Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Το νέο video clip της Britney Spears !!!



Ένα άκρως ερωτικό video clip
ετοίμασε η Britney Spears
για το τραγούδι «3»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το τραγούδι «3» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album της Britney Spears, ενώ στις 23 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και η συλλογή της με τίτλο «Britney Spears, The Singles Collection».

Απολαύστε το νέο sexy video clip της Britney Spears



Σχετικές Αναρτήσεις

Στις 23 Νοεμβρίου το Best Of της Britney Spears !!!
Το νέο single της Britney Spears !!!
Μια δεκαετία Britney Spears !!!


Read more...

Η “σοκολατένια” Heidi Klum



Το πανέμορφο μοντέλο Heidi Klum
σε σοκολατένια έκδοση

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Heidi Klum είναι ένα από τα πιο γνωστά και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του εξωτερικού.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα συλλεκτικό βιβλίο στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί οι ωραιότερες και πιο sexy φωτογραφίες της από τις 100άδες φωτογραφίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι ένα πολύ μικρό δείγμα από το περιεχόμενο του βιβλίου. Για περισσότερη απόλαυση σας προτείνουμε να αγοράσετε το βιβλίο με τίτλο «Rankin's Heidilicious»



Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε εδώ στην τιμή των $40.95


Απολαύστε τις λαχταριστές σοκολατο-φωτογραφίες της Heidi Klum

30967260722444742087.jpg 05857242977411106859.jpg 15040194574184304227.jpg 82122177460482277612.jpg


Read more...

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

«The Fame Monster» από την Lady Gaga !!!


H Lady Gaga ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μία νέα re-package
έκδοση του «The Fame» με τίτλο «The Fame Monster».

To «The Fame Monster» της Lady Gaga θα περιέχει
όλο το «The Fame» το οποίο μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 4,000,000 αντίτυπα καθώς και 8 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Η νέα αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου!!!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το «The Fame Monster» θα περιλαμβάνει 8 νέα τραγούδια ενώ το ένα από αυτά θα είναι μια συνεργασία με την superstar Beyonce!!!!

Το τραγούδι αυτό θα ονομάζεται «Telephone» και θα είναι σε παραγωγή Rodney Jerkins.

Οι υπόλοιποι που βοήθησαν στην παραγωγή των 8 νέων τραγουδιών είναι RedOne, Teddy Riley, Space Cowboy, Fernando Garibay, και Ron Fair.

Τα νέα τραγούδια θα είναι τα εξής:

"Bad Romance"
"Alejandro"
"Monster"
"Speechless"
"Dance in the Dark"
"Telephone" (duet with Beyonce)
"So Happy I Could Die"
"Teeth"

Όσο αφορά την Collector's Edition με το art book θα κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου και θα είναι μία αποκλειστική ματιά στο κόσμο της Lady Gaga και σε όσους είναι fan, αφού στο art book θα έχει θέματα όπως μόδα, τέχνες, μουσική καθώς και προσωπικές ιστορίες της ίδιας.



Πιο συγκεκριμένα θα περιέχει τις εξής ενότητες:

A lock of Lady Gaga's hair
A collectable puzzle
Pictorials
A behind-the-scenes look at Gaga's creative process
Pull-out posters
Themed fanzines
A Lady Gaga paper doll collection
3-D glasses to view forthcoming visuals
Personal notes from Lady Gaga

Η Lady Gaga δηλώνει ... "On my re-release The Fame Monster, I wrote about everything I didn't write on The Fame. While traveling the world for two years, I've encountered several monsters, each represented by a different song on the new record: my 'Fear of Sex Monster,' my 'Fear of Alcohol Monster,' my 'Fear of Love Monster,' my 'Fear of Death Monster,' my 'Fear of Loneliness Monster,' etc."

"I spent a lot of nights in Eastern Europe, and this album is a pop experimentation with industrial/Goth beats, 90's dance melodies, an obsession with the lyrical genius of 80's melancholic pop, and the runway. I wrote while watching muted fashion shows and I am compelled to say my music was scored for them. I also composed a ballad for the album, 'Speechless,' a song for my father, and it's my favorite work of all. I wrote every piece on the road - no songs about money, no songs about fame. I wrote it for my fans, so I wrote everything in between."


