Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

«Σαν έρθει η μέρα»… Stavento feat. Ήβη Αδάμου !!!



Πρώτη ταυτόχρονη μετάδοση
του καινούργιου single και του video clip
των Stavento feat. Ήβη Αδαμου
αποκλειστικά από το Mad TV
το Mad Radio 106,2
και το www.mad.tv

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τρίτη 13 Απριλίου στις 18:00 το νέο τραγούδι των Stavento έρχεται αποκλειστικά στο Mad TV, το Μad Radio 106,2 και το www.mad.tv σε πρώτη ταυτόχρονη μετάδοση!

Πρόκειται για την συνεργασία του γκρουπ με την Hβη Αδάμου (X -Factor) με τίτλο «Σαν έρθει η μέρα», σε μουσική και στίχους του ΜΕΘ και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, που θα αποτελεί το πρώτο single μέσα από το ολοκαίνουργιο album των Stavento «Μια φορά κι έναν καιρό» που θα κυκλοφορήσει από τη SONY MUSIC στις 26 Απριλίου.

Οι fans του Mad ΤV θα μπορούν να απολαύσουν το video clip των Stavento «Σαν έρθει η μέρα» από την εκπομπή ΟΚ με τον Θέμη Γεωργαντά ενώ ταυτόχρονα το νέο single θα μεταδίδεται από το Mad Radio 106,2 και την εκπομπή «Της Ώρας» με τους Μαίρη Συνατσάκη, Νίκη Ζαχαροπούλου και Αλέξανδρο Πρωτοπαπά και για τους φανατικούς της τεχνολογίας μέσα από το www.mad.tv .

H επίσημη παρουσίαση του album των Stavento θα γίνει την Παρασκευή 30 Απριλίου στο Metropolis στα πλαίσια της Eβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2010.

Stavento feat. Ήβη Αδάμου – Σαν έρθει η μέρα ...Τρίτη και 13 αποκλειστικά στο MAD!

Συντονιστείτε!


Read more...

Οι E D I T O R S Live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!


ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | FUZZ CLUB | ΑΘΗΝΑ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | PRINCIPAL CLUB THEATER | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους album “In this light and on this evening” οι Editors έρχονται στην Ελλάδα να μας χαρίσουν δύο μοναδικές βραδιές στο Fuzz Club στην Αθήνα, την Τετάρτη 14 Απριλίου και στο Principal Club Theater, την Πέμπτη 15 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη!

Οι Editors προσπαθούν πάντα να σπάσουν τα όρια της μουσικής τους, προχωρώντας, κάθε φορά, με την τελευταία τους δουλειά, βήματα μπροστά... δεν «βολεύονται» στα γνωστά, δεν αναπαράγουν μια δοκιμασμένη, φόρμουλα, που απλώς «πιάνει», πειραματίζονται συνεχώς και εξελίσσονται!

Ο τρόπος που προσεγγίζουν τη μουσική είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί τον ήχο τους. Επηρεάζονται και αφομοιώνουν στοιχεία από συγκροτήματα του παρελθόντος, όπως οι Joy Division, New Order και Echo and the Bunnymen, και τα προσαρμόζουν στο δικό τους σύγχρονο παρόν.

Στην τελευταία τους δουλειά εμφανίζονται πιο ώριμοι από ποτέ και με τη σκοτεινή τους αισιοδοξία, εκφράζουν μέσα από τους στίχους τους, καθημερινές καταστάσεις και συναισθήματα, με τα οποία ταυτιζόμαστε όλοι μας καταφέρνοντας να μιλήσουν κατευθείαν στις καρδιές μας.

Η αισθαντική φωνή του Tom Smith συνοδεύει άρτια τις μελωδικές και εκρηκτικές γραμμές της κιθάρας του Chris Urbanowicz ενώ ο Russell Leetch με το μπάσο του και ο Edward Lay στα τύμπανα, ακολουθούν πιστά τις χορευτικές επιθυμίες του κοινού!

Στα πλαίσια της περιοδείας τους, σταματούν για δύο νύχτες στη χώρα μας, για να "φωτίσουν" με τον μοναδικό τους ήχο και το Ελληνικό κοινό, ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί από ποτέ, για μια συναυλιακή εμπειρία, που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς fans, καλύπτοντας όλο το μουσικό φάσμα της καριέρας τους!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | FUZZ CLUB | ΑΘΗΝΑ
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | PRINCIPAL CLUB THEATER | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Check : www.editorsofficial.com
Line up
Tom Smith - Vocals
Chris Urbanowicz -Guitar
Russell Leetch - Bass
Edward Lay - Drums

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket House Αθήνα

Πανεπιστημίου 42
τηλ.: 210 3608 366

Ticket House Θεσσαλονίκη

Μητροπόλεως 102
τηλ.: 231 0 264 880

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίων
Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 35€

Μετά την εξάντληση τους, τα εισιτήρια κοστίζουν 40€

(για τη συναυλία της Αθήνας τα πρώτα 500 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί)

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MTV | ROCK FM 96,9| IMAGINE 89,7 | MINDRADIO.GR | ΠΟΠ + ΡΟΚ | FAQ | ROCKING.GR



Read more...

