Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Madonna day... TODAY


Τα λόγια είναι περιττά. Σε λίγες ώρες ξεκινάει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός των τελευταίων ετών.


Read more...

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ολα έτοιμα για την Madonna


Όλα έτοιμα για την αυριανή συναυλία της Madonna. Η βασίλισσα της pop αύριο θα βρίσκετε στην χώρα μας, για να παρουσιάσει το μεγάλο της show που θα συγκεντρώσει πάνω από 75.000 funs.

Μετά την λήξη της απεργίας των Τελωνιακών (ευτυχώς που έληξε, γιατί δεν είχαμε και βενζίνη), οι υπεύθυνοι μπόρεσαν να περάσουν τα μηχανήματα και όλα αυτά που χρειάζονταν για την αυριανή συναυλία και αφού τα μετέφεραν στο O.A.K.A., άρχισε το στήσιμο του σκηνικού για την συναυλία της Madonna.
Μετά από παρέμβαση της Didi music, οι παραγωγοί της συναυλίας διαμόρφωσαν την σκηνή έτσι ώστε σε περίπτωση βροχής να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην διεξαγωγή της και να μπορέσει η Madonna να παρουσιάσει το show της. Οι υπόλοιποι που θα βρεθείτε εκεί, προμηθευτείτε ομπρέλες.

Πάρτε και μια ιδέα για το τι θα απολαύσετε το βράδυ του Σαββάτου





Περισσότερα βίντεο στο YouTube ή ακόμα καλύτερα Live στο Ο.Α.Κ.Α


Read more...

Κάνε δικά σου τα αντικείμενα των Stars


Θα ήθελες να έχεις στο δωμάτιο σου το σκηνικό που είχαν οι Editors στις συναυλίες τους ; την φυσαρμόνικα της πολλά υποσχόμενης και ανερχόμενης Duffy ; Αυτά είναι δυο από τα πολλά αντικείμενα που μπορείς να “χτυπήσεις” στην δημοπρασία που διεξάγεται στο ebay και τα έσοδα θα δοθούν στην Action Aid για την καταπολέμηση της φτώχειας και τη δημιουργία ευκαιριών για άτομα με αναπηρία.
Ting Tings, Editors, Duffy, Biffy Clyro, Gallows και οι Subways είναι μερικά από τα ονόματα που δώρισαν τα αγαπημένα τους αντικείμενα για να συνδράμουν και αυτοί στον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.

Μπες τώρα στο www.ebay.com και κάνε δικά σου τα αγαπημένα αντικείμενα των αγαπημένων σου καλλιτεχνών. Είναι για καλό σκοπό


Read more...

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Eurovision Junior 2008 - Κυπρος


Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, είναι η βραδιά επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision Junior, που φέτος θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 22 Νοεμβρίου.
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, κέφι και φυσικά πολύ τραγούδι από τον Κώστα Μαρτάκη (που αν και φαντάρος, πιο πολύ έξω είναι παρά μέσα, τέλος πάντων). Την βραδιά θα παρουσιάσουν η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Γιώργος Αμυράς.
Η επιλογή θα γίνει από την επταμελής επιτροπή (60%) και το κοινό (40%) με televoting.
Τα τραγούδια που συμμετέχουν είναι δέκα και είναι τα εξής:
(με σειρά εμφάνισης)

ΠΕΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ
Σύνθεση - Στίχοι-Ερμηνεία:
Καραπατή Ελενα, Παπαπέτρου Αιμιλία, Σκαλκώτου Πηνελόπη, Σούμα Ελένη, Χαλκιόπουλος Δημοσθένης

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ
Στίχοι-Ερμηνεία: Καούνη Κατερίνα
Σύνθεση-Ερμηνεία: Καούνη Χριστίνα

ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ
Σύνθεση - Στίχοι-Ερμηνεία: Καραπέτοβα Άννα

ΈΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΕΦΤΕΙ
Σύνθεση - Στίχοι -Ερμηνεία :
Τσέτσου Νίκη, Στεφοπούλου Βασιλική

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
Σύνθεση - Στίχοι-Ερμηνεία: Μανουκιάν Αθηνά

ΚΑΠΟΙΑ ΝΥΧΤΑ
Σύνθεση - Στίχοι-Ερμηνεία: Γιαννούτσου Νίκη

ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ
Σύνθεση - Ερμηνεία: Θεοδώρου Μαρία
Στίχοι- Ερμηνεία: Θεοδώρου Αναστασία

ΜΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ
Σύνθεση - Στίχοι- Ερμηνεία: Ζαμπετάνη Μικαέλα

ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Σύνθεση - Στίχοι-Ερμηνεία: Παπαϊωάννου Λουκία- Μαρία

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ
Σύνθεση - Στίχοι -Ερμηνεία: Λεβετσοβίτη Χριστίνα

Η μουσική αυτή βραδιά, θα μεταδοθεί από την Ετ1 στις 21.00 μ.μ.


Read more...

300 εισιτήρια Pitch A - Madonna !!!


Τα 300 τελευταία εισιτήρια Pitch A για την πολύ - αναμενόμενη συναυλία της
MADONNA, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, διατίθενται τώρα στο TICKET HOUSE!


