album του Γιάννη Κότσιρα, με τίτλο «Ταξίδια Φιλιά» και το γιορτάζει μαζί με όλους εσάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Στο Public στο σύνταγμα θα βρεθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Κότσιρας για να γιορτάσει με όλους εσάς την χρυσή απονομή του προηγούμενου του album «Ταξίδια Φιλιά».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Γιάννης θα τραγουδήσει live παλιές και καινούργιες επιτυχίες μόνο για τους fans που θα βρεθούν εκεί.

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου στο Public για την χρυσή απονομή του Γιάννη Κότσιρα!!!


Read more...

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Τζούλια Αλεξανδράτου – «The Reality»

Η Reality εκπομπή της Τζούλιας, είναι πλέον γεγονός.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα reality σειρά της Τζούλιας Αλεξανδράτου με προσωρινό τίτλο Εκτός Ελέγχου. Τα δύο πρώτα επεισόδια -σε παραγωγή Ηλία Πανταζόπουλου- βρίσκονται ήδη στο στάδιο του μοντάζ. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, κάθε χώρος του σπιτιού της βιντεοσκοπείται όλο το 24ωρο και μόνιμες κάμερες υπάρχουν πλέον στο αυτοκίνητό της, ενώ δυο cameramen την ακολουθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.



"Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα" λέει στενός συνεργάτης της Τζούλιας. Στην αρχή ήταν πολύ διστακτική αλλά όσο περνάει ο καιρός το διασκεδάζει όλο και περισσότερο. Θα δείτε πτυχές της που δεν έχετε ξαναδεί, υπάρχουν σκηνές που είναι αρκετά τολμηρές!".



Η Τζούλια, όμως, κρύβει κι άλλα μυστικά όπως θα διαβάσετε παρακάτω: Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα συνεχόμενα βράδια πέρασε στο καμαρίνι της Τζούλιας Αλεξανδράτου ο 24χρονος παίκτης του X-Factor.



Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, ο Χρήστος πήγε ένα βράδυ στο μαγαζί που τραγουδάει το εγχώριο sex symbol και αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, πήγε στο καμαρίνι για να συγχαρεί. Φαίνεται, όμως, πως δεν της τα έδωσε όλα τα συγχαρητήρια με την πρώτη και πήγε και την επόμενη νύχτα. Και είπε να πάει και για τρίτη φορά και, επειδή μετά το ξανασκέφτηκε, πήγε και μια τέταρτη για να τα εμπεδώσει η Τζούλια καλύτερα. Τα συγχαρητήρια εννοείται!

Πηγή: Yupi.gr


Read more...

Με "10.000 Light Years" οι Kwan στα προκριματικά της Eurovision!!!


Οι Kwan διεκδικούν μία θέση στον τελικό της χώρας τους, για την Eurovision 2009 που θα διεξαχθεί στην Ρωσία

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Πριν από λίγο καιρό, η κρατική τηλεόραση της Φιλανδίας ανακοίνωσε τους 12 υποψήφιους για τους προκριματικούς της Eurovision 2009 και ανάμεσα σε αυτούς ήταν το –πολύ γνωστό στην Ελλάδα- συγκρότημα Kwan.

Οι Kwan ανακοίνωσαν το τραγούδι με το οποίο θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στα προκριματικά, για να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στην Eurovision 2009 στην Ρωσία.
Το τραγούδι λέγεται “10.000 Light Years” σε μουσική Pauli Rantasalmi από τους The Rasmus, Harry Sommerdahl και Jaani Peuhu και σε στίχους της Mariko Pajalahti. Είναι το μοναδικό τραγούδι που θα ακουστεί στα Αγγλικά.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 9 Ιανουαρίου και αν περάσει θα το δούμε και στον Τελικό της χώρας στις 31 Ιανουαρίου.

Ακούστε το τραγούδι “10.000 LIGHT Years” αλλά και όλες τις άλλες συμμετοχές εδώ


Read more...

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

“Έφυγε” ο νεαρός ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης


Ο 31χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα, όταν η μηχανή που επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο (ο οδηγός του οποίου συνελήφθη), στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More





Ο ταλαντούχος ηθοποιός πρωταγωνιστούσε φέτος στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου Το Ξύπνημα της Άνοιξης, ενώ είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Έτσι Ξαφνικά, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Οι δυο τους όμως συνεργάστηκαν ξανά και στην περσινή θεατρική επιτυχία Ο Δον Ζουάν στο Σόχο. Έχει πάρει μέρος και σ' άλλες τηλεοπτικές σειρές όπως το Μοβ-Ροζ και το Πάλι Από την Αρχή με τον Μέμο Μπεγνή.