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μύρωνας Στρατής – Κόκκινα Χαλιά στο Σταυρό του Νότου !!!



Ο Μύρωνας Στρατής συναντά τα Κόκκινα Χαλιά

στον Σταυρό του Νότου Plus

Από 9 Απριλίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τι συμβαίνει όταν παίζουν μαζί οι φίλοι; Πάντα τα καλύτερα! Κάπως έτσι απλά ο Μύρωνας Στρατής και τα Κόκκινα Χαλιά αποφάσισαν να ξεκινήσουν live εμφανίσεις μαζί, να ενώσουν τις μπάντες τους και να ετοιμάσουν ένα πρόγραμμα νεανικό, διασκεδαστικό και "Πάνω Απ' Όλα" με μότο "Η Αγάπη Θέλει Χρόνο"!

Ο Μύρωνας Στρατής αποτέλεσε αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο και φωτεινό νέο πρόσωπο στην ελληνική μουσική για την χρονιά που διανύσαμε. Το τραγούδι του «Πάνω Απ' Όλα» ξάφνιασε τους πάντες με τον αυθόρμητο δυναμισμό του, έγινε ρεφραίν στα χείλη μικρών και μεγάλων, έγινε τραγούδι για το 2009 αλλά και ένα από τα πιο πολύ-παιγμένα τραγούδια στο ελληνικό ραδιόφωνο των τελευταίων δέκα χρόνων.

Επιπλέον, το τραγούδι με τίτλο « Πριν μας δει κανείς» από το ίδιο δίσκο έφτασε στις δέκα πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών charts, ενώ το video clip του ίδιου τραγουδιού ανήκει στην κατηγορία των clips με το μεγαλύτερο αριθμό μεταδόσεων.

Στον Σταυρό του Νότου Plus, ο νεαρός τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα δυναμικό και εξωστρεφές πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα προσωπικά του τραγούδια του αλλά και εξαιρετικές διασκευές σε ελληνικά και αγγλόφωνα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει. Κλασικά rock standards διαδέχονται αναπάντεχες διασκευές ελληνικών τραγουδιών σε μια νεανική μουσική γιορτή.

Μαζί του, τα Κόκκινα Χαλιά που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 160 Live σε όλη την χώρα μέχρι τώρα. Τα τραγούδια τους "Χαρταετός", "Φύγαμε" και "η Αγάπη Θέλει Χρόνο" έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά στο κοινό που τα αγκάλιασε ενώ αυτό τον καιρό είναι ήδη στο στούντιο και ηχογραφούν τα τραγούδια του δίσκου που πρόκειται να κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα.

Στον γνώριμο και πολύ φιλόξενο χώρο του Σταυρού του Νότου επιστρέφουν μετά από τέσσερις μήνες μεγάλης επιτυχίας για να σφραγίσουν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Από την Παρασκευή 9 Απριλίου είστε όλοι προσκεκλημένοι στον Σταυρό του Νότου Plus σε ένα πάρτυ από φίλους για φίλους.

Σταυρός του Νότου

Φραντζή 14 , Ν.Κόσμος

Τηλ. 210 9226975

Ώρα έναρξης : 22.30


Read more...

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Πόσο “κοστίζει” η μουσική σήμερα;


Πέμπτη 8 Απριλίου στις 23.00 μόνο στο MAD TV
Πόση αξία της δίνουμε και τι αξία έχει για εμάς;
Είναι η μουσική του σήμερα πιο φτηνή;
Και ποιος ευθύνεται για αυτό;
Εμείς που την αγοράζουμε λαθραία ή εκείνη
που δεν μπορει να διαμορφώσει "αστέρια" και όλα είναι της μιας χρήσης;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

H πειρατεία έκανε το πρώτο βήμα και μας τη προσέφερε τζάμπα.

Σήμερα κυκλοφορεί με εφημερίδες και περιοδικά, ενώ όλο και περισσότεροι δημιουργοί τη βάζουν απενοχοποιημένα να "κατεβαίνει" ελεύθερη και πιο φτηνή από τα site τους.

