Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Μιχάλης Χατζηγιάννης & Onirama @ REX !!!




Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Onirama
σας υποδέχονται στη σκηνή του Rex.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο έρχεται κοντά μας ανανεωμένος μετά από μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με πάνω από 50 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Αυστραλία. Υπόσχεται να μας ξεσηκώσει παρασύροντας μας στο ρυθμό του, με σκοπό να μας χαρίσει τις πιο δυνατές στιγμές της φετινής σαιζόν.

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, στη σκηνή του ανανεωμένου Rex, ανεβαίνουν οι Onirama, το δημοφιλέστερο συγκρότημα της γενιάς του και μαζί μας καλούν στο μεγαλύτερο πάρτι του χειμώνα. Στο Rex έφυγαν τα τραπέζια, τη θέση τους πήραν καναπέδες, η ατμόσφαιρα άλλαξε και ο Μιχάλης με την παρέα του περιμένει πιστούς και... άπιστους να προσέλθουν για αξέχαστες βραδιές.

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν, θα απολαύσουμε επιτυχίες του Μιχάλη από το τελευταίο του album «7», που ξεπέρασε τις 80.000 πωλήσεις και έγινε εξαπλά πλατινένιο. Τραγούδια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς», «Ανάποδα», ενώ δεν θα λείψουν φυσικά και οι μεγάλες παλιότερες επιτυχίες, όπως τα «Όλα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά», «Πιο Πολύ» και «Έτσι Σε Θέλω».

Ανάμεσα στις επιτυχίες του Μιχάλη θα ακούσουμε και το «More than beautiful», το single από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά στο εξωτερικό που μεταδίδεται από τα ραδιόφωνα της Ευρώπης.

Τέλος, κάποιες διασκευές-έκπληξη θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα αποζημιώνοντας πλήρως όσους τυχερούς βρεθούν ανάμεσα στο κοινό.

Οι Onirama θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον τελευταίο τους χρυσό δίσκο «Κλεψύδρα», όπως η «Μπαλάντα του τρελού», «Ό,τι δεν έχεις» το ομώνυμο, και Νο 1 ραδιοφωνικό HIT του δίσκου αλλά και τραγούδια από την προηγούμενη δισκογραφική τους δουλειά όπως «Ο χορός»,«Μια μέρα θα ρθεις»,καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό και όχι μόνο.

Φυσικά το πάρτι δεν σταματάει εδώ. Ο Μιχάλης και οι Onirama έχουν ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με κέφι, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. Εμείς δεν έχουμε παρά να συντονιστούμε μαζί τους.

Θα είμαστει εκεί!

Έναρξη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου
Rex: Λεοφώρος Πανεπιστημίου, 48
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3823269, 210 3814591
Ημέρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο



blogger templates 3 columns | Make Money Online