Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Διαφημιστικό κόλπο το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου (?) !!!


Δυο μέρες τώρα οι κουτσομπολίστικες εκπομπές
και τα περιοδικά ασχολούνται
με το διαζύγιο της δεκαετίας –όπως χαρακτηρίστηκε-.

Μήπως αυτό ήθελε η Ελένη Μενεγάκη ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι γεγονός ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη της καριέρας της. Μάλλον η χειρότερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αφού η εκπομπή της δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, εκτός από μερικές φορές όπου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο “καλεσμένος” την ημέρας.

Πέρα από την κατρακύλα της εκπομπής και τις πολλές διαφωνίες που υπήρχαν στην παραγωγή του «Καφέ με την Ελένη» η αγαπητή –κατά τα άλλα- Ελένη Μενεγάκη είχε να αντιμετωπίσει και την πρωινή εκπομπή του Ant1 «10 με 1 μαζί» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο που ήταν επιλογή του συζύγου της Γιάννη Λάτσιου.

Πριν από λίγο καιρό, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ακουγόταν έντονα ότι ένα γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι ήταν στα χωρίσματα. Φυσικά ο λόγος γινόταν για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο.

Μήπως όμως όλος αυτός ο χαμός των δύο τελευταίων ημερών είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι για να ανεβούν οι μετοχές της Ελένης και να αποκτήσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό που έχασε ;

Πώς είναι δυνατόν τα γνωστά περιοδικά ΟΚ και Hello μέσα σε μια μέρα να πρόλαβαν να ετοίμασαν τις εκδόσεις τους με εξώφυλλο τον χωρισμό της δεκαετίας ;

Σύμφωνα με τις πολλές πληροφορίες που κυκλοφορούν για το θέμα αυτό, η Ελένη είναι αυτή που έδωσε το ελεύθερο, ώστε τα περιοδικά να βγάλουν αυτές τις εκδόσεις που έχουμε σήμερα στα χέρια μας. Αυτό δεν σας λέει κάτι ;

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με μια απλή λυτή και μικρή ανακοίνωση

«Μελίσσια 29-01-2010

Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.

Γιάννης Λάτσιος, Ελένη Μενεγάκη»

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργία περικύκλωσαν το σπίτι του ζευγαριού για να καταγράψουν κάθε τους κίνηση.
Τώρα θα μας πείτε, μα είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι ψέμα ; Κανείς δεν ξέρει. Ο χρόνος θα το δείξει. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, ότι η αγαπητή Ελένη Μενεγάκη θα βγει πολύ κερδισμένη από όλο αυτό το σούσουρο και για αρκετές ημέρες η εκπομπή της –ίσως- βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις όπως παλιά.

Φυσικά το θέμα αυτό θα ξεχαστεί, μόλις βγει στην φόρα κάποιο άλλο. Έτσι είναι αυτά. Τα ξέρετε, μην τα λέμε συνέχεια.


Read more...

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

"Στημένη" η αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X Factor

Ναι!!! Είναι αλήθεια.

Η αποχώρηση της Ήβης ήταν
προϊόν σχεδιασμού
σύμφωνα με το δελτίο τύπου
της Sony Music.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Την περασμένη Παρασκευή το μεγάλο φαβορί του X Factor, Ήβη Αδάμου αποχώρησε μετά την διπλή ψήφο που πήρε από τον Γιώργο Θεοφάνους.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έστειλε η δισκογραφική εταιρεία Sony Music η αποχώρηση της Ήβης ήταν καθαρά θέλημα Γιώργου Θεοφάνους, αφού η παραγωγή προσπάθησε για αρκετή ώρα να τον μεταπείσει.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Sony Music

«Όπως είναι γνωστό, δυνάμει διεθνών συμβάσεων, η Sony Music έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή αλλά και με άλλους συμμετέχοντες του talent show "X-Factor". Στην Ελλάδα με άψογο και αξιόπιστο τρόπο το πετυχημένο "X-Factor" οργανώνεται εδώ και δύο χρόνια από την εταιρία παραγωγής ΕΝΑ PRODUCTIONS και τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1σε συνεργασία με την εταιρία μας.


