Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

«Εκρηκτικό» σήμερα το X-Factor !!!


Τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο studio
ήταν η αιτία για την διακοπή της live
μετάδοσης του X Factor.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Όλα πήγαιναν καλά στην σημερινή live μετάδοση του X Factor. Ξαφνικά το πρόγραμμα διακόπηκε και “μπήκαν” διαφημίσεις. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις όμως αντί να συνεχίσουμε να βλέπουμε την live μετάδοση, είδαμε σε επανάληψη κάποια στιγμιότυπα από τις audition.

Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν ένα τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο studio όπου γινόταν το show. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής, έβγαλαν όλο τον κόσμο έξω από το studio, ώστε να μπουν μέσα οι πυροτεχνουργοί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου – ο οποίος καθυστερούσε, γιατί οι πυροτεχνουργοί δεν είχαν διαθέσιμο σκυλί- ο Σάκης Ρουβάς βγήκε με link ζωντανά έξω από τις εγκαταστάσεις του X Factor και εξήγησε στους τηλεθεατές τον λόγο για τον οποίο διακόπηκε ξαφνικά το live.

Μέχρι κάποια στιγμή ήταν αμφίβολο αν θα συνεχιστεί το live αφού για αρκετή ώρα οι πυροτεχνουργοί περίμεναν ακόμα να τους φέρουν τον ειδικό σκύλο για να μυρίσει την βόμβα. Στην περίπτωση που το live δεν μπορούσε να συνεχιστεί το κανάλι θα έβαζε σε επανάληψη το πρώτο live του φετινού X Factor.

Φυσικά το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας αποδείχτηκε φάρσα και όλοι μπήκαν και πάλι στο studio για να συνεχιστεί κανονικά το live.

blogger templates 3 columns | Make Money Online