Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο Ozzy Osbourne θα “ουρλιάξει” στο TerraVibe Park !!!


Ο Ozzy Osbourne θα “ουρλιάξει”
στο TerraVibe Park
το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010!



Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο αρχιερέας του metal στην Ελλάδα!
Ο πατριάρχης της ροκ μουσικής,
Ο χαρισματικός frontman,
O άνθρωπος που επινόησε τη metal μουσική
Ο τεράστιος, ο λατρεμένος ανά την υφήλιο, Prince of Darkness, έρχεται να ροκάρει στο TerraVibe Park, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και να μας παρουσιάσει επιτυχίες από την εποχή των Black Sabbath έως το φετινό δέκατο, προσωπικό του album, “Scream”, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του!

Ο Ozzy Osbourne, μεσουράνησε ως τραγουδιστής στο ιστορικό συγκρότημα των Black Sabbath, τους πατριάρχες του heavy metal, έγινε δεκτός για ένα καφέ στο Λευκό Οίκο, έχει κάνει τη ζωή της οικογένειας του reality, και έχει βάλει στο μάτι να χριστεί ιππότης!

Γεννημένος στο βιομηχανικό Birmingham της Αγγλίας, στις 3 Δεκεμβρίου του 1948, ο Ozzy (πραγματικό όνομα John Michael Osbourne) δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το όνομά του θα γραφόταν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της rock μουσικής, και ότι θα αποτελούσε μαζί με το συγκρότημα που δημιούργησε, τους Black Sabbath, ένα καταλυτικό κεφάλαιο στην ιστορία, τόσο της metal όσο και της rock μουσικής, γενικότερα.

Αφήνοντας τους Black Sabbath τo 1979 o Ozzy, ξεκίνησε την προσωπική του καριέρα και μας χάρισε έως σήμερα εννέα προσωπικά albums με το δέκατο, “Scream”, να έρχεται τον Ιούνιο. Το “καινούργιο” ουρλιαχτό του Ozzy, “Let Me Hear Your Scream”, ακούστηκε πριν λίγες ημέρες, σε επεισόδιο της Αμερικάνικης σειράς CSI: NewYork.

Το '82 ήταν μια σημαδιακή χρονιά. Τότε συνέβη το πασίγνωστο περιστατικό, όπου ο Ozzy κατά τη διάρκεια live εμφάνισης έκοψε με τα δόντια του το κεφάλι μίας νυχτερίδας, πράγμα που του έδωσε τεράστια δημοσιότητα, αλλά και τον ακολουθεί από τότε (όπως δήλωσε χρόνια μετά, είχε σκοπό να την ελευθερώσει αλλά, ήταν νεκρή, οπότε…).

Ο Ozzy το 2009 επέλεξε για βασικό κιθαρίστα στις ζωντανές εμφανίσεις του, "a guy from Greece -not the musical (Grease), the country"! Και το όνομα του εκλεκτού: Kώστας Καραμητρούδης, γνωστός και ως GusG, από το ελληνικό metal group «Firewind». Έτσι θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία να καμαρώσουμε έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες στη παγκόσμια μουσική σκηνή, να παίζει ζωντανά στην Ελλάδα.

Ο Ozzy Osbourne, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, με την τεράστια παρουσία του θα "αλώσει" τη σκηνή του TerraVibe Park και θα μας χαρίσει στιγμές τρομακτικής συγκίνησης!!!
Μια εκρηκτική συναυλία για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η ημερομηνία έναρξης προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα
Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 39 €

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €

Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.


Read more...

Οι Placebo στην Ελλάδα !!!


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου
TerraVibe Park, Αθήνα


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Οι Placebo, το λατρεμένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!!! Οι πρίγκιπες του alternative rock θα βρίσκονται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park.

Οι επιτυχίες τους σημαντικές: 6 albums, πάνω από δώδεκα εκατομμύρια πωλήσεις και δεκαέξι χρόνια πετυχημένης καριέρας στην κορυφή των παγκόσμιων charts.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 στο Λονδίνο από τον Brian Molko. Εκεί συνάντησε τον Steven Olsdal και αντιλαμβανόμενοι ο ένας την δυναμική του άλλου, ξεκίνησαν να παίζουν σε underground clubs του Camden Town και του Brick Lane. To 1996, κατά την ηχογράφηση του πρώτου τους album και μετά την αποχώρηση του drummer τους, ο Molko καλεί στο συγκρότημα τον παλιό του συνεργάτη, Steve Hewitt και οι τρεις τους βρίσκουν την απόλυτη χημεία!

Μπορεί το όνομα τους να σημαίνει ψευτοφάρμακο, αλλά η μουσική τους είναι αληθινή και γεμάτη ενέργεια, σαν δόση τεστοστερόνης. Κυκλοφορούν το πρώτο τους album με τίτλο Placebo και γνωρίζουν αμέσως επιτυχία, σε Βρετανία και Ευρώπη.

Τα τραγούδια τους ερωτικά, μοναχικά, αυτοκαταστροφικά. Μέσα από alternative punk ήχους αμφισβητούν το κατεστημένο και μιλούν για την αδιαφορία της κοινωνίας την περιθωριοποίηση, τον εθισμό και την αποξένωση. Η φιγούρα του Brian Molko εκφράζει τη διφορούμενη σεξουαλικότητα των τραγουδιών του συγκροτήματος. Ο ήχος τους έχει σαφείς επιρροές από Smashing Pumpkins, PJ Harvey, David Bowie, Sonic Youth, Radiohead, Depeche Mode.