»Σχετικά με την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το "X-Factor", την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας στο πλαίσιο της διαφύλαξης και προστασίας της φήμης της εταιρίας μας και των νομίμων δικαιωμάτων μας να δημοσιοποιήσουμε μετά λύπης μας ότι η αποχώρηση αυτή ήταν προϊόν σχεδιασμού και ενεργειών του κ. Γιώργου Θεοφάνους εν πλήρη αγνοία τόσο της παραγωγής του "X-Factor" και των υπολοίπων κριτών, όσο και της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού ANT1.


»Παρά το ότι προσπαθήσαμε εγκαίρως να αποτρέψουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να το καταγγείλουμε. Η Sony Music έχει στην κατοχή της αδιάσειστα στοιχεία προς απόδειξη των ισχυρισμών της.


»Προς άμεση αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας, θεωρούμε σωστό να επιστρέψει η Ήβη Αδάμου στο τρέχον "X-Factor" και να συνεχίσει να διαγωνίζεται.


»Η αξιοπιστία της Sony Music, του ANT1 και του διεθνούς "X-Factor" δεν κλονίζονται από μεμονωμένες ανεύθυνες συμπεριφορές και συνεχίζουμε με δύναμη και ευθύνη το πετυχημένο σε όλο τον πλανήτη show ανάδειξης νέων ταλέντων, όπως η Leona Lewis, o Paul Potts και η Suzan Boyle το 2009».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Θεοφάνους συνεργάζεται με τη Sony Music και είναι από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά συνθέτες της εταιρίας έχοντας γράψει τραγούδια στη Νατάσα Θεοδώριδου, στον Αντώνη Ρέμο και άλλους. Οι τελευταίες φήμες θέλουν το συνθέτη να παίρνει τη θέση του Φοίβου στη Heaven μετά την αποχώρηση του δεύτερου. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση.


Read more...

Η sexy Χριστίνα Στεφανίδη στο Esquire !!!



Φωτογραφίζεται ολόγυμνη
αλλά ακούει Βιβάλντι
και διαβάζει Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες!

Δείτε την sexy φωτογράφηση της Χριστίνας


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ένα iPhone. Ένα πορτοφόλι χωρίς λεφτά. Χαρτάκια, post-it, κάνα δυο καλλυντικά πρώτης ανάγκης. Το «Περί Έρωτος και Άλλων Δαιμονίων» του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, με σελιδοδείκτη στη μέση του.

Κι αυτό είναι η τσάντα ενός μοντέλου 19 ετών που φτάνει στο στούντιο για μια σέξι φωτογράφηση. «Υπερβολικά σέξι», μάλιστα, όπως θα πει η ίδια μόλις σταματήσει να βασανίζει το φακό, ποζάροντας όλο και πιο σαδιστικά προκλητική.

Εάν την πιστέψεις, η σχιζοφρένεια πηγαίνει πολύ πέρα από το περιεχόμενο της τσάντας της σε σχέση με την εμφάνιση και την ηλικία της: Η Χριστίνα Στεφανίδη δεν είναι αυτό που νομίζεις. Κι επειδή τόλμησες να νομίζεις αυτό που νομίζεις κρίνοντας από τις φωτογραφίες της, το «Όλα» και το gossip για το τι κάνει και με ποιον βγαίνει, θα τιμωρηθείς. Ό,τι μπορεί ένας άντρας να φοβηθεί σε ένα θηλυκό η Χριστίνα δείχνει να το έχει, με πιο τρομοκρατικό όπλο -εκτός από τα προφανή- το μυαλό της.

«Δεν υπάρχει στόχος στο να είσαι too sexy όταν φωτογραφίζεσαι. Το κάνω γιατί μπορώ. Έχω πάρει απόφαση από τα 16 μου τι θέλω να κάνω, κι αυτό είναι να φύγω για σπουδές στην Αμερική. Παράλληλα, κάνω τη δουλειά του μοντέλου και νομίζω ότι την κάνω καλά ως τα 19 μου που είμαι σήμερα. Δεν με νοιάζει καθόλου πού θα με οδηγήσει, δεν ψωνίζομαι ούτε καβαλάω καλάμια».