Θα γίνουν 2 εξώφυλλα ,το ένα το οποίο θα είναι limited και θα είναι αρχικά μόνο σε 10,000 κόπιες παγκοσμίως.

Η super-deluxe magazine-style edition θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα περιέχει φωτογραφίες της Lady Gaga που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς και φωτογραφίες της ίδιας μαζί με τους πιστούς της φαν από όλο τον κόσμο!!!

Το πρώτο club-banging single με τίτλο "Bad Romance" θα είναι σε παραγωγή του Red One και θα κυκλοφορήσει στα ραδιόφωνα στις 19 Νοεμβρίου!!!


Read more...

Η Έλενα Παπαρίζου στο Down Town !!!



Ύστερα από επτά ώρες φωτογράφησης
σε μια σουίτα του Vouliagmeni Suites
μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα για την Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Ότι έχει υψοφοβία, ότι είναι αλλεργική στους ξηρούς καρπούς, ότι κοιμάται το πολύ πέντε ώρες την ημέρα για να μη χάνει τη μέρα, ότι γελάει πολύ δυνατά, ότι τώρα που δεν δουλεύει έχει ξεσυνηθίσει τα τακούνια αλλά και τον κρύο καιρό της Σουηδίας και ότι της αρέσει πολύ όχι απλά να μαγειρεύει καθημερινά αλλά και να δημιουργεί πρωτότυπες συνταγές, όπως ένα πιάτο που είχε φτιάξει την προηγούμενη μέρα με βακαλάο, σολομό, αβγό και σος με άνηθο. Επίσης πάντα έχει μια ωραία ιστορία να πει.

Πολλοί απορούν γιατί δεν προχώρησε η προσπάθειά σου να αναδειχτείς στο εξωτερικό.

Έχουμε ήδη ηχογραφήσει τρία τραγούδια. Το ένα μάλιστα έχει γραφτεί για τον πατέρα μου. Όταν χάνεις το γονιό σου, αναγκάζεσαι να ωριμάσεις, δοκιμάζεις τις αντοχές σου. Άλλοι παθαίνουν σοβαρή κατάθλιψη και παίρνουν φάρμακα, άλλοι πάνε στον ψυχολόγο.

Εσένα πόσο κράτησε η κατάθλιψη;

Νομίζω πως ακόμη δεν την έχω ξεπεράσει. Είναι πολύ δύσκολο να βγεις από την κατάθλιψη και αυτό το ξέρω καλά επειδή το έχω ξαναζήσει στην εφηβεία μου και χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που βοηθάει όμως είναι να ξέρουμε ότι θέλουμε και ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτερα.

Σε πειράζει όταν ακούς να σχολιάζουν ότι έχεις παχύνει;

Θα τους κάνω δώρο μια ζυγαριά με κόκκινο φιόγκο! Είναι περίεργο που αυτό το θέμα απασχολεί περισσότερο τους άλλους απ’ ό,τι εμένα.

Εκτός από τα κιλά σου, ασχολούνται και με την προσωπική σου ζωή. Την ίδια εβδομάδα στα περιοδικά μπορεί να χωρίζεις και να παντρεύεσαι.

(γελάει)Ταυτόχρονα όμως! Τα προσπερνάω όλα αυτά, εκτός από κάποια άσχημα σχόλια. Έγραψαν ότι έχασα ένα παιδί, ότι έκανα έκτρωση μετά το θάνατο του πατέρα μου. Αυτό ήταν αισχρό.

Δεν πιστεύω να ισχύει ότι έχεις παντρευτεί κρυφά στη Σουηδία.

