Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Τζούλια Αλεξανδράτου – «The Reality»

Η Reality εκπομπή της Τζούλιας, είναι πλέον γεγονός.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα reality σειρά της Τζούλιας Αλεξανδράτου με προσωρινό τίτλο Εκτός Ελέγχου. Τα δύο πρώτα επεισόδια -σε παραγωγή Ηλία Πανταζόπουλου- βρίσκονται ήδη στο στάδιο του μοντάζ. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, κάθε χώρος του σπιτιού της βιντεοσκοπείται όλο το 24ωρο και μόνιμες κάμερες υπάρχουν πλέον στο αυτοκίνητό της, ενώ δυο cameramen την ακολουθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.



"Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην Ελλάδα" λέει στενός συνεργάτης της Τζούλιας. Στην αρχή ήταν πολύ διστακτική αλλά όσο περνάει ο καιρός το διασκεδάζει όλο και περισσότερο. Θα δείτε πτυχές της που δεν έχετε ξαναδεί, υπάρχουν σκηνές που είναι αρκετά τολμηρές!".



Η Τζούλια, όμως, κρύβει κι άλλα μυστικά όπως θα διαβάσετε παρακάτω: Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τέσσερα συνεχόμενα βράδια πέρασε στο καμαρίνι της Τζούλιας Αλεξανδράτου ο 24χρονος παίκτης του X-Factor.



Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, ο Χρήστος πήγε ένα βράδυ στο μαγαζί που τραγουδάει το εγχώριο sex symbol και αμέσως μετά το τέλος του προγράμματος, πήγε στο καμαρίνι για να συγχαρεί. Φαίνεται, όμως, πως δεν της τα έδωσε όλα τα συγχαρητήρια με την πρώτη και πήγε και την επόμενη νύχτα. Και είπε να πάει και για τρίτη φορά και, επειδή μετά το ξανασκέφτηκε, πήγε και μια τέταρτη για να τα εμπεδώσει η Τζούλια καλύτερα. Τα συγχαρητήρια εννοείται!

Πηγή: Yupi.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H Tzoulia pithanws taytizetai me tin Paris Hilton i opoia ki ayti eixe kanei kati paromoio!!

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν tis pane kauolu ayta ta malia, oyte ta makria oyte ta sgoyra.exi oreo prosopo+prepi gia alagi na ta kopsi kare isio omos ua ine koyklitsa, san 16xroni, ti latreyo....pados me to foydoto itan pio orea!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TZOYLIA=KOYKLA...H PIO OMORFI INE....H FARMAKI INE XALIA OPOS KAI I ALLES, KALA I RIA ADONIU, APOTIXIMENI APOMIMISI TIS TZOULIAS..SAN TO PROPATORIKO AMARTIMA POY O ANUROPOS PIGE NA MIASI STO UEO +PISTEPSE POS BORI NA UEOUI..OMOS IDU TA APOTELESMATA..

blogger templates 3 columns | Make Money Online