ο Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σύσσωμο το Εθνικό Θέατρο πενθεί για την αιφνίδια και τραγική απώλεια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη. Εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Οι παραστάσεις του έργου ακυρώνονται μέχρι και την Παρασκευή.


Τελευταία εξέλιξη: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του ενώ βρισκόταν σε γύρισμα για νέο σήριαλ του Alpha μαζί με τη Μαρίνα Ασλάνογλου. Στο άκουσμα της είδησης, ξέσπασε σε λυγμούς και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη σκηνή.



Πηγή : Yupi.gr


Read more...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ « Ο Άγγελος μου ο Διάβολος μου »


Ο μοναδικός Χρήστος Δάντης μας χαρίζει άλλο ένα υπέροχο τραγούδι!!!!


Στην repack έκδοση του « Εκτός Τροχιάς» θα συμπεριλαμβάνεται
το τραγούδι « ο Άγγελος μου ο Διάβολος μου » από τους τίτλους της ομώνυμης σειράς Την μουσική υπογράφει ο Χρήστος Δάντης σε στίχους Νίκου Σαρρή

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η repack έκδοση θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκέμβρη από τη SONY MUSIC

ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ "Όσο μεγαλώνω, τρέμω..¨ Ένας Δάντης εκτός τροχιάς! Λες και δεν ήταν πάντα! Ένα άκουσμα που αξίζει! Λες και το περίμενες καιρό! Εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις το επόμενό του βήμα εκεί σε κάνει να τα χάνεις! Είναι ροκ και το δηλώνει χωρίς περιστροφές. Είναι καλλιτέχνης και είναι στη φύση του να εκτροχιάζεται!

Οι τίτλοι των τραγουδιών θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν κεφάλαια από το ημερολόγιο του Χρήστου.

Όταν το συνειδητοποιήσεις αισθάνεσαι αμήχανα για την αδιακρισία όμως θέλεις να συνεχίσεις, να τον ακούσεις, να τον καταλάβεις. Γνωρίζεστε πάνω από 15 χρόνια αλλά υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για εκείνον.

Η φωνή του τώρα έχει την αλήθεια που καθηλώνει και αφοπλίζει.

Η φράση «όσο μεγαλώνω, τρέμω…» κουβαλά την ψυχή του και την αποκαλύπτει.
Η μουσική του είναι η έκφρασή του, το συναίσθημά του πάνω στα λόγια, ο δικός του τρόπος να κοιτάζει στα μάτια.

Η ενορχήστρωση των τραγουδιών ενισχύεται από τη διάθεσή του να παίζει με τον εαυτό του, τις δυνατότητές του, με το μυαλό του.

Ο Χρήστος Δάντης δοκιμάζει διαρκώς τα όριά του και τις αντοχές του ως καλλιτέχνης, πέφτει και σηκώνεται ξανά, επιμένει και δουλεύει σκληρά για να φτιάχνει πάντα πρωτότυπη και αυθεντική μουσική και τραγούδια. Στο άλμπουμ αυτό συναντά και πάλι την Ελεάνα Βραχάλη και συνυπογράφουν 5 τραγούδια με πρώτο το ομότιτλο «Εκτός τροχιάς» και ακολουθούν τα «Ζω και επιμένω», «Είμαι εγώ παιδί», «Κάνε τη διαφορά» και «Υποχωρώ».

Φίλος και συνεργάτης χρόνια ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης δηλώνει την παρουσία του και σε αυτή τη δουλειά του Δάντη με τρία κομμάτια «Μόνος μου γυρίζω», «Δεν αξίζει» και «Κάθε βράδυ στις 8».

Ο Δημήτρης Τσάφας γράφει το «Χιόνι» ενώ το τραγούδι που κλείνει τη νέα δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Δάντη είναι το «Τόση αγάπη» σε μουσική και στίχους του Νίκου Φανουράκη, που περιέχεται και στο άλμπουμ των ΖΗΜΙΑΑ «Ένα αστέρι».

Τέλος στην repack έκδοση του «Εκτός Τροχιάς» που θα κυκλοφορήσει από την SONYBMG στις αρχές Δεκεμβρίου θα συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «ο Άγγελος μου » από τους τίτλους της σειράς « ο Άγγελος μου ο Διάβολός μου».

