Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

AKANΘUS SUMMER «Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει»!Το Ακάνθους το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι σηματοδοτεί
για έβδομη συνεχή χρονιά στην παραλία του Αστέρα Γλυφάδας
την έναρξη της θερινής περιόδου!

Από Παρασκευή 9 Απριλίου, το Ακάνθους Summer
υπόσχεται γεύση, θάλασσα και… πολύ διασκέδαση!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

Oι Πέμπτες συνεχίζουν σε…mainstream ρυθμούς με το πάρτι Light Thursday’s που κάθε εβδομάδα θα απογειώνει τη διασκέδαση στο κόκκινο!

Και για να μην ξεχνάμε… οι Κυριακές είναι μόνο στο Ακάνθους! Κάθε Κυριακή βράδυ συνεχίζεται ακόμα και τώρα το ίδιο πάρτι με ελληνική μουσική, ένα πάρτι το οποίο έχει γίνει talk of the town αφού συγκεντρώνει όλους τους παλιούς και νέους θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι συνεχίζουν αδιάκοπα να αποδέχονται και να τιμούν με την παρουσία τους το πιο in location της παραλιακής.

Γιατί Κυριακές είναι μόνο Ακάνθους!

Το καλοκαιρινό Ακάνθους είναι ανοιχτό μετά το Πάσχα από την Παρασκευή 9 Απριλίου στον πανέμορφο χώρο του δίπλα στη θάλασσα, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή είτε για φαγητό στο section του εστιατορίου με μία πολύ ποιοτική κουζίνα κυρίως μεσογειακή δια χειρός του σεφ Στράτου Λιάπη, είτε για ποτό στο κομμάτι του club σε καναπέδες ποτού ή απλά σε ένα από τα τρία bar που υπάρχουν στο χώρο.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού http://www.akanthus.gr/

blogger templates 3 columns | Make Money Online