Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ASTRA LIVE ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ Ετοιμάστε ταξίδι… μοναχά για πάρτη τους ”

Ο Γιώργος Γιαννιάς από τις 26/9 στο ASTRA Live.

Μαζί του ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται και φέτος τον χειμώνα τον Γιώργο Γιαννιά. Ο ερωτικός τραγουδιστής ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Αθήνα, ανεβαίνει στην συμπρωτεύουσα και υπόσχεται νύχτες “φωταγωγημένες” στο Astra Live.
Ο Γιώργος Γιαννιάς με τις επιτυχίες του τελευταίου δίσκου του «Ένα ταξίδι ακόμα» και με το τραγούδι «Μόνο η γη αν σταματήσει» να έχει γίνει ένα απ’ τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγωγών της χώρας ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη με πολύ θετική ενέργεια. Στους ρυθμούς του «Αν δεν κάνω λάθος», «Μου ‘λειψε», «Σαββάτο», «Σπάστε τα όλα», αλλά και των επιτυχιών «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Δεν είσαι εδώ», «Για τα φιλιά σου», «Πάω απόψε να τρελαθώ» ο Γιώργος Γιαννιάς σίγουρα θα μας ενθουσιάσει.
Μαζί του στο Astra Live και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που μας παρουσιάζει τα τραγούδια απ’ τον πρώτο προσωπικό δίσκο του «Όλα θα αλλάξουν», και με το τραγούδι «Σε ξέρω καλά» να ακούγεται δυνατά στα ραδιόφωνα και τα clubs της χώρας.
Το πιο κεφάτο σχήμα συμπληρώνουν πολλά νέα παιδιά που απ τις 26 Σεπτεμβρίου εγγυώνται νύχτες γεμάτες «Άστρα» … στο «Άστρα Live».

blogger templates 3 columns | Make Money Online