Τη μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης σε στίχους Νίκου Σαρρή.

Απολαύστε το τραγούδι «Εκτός Τροχιάς» από την εμφάνιση του Χρήστου στο X-Factor


Read more...

“December Song” από τον George Michael.





Δωρεάν θα διατεθεί το νέο τραγούδι του George Michael.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Ο George Michael θα κυκλοφορήσει ένα κομμάτι δωρεάν αυτά τα Χριστούγεννα, με τον τίτλο 'December Song (I Dreamed of Christmas)', το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το επίσημο website του αλλά και άλλα ψηφιακά καταστήματα.

Θα είναι το πρώτο του τραγούδι με χριστουγεννιάτικο θέμα μετά την σούπερ διαχρονική επιτυχία 'Last Christmas' που κυκλοφόρησε το 1984, ενώ ο ίδιος είπε ότι το κομμάτι ηχογραφήθηκε για το τηλεοπτικό αμερικάνικο show Eli Stone, στο οποίο και έχει έναν guest ρόλο!


Απολαύστε το «Last Christmas»,ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχουν ερμηνευτεί από πάρα πολλούς.


Read more...

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Κυκλοφόρησε ο νέος Θάνος Πετρέλης !!!

ΝΕΟ CD SINGLE
ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ - ΦΟΙΒΟΣ
«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»

Η δυναμική επιστροφή του Θάνου Πετρέλη, που ξεκίνησε το καλοκαίρι με το super hit «Ξύπνα Θανάση» δια χειρός Φοίβου να ακούγεται και να συζητιέται παντού και τις εμφανίσεις στο ΘΕΑ-που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα- να συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμου, συνεχίζεται γιατί … «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»


Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Αυτός είναι ο τίτλος και του νέου τραγουδιού, φυσικά με την υπογραφή του Φοίβου, το οποίο από ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα κάνει ‘πρεμιέρα’ στα ραδιόφωνα. «Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου» είναι το πρώτο τραγούδι από το νέο-ομότιτλο- cd single του Θάνου Πετρέλη και του Φοίβου που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven. Τρία νέα τραγούδια διαφορετικού στυλ το καθένα που θα αγαπήσετε!

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Casino Rio τα γυρίσματα του νέου video clip με κινηματογραφική ατμόσφαιρα σε concept και διεύθυνση παραγωγής Φοίβου και σκηνοθεσία Μανώλη Τζιράκη.

Όσο για τις live εμφανίσεις, ο Θάνος Πετρέλης πρόκειται να αναχωρήσει σύντομα για μια μεγάλη περιοδεία στις Η.Π.Α και τον Καναδά η οποία θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα


Απολαύστε το τραγούδι «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»



Σχετικές αναρτήσεις
Το παιχνίδι είναι... του Θάνου Πετρέλη


Read more...

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ... ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ !!!



Δελτίο Τύπου

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ

Λατρεμένο το απαγορευμένο…

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο της άλμπουμ «Απαγορευμένο»
που φέρει την υπογραφή ταλαντούχων δημιουργών παγκόσμιου κύρους.

Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Τη μουσική του ομότιτλου πρώτου single υπογράφουν ο Patrick Leonard & η Kara Dioguardi, τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη.

Την παραγωγή του δίσκου έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός Greg Ladanyi και θα περιέχει 13 τραγούδια και 2 τραγούδια σαν bonus tracks.

Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επιστροφή της Άννας είναι γεγονός με το πιο λατρεμένο άλμπουμ της!

Mε χορηγό την COSMOTE.

Για μια ακόμη φορά, η COSMOTE επιβεβαιώνει τη διαρκή της παρουσία στο μουσικό χώρο ενισχύοντας τις μουσικές της υπηρεσίες με «δυνατά» ονόματα.

Παράλληλα, μέσω του μενού υπηρεσιών COSMOTE my view, η εταιρία προσφέρει αποκλειστικά το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση «Απαγορευμένο» μέσω της κατηγορίας Music/Ringtones ως Full Track και Real Tone.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ

Κυκλοφορεί στις 9 Δεκεμβρίου

Χορηγός



Απολαύστε το τραγούδι «Απαγορευμένο»



Σχετικές αναρτήσεις


Άννα Βίσση… η απαγορευμένη!!! (Ακούστε 3 νέα songs)
Bank Bang με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο
Το παρελθόν… της Άννας Βίσση !!!
Άννα Βίσση - Christina Aguilera !!!
Άννα… is Back !!!


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online