Όχι! Όταν έχεις πένθος, δεν πας να παντρευτείς. Το πένθος δεν κρατάει ένα μήνα ή ένα χρόνο, αλλά μέχρι το σημείο που θα νιώσεις έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου. Τη συγκεκριμένη στιγμή έχω άλλες προτεραιότητες. Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά όπως είναι. Δέκα χρόνια δεν παντρεύτηκα, τώρα θα το έπαιρνα απόφαση;

Θέλει θάρρος να πεις ότι έκανες πλαστική στο στήθος, από τη στιγμή μάλιστα που δεν είχες ανάγκη την προβολή.

Έτυχε και το είπα. Όλοι βλέπουμε κάποιες ατέλειες στο σώμα μας. Ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω. Είχα κάνει αρκετές συζητήσεις με γιατρούς μέχρι να πάρω την απόφαση. Η σχέση του γιατρού με τον ασθενή είναι σαν τη σχέση του γονέα με το παιδί. Θες να νιώσεις ασφάλεια για να αφεθείς στα χέρια του. Μέχρι που βρήκα έναν άνθρωπο που με έκανε να αισθανθώ έτσι. Σεβάστηκε τις επιθυμίες μου, δεν μου είπε «εγώ το κάνω έτσι και τελείωσε». Και πάλι κάναμε αρκετά ραντεβού μέ¬χρι να προχωρήσω.

Είσαι πολύ κοντά στο να μπεις στην πεντάδα που θα διαγωνιστεί στις 5 Νοεμβρίου στα ευρωπαϊκά βραβεία του ΜΤV (σ.σ. Η Έλενα εκπροσωπεί την Ελλάδα στο διαγωνισμό του MTV για το Best European Act μαζί με άλλους 21 καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη. Ο νικητής αναδεικνύεται με ψηφοφορία από το Διαδίκτυο. Μπορούμε να ψηφίσουμε όσες φορές θέλουμε από όλα τα sites του MTV στην Ευρώπη). Πάει να γίνει εθνικό θέμα πάλι.

Μα είναι. Όσο εκπροσωπώ ελληνικό τραγούδι, κουβαλάω μαζί μου τη σημαία της χώρας μου. Δεν έχω ρωτήσει σε ποια θέση βρίσκομαι, απλά θέλω να βρεθώ εκεί. Θα ρωτήσω στις 2 Νοεμβρίου, που τελειώνει η ψηφοφορία των χωρών. Εντάξει, αν δεν γίνει τίποτα, δεν χάλασε και ο κόσμος. Απλά θα χαιρόμουν πολύ να φορέσω ένα ωραίο φόρεμα και να περπατήσω στο κόκκινο χαλί του MTV.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί


Read more...

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Μιχάλης Χατζηγιάννης & Onirama @ REX !!!




Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Onirama
σας υποδέχονται στη σκηνή του Rex.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο έρχεται κοντά μας ανανεωμένος μετά από μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πάνω από 50 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Αυστραλία. Υπόσχεται να μας ξεσηκώσει παρασύροντας μας στο ρυθμό του, με σκοπό να μας χαρίσει τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής σαιζόν.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στη σκηνή του ανανεωμένου Rex, ανεβαίνουν οι Onirama, το δημοφιλέστερο συγκρότημα της γενιάς του και μαζί μας καλούν στο μεγαλύτερο πάρτι του χειμώνα. Στο Rex έφυγαν τα τραπέζια, τη θέση τους πήραν καναπέδες, η ατμόσφαιρα άλλαξε και ο Μιχάλης με την παρέα του περιμένει πιστούς και... άπιστους να προσέλθουν για αξέχαστες βραδιές.

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν, θα απολαύσουμε επιτυχίες του Μιχάλη από το τελευταίο του album «7», που ξεπέρασε τις 80.000 πωλήσεις και έγινε εξαπλά πλατινένιο. Τραγούδια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς», «Ανάποδα», ενώ δεν θα λείψουν φυσικά και οι μεγάλες παλιότερες επιτυχίες, όπως τα «Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ» και «Έτσι Σε Θέλω».

Ανάμεσα στις επιτυχίες του Μιχάλη θα ακούσουμε και το «More than beautiful», το single από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά στο εξωτερικό που μεταδίδεται από τα ραδιόφωνα της Ευρώπης.

