Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Η Orianthi Panagaris παρουσιάζει το πρώτο της album !!!


Στα 24 της έχει καταφέρει όσα κάποια μουσικοί περιμένουν χρόνια.
Κατάφερε να ανοίξει συναυλία στον "Hero" της -Steve Vai-, να παίξει με ένα είδωλο της -Carrie Underwood-,να ανταλλάξει κιθαριστικά solos με τον θρύλο Carlos Santana και να μοιραστεί την σκηνή με τον King of Pop - Michael Jackson.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από ένα performance με την Carrie Underwood στη σκηνή των «Grammy Awards» 2009 ο κόσμος δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από την ξανθιά -- -Ελληνίδα - βιρτουόζο της κιθάρας!!!

Η συνέχεια ήταν να δεχτεί ένα email-πρόσκληση από τον Michael Jackson ως η βασική κιθαρίστρια για το «This Is It» στις παραστάσεις του Ο2 του Λονδίνου.

Η Orianthi έτσι μπήκε στην elit των guitar player που έχουν συνεργαστεί με τον Jacko όπως Eddie Van Halen, Santana, Slash, Steve Stevens, Jennifer Batten και Larry Carlton.

Δυστυχώς το tour του "This is It" δεν έγινε ποτέ.



Η εμπειρία της να δουλέψει με τον King of Pop Michael Jackson ήταν απερίγραπτη και ότι πιο μεγάλο έχει καταφέρει ποτέ.

Η ιστορία της ξεκινάει στην Αδελαίδα της Αυστραλίας όπου στην ηλικία των 6 άρχισε να ενδιαφέρεται για την συλλογή δίσκων του πατέρα της.

Η Orianthi Panagaris, όπως είναι το όνομα της άρχισε να ακούει καλλιτέχνες όπως Jimi Hendrix, Eric Clapton, Cream, Santana και πολύ γρήγορα ζήτησε να μάθει κιθάρα.

Μεγαλώντας τη δεκαετία του 80 (μια δεκαετία με πολύ σημαντικούς κιθαρίστες) "κόλλησε" με συγκροτήματα όπως Whitesnake, Van Halen και Def Leppard.Όλεςοι μουσικές της προτιμήσεις είχαν ένα κοινό παρανομαστή.......βιρτουόζους κιθαρίστες.

Ο πατέρας της, ο οποίος ήταν μουσικός και έπαιζε ελληνική παραδοσιακή μουσική σε ένα συγκρότημα στην Αυστραλία ,είχε διάφορα μουσικά όργανα στο σπίτι. Έτσι δεν άργησε η στιγμή για την Orianthi να παίξει τα πρώτα της ακόρντα σε μια ακουστική κιθάρα.

Το ταλέντο της φάνηκε αμέσως ενώ ο έρωτας με την κιθάρα ήταν ακαριαίος!!!

Όταν ήταν 11 χρονών πήγε να δει τον Carlos Santana και ήταν το show που της άλλαξε τη ζωή. Γυρνώντας σπίτι παρακάλεσε τον πατέρα της να της πάρει μία μεταχειρισμένη ηλεκτρική κιθάρα για να μοιάσει στον Carlos όπως είπε και αμέσως η ακουστική κιθάρα της μπήκε στη ντουλάπα.

Μετά από αυτό πήρε ένα VHS με όλα τα video του Carlos Santana και στη κυριολεξία τα "έλιωσε" μέχρι να μάθει όλα τα solo του.

7 χρόνια αργότερα και ο θρυλικός κιθαρίστας βρίσκεται ξανά στην Αδελαίδα για συναυλία. O αδερφός του Carlos Santana κανονίζει ένα sound-check meeting με την Orianthi αφού πρώτα είχε ακούσει κάποια δείγματα του ταλέντου της.

H πρόβα αυτή εξελίχθηκε σε επίσημη πρόσκληση στο Live της επόμενης ημέρας όπου η 18χρονη μοιράστηκε για 35 λεπτά την σκηνή μαζί με το παιδικό της είδωλο μπροστά στα μάτια των κατοίκων της πόλης της.


