Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Νέο ρεκόρ για την μοναδική Ke$ha !!!


Το «Tik Tok»
βρίσκεται στην κορυφή του
Radio Top 40
σημειώνοντας νέο ρεκόρ.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Η παγκόσμια pop superstar και τραγουδοποιός, Ke$ha συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία αφού το single της «TiK ToK» ανεβαίνει στην πρώτη θέση του Radio Top40 και πραγματοποιεί νέο ρεκόρ για τις περισσότερες μεταδόσεις μέσα σε μια εβδομάδα.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Lady Gaga με το "Bad Romance" το οποίο είχε μεταδοθεί 10.859 φορές μέσα σε μια εβδομάδα.

Αυτή την εβδομάδα η Ke$ha ξεπερνάει αυτό το ρεκόρ αφού το «Tik ToK» μεταδόθηκε 11,224 φορές. Το «Tik ToK» έχει πουλήσει 3 εκατομμύρια μόνο στην Αμερική μέχρι στιγμής (και πάνω από 4 εκατομμύρια παγκοσμίως) και συνεχίζει να πουλάει πολύ κάθε εβδομάδα.

Το δεύτερο single της Ke$ha «Blah Blah Blah» (feat. 3Oh!3) έχει φτάσει ήδη στην πρώτη θέση του iTunes Top Songs Chart και στην δεύτερη θέση του SoundScan Digital Songs Chart.

Στις αρχές του μήνα η Ke$ha είχε τα 2 μεγαλύτερα σε πωλήσεις tracks εκείνη την εβδομάδα και είναι η 4η στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο (μετά τους Black Eyed Peas,Beyonce και Mariah Carey) και η πρώτη πρωτοεμφανιζόμενη που το πραγματοποιεί.

Η Ke$ha πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ για το τραγούδι με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε μια εβδομάδα από γυναίκα καλλιτέχνη (#2 γενικά) όταν το debut single της «TiK ToK» πούλησε 610,069 αντίτυπα. Η Ke$ha, που έγραψε το «TiK ToK» όπως και όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του album -το οποίο είναι σε παραγωγή Dr.Luke- είναι η μοναδική που 2 της τραγούδια έχουν πουλήσει πάνω από 500.000 αντίτυπα μέσα σε μια εβδομάδα.

Το ένα είναι το «TiK ToK» και το άλλο η συμμετοχή της στο "Right Round" του Flo Rida, το οποίο κατέχει και το ρεκόρ.

Το debut album της Ke$ha "Animal" (RCA Records/Kemosabe Entertainment) βρέθηκε κατευθείαν στο #1 του Billboard Top 200 και στο #1 στο Digital Albums charts όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική, στις 5 Ιανουαρίου 2010.

Το Rolling Stone έγραψε ότι το "Animal was "Ridiculously catchy...",η New York Times την περιγράφει ως "a double threat" και "...a pioneer",ενώ το περιοδικό People αναφέρει "This high octane debut could keep any basement party pumping like Studio 54."



Το "Animal" πραγματοποίησε ρεκόρ με την κυκλοφορία του για τις μεγαλύτερες digital album πωλήσεις στην ιστορία από νέο καλλιτέχνη και είναι το 3ο με τις μεγαλύτερες digital album πωλήσεις από γυναίκα καλλιτέχνη, μετά τις Taylor Swift και Britney Spears.

Το "Animal" είναι το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη στην ιστορία των charts που κυκλοφορεί Ιανουάριο.

blogger templates 3 columns | Make Money Online