Ναι, εντάξει τώρα, «σπουδές στην Αμερική» τάχα μου, ενώ πριν φτάσει 20 χρονών θα έχει ήδη περίπου μια πενταετία στο μόντελινγκ και την τηλεόραση.

«Δυστυχώς ή ευτυχώς η οικογένειά μου δεν έχει τα χρήματα που χρειάζομαι για να σπουδάσω στο εξωτερικό. Κάνω λοιπόν μόντελινγκ γι’ αυτό. Μια καριέρα στην τηλεόραση δεν με αφορά, αυτό που πραγματικά θέλω είναι να με δεχτούν σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο, ιδανικά στο UCLA, στο Λος Άντζελες. Θέλω να σπουδάσω Πολιτικές Επιστήμες, με ειδίκευση στη Διπλωματία».

Η Χριστίνα λοιπόν στρώνει το δρόμο της για μια καριέρα διπλωματικού υπαλλήλου με εκρηκτικά hot φωτογραφίσεις. Κι όταν μετά από μερικά χρόνια κάποιος την αναγνωρίσει πίσω από τα υπηρεσιακά ταγεράκια και την πανοπλία της ευσυνείδητης ακολούθου στο ελληνικό προξενείο, π.χ., της Τυνησίας, εκείνη δεν θα δώσει σημασία:

«Το εάν είμαι διπλωματική υπάλληλος και κάποιος θυμηθεί ότι έχω κάνει σέξι φωτογραφίσεις, ποσώς με ενδιαφέρει. Αυτό λέγεται μικρότητα» λέει κοφτά η Χριστίνα.


Ο κόσμος είναι μικρός, ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον όταν θέλεις να ξεφύγεις από μια συγκεκριμένη γωνιά του:

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Πετράλωνα, εκεί ζω ακόμη, με τους γονείς μου, και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, τιμή μου και καμάρι μου. Όμως τι μπορείς να κάνεις για το μέλλον σου μεγαλώνοντας σε μια λαϊκή περιοχή; Να παραμείνεις εκεί, ας πούμε. Και γιατί όχι, αλλά εγώ νιώθω καλά που μπορώ να πάω στο Παρίσι και να συνεννοηθώ άριστα στα γαλλικά. Νιώθω καλά που σε μια συζήτηση για μουσική μπορώ να πω κάτι για ένα κομμάτι του Βιβάλντι».

Περισσότερα στο Esquire που κυκλοφορεί.

Απολαύστε την πανέμορφη Χριστίνα Στεφανίδη

46457594365129943662.jpg 10552510706351998180.jpg 02267901734302634409.jpg 23915161560181252286.jpg 00196488794637255354.jpg 41829140479402550447.jpg


Read more...

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Το επίμαχο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου !!!


Όλα ξεκίνησαν με μια σύλληψη της Τζούλιας στο αεροδρόμιο.
Αυτή ήταν η αρχή για μια μεγάλη ιστορία που περιλαμβάνει μηνύσεις
καβγάδες και αποκαλυπτικά «ροζ» βίντεο.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο κ. Ψωμόπουλος ισχυρίστηκε δημόσια ότι ζεις σε κατάσταση πίεσης και δεν συμπεριφέρεσαι ελεύθερα και με δική σου βούληση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μιλάει για «ροζ» βίντεο που σε υποχρεώνουν να είσαι «όμηρος» στα χέρια επιτήδειων...

Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι εντελώς ελεύθερη, αποφασίζω για τη ζωή μου και για τη δημόσια εικόνα μου, είμαι 23 χρόνων, ενήλικη, έξυπνη και μορφωμένη. Δεν βγήκα μόνη μου στο χώρο του μόντελινγκ, οι ίδιοι οι γονείς μου, μου το επέτρεψαν και με προέτρεψαν να το κάνω και τους ευχαριστώ. Θα ξεκαθαρίσω όμως για πρώτη και τελευταία φορά και μόνο σε εσάς όλο το μυστήριο που περιβάλλει το θρίλερ του «ροζ» βίντεο που με απεικονίζει σε καυτές και τολμηρές ιδιωτικές μου στιγμές. Πρόκειται για το βίντεο το οποίο τράβηξε ο ίδιος ο κύριος Ψωμόπουλος, κρατώντας την κάμερα με τα χέρια.