Τέλος, κάποιες διασκευές-έκπληξη θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα αποζημιώνοντας πλήρως όσους τυχερούς βρεθούν ανάμεσα στο κοινό.

Οι Onirama θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο τους χρυσό δίσκο «Κλεψύδρα», όπως η «Μπαλάντα του τρελού», «Ό,τι δεν έχεις» το ομώνυμο, και Νο 1 ραδιοφωνικό HIT του δίσκου αλλά και τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική τους δουλειά όπως «Ο χορός»,«Μια μέρα θα ρθεις»,καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Φυσικά το πάρτι δεν σταματάει εδώ. Ο Μιχάλης και οι Onirama έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με κέφι, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Εμείς δεν έχουμε παρά να συντονιστούμε μαζί τους.

Θα είμαστει εκεί!

Έναρξη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Rex: Λεοφώρος Πανεπιστημίου, 48
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3823269, 210 3814591
Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο




Read more...

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ο Χρήστος Δάντης τα "τα ξανασπάει" στην Αρχιτεκτονική


Για άλλο ένα χειμώνα
ο Χρήστος Δάντης θα βρίσκεται
στην «Αρχιτεκτονική» με νέα τραγούδια

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά τις περσυνές επιτυχημένες εμφανίσεις του στην «Αρχιτεκτονική» ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει και πάλι στον ίδιο χώρο για να μας διασκεδάσει με τα αγαπημένα όλων τραγούδια του αλλά και με καινούργια τραγούδια από το επερχόμενο album του.

Οι εμφανίσεις του Χρήστου Δάντη ξεκινούν στις 15 Νοεμβρίου



Read more...

Το νέο album της Χαρούλας !!!


H Αγάπη θα σε βρει όπου και να ΄σαι...

Αυτός είναι ο μαγικός τίτλος του νέου άλμπουμ της Χαρούλας Αλεξίου,
που κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου από την Estia Records.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Τρία χρόνια μετά το "Βύσσινο και Νεράντζι", η Χάρις Αλεξίου διαλέγει για το άλμπουμ της ασπρόμαυρες φωτογραφίες... Στιγμές που αποτυπώθηκαν στο δικό της φιλμ και έγιναν τραγούδια... Και έγιναν αγάπη...

O απόηχος από την προακρόαση του άλμπουμ που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Minos EMI ήταν εξαιρετικός. Όπως άλλωστε και αναμενόταν...

Ο τίτλος του άλμπουμ, είναι η μεγαλύτερη αλήθεια μας..

Δεν έμεινε παρά να μετρήσουμε αντίστροφα μέχρι να το ακούσουμε και από τη φωνή της Χαρούλας... της Χαρούλας που λατρεύει ο κόσμος, της Χαρούλας που αποθεώνει σε κάθε της εμφάνιση, κάθε της κυκλοφορία... της μεγαλύτερης -ας μου επιτραπεί να το κάνω προσωπική υπόθεση-, ερμηνεύτριας που έβγαλε ποτέ αυτός ο τόπος.

Πηγή: e-go.gr

Απολαύστε το τραγούδι «Ο Άνθρωπος μου» από το νέο album της Χαρούλας


Read more...

Το «Cosmic Egg» των Wolfmother !!!


Μετά το μακρύ ταξίδι που είχαν οι Wolfmother
από το ομότιτλο πρώτο τους album
που τους χάρισε ARIA και Grammy Award ,
πάνω από 1,000,000 πωλήσεις
και μερικά sold out γεμάτα “Headbanging” shows
επιστρέφουν με καινούργιο υλικό.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Κατευθείαν από το Sunset Boulevard studio προς όλους τους ακροατές πάνω στην έναρξη της δεκαετίας έρχεται το 2ο album με τίτλο «Cosmic Egg».

Και δεν είναι τυχαίος ο τίτλος αφού αναφέρεται σε μια παλιά θεωρία της μαύρης τρύπας με αισιόδοξο μήνυμα, ότι η εξαφάνιση ενός αστεριού δεν σημαίνει και καταστροφή αλλά γέννηση ενός καινούργιου σύμπαντος.