Ποιο είναι το αύριο της μουσικής; Μήπως το 2010 είναι και "the end of a music era"? Ποιο είναι το μέλλον της μουσικής του σήμερα;

Έχει τη δύναμη να διαμορφώσει "μουσικές φυλές" όπως στο χτες; Ή το σημερινό headbanging είναι το δωρεάν και πάντοτε διαθέσιμο streaming;

Αυτά τα ερωτήματα καλούνται να απαντήσουν και να συζητήσουν ζωντανά οι τηλεθεατές του Mad, την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 23:00 στην 16η εκπομπή “Your Voice” παρέα με τους παρουσιαστές του Mad TV: Λυδία Παπαϊωάννου, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Όσοι ενδιαφέρονται να εκφράσουν ζωντανά την άποψή τους στην εκπομπή “Your Voice” της Τετάρτης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.mad.tv.


Read more...

AKANΘUS SUMMER «Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει»!



Το Ακάνθους το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι σηματοδοτεί
για έβδομη συνεχή χρονιά στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας
την έναρξη της θερινής περιόδου!

Από Παρασκευή 9 Απριλίου, το Ακάνθους Summer
υπόσχεται γεύση, θάλασσα και… πολύ διασκέδαση!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

Oι Πέμπτες συνεχίζουν σε…mainstream ρυθμούς με το πάρτι Light Thursday’s που κάθε εβδομάδα θα απογειώνει τη διασκέδαση στο κόκκινο!

Και για να μην ξεχνάμε… οι Κυριακές είναι μόνο στο Ακάνθους! Κάθε Κυριακή βράδυ συνεχίζεται ακόμα και τώρα το ίδιο πάρτι με ελληνική μουσική, ένα πάρτι το οποίο έχει γίνει talk of the town αφού συγκεντρώνει όλους τους παλιούς και νέους θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι συνεχίζουν αδιάκοπα να αποδέχονται και να τιμούν με την παρουσία τους το πιο in location της παραλιακής.

Γιατί Κυριακές είναι μόνο Ακάνθους!

Το καλοκαιρινό Ακάνθους είναι ανοιχτό μετά το Πάσχα από την Παρασκευή 9 Απριλίου στον πανέμορφο χώρο του δίπλα στη θάλασσα, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή είτε για φαγητό στο section του εστιατορίου με μία πολύ ποιοτική κουζίνα κυρίως μεσογειακή δια χειρός του σεφ Στράτου Λιάπη, είτε για ποτό στο κομμάτι του club σε καναπέδες ποτού ή απλά σε ένα από τα τρία bar που υπάρχουν στο χώρο.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού http://www.akanthus.gr/


Read more...

Η επιστροφή του Β.Παπακωνσταντίνου !!!



Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου
επέστρεψε γιατί
«Το παιχνίδι παίζεται» ακόμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ή καλύτερα ο Βασίλης, είναι ένας από αυτούς.

Η κορυφαία φωνή της ελληνικής ροκ μουσικής συνεχίζει να μας χαρίζει καθηλωτικά τραγούδια.

Το νέο άλμπουμ του Βασίλη έχει την υπογραφή του ίδιου και του Οδυσσέα Ιωάννου.

Oι μουσικές του Βασίλη και οι στίχοι του Οδυσσέα δημιούργησαν δέκα τραγούδια που συγκινούν και σε φέρνουν αντιμέτωπο με τη δική σου ιστορία, όπως το «Μαμά», μια από τις πιο δυνατές μουσικές ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ.

Το συγκεκριμένο τραγούδι των Charles Aznavour και Robert Gall καταφέρνει να συγκινήσει από το πρώτο άκουσμα. Η δεύτερη διασκευή, που περιέχεται στο cd, είναι το «Το πάρτυ αρχίζει» του Adriano Celentano.

Ιδιαίτερη στιγμή του δίσκου αποτελεί το ντουέτο «Σαν ναυαγός», που τραγουδά μαζί με τον σπουδαίο ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο, μια εξαιρετική μουσική συνεύρεση μεταξύ του λαϊκού και του ροκ τραγουδιού.

Η νέα δισκογραφική εξέλιξη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.





Read more...

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η Έλλη Κοκκίνου στο Gala της Κυριακής !!!


Την πολυσυζητημένη και αποκαλυπτική συνέντευξη
της Έλλης Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη και το “Gala”
μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη
θα μεταδώσει το Star την Κυριακή 11 Απριλίου στις 23:15.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η δημοφιλής τραγουδίστρια αφηγείται στη Μαρία Σταματέρη τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα που την οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσει από τον σύζυγό της.