Μέχρι την πρόσκληση του Michael Jackson η Orianthi έπαιξε και συμμετείχε σε συναυλίες με τους Steve Vai, ZZ Top και Prince.

Μεταξύ αυτού του διαστήματος η ίδια είχε ήδη έτοιμο το δικό της υλικό το οποίο συνεχώς έπαιρνε αναβολές λόγω των εμφανίσεων που θα πραγματοποιούσε στο «This Ιs It».

Για το προσωπικό της album με τίτλο "Believe" δούλεψε με τον Ron Fair (Geffen Records Chairman and A&R) και με τον παραγωγό Howard Benson (All American Rejects, Daughtry, My Chemical Romance, Three Days Grace).

Στα περισσότερα τραγούδια έχει γράψει μόνη της μουσική και στίχους και είναι πολύ περήφανη που μπόρεσε να ξεπεράσει όλους τους εκκολαπτόμενους rock-stars από το σχολείο της που δεν της έδωσαν την ευκαιρία μόνο και μόνο επειδή ήταν κορίτσι.

Δείτε το video clip και 1o single «According To You» όπου είναι επηρεασμένο από το διάσημο παιχνίδι Guitar Hero

http://www.youtube.com/watch?v=RK14Bu3ET-s


Το album της Orianthi με τίτλο «Believe» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από την Universal Music.


Read more...

«Πάμε για refrain» τραγουδάει ο Χρήστος Δάντης !!!


Ακούστε το νέο τραγούδι
του Χρήστου Δάντη
με τίτλο «Πάμε για Refrain»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αυτές τις μέρες ο Χρήστος Δάντης ετοιμάζεται να ξεκινήσει για άλλη μια χρονιά τις εμφανίσεις του στην μουσική σκηνή «Αρχιτεκτονική».

Σήμερα όμως κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Πάμε για refrain» το οποίο θα υπάρχει στο επερχόμενο album του με τίτλο «Σκοτώνω».

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Χρήστος ενώ οι στοίχοι ανήκουν στον Νίκο Σαρρή.

Απολαύστε το καινούργιο τραγούδι του Χρήστου Δάντη που αναμένεται να γίνει μεγάλο hit.



Οι εμφανίσεις του Χρήστου Δάντη στην «Αρχιτεκτονική» ξεκινούν την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.


Read more...

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

«Εκρηκτικό» σήμερα το X-Factor !!!


Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο studio
ήταν η αιτία για την διακοπή της live
μετάδοσης του X Factor.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Όλα πήγαιναν καλά στην σημερινή live μετάδοση του X Factor. Ξαφνικά το πρόγραμμα διακόπηκε και “μπήκαν” διαφημίσεις. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις όμως αντί να συνεχίσουμε να βλέπουμε την live μετάδοση, είδαμε σε επανάληψη κάποια στιγμιότυπα από τις audition.

Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν ένα τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο studio όπου γινόταν το show. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής, έβγαλαν όλο τον κόσμο έξω από το studio, ώστε να μπουν μέσα οι πυροτεχνουργοί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου – ο οποίος καθυστερούσε, γιατί οι πυροτεχνουργοί δεν είχαν διαθέσιμο σκυλί- ο Σάκης Ρουβάς βγήκε με link ζωντανά έξω από τις εγκαταστάσεις του X Factor και εξήγησε στους τηλεθεατές τον λόγο για τον οποίο διακόπηκε ξαφνικά το live.

Μέχρι κάποια στιγμή ήταν αμφίβολο αν θα συνεχιστεί το live αφού για αρκετή ώρα οι πυροτεχνουργοί περίμεναν ακόμα να τους φέρουν τον ειδικό σκύλο για να μυρίσει την βόμβα. Στην περίπτωση που το live δεν μπορούσε να συνεχιστεί το κανάλι θα έβαζε σε επανάληψη το πρώτο live του φετινού X Factor.

Φυσικά το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας αποδείχτηκε φάρσα και όλοι μπήκαν και πάλι στο studio για να συνεχιστεί κανονικά το live.


Read more...

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Το «7» του Μ.Χατζηγιάννη δωρεάν με την Real News !!!