Το «Cosmic Egg» αρχίζει να γεννιέται αμέσως μετά το τέλος της θριαμβευτικής tour που είχε το group για το πρώτο του album.

O κιθαρίστας και τραγουδιστής των Wolfmother, Andrew Stockdale έγραψε τα πρώτα riff στο Home studio στο Brisbane της Αυστραλίας.


Στη συνέχεια αποχώρησαν τα 2 πρώτα μέλη από το group και άρχισε η περίοδος αναζήτησης μουσικών.

Παράλληλα όμως ο Andrew Stockdale μαζί με τον διάσημο παραγωγό Alan Moulder ,κλείνονται στο studio και τα πρώτα δείγματα δουλείας φαίνονται αμέσως.

Ο Alan Moulder με την εμπειρία του και έχοντας δουλέψει με συγκροτήματα όπως My Bloody Valentine, The Smashing Pumpkins, Ride Nine Inch Nails, δίνει ακόμα μεγαλύτερο όγκο και χρώμα στον ήχο αφήνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα του σε αυτή τη νέα δουλειά των Wolfmother.






Read more...

Ο Eros έγινε χρυσός !!!



Το νέο studio album απο τον Eros Ramazzotti
με τίτλο «Ali E Radici» (“Wings And Roots”) έγινε χρυσό
με τη κυκλοφορία του στην Ελλάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο αγαπημένος Ιταλός τραγουδιστής είναι ο καλλιτέχνης από την γειτονική χώρα με το μοναδικό ρεκόρ να έχει όλα του τα albums χρυσά ή πλατινένια στη χώρα μας!

Ο Eros Ramazzotti ηχογράφησε το album στο Los Angeles.

Το «Ali E Radici» είναι το 11οstudio album του και ακολουθεί τα πλατινένια «Calma Apparente» (2005) και τοbest of “E2” (2007).

Μέσα σε 25 χρόνια, ο Eros Ramazzotti έχει κυκλοφορήσει 15 album που οι συνολικές τους πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο το κόσμο.

Στην φωτογραφία ο Eros Ramazzotti παραλαμβάνει την χρυσή πλακέτα για το «Ali E Radici» από 3 φανατικές θαυμάστριες του και ακροάτριες του Kiss Fm 92.9, που ταξίδεψαν στην Ιταλία παρακολούθησαν τη συναυλία του Eros και του έκαναν την απονομή για τις πωλήσεις του album του στην Ελλάδα. Οι τυχερές αναδείχθηκαν μετά από κλήρωση και βρέθηκαν στο Ρίμινι ,για τρεις ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.







Read more...

Το νέο video clip των PROFESSIONAL SINNERZ και το πολυαναμενόμενο album !!!



Μας πρότειναν νέο ήχο, ξεχώρισαν, τραγουδήθηκαν ,
αγαπήθηκαν...είναι οι PROFESSIONAL SINNERZ!

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Οι Professional Sinnerz είναι ένα συγκρότημα που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή με το τραγούδι «Όταν σ είχα πρωτοδεί» που έγινε μεγάλη επιτυχία και το ακούγαμε σε όλα τα ραδιόφωνα και όλα τα club.

Τώρα οι Professional Sinnerz κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο album τους με τίτλο «Amazing».

Άλλο ένα τραγούδι που ξεχωρίζει από το πρώτο τους album είναι το hit single «Θα ‘ρθω να σε βρω».

Απολαύστε το νέο τραγούδι των Professional Sinnerz στο νέο τους video clip.


Read more...

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Τα αστέρια του X Factor 2 !!!



Μάθετε ποια είναι τα 31 ανερχόμενα αστέρια της μουσικής
που θα δούμε στο X Factor 2
που ξεκινάει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου
με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από 3 μήνες αδιάκοπων οντισιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, οι 4 αυστηροί κριτές επέλεξαν τα άτομα που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους στο X Factor 2


Κορίτσια ηλικίας 16 έως 24 ετών


Την ομάδα αυτήν ανέλαβε φέτος ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος πέρυσι είχε αναλάβει τα γκρουπ.