Απλή και ανθρώπινη αναγνωρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτή την περιπέτειά της και παραδέχεται πως είναι πολύ λογικό το ίδιο ενδιαφέρον να δείχνουν και τα ΜΜΕ.

- «Πήρε μια διάσταση άλφα, το περίμενα, είναι λογικό. Όπως ενδιαφέρομαι κι εγώ μέχρι ενός σημείου. Ο κόσμος δεν κάνει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που κάνω κι εγώ, που ενδιαφέρεται για τις ζωές των επωνύμων».

Η Μαρία Σταματέρη φτάνει με την Έλλη Κοκκίνου στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε το γάμο της, καθώς και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου της Αλέξανδρου και δηλώνει:

- «Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω. Ό,τι και να συμβαίνει, κρατάω μόνο τα καλά».

Εξομολογείται πως επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα προκειμένου να βρει τον σωστό τρόπο να ανακοινώσει στον μικρό Αλέξανδρο την απόφαση των γονιών του να μην είναι πια μαζί.

- «Εγώ παίρνω κάποιες αποφάσεις κι είναι συνειδητές, το παιδί δεν πήρε καμία απόφαση. Γι’ αυτό αισθάνομαι υπόλογη απέναντί του».

Τέλος, η Μαρία Σταματέρη τολμά να θέσει ερωτήματα που ακούγονται σχεδόν από όλους όσοι σχολίασαν την υπόθεση αυτού του διαζυγίου, ζητώντας απάντηση στο κατά πόσο η μητέρα της, Μαίρη, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του ζευγαριού να συνεχίσει σε χωριστούς δρόμους, όπως και για τις φήμες που θέλουν αυτό το διαζύγιο να μην είναι και τόσο φιλικό, ούτε συναινετικό.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, της στάθηκε και τη βοήθησε στην επαγγελματική της πορεία.


Read more...

Ο Marilyn Manson έρχεται στον Πολυχώρο Αθηναίς !!!



Όχι ο Marilyn Manson
δεν θα κάνει live εμφάνιση στην χώρα μας
αλλά θα εκθέσει τα έργα του
στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναίς»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ο Marilyn Manson αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ένας ταλαντούχος μουσικός αλλά και ένας ταλαντούχος ζωγράφος.

Από τις 21 Απριλίου και για πέντε μέρες στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναίς» θα φιλοξενηθεί η έκθεση με τίτλο «Hell Etc» του διάσημου μουσικού.


Η έκθεση αποτελείται από ακουαρέλες καθώς και υπογεγραμμένες αριθμημένες λιθογραφίες και αφίσες.

Δείτε μερικά από τα έργα του

18376873790865562830.jpg 11851549396034450234.jpg 34894762033748882078.jpg 86196607361076143916.jpg


Read more...

Ανεβαίνει μέρα με την μέρα το Opa του Γ. Αλκαίου !!!


Βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες
πριν την φετινή Eurovision και απ ότι φαίνεται
η Ελλάδα βρίσκεται στα μεγάλα φαβορί για την νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Από την πρώτη κι όλας ημέρα όπου έγινε η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης των χωρών που συμμετέχουν στην Eurovision, άρχισαν και τα στοιχήματα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά από τα γραφεία στοιχημάτων, η Ελλάδα που συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό αναμένεται να τερματίσει πρώτη στην διεκδίκηση μιας θέσης στον Τελικό.

Όσον αφορά τον τελικό, πρώτη στα προγνωστικά για νίκη βρίσκεται η Γερμανία και σε απόσταση αναπνοής το Αζερμπαϊτζάν. Την πεντάδα συμπληρώνουν το Ισραήλ, η Δανία και η Κροατία.

Η Ελλάδα μέχρι χθες βρισκόταν στην ένατη θέση σήμερα ανέβηκε στην έβδομη και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ανεβεί κι άλλο, μιας και το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου βρίσκεται στην πρώτη θέση πολλών ραδιοφωνικών top10 σε ραδιόφωνα της Ευρώπης.

Στο κομμάτι έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. Έγινε ακόμα πιο ρυθμικό, πιο χορευτικό και εμπλουτίστηκε με περισσότερο ελληνικό ήχο.

Περισσότερα νέα για την Ελληνική Συμμετοχή σύντομα.


Read more...

Επιστρέψαμε !!!

Το πρόβλημα με τις αναρτήσεις αποκαταστάθηκε.

Το HotShowBizNews είναι και πάλι κοντά σας
με όλα τα νέα της ShowBiz,
νέες κυκλοφορίες, photos και πολλά μουσικά νέα.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online