Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Το «Cosmic Egg» των Wolfmother !!!


Μετά το μακρύ ταξίδι που είχαν οι Wolfmother
από το ομότιτλο πρώτο τους album
που τους χάρισε ARIA και Grammy Award ,
πάνω από 1,000,000 πωλήσεις
και μερικά sold out γεμάτα “Headbanging” shows
επιστρέφουν με καινούργιο υλικό.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Κατευθείαν από το Sunset Boulevard studio προς όλους τους ακροατές πάνω στην έναρξη της δεκαετίας έρχεται το 2ο album με τίτλο «Cosmic Egg».

Και δεν είναι τυχαίος ο τίτλος αφού αναφέρεται σε μια παλιά θεωρία της μαύρης τρύπας με αισιόδοξο μήνυμα, ότι η εξαφάνιση ενός αστεριού δεν σημαίνει και καταστροφή αλλά γέννηση ενός καινούργιου σύμπαντος.

Το «Cosmic Egg» αρχίζει να γεννιέται αμέσως μετά το τέλος της θριαμβευτικής tour που είχε το group για το πρώτο του album.

O κιθαρίστας και τραγουδιστής των Wolfmother, Andrew Stockdale έγραψε τα πρώτα riff στο Home studio στο Brisbane της Αυστραλίας.


Στη συνέχεια αποχώρησαν τα 2 πρώτα μέλη από το group και άρχισε η περίοδος αναζήτησης μουσικών.

Παράλληλα όμως ο Andrew Stockdale μαζί με τον διάσημο παραγωγό Alan Moulder ,κλείνονται στο studio και τα πρώτα δείγματα δουλείας φαίνονται αμέσως.

Ο Alan Moulder με την εμπειρία του και έχοντας δουλέψει με συγκροτήματα όπως My Bloody Valentine, The Smashing Pumpkins, Ride Nine Inch Nails, δίνει ακόμα μεγαλύτερο όγκο και χρώμα στον ήχο αφήνοντας για άλλη μια φορά το στίγμα του σε αυτή τη νέα δουλειά των Wolfmother.





blogger templates 3 columns | Make Money Online