Αν είχαμε το βίντεο αυτό στα χέρια μας, τι θα βλέπαμε;

Θα δείτε, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, τον κύριο Ψωμόπουλο να κρατάει την κάμερα, υπάρχουν πάρα πολλές σκηνές με πολλές στάσεις που με απεικονίζουν κάνοντας μόνο σεξ και σε πολλούς διαφορετικούς χώρους. Δεν ήταν μόνο η κρεβατοκάμαρα, ήταν το μπάνιο, το σαλόνι, το πάτωμα. Είναι αλήθεια ότι δεν έχω ξανακάνει σεξ με κάποιον να με σκηνοθετεί. Όταν τον ρώτησα γιατί το κάνει αυτό, μου είπε: «Το κάνουμε αυτό γιατί θα είναι η πιο όμορφη τσόντα που θα δούμε και θα υπάρχει από μας».

Ποια θα είναι τελικά η δική σου απάντηση, στα βίντεο και στις μηνύσεις;

Θα ακολουθήσω τη νόμιμη οδό, θα εξαντλήσω κάθε ένδικο μέσο και πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα με δικαιώσει. Εκτός αυτού, σκοπεύω να αντεπιτεθώ, σε λιγότερο από ένα μήνα θα κυκλοφορήσω το δικό μου dvd, το οποίο περιλαμβάνει τα πιο καυτά στιγμιότυπα που απεικονίζουν εμένα την ίδια εντελώς γυμνή σε άψογες καλλιτεχνικές σκηνές. Είναι το δώρο μου στον κόσμο που άκουσε τόσα πολλά και θέλει να δει την Τζούλια έτσι όπως δεν την έχει δει ποτέ. Πρόκειται για μια δική μου παραγωγή, την οποία θα τη διαθέσω εγώ η ίδια, σε συνεργασία με κορυφαία εταιρία παραγωγών. Όλη η Ελλάδα θα έχει στα χέρια της την Τζούλια. Θα τα δείξω όλα.

Συνήθως τα ζευγάρια με τέτοιο πάθος καταλήγουν πάντα μαζί, ακόμη κι αν μεσολαβούν μηνύσεις. Υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις κοντά του;

Όχι, δεν θα ξαναγυρίσω ποτέ.

Περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί.


Read more...

Η Avril… στην χώρα των θαυμάτων !!!


Το νέο single της Avril Lavigne
ακούγεται στην νέα ταινία της Disney
«Alice In Woredrland»
και αναμένεται να βρεθεί στις πρώτες θέσεις των charts

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο single της Avril Lavigne.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού είναι «Alice» και ακούγεται στην νέα ταινία της Disney «Alice In Worderland» με πρωταγωνιστές τον Johhny Depp και την Helena Bonham Carter.


Ακούστε το νέο τραγούδι της Avril Lavigne


Read more...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο Στέφανος Δημοσθένους στο Guzel !!!

“Μad Live Sundays @ Guzel”

Τα πιο hot κυριακάτικα Parties
με live αγαπημένων καλλιτεχνών

Κυριακή 31 Ιανουαρίου
Στέφανος Δημοσθένους


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου o νέος, ανερχόμενος καλλιτέχνης Στέφανος Δημοσθένους, καταλαμβάνει το stage του Mad στο Guzel με σκοπό να σας ξεσηκώσει με αγαπημένα τραγούδια σε ένα δυνατό live!

Ακόμα δεν αλλάξατε τις Κυριακάτικες συνήθειές σας;

Eλάτε στο Guzel την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 23.30 για να απολαύσετε τον Στέφανο Δημοσθένους να τραγουδάει live τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου του single "Μ' αγαπάς, σ' αγαπώ" η οποία ακούστηκε πολύ και παρέμεινε στο TOP 20 των radio charts για πολλές εβδομάδες, το καινούργιο hit “Φταίξαμε και οι δύο” και άλλα αγαπημένα pop και rock κομμάτια!

Hosted by the Mad Girls: Έβελυν Καζαντζόγλου, Νικολέττα Ράλλη, Λάουρα Νάριες

Μad Live Sundays @ Guzel! Καμιά Κυριακή δεν θα είναι ίδια!
Doors open: 23.30

Guzel: Λ. Κηφισίας 280, Χαλάνδρι 210-6800101



Read more...

