Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Διαφημιστικό κόλπο το διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου (?) !!!


Δυο μέρες τώρα οι κουτσομπολίστικες εκπομπές
και τα περιοδικά ασχολούνται
με το διαζύγιο της δεκαετίας –όπως χαρακτηρίστηκε-.

Μήπως αυτό ήθελε η Ελένη Μενεγάκη ;

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Είναι γεγονός ότι η φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη της καριέρας της. Μάλλον η χειρότερη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αφού η εκπομπή της δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, εκτός από μερικές φορές όπου σημαντικό ρόλο έπαιξε ο “καλεσμένος” την ημέρας.

Πέρα από την κατρακύλα της εκπομπής και τις πολλές διαφωνίες που υπήρχαν στην παραγωγή του «Καφέ με την Ελένη» η αγαπητή –κατά τα άλλα- Ελένη Μενεγάκη είχε να αντιμετωπίσει και την πρωινή εκπομπή του Ant1 «10 με 1 μαζί» με τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο που ήταν επιλογή του συζύγου της Γιάννη Λάτσιου.

Πριν από λίγο καιρό, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ακουγόταν έντονα ότι ένα γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι ήταν στα χωρίσματα. Φυσικά ο λόγος γινόταν για την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο.

Μήπως όμως όλος αυτός ο χαμός των δύο τελευταίων ημερών είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι για να ανεβούν οι μετοχές της Ελένης και να αποκτήσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό που έχασε ;

Πώς είναι δυνατόν τα γνωστά περιοδικά ΟΚ και Hello μέσα σε μια μέρα να πρόλαβαν να ετοίμασαν τις εκδόσεις τους με εξώφυλλο τον χωρισμό της δεκαετίας ;

Σύμφωνα με τις πολλές πληροφορίες που κυκλοφορούν για το θέμα αυτό, η Ελένη είναι αυτή που έδωσε το ελεύθερο, ώστε τα περιοδικά να βγάλουν αυτές τις εκδόσεις που έχουμε σήμερα στα χέρια μας. Αυτό δεν σας λέει κάτι ;

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με μια απλή λυτή και μικρή ανακοίνωση

«Μελίσσια 29-01-2010

Έπειτα από 9 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση 3 ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους.

Γιάννης Λάτσιος, Ελένη Μενεγάκη»

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργία περικύκλωσαν το σπίτι του ζευγαριού για να καταγράψουν κάθε τους κίνηση.
Τώρα θα μας πείτε, μα είναι δυνατόν όλα αυτά να είναι ψέμα ; Κανείς δεν ξέρει. Ο χρόνος θα το δείξει. Πάντως ένα είναι το σίγουρο, ότι η αγαπητή Ελένη Μενεγάκη θα βγει πολύ κερδισμένη από όλο αυτό το σούσουρο και για αρκετές ημέρες η εκπομπή της –ίσως- βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις όπως παλιά.

Φυσικά το θέμα αυτό θα ξεχαστεί, μόλις βγει στην φόρα κάποιο άλλο. Έτσι είναι αυτά. Τα ξέρετε, μην τα λέμε συνέχεια.

blogger templates 3 columns | Make Money Online