Το τελευταίο album
του Μιχάλη Χατζηγιάννη δωρεάν
την Κυριακή με την RealNews

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά το album του Γιάννη Πάριου, η κυριακάτικη εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, RealNews προσφέρει αυτήν την Κυριακή το τελευταίο album του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το «7», είναι η έβδομη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στην έκδοση της Κυριακής εκτός από τα γνωστά τραγούδια του album θα υπάρχει και ένα ακόμα… “έκπληξη”.

Προλάβετε πριν εξαντληθεί, γιατί την προηγούμενη φορά που είχε την προσφορά με το album του Γιάννη Πάριου, η εφημερίδα εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες.




Read more...

Η sexy Άλκηστις Ανυφαντή στο νέο τεύχος του Nitro !!!


Απολαύστε την πανέμορφη και sexy Miss Ελλάς 2009
στο νέο τεύχος του περιοδικού Nitro
(με εξώφυλλο την Δέσποινα Βανδή)

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Άλκηστις Ανυφαντή είναι η Miss Ελλάς 2009 αλλά ως τώρα κρατούσε low profile. Λίγο πριν πάει στο διαγωνισμό Μις Κόσμος έκανε την “αποκάλυψη” στο νέο τεύχος του Nitro.


Αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις, να πας να πάρεις μια μηχανή. Όχι καμιά πάπια ή καμιά βέσπα. Δεν της αρέσουν αυτές. Μια street, μεγάλη, μαύρη, τέτοιες –λέει– οδηγούν οι άντρες. Να πάρεις και κράνος. Full face. Να το φοράς. Είναι σέξι –λέει– όταν δεν μπορείς να δεις το πρόσωπο του άλλου. Και να πας να τη στήσεις έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία». Η Άλκηστις σπουδάζει φυσιοθεραπεύτρια και κάνει την πρακτική της εκεί. Στη μία το μεσημέρι τελειώνει.

Να πας λοιπόν και να της πεις ότι έχει ωραία μάτια (είναι ανοιχτά γαλάζια και κοντά στην κόρη κίτρινα). Το έχει ακούσει άπειρες φορές, αλλά θα το εκτιμήσει. Εξάλλου, είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό μόλις την αντικρίζεις. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, έχεις ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Θυμήσου ότι βρίσκεσαι μέρα μεσημέρι στη Μεσογείων φορώντας δερμάτινο τζάκετ και κράνος. Κάτι δείχνει αυτό. Δείχνει θάρρος, πρωτοβουλία, ανδρισμό. Καλά στοιχεία όλα αυτά. Της αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες οι άντρες, με το ρίσκο να γίνουν ρόμπα. Δείχνει κότσια. Μετά το μόνο που περιμένει από σένα είναι να πεις κάτι έξυπνο. Οπότε πες κάτι έξυπνο. Αυτά.

Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται.

Διάβασε περισσότερα γι' αυτήν και δες περισσότερες φωτογραφίες στο Nitro που κυκλοφορεί.

95404159312530066730.jpg 92717424854939793510.jpg 49245178943633579439.jpg 80599826069185568144.jpg 75483865299955127188.jpg


Read more...

Η Άννα Βίσση επιστρέφει με repackage Album !!!


Με την repackage έκδοση του album «Απαγορευμένο»
η “fabulous” Άννα Βίσση επιστρέφει στην δισκογραφία.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Άννα Βίσση βρέθηκε στα studio του Ρυθμού 949 για μια αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Πουνέντη.

Στην συνέντευξη η Άννα μίλησε για όλα τα προσωπικά της πλάνα και σχέδια, για τον χαμό του φίλου και συνεργάτη της Glrel Latani αλλά και για το show που θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στο «Αθηνών Αρένα»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστηκαν και τα τρία καινούργια τραγούδια της Άννας.

Τα νέα τραγούδια ονομάζονται «Τάβλι», «Εγώ σ αγαπάω ακόμα» και «Fabulous» και θα συμπεριληφθούν στην repackage έκδοση του τελευταίου της album με τίτλο «Απαγορευμένο»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τραγούδι «Εγώ σ αγαπάω ακόμα» το έχει γράψει η ίδια η Άννα Βίσση.

