Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η Έλλη Κοκκίνου στο Gala της Κυριακής !!!


Την πολυσυζητημένη και αποκαλυπτική συνέντευξη
της Έλλης Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη και το “Gala”
μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη
θα μεταδώσει το Star την Κυριακή 11 Απριλίου στις 23:15.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η δημοφιλής τραγουδίστρια αφηγείται στη Μαρία Σταματέρη τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα που την οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσει από τον σύζυγό της.

Απλή και ανθρώπινη αναγνωρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτή την περιπέτειά της και παραδέχεται πως είναι πολύ λογικό το ίδιο ενδιαφέρον να δείχνουν και τα ΜΜΕ.

- «Πήρε μια διάσταση άλφα, το περίμενα, είναι λογικό. Όπως ενδιαφέρομαι κι εγώ μέχρι ενός σημείου. Ο κόσμος δεν κάνει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που κάνω κι εγώ, που ενδιαφέρεται για τις ζωές των επωνύμων».

Η Μαρία Σταματέρη φτάνει με την Έλλη Κοκκίνου στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε το γάμο της, καθώς και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου της Αλέξανδρου και δηλώνει:

- «Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω. Ό,τι και να συμβαίνει, κρατάω μόνο τα καλά».

Εξομολογείται πως επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα προκειμένου να βρει τον σωστό τρόπο να ανακοινώσει στον μικρό Αλέξανδρο την απόφαση των γονιών του να μην είναι πια μαζί.

- «Εγώ παίρνω κάποιες αποφάσεις κι είναι συνειδητές, το παιδί δεν πήρε καμία απόφαση. Γι’ αυτό αισθάνομαι υπόλογη απέναντί του».

Τέλος, η Μαρία Σταματέρη τολμά να θέσει ερωτήματα που ακούγονται σχεδόν από όλους όσοι σχολίασαν την υπόθεση αυτού του διαζυγίου, ζητώντας απάντηση στο κατά πόσο η μητέρα της, Μαίρη, έπαιξε ρόλο στην απόφαση του ζευγαριού να συνεχίσει σε χωριστούς δρόμους, όπως και για τις φήμες που θέλουν αυτό το διαζύγιο να μην είναι και τόσο φιλικό, ούτε συναινετικό.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, της στάθηκε και τη βοήθησε στην επαγγελματική της πορεία.

blogger templates 3 columns | Make Money Online