Ήβη Αδάμου

Η Ήβη είναι η νεότερη της ομάδας του Γιώργου Θεοφάνους. Γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 και ζει στην Κύπρο. Ο μουσικός διαγωνισμός είναι και ο λόγος που θα αποχωριστεί για λίγο την οικογένεια της και τις δύο αδελφές της, γεγονός που δεν τη στενοχωρεί ιδιαίτερα, αφού ξέρει ότι θα γεμίσει το λεύκωμα της με εμπειρίες. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα μουσικής.

Νίνι Σερμαντίνη

Η Νίνη είναι 21 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι παντρεμένη με Έλληνα ποδοσφαιριστή και πρόσφατα έγινε και μητέρα. Ενώ στη Γεωργία είχε καταφέρει να κερδίσει την πέμπτη θέση σε ένα talent show, τα παράτησε όλα και ήρθε στην Ελλάδα να κυνηγήσει το όνειρο της. Τραγουδάει από πολύ μικρή, έχει πάρει πτυχίο στο πιάνο και έχει σπουδάσει και θέατρο. Το όνειρο της είναι να καταφέρει να γίνει γνωστή στην Ελλάδα.

Γιούλη Τάσσου

Η Γιούλη γεννήθηκε στις 25 Μαΐου στη Δράμα. Το όνειρο της είναι να συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει, αφού η Γιούλη είναι στην τετράδα των κοριτσιών του X Factor με μάνατζερ τον Γιώργο Θεοφάνους. Στόχος της είναι να δώσει στον κόσμο να καταλάβει ότι αγαπά πολύ το επάγγελμα της, να κάνει επιτυχία και να τραγουδά ο κόσμος τα τραγούδια της. Αγαπημένη της καλλιτέχνιδα, η Ελένη Βιτάλη.

Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι Κύπρου. Στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες στον χώρο του τραγουδιού. Ξεκίνησε ως τραγουδίστρια σε μπάντα. Από τα 16 της μέχρι σήμερα είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΙΚ. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Λονδίνο εργάστηκε για έναν χρόνο σε ελληνικά νυχτερινά κέντρα ως τραγουδίστρια.

Δείτε εδώ τα τέσσερα κορίτσια του Γιώργου Θεοφάνους





Αγόρια ηλικίας 16 έως 24 ετών


Φέτος τα αγόρια ηλικίας 16 έως 24 ετών τα έχει αναλάβει ο Νίκος Μουρατίδης. Ο οποίος είχε αναλάβει πέρυσι την ομάδα ηλικίας 25+

Δημήτρης Μανιάτης

Ο Δημήτρης Μανιάτης γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 1993 στην Αθήνα, όπου ζει με την μητέρα του, τη μικρή του αδελφή και τον αδελφό του. Πηγαίνει στην Β λυκείου και σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο και θεωρία μουσικής και τραγούδι. Ο Δημήτρης συγκίνησε πάρα πολύ τους κριτές, όταν στην οντισιόν του αφιέρωσε ένα τραγούδι στον αδελφό του, που είναι η έμπνευση του και πάσχει από αυτισμό.

Νικηφόρος Μπιθούλκας

Ο Νικηφόρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Μαΐου 1988. Κατάλαβε από νωρίς ότη η μουσική τον αφορά, αλλά φρόντισε πρώτα να σπουδάσει Φυσική στο πανεπιστήμιο Πατρών. Παράλληλα, σπούδασε κλασσική κιθάρα, ντικτέ, σολφέζ και αρμονία. Γράφει τραγούδια και το αγαπημένο του είναι το «Υποσχέσου», το οποίο έγραψε όταν χώρισε τον πρώτο του έρωτα. Αυτό που υπόσχεται σε εμάς πάντως είναι να κάνει αίσθηση στο X Factor.