Το νέο single της Christina Aguilera !!!


Ακούστε
το νέο single της
Christina Aguilera
με τίτλο «Spotlight»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το νέο single της Christina έχει τίτλο «Spotlight» και είναι ο προάγγελος του επερχόμενου album της, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα έχει τίτλο «Bionic»

Απολαύστε την μοναδική ερμηνεία της Christina Aguilera στο νέο της τραγούδι


Read more...

Νέο ρεκόρ για την μοναδική Ke$ha !!!


Το «Tik Tok»
βρίσκεται στην κορυφή του
Radio Top 40
σημειώνοντας νέο ρεκόρ.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η παγκόσμια pop superstar και τραγουδοποιός, Ke$ha συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αφού το single της «TiK ToK» ανεβαίνει στην πρώτη θέση του Radio Top40 και πραγματοποιεί νέο ρεκόρ για τις περισσότερες μεταδόσεις μέσα σε μια εβδομάδα.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Lady Gaga με το "Bad Romance" το οποίο είχε μεταδοθεί 10.859 φορές μέσα σε μια εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα η Ke$ha ξεπερνάει αυτό το ρεκόρ αφού το «Tik ToK» μεταδόθηκε 11,224 φορές. Το «Tik ToK» έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια μόνο στην Αμερική μέχρι στιγμής (και πάνω από 4 εκατομμύρια παγκοσμίως) και συνεχίζει να πουλάει πολύ κάθε εβδομάδα.

Το δεύτερο single της Ke$ha «Blah Blah Blah» (feat. 3Oh!3) έχει φτάσει ήδη στην πρώτη θέση του iTunes Top Songs Chart και στην δεύτερη θέση του SoundScan Digital Songs Chart.

Στις αρχές του μήνα η Ke$ha είχε τα 2 μεγαλύτερα σε πωλήσεις tracks εκείνη την εβδομάδα και είναι η 4η στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο (μετά τους Black Eyed Peas,Beyonce και Mariah Carey) και η πρώτη πρωτοεμφανιζόμενη που το πραγματοποιεί.

Η Ke$ha πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε μια εβδομάδα από γυναίκα καλλιτέχνη (#2 γενικά) όταν το debut single της «TiK ToK» πούλησε 610,069 αντίτυπα. Η Ke$ha, που έγραψε το «TiK ToK» όπως και όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του album -το οποίο είναι σε παραγωγή Dr.Luke- είναι η μοναδική που 2 της τραγούδια έχουν πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα μέσα σε μια εβδομάδα.

Το ένα είναι το «TiK ToK» και το άλλο η συμμετοχή της στο "Right Round" του Flo Rida, το οποίο κατέχει και το ρεκόρ.

Το debut album της Ke$ha "Animal" (RCA Records/Kemosabe Entertainment) βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard Top 200 και στο #1 στο Digital Albums charts όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική, στις 5 Ιανουαρίου 2010.

Το Rolling Stone έγραψε ότι το "Animal was "Ridiculously catchy...",η New York Times την περιγράφει ως "a double threat" και "...a pioneer",ενώ το περιοδικό People αναφέρει "This high octane debut could keep any basement party pumping like Studio 54."



Το "Animal" πραγματοποίησε ρεκόρ με την κυκλοφορία του για τις μεγαλύτερες digital album πωλήσεις στην ιστορία από νέο καλλιτέχνη και είναι το 3ο με τις μεγαλύτερες digital album πωλήσεις από γυναίκα καλλιτέχνη, μετά τις Taylor Swift και Britney Spears.

Το "Animal" είναι το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη στην ιστορία των charts που κυκλοφορεί Ιανουάριο.


Read more...

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Η πολυτάλαντη… Νάντια Μπουλέ !!!




Η Νάντια Μπουλέ με την χθεσινή εμφάνιση της
στο “Ράδιο Αρβύλα” απέδειξε
ότι το θέμα τραγούδι… το κατέχει. (και πολύ μάλιστα)

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε χθες το βράδυ η Νάντια Μπουλέ, με τις ερμηνευτικές τις ικανότητες, όταν βρέθηκε στην σκηνή της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” και ερμήνευσε με μεγάλη άνεση το τραγούδι «Foolish Games» της Jewel.