Απολαύστε τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη της στον Ρυθμό 949




Read more...

Goin’ Through feat Beyonce !!!



Σε 3 μέρες η μοναδική Beyonce Live
στην Αθήνα για πρώτη φορά
(και ελπίζουμε όχι τελευταία)

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Τρεις μέρες έμειναν για την μοναδική συναυλία της Beyonce στην Αθήνα.

Το αγαπημένο hip-hop συγκρότημα Goin’ Through θα είναι το support act της Beyonce στην πρώτη συναυλία της στην Ελλάδα. Μαζί με τους Goin’ Through στην σκηνή θα εμφανιστούν και οι Professional Sinnerz αλλά και οι NEBMA.

Όσοι θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση από Beyonce, αξίζει να βρεθείτε στο φανταστικό party που έχουν ετοιμάσει στο Villa Mercedes σήμερα το βράδυ, και προετοιμαστείτε για την συναυλία της Beyonce την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια για την Αρένα Ορθίων Α’ και Β’ έχουν εξαντληθεί καθώς και τα εισιτήρια καθήμενων στο κάτω διάζωμα Α’.


Read more...

«Εγώ ακόμα σ΄ αγαπώ» τραγουδάει η Άννα Βίσση !!!




Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Άννας Βίσση
με τίτλο «Εγώ ακόμα σ΄αγαπώ»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More





Άλλο ένα καινούργιο τραγούδι από την Άννα Βίσση το οποίο θα συμπεριληφθεί στο καινούργιο της album.



Read more...

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Πρόβα Γάμου για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη !!!


Η παρουσιάστρια έκανε πρώτη την αρχή και μετακόμισε πριν από δύο εβδομάδες στο καινούριο τους σπίτι στη Φιλοθέη αφήνοντας τη μεζονέτα της στην Κηφισιά, και την ακολούθησε ο Κρατερός Κατσούλης το περασμένο Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνοντας την εγκατάστασή τους και το ξεκίνημα της κοινής τους ζωής.

Της πρόβας του γάμου τους...

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Και μπορεί ο Κρατερός Κατσούλης να μην της έχει κάνει ακόμα επίσημα την πρόταση γάμου, αλλά και οι δύο ξέρουν ότι αυτό είναι το τυπικό κομμάτι της σχέσης τους.

«Η Κατερίνα είναι πολύ ξεκάθαρη» λέει στενή της φίλη και συνεχίζει: «Την περίοδο των εκλογών που ήρθε στη Θεσσαλονίκη κάναμε μια συζήτηση σχετικά με τη σχέση τους, και η Κατερίνα έλεγε "Θέλω να παντρευτώ τον Κρατερό γιατί είναι όλα όσα έχω ονειρευτεί, είναι ο άντρας της ζωής μου". Δεν αποκλείεται, αν όλα πάνε όπως τα ονειρεύονται, να καταφέρουν να παντρευτούν μετά το καλοκαίρι του 2010».

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.


Read more...

«Κάτι λείπει» από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη !!!



Το νέο single του Μιχάλη Χατζηγιάννη
με τίτλο «Κάτι λείπει» ακούγεται δυνατά


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Το νέο single του Μιχάλη, με τίτλο «Κάτι λείπει» έχει ήδη ξεκινήσει να ακούγεται δυναμικά σε όλα τα ραδιόφωνα.

Όπως γίνεται κάθε φορά με τα τραγούδια του πολυτάλαντου τραγουδιστή, έτσι και με αυτό αναμένεται να γίνει χαμός, αφού πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από τους ακροατές των ραδιοφώνων, που ζητάνε να το ακούνε συνέχεια.

Το νέο single θα συμπεριληφθεί στο νέο album του Μιχάλη Χατζηγιάννη που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Απολαύστε το νέο τραγούδι του μοναδικού Μιχάλη Χατζηγιάννη


Read more...

Η Δέσποινα Βανδή στο νέο τεύχος του Nitro !!!