Hovig Demirjian

Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1989, έχει αρμένικες ρίζες και ζει στην Κύπρο. Σύντομα κατάλαβε ότι η μουσική είναι η ζωή του και αμέσως ξεκίνησε σπουδές. Φωνητική, πιάνο, κιθάρα αλλά και μαθήματα τζαζ και το βραβείο δεν άργησε να έρθει, αφού κατάφερε να πάρει τη δευτερη θέση σε διαγωνισμό στη Λάρνακα. Σπουδαία στιγμή στη μουσική του πορεία, η συνεργασία του με την Ευρυδίκη, τον Δημήτρη Κοργιαλά και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Σταύρος Μιχαλακάκος

Ο Σταύρος γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου στις 9 Απριλίου 1987. Δεν έχει τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά, αλλά το τραγούδι γι’ αυτόν είναι τρόπος ζωής. Από πολύ μικρός ξεκίνησε μαθήματα μουσικής, έκανε θεωρία και κιθάρα, και έτσι κατάφερε να πάρει το 1ο βραβείο σε διαγωνισμό τραγουδιού στην Κύπρο. Σπούδασε Επικοινωνιολογία και Δημοσιογραφία στην Γαλλία για έναν χρόνο, αλλά τελικά τον κέρδισε το τραγούδι.




Τραγουδιστές 25+



Φέτος την ομάδα που είχε πέρυσι ο Νίκος Μουρατίδης, ανέλαβε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να κάθεται στον θρόνο της.

Χαρίκλεια Χατζησαββίδου

Η Χαρίκλεια γεννήθηκε στις Σέρρες στις 14 Ιανουαρίου 1981. Μόλις συμπλήρωσε τους πρώτους μήνες ζωής της, έφυγε με τους γονείς της στην Γερμανία. Μόλις τελείωσε το γερμανικό γυμνάσιο, σπούδασε Musical Theatre Performance στο BFZ Nurnberg. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, όπου έκανε μαθήματα φωνητικής. τη Γερμανία ελιχε το δικό της συγκρότημα και τραγουδούσε σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Ελένη Αλεξανδρή

Γεννήθηκε στον Οτάβα στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 και έζησε εκεί μέχρι τα 7 της χρόνια. Σε ηλικία 6 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου και στα 11 έμαθε τρομπέτα. Τα τελευταία 10 χρόνια σπούδαζε πιάνο και φωνητική στο Royal Conservatory of Music. Αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του York University. Τον Ιούλιο του 2002 βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης για τη μουσική του έργου «Τα παιδιά της Φλόγας», που έγραψε και ερμήνευσε η ίδια. Από μικρή ηλικία συμμετείχε στη Χορωδία της Κοινότητας του Αγίου Νικολάου Τορόντο. Το 2002 πραγματοποιήθηκε στο Toronto Centre for the Performing Arts η πρώτη της συναυλία, μαζί με τον συνθέτη και τραγουδιστή Παναγιώτη Μπρακούλια.
Έχει συνεργαστεί με τη Χαρούλα Αλεξίου, την Έλενα Παπαρίζου, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Θάνο Πετρέλη.

Έλενα Ανδρέου

Η Έλενα γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 27 Δεκεμβρίου 1983. Έχει κάνει γραμματειακές σπουδές στο Κολέγιο Frederic στη Λευκωσία, ενώ έχει εργαστεί σε μουσικές σκηνές της Κύπρου. Έχει κερδίσει βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς του σχολείου και στον διαγωνισμό τραγουδιού Λάρνακας. Το ζώδιο της είναι Αιγόκερος. Τις ελεύθερες ώρες της ζωγραφίζει. Στόχος της είναι να ερμηνεύσει δικά της τραγούδια και μέσα από αυτά να κάνει τον κόσμο να την αγαπήσει κάνοντας παράλληλα περήφανη την οικογένεια της.

Πωλίνα Χριστοδούλου

Γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1983 στη Λεμεσό της Κύπρου. Είναι παντρεμένη και απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εμφανιστεί σε νυχτερινά κέντρα της Κύπρου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο. Χόμπι της είναι το shopping. Στόχος της είναι το X Factor να της δώσει την ευκαιρία για μια solo καριέρα. Αγαπημένοι της τραγουδιστές είναι η Άννα Βίσση, η Beyonce, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Δάντης.