Η Νάντια Μπουλέ αυτές τις μέρες κάνει εντατικές πρόβες όχι για κάποιο καινούργιο show στην τηλεόραση, αλλά για τις εμφανίσεις τις δίπλα στον μοναδικό Μανώλη Λιδάκη.

Ο Μανώλης Λιδάκης και η Νάντια Μπουλέ από τέλη Ιανουαρίου θα εμφανίζονται στην μουσική σκηνή «Αποθήκη» του «Μύλου» στην Θεσσαλονίκη.

Απολαύστε την μοναδική ερμηνεία της Νάντιας Μπουλέ.

Εσείς τι λέτε ; Το ΄χει ;;;


Read more...

Το πρώτο single της Ήβης Αδάμου !!!


Μπορεί να αποχώρησε από το X Factor
μπορεί να ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά
ένα είναι το σίγουρο, ότι το μέλλον διαγράφεται λαμπρό

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

To live της Παρασκευής ήταν από τα πιο συγκινητικά, αφού η 16χρονη Ήβη Αδάμου, η επικρατέστερη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης αποχώρησε –άδικα κατά την γνώμη μας- μιας και ο Γιώργος Θεοφάνους επέλεξε την Νίνη για να παραμείνει στο X Factor.

Η πολυτάλαντη και πανέμορφη Ήβη, επιστρέφει και πάλι κοντά μας με το πρώτο της single που αναμένεται να γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και θα ακουστεί σε όλα τα club αφού είναι ένα υπέροχο μελωδικό, χορευτικό και γεμάτο beat τραγούδι.

Το single λέγεται «Α Γ Α Π Η». Οι στοίχοι ανήκουν στον Γιάννη Δόξα ενώ η μουσική στους Leonida Chantzara, Keely Hawkes και Bruce Howell.

Το τραγούδι «Α Γ Α Π Η» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο album της Ήβης που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα από την Sony Music.
Ήβη καλή επιτυχία και καλή αρχή…


Read more...

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Η επιστροφή του Αντρέα Μικρούτσικου !!!


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος
πιο ανανεωμένος από ποτέ ετοιμάζεται
για την μεγάλη επιστροφή

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την τηλεόραση και γενικότερα την showbiz, ο αγαπημένος και ταλαντούχος παρουσιαστής επιστρέφει στα media.

Αυτήν την φορά όμως, δεν θα τον δούμε με μια εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά στο ραδιόφωνο.

Ο Αντρέας Μικρούτσικος επιστρέφει με ένα ραδιοφωνικό talk show που θα έχει τον τίτλο «Να ‘Μαστε πάλι εδώ Ανδρέα» και θα τον ακούμε μέσα από την συχνότητα του Ant1 Radio από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ανδρέας ασχολείται με το ραδιόφωνο. Μην ξεχνάτε την ιστορική ραδιοφωνική εκπομπή που είχε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ, την δεκαετία του ’80 με την τότε αγαπημένη του Σοφία Βόσσου.


Read more...

Η Sexy φωτογράφηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη !!!



Δείτε ολόκληρη
την sexy φωτογράφηση
της πανέμορφης Δήμητρας Αλεξανδράκη
από το «Next Top Model»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Σε προηγούμενη ανάρτηση σας παρουσιάσαμε ένα μικρό δείγμα από την συνέντευξη της Δήμητρας στο περιοδικό Maxim που κυκλοφορεί.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ολόκληρη την φωτογράφηση χωρίς περιττά λόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη καθώς και η φωτογράφηση έγιναν πριν μπει η Δήμητρα στο «Next Top Model».Για την ακρίβεια λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου “Αναπληρωματική Miss Young” στα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Απολαύστε την sexy φωτογράφηση της Δήμητρας και πίστεψε με, πρέπει να πάρετε το Maxim και να διαβάσετε την “πικάντικη” συνέντευξη της.


89735231834772425473.jpg 70986816667875773215.jpg 57557754566410874120.jpg 07532554920833696418.jpg 26075953975565568446.jpg


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online