Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Κυκλοφόρησε ο νέος Θάνος Πετρέλης !!!

ΝΕΟ CD SINGLE
ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ - ΦΟΙΒΟΣ
«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»

Η δυναμική επιστροφή του Θάνου Πετρέλη, που ξεκίνησε το καλοκαίρι με το super hit «Ξύπνα Θανάση» δια χειρός Φοίβου να ακούγεται και να συζητιέται παντού και τις εμφανίσεις στο ΘΕΑ-που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα- να συγκεντρώνουν χιλιάδες κόσμου, συνεχίζεται γιατί … «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»


Διαβάστε περισσότερα στο Read More


Αυτός είναι ο τίτλος και του νέου τραγουδιού, φυσικά με την υπογραφή του Φοίβου, το οποίο από ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα κάνει ‘πρεμιέρα’ στα ραδιόφωνα. «Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου» είναι το πρώτο τραγούδι από το νέο-ομότιτλο- cd single του Θάνου Πετρέλη και του Φοίβου που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven. Τρία νέα τραγούδια διαφορετικού στυλ το καθένα που θα αγαπήσετε!

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Casino Rio τα γυρίσματα του νέου video clip με κινηματογραφική ατμόσφαιρα σε concept και διεύθυνση παραγωγής Φοίβου και σκηνοθεσία Μανώλη Τζιράκη.

Όσο για τις live εμφανίσεις, ο Θάνος Πετρέλης πρόκειται να αναχωρήσει σύντομα για μια μεγάλη περιοδεία στις Η.Π.Α και τον Καναδά η οποία θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα


Απολαύστε το τραγούδι «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ»



Σχετικές αναρτήσεις
Το παιχνίδι είναι... του Θάνου Πετρέλη

blogger templates 3 columns | Make Money Online