Η μοναδική Δέσποινα Βανδή, συμπληρώνει
το σημειωματάριο του Nitro με όλες τις σημαντικές στιγμές
που της έρχονται στο μυαλό από τότε που θυμάται
τον εαυτό της, μικρό κορίτσι στη Γερμανία.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η ιδέα τής άρεσε – δεν το είχε ξανακάνει. Κι έτσι, διαβάζοντας τα εντυπωσιακά ευανάγνωστα καλλιγραφικά της γράμματα, μάθαμε γι’ αυτήν πράγματα που ούτε καν φανταζόμασταν.

15 χρονών: Ανασφάλειες

Στα 15 ήμουν ένα κορίτσι με πάρα πολλά κόμπλεξ. Δεν πίστευα ποτέ πως μπορεί να γυρίσει να με κοιτάξει αγόρι, και οι ιστορίες με έρωτες που θυμάμαι από τότε είναι μόνο αυτές που μου διηγούνταν οι φίλες μου. Με τη μαμά μου, φυσικά, δεν κάναμε καμία τέτοια κουβέντα. Η μεγάλη μας κόντρα τότε ήταν πως εκείνη ήθελε να μου μάθει να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού συν κέντημα και πλέξιμο, κι εγώ, ενώ μέσα μου ήθελα να κάνω άλλα πράγματα, επί της ουσίας έκανα αυτό που ήθελε η μαμά μου. Επαναστάτησα πολύ μεγαλύτερη, όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο και αποφάσισα να διαγράψω τη δική μου πορεία.

Εγώ και οι άλλες

Ποτέ μου δεν ένιωσα το γυναικείο ανταγωνισμό. Για να είμαι ειλικρινής, άργησα να νιώσω γυναίκα: ωραία αισθάνθηκα για πρώτη φορά μετά τα 25 και πραγματικά γυναίκα αισθάνθηκα μετά τα 30. Πιο πριν δεν ξέρω ακριβώς τι ήμουν. Ακόμα κι αν κάποιος μου έλεγε «Τι όμορφη είσαι», εγώ ακόμα έβλεπα πάνω μου τον 15άχρονο άχαρο εαυτό μου, με τα παραπανίσια κιλά της εφηβείας, τα άφρο κατσαρά μου μαλλιά, τα άναρχα. Την καταπίεζα τη γυναίκα μέσα μου για χρόνια. Θυμάμαι τις ωραίες συμμαθήτριές μου, ας πούμε, με το ωραίο σώμα, τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια και το πόσο διαφορετική ένιωθα από αυτές.

Όταν γνώρισα τον Ντέμη

Ξεκινήσαμε χαλαρά αυτήν τη σχέση, αφού και οι δύο είχαμε βγει από πολύ ταλαιπωρημένες προηγούμενες σχέσεις. Όχι, δε γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Με πήρε εκείνος τηλέφωνο, και το πρώτο ραντεβού μας ήταν στην Παλιά Αγορά στη Φιλοθέη. Όταν ήμουν πλέον με τον Ντέμη ήταν που άρχισε και το κυνήγι των παπαράτσι, το οποίο αντιλήφθηκα στο αεροδρόμιο επιστρέφοντας από ένα ταξίδι μας στο Μαρόκο.

Περισσότερα στο Nitro που κυκλοφορεί.


Read more...

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Το “ατύχημα” της Κατερίνας Σκουρλή !!!



Η αποκάλυψη της
Κατερίνας Σκουρλή σε επίδειξη μόδας


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η πανέμορφη Κατερίνα Σκουρλή, έγινε γνωστή από την κατάκτηση του τίτλου «Miss Young 2009» στα φετινά Καλλιστεία.

Η 17χρονη Κατερίνα πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε σε επίδειξη μόδας του γνωστού δίδυμου «Νίκος Τάκης».

Την στιγμή που η Κατερίνα εμφανίστηκε στην πασαρέλα με μια –πολύ καλή μπορώ να πω- τουαλέτα, είχε ένα μικρό ατύχημα και με ένα τίναγμα του ώμου έγινε η αποκάλυψη.

Το ατύχημα για αυτήν, ήταν ευτύχημα για τους αρσενικούς θεατές.

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία της Κατερίνας

54840810053029445771.jpg 37351849268067171255.jpg 11413171356823241602.jpg 66863123751839778219.jpg 26407762851808585432.jpg


Read more...