Ανάμεσα στις επιτυχίες αυτού του album και το Nancy Boy, που αντιπροσωπεύει όσο κανένα άλλο την προσωπικότητα και φιγούρα του Molko.

Το 1998 με το “Without you, I’m nothing” προσφέρουν ένα φόρο τιμής στο glam rock των 1970s με αρκετές punk αναφορές. Μέσα από αυτή τη δουλειά κυκλοφορεί το “Every you Every me” που θεωρείται από το ευρύ κοινό, ως το πιο αντιπροσωπευτικό τραγούδι της καριέρας τους, μέχρι σήμερα. Το τραγούδι μπαίνει στο soundtrack του Cruel Intentions, ο Brian Molko γίνεται είδωλο της νεολαίας και το συγκρότημα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στο “Black Market Music” συνεργάζονται με το ίνδαλμα τους, David Bowie, και μέσα από τραγούδια όπως τα Special K, Taste in Men, Black-Eyed βρίσκουν την χρυσή τομή μεταξύ διαστροφής και ομορφιάς.

Με το “Sleeping With the Ghosts” παραμένουν το ίδιο περιθωριακοί και δίνουν περισσότερη έμφαση στις ερωτικές σχέσεις. Προκαλούν εντάσεις με τραγούδια γροθιά απέναντι στο καθωσπρεπισμό και την κοινωνική εμπάθεια.

Με το “Meds” συνεχίζουν στο ίδιο μανιφέστο. Το 2009 κυκλοφορούν το “Battle for the sun” ένα φόρο τιμής προς τους fans τους σε συνεργασία με τον καινούριο τους drummer Steve Forrest. Τραγούδια όπως το Ashtray Heart και το For What It’s Worth έχουν σπάσει τα κοντέρ των airplay στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Ανανεωμένοι, και με ένα βραβείο MTV για Best Alternative Act στις αποσκευές τους οι Placebo, επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Ελλάδα για δύο δυναμικές βραδιές μαζί μας, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe Park.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ημερομηνία προπώλησης εισιτηρίων θα ανακοινωθεί σύντομα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Για το Θέατρο Γης
Τα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 30 €

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €

Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €

Για το TerraVibe Park
Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 30 €

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €

Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.



Read more...

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Eurovision 2010 – όλες οι φετινές συμμετοχές!!!


Δείτε σε ένα 10λεπτο βίντεο
όλες τις φετινές συμμετοχές
της Eurovision

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ο διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζει και εμείς σας παρουσιάζουμε μέσα από ένα δεκάλεπτο video όλες τις φετινές συμμετοχές.

Φαβορί μέχρι αυτήν την ώρα παραμένει η Γερμανία και το Αζερμπαϊτζάν που βρίσκονται στην πρώτη και την δεύτερη θέση των στοιχημάτων. Την πεντάδα συμπληρώνουν με την σειρά το Ισραήλ, η Δανία και η Αρμενία.

Η δική μας συμμετοχή με τον Γιώργο Αλκαίο βρίσκεται στην όγδοη θέση.

Ακούγοντας όλα τα τραγούδια μαζί, διαπιστώνει κανείς, ότι η φετινή μας συμμετοχή είναι πολύ καλή τελικά και απορεί γιατί η Γερμανία και το Αζερμπαϊτζάν είναι φαβορί ;

Ακούστε τα τραγούδια και πείτε μας την γνώμη σας


Read more...

Στο μοντάζ το ρόζ dvd της Μαριάννας!!!


Άλλη Τζούλια
μας βρήκε.
Αυτήν ποιος την μανατζάρει
άραγε ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Όπως είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μαριάννα βρισκόταν σε συζητήσεις με την παραγωγό εταιρεία Sirina για την έκδοση ενός ερωτικού dvd.

Μετά από αρκετές συναντήσεις ανάμεσα στην Μαριάννα και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Δημήτρη Σειρινάκη, έπεσαν οι υπογραφές και ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Η ερωτική ταινία γυρίστηκε στο Λαγονήσι σε σημείο που παραμένει άγνωστο μέχρι τώρα. Όλο το συνεργείο είπε τα καλύτερα για το υποκριτικό ταλέντο (?) της Μαριάννας και πως οι παρτενέρ της έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Ναι ήταν πάνω από ένας.

Εξ άλλου το είχε δηλώσει η Μαριάννα, ότι θα γυρίσει κι αυτή ροζ dvd, ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την Τζούλια και ότι θα πάρει και περισσότερα χρήματα επειδή είναι μάνα.

Το dvd βρίσκεται στην διαδικασία του μοντάζ και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.


Read more...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

«Σώσε με»…τραγουδάει η Ήβη Αδάμου



Ακούστε
το νέο τραγούδι
της Ήβης Αδάμου
με τίτλο «Σώσε με»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μετά το πρώτο της single με τίτλο «Αγάπη» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και την συνεργασία της με τους Stavento στο τραγούδι «Σαν έρθει η μέρα», η πανέμορφη και πολυτάλαντη Ήβη επιστρέφει με νέο τραγούδι.


Μία πολύ ιδιαίτερη μπαλάντα τραγουδάει η δεκαεξάχρονη τραγουδίστρια σε μουσική
των Lene Dissing, Hanif Sabzevari, Dimitrios Stassos, Marcus Winther & John
& ελληνικούς στίχους του Γιάννη Δόξα.

Το πρώτο άλμπουμ της Ήβης «Καλοκαίρι στην καρδιά» θα κυκλοφορήσει μέσαΜαΐου από την Sony Music


ΉβηΑδάμου... a star is born!

Απολαύστε την


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online