Τα 300 αυτά εισιτήρια αφορούν στο Pitch A της αρένας. H τιμή των εισιτηρίων
αυτών, θα έχει μία επιπλέον προσαύξηση 28e, λόγω εξόδων διαχείρισης.

Η διάθεση των εισιτηρίων αυτών γίνεται στο ΤΙCKET HOUSE.

AΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) - Τηλ: 210 3608366
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, η είσοδος στον περιβάλλοντα χώρο του συμπλέγματος
του ΟΑΚΑ (για παράδειγμα στο Τείχος των Εθνών) θα επιτραπεί στις 09:00, ενώ
οι Πύλες του Σταδίου που οδηγούν στις κερκίδες και στην αρένα θα ανοίξουν
στις 17:30.

www.didimusic.gr





Read more...

Ζήσε… σαν την Britney


Αν και έζησε σε αυτό λιγότερο από δύο χρόνια, η Britney πουλάει το Studio City σπίτι της στην τιμή 7,9 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το είχε αγοράσει τον περασμένο Ιανουάριο για 6,75 εκατομμύρια δολάρια.
Η Britney θέλει να πουλήσει το σπίτι (σύμφωνα με τα λεγόμενα της) για να ξεχάσει τα όσα τις έχουν συμβεί εκεί, όσοι είχατε δει τις περιπέτειες τις με τις νευρικές κρίσεις που είχε πάθει, θα είχατε δει και το τεράστιο σπίτι στο οποίο είχαν μεταφερθεί περιπολικά και νοσοκομειακά για να μεταφέρουν την Britney στο Νοσοκομείο (Ψυχιατρείο ήταν, αλλά ποτέ δεν έγινε γνωστό, για ευνόητους λόγους).
Το σπίτι είναι τεράστιο, γύρο στα 7.500 τετραγωνικά με 3 γκαράζ, πολλά μπάνια, αίθουσα Cinema και άλλα πολλά.

Αν σας περισσεύουν 7,9 εκατομμύρια δολάρια, μην το σκέφτεστε, είναι καλή ευκαιρία.


Read more...

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ASTRA LIVE ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ Ετοιμάστε ταξίδι… μοναχά για πάρτη τους ”

Ο Γιώργος Γιαννιάς από τις 26/9 στο ASTRA Live.

Μαζί του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται και φέτος τον χειμώνα τον Γιώργο Γιαννιά. Ο ερωτικός τραγουδιστής ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα, ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα και υπόσχεται νύχτες “φωταγωγημένες” στο Astra Live.
Ο Γιώργος Γιαννιάς με τις επιτυχίες του τελευταίου δίσκου του «Ένα ταξίδι ακόμα» και με το τραγούδι «Μόνο η γη αν σταματήσει» να έχει γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγωγών της χώρας ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη με πολύ θετική ενέργεια. Στους ρυθμούς του «Αν δεν κάνω λάθος», «Μου ‘λειψε», «Σαββάτο», «Σπάστε τα όλα», αλλά και των επιτυχιών «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Δεν είσαι εδώ», «Για τα φιλιά σου», «Πάω απόψε να τρελαθώ» ο Γιώργος Γιαννιάς σίγουρα θα μας ενθουσιάσει.
Μαζί του στο Astra Live και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μας παρουσιάζει τα τραγούδια απ’ τον πρώτο προσωπικό δίσκο του «Όλα θα αλλάξουν», και με το τραγούδι «Σε ξέρω καλά» να ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα και τα clubs της χώρας.
Το πιο κεφάτο σχήμα συμπληρώνουν πολλά νέα παιδιά που απ τις 26 Σεπτεμβρίου εγγυώνται νύχτες γεμάτες «Άστρα» … στο «Άστρα Live».


Read more...

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η MADONNA ????




Δυστυχώς ακούγετε έντονα, ότι η συναυλία της Madonna στην Αθήνα θα αναβληθεί, αφού την ημέρα της συναυλίας ο καιρός θα είναι χάλια και σύμφωνα με τις προβλέψεις το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρξουν βροχοπτώσεις. Θα πείτε, σιγά το πράγμα, θα πάρουμε ομπρέλες, έλα όμως που η βασίλισσα της POP δήλωσε ότι σε περίπτωση βροχής δεν θα βγει να τραγουδήσει..

Ακόμα ακούστηκε ότι λόγο της απεργίας των τελωνιακών, τα μηχανήματα της συναυλίας έχουν “κολλήσει” στο τελωνείο και δεν είναι δυνατόν να γίνει η εισαγωγή τους, ώστε να μεταφερθούν στο Ο.Α.Κ.Α και να αρχίσουν οι τεχνικοί να στήνουν.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί και επιβεβαιωθεί, απλά είναι έντονες φήμες που μπορεί να ισχύουν.


Read more...