«Τα ηχεία» της Καίτης Γαρμπή !!!



Απολαύστε το νέο τραγούδι

της Καίτης Γαρμπή

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Αυτό είναι το καινούργιο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή με τίτλο «Τα ηχεία» το οποίο θα συμπεριληφθεί στην repackage έκδοση του album «Καινούργια Εγώ»

Απολαύστε το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή-Τα Ηχεία

Μουσική: Νίκος Αντύπας

Στίχοι: GML

Από Το Δίσκο: Καινούρια Εγώ- RePackage




Read more...

CINEMA CLUB @ ΑΝΟΔΟΣ STAGE με Μύρωνα Στρατή !!!


ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ "OUR HOUSE"
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ "SHOWTIME"
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ + LIVE BAND

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Η ομάδα του cinema επιστρέφει δυναμικά, εγκαθίσταται στην Άνοδο φέτος δημιουργώντας ένα Club που συνδυάζει ότι πιο φωτεινό και καινούργιο υπάρχει στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η Άνοδος που πέρυσι πρωταγωνίστησε ως το πιο μοδάτο live club της πόλης, με την επιμέλεια της ομάδας του cinema φέτος, μετατρέπεται σε ένα club που συνδυάζει τα θεματικά πάρτυ με το live.

Κάθε Πέμπτη το Cinema club @ Άνοδος Stage γίνεται ‘’Our House’’. Oι ομάδες Playground, Spirit of Love, Global Fantasy και Personas ενώνουν όλη τη house σκηνή σε ένα party. Μαζί τους κάθε εβδομάδα τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής.

Κάθε Παρασκευή το Cinema club @ Άνοδος stage φιλοξενεί την ομάδα των Red Alert Productions οι οποίοι είχαν την πρωτοποριακή ιδέα να μετατρέψουν το κοινό party σε ένα φαντασμαγορικό Show event που ονομάζεται ‘’Showtime’’ γεμάτο από τον ήχο της R&B και House μουσικής.

Κάθε Σάββατο ο Μύρωνας Στρατής σε ένα μοναδικό live set με την μπάντα του.

Ο Μύρωνας Στρατής κατάφερε φέτος να δημιουργήσει τον πιο φρέσκο ήχο της πόλης, να μονοπωλήσει με τα τραγούδια του τα air play των ραδιοφωνικών σταθμών και των club, δημιουργώντας μετά από αρκετά χρόνια ένα καινούργιο μουσικό κύμα.

Στα decks μιξάρει τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες ο dj Momos.

Φέτος ο ήχος της πόλης θα χτυπά δυνατά στο μεγαλύτερο club της Αθήνας, το Cinema Club@ Άνοδος Stage.


Cinema Club at ΑΝΟΔΟΣ STAGE
Πειραιώς 183 κ Παλλάντος 38
Τηλ:210 3468100


Read more...

Έμεινε εκτός η Έλενα Παπαρίζου !!!


Δεν κατάφερε (δυστυχώς) να μπει
στην τελική πεντάδα
του μουσικού διαγωνισμού του MTV
η Έλενα Παπαρίζου

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Για λίγες ψήφους, δεν κατάφερε τελικά η Έλενα Παπαρίζου να βρεθεί μέσα στην πεντάδα του μουσικού διαγωνισμού του MTV που θα γίνει σε λίγες μέρες στο Βερολίνο.

Η κατηγορία «Best European Act»,στην οποία ήταν υποψήφια η Έλενα περιλαμβάνει 5 υποψηφιότητες από όλες τις χώρες της Ευρώπης και η τελική επιλογή θα γινόταν από την ψηφοφορία του κοινού.

Η τελική πεντάδα που προέκυψε μετά από ψηφοφορία στο internet αποτελείτε από τους: Doda (Πολωνία), Lost (Ιταλία), Magna (Τουρκία), Deep Insight (Φιλανδία) και ο γνωστός από την Eurovision, Dima Bilan (Ρωσία).

Σχετικές Αναρτήσεις

Η Έλενα Παπαρίζου κερδίζει το Best Greek Act!


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online