Groups

Φέτος τα φωνητικά γκρουπ τα ανέλαβε ο Γιώργος Λεβέντης ο οποίος πέρυσι είχε αναλάβει την ομάδα των Κοριτσιών 16-24.



Αποτελείται από πέντε αγόρια, που αρχικά δήλωσαν συμμετοχή για να διαγωνιστούν solo, αλλά οι κριτές τους έκαναν group. Το πιο τρελό τους όνειρο είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Λεβέντη και μετά το τέλος του X Factor 2 και να μπορέσουν να κάνουν καριέρα και εκτός Ελλάδας. Τα μέλη του group είναι ο Σταύρος Μπόλος (κιθάρα και τραγούδι), ο Νίκος Αδάμ (τραγούδι), ο Πάρις Παρασκευάδης (τραγούδι) και ο Σίμος Κούτσικος (κιθάρα, τραγούδι)

48 ώρες

Οι 48 ώρες δήλωσαν συμμετοχή ως ανδροκρατούμενο group. Ο Γιώργος Λεβέντης θεώρησε ότι τους λείπει το γυναικείο στοιχείο και τους πρότεινε να συμπεριλάβουν στην ομάδα τους την Μαριάννα, η οποία κόπηκε στο Judges House του Γιώργου Θεοφάνους. Το group με το όνομα 48Ωρες συμμετείχε στην εκπομπή «Θεά τον έκανες τον Μουσακά» με τον Νίκο Μουρατίδη την άνοιξη του 2005. Τον περσινό χειμώνα εμφανίζονταν με τον Χρήστο Δάντη στην «Αρχιτεκτονική». Το πιο τρελό τους όνειρο είναι να γίνουν εκείνοι η κριτική επιτροπή του show. Τα μέλη του group είναι ο Βαγγέλης Παναγόπουλος (τραγούδι), ο Πάνος Δημάκης (πλήκτρα), ο Βασίλης Καλιστρίδης (ντραμς, φωνητικά), ο Ιάσων Ιωαννίδης (μπάσο), ο Φίλιππος Σκλαβενίτης (κιθάρα, φωνητικά) και η Μαριάννα Ιωάννου (τραγούδι).

Pale Faces

Οι Pale Faces δήλωσαν συμμετοχή στο X Factor ως τριμελές group. Ο Γιώργος Λεβέντης έκρινε ότι χρειάζονται ένα ακόμα μέλλος. Έτσι το group έγινε τετραμελές με τον Νίκο Ραπτάκη, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή ως solo τραγουδιστής, αλλά πέρασε στην επόμενη φάση με την προοπτική να ενσωματωθεί σε ένα group. Και η συνταγή πέτυχε. Το πιο τρελό τους όνειρο είναι να κερδίσουν το X Factor. Τα μέλη του group είναι ο Θάνος Ζούρας (μπάσο), ο Μάνος Τυροκομάκης (κιθάρα, τραγούδι), ο Κώστας Λάθουρας (ντραμς) και ο Νίκος Ραπτάκης (τραγούδι).

X-Odos

Τετραμελές group από την Αθήνα. Έχουν εμφανιστεί στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», στην «Αρχιτεκτονική» και στο «Romeo». Η νίκη είναι ο πρώτος στόχος τους στο X Factor, αλλά τους ενδιαφέρουν και η θετική δημοσιότητα, η συνεργασία με πολλούς καταξιωμένους ανθρώπους στον χώρο της μουσικής, η δική τους καλλιτεχνική καταξίωση και κυρίως η αποδοχή του κόσμου. Τα μέλη του group είναι ο Λευτέρης Παπαμάλης (πλήκτρα), ο Κωνσταντίνος Τζιάβος (τραγούδι), ο Χάρης Γρυπαίος (ντραμς) και ο Γιώργος Κουτσογεωργάκης (ηλεκτρική κιθάρα).


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online