R.E.M. IN GREECE


Είναι πλέον γεγονός, οι R.E.M. θα εμφανιστούν για μία και μόνο βραδιά στην Αθήνα.
Το Mtv για να γιορτάσει την άφιξη του στην Ελλάδα, διοργανώνει την MTV GR DAY με επίσημους προσκεκλημένους του R.E.M.
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου οι R.E.M. , οι Kaiser Chiefs, οι δικοί μας C:REAL και η Gabriella Cilmi σας περιμένουν όλους στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο για να γιορτάσετε την άφιξη του μεγαλύτερου μουσικού καναλιού.
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!!!


Read more...

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ντύσου Madonna… και δες Madonna


Δυο μέρες πριν την μεγάλη συναυλία της Madonna στην Αθήνα, το Villa Mercedes σας καλεί στο μεγάλο Pre Show Madonna Party.
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και πολύ κέφι.
H βραδιά περιλαμβάνει: drug show, τον Σπύρο Παγιατάκη ως Sticky & Sweet DJ, τον Greg για VJ set, πολλά δώρα και έναν μοναδικό διαγωνισμό, αυτός/η με την καλύτερη Madonna αμφίεση θα κερδίσει ένα εισιτήριο για την μεγάλη βραδιά της 27ης Σεπτεμβρίου.


Read more...

Η Britney… πήρε τα πάνω της






Είναι γεγονός ότι η Britney τα τελευταία χρόνια έχει χάσει την λάμψη της. Πού είναι αυτή η ωραία νεαρή κοπέλα που όταν πρωτοβγήκε στην showbiz έγινε χαμός με το ταλέντο της (λέμε τώρα) και την ωραία της εμφάνιση;

Στα 27 της, έχει καταφέρει να παντρευτεί 2 φορές (και πάει και για τρίτη) , έχει καταστρέψει μια πολύ αξιόλογη καριέρα, έχει μπει σε κέντρα αποτοξίνωσης για ναρκωτικά και αλκοόλ, έχει χαλάσει μια πολύ ωραία εμφάνιση, που όπως είχε δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν με πολύ κόπο απέκτησε.

Μετά από όλα αυτά όμως οι τελευταίες φωτογραφίες που μας έρχονται από το εξωτερικό, δείχνουν ότι αυτή η νεαρή κοπέλα έχει πείσμα, έχει αρχίσει να φτιάχνει και πάλι την εμφάνιση της και η καριέρα της έχει πάρει την ανιούσα, αφού με το τελευταίο της album απέσπασε πολλά βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό MTV Video Music Awards.


MTV Video Music Awards

Video of the Year "Piece of Me"

Best Female Video "Piece of Me"

Best Pop Video "Piece of Me"

MTV Europe Music Awards

Album of the Year "Blackout" (Nominated)

Best Act of 2008 (Nominated)

Best Act Ever (Nominated)

NRJ Music Awards

Best International Album: Blackout



Read more...

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

10 εκατομμύρια Ευρώ… στην τσέπη της Madonna




Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα για το μεγαλύτερο γεγονός των τελευταίων ετών. Η βασίλισσα της Pop, Madonna θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα (ίσως και τελευταία) για να μας παρουσιάσει το φαντασμαγορικό show της με τίτλο "Sticky & Sweet". Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περσινή της περιοδεία έβγαλε το ποσό των 182 εκατομμυρίων ευρώ.

Η εμφάνιση αυτή θα αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 10.000.000€. Χωρίς φυσικά να συμπεριλάβουμε τα ποσοστά από τα έσοδα των υπαίθριων μαγαζιών που θα έχουν στηθεί στο ΟΑΚΑ και θα πουλούν από cd της Madonna, μπλούζες καπελάκια, αφίσες μέχρι εσώρουχα με το όνομα της παρακαλώ,(το τελευταίο δεν σας το λέω με σιγουριά).

Οι fun της ευελπιστούν η συναυλία να έχει μεγαλύτερη διάρκεια από την συναυλία της Jennifer Lopez, η οποία κράτησε περίπου μία ώρα και δεν είχε μαζέψει και τον αναμενόμενο κόσμο αφού πολλές θέσεις ήταν άδειες, σε αντίθεση με την συναυλία της Madonna που είναι sold out εδώ και 2 μήνες.


Read more...

Συνελήφθη o George Michael


Την Παρασκευή 19/9 ο γνωστός τραγουδιστής George Michael συνελήφθη σε δημόσια τουαλέτα στην περιοχή Χάμπστεντ με μικροποσότητες Κοκαΐνης και Ινδικής Κάνναβης. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα του Βόρειου Λονδίνου και αφού του έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις τον άφησαν ελεύθερο.
Ο George Michael βγαίνοντας από το τμήμα ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους θαυμαστές τους και ορκίστηκε στον εαυτό του να αλλάξει.
"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου που τα έκανα θάλασσα για ακόμη μια φορά και υπόσχομαι ότι θα συνέλθω. Ζητώ επίσης συγγνώμη από όλους τους άλλους που γίνομαι βαρετός" τόνισε ο George Michael.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γνωστός τραγουδιστής οδηγήτε στο τμήμα για κατοχή ναρκωτικών, αφού το 2006 είχε ξανασυλληφθεί επειδή είχε βρεθεί λιπόθυμος στο τιμόνι του υπό την επήρεια ναρκωτικών.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online