Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Η Christina Aguilera επιστρέφει !!!


Η νικήτρια 5 βραβείων Grammy
Christina Aguilera
θα κυκλοφορήσει το νέο της album
με τίτλο «Bionic» το καλοκαίρι

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Με πωλήσεις 30 εκατομμυρίων albums και με την σημαντική διάκριση να είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 που έχει συμπεριεληθφεί στην λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους artists όλων των εποχών, η 5 φορές νικήτρια Grammy βραβείων Christina Aguilera κυκλοφορεί νέο album.

Η Aguilera ήταν στο studio τα τελευταία χρόνια και είναι χαρούμενη για την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου 4ου studio album της “Bionic” (RCA Records) αυτό το καλοκαίρι.

Το πρώτο single απο το “Bionic” έχει τον τίτλο “Not Myself Tonight” και την παραγωγήέχει κάνει ο Polow Da Don.

Το τραγούδι θα κάνει πρεμιέρα στο ChristinaAguilera.com στις 30 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει στο iTunes στις 13 Απριλίου.

Το “Bionic” περιλαμβάνει τραγούδια που έχει γράψει η Aguilera μαζί με τους Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch και Ladytron μεταξύ άλλων.

Η Aguilera δηλώνει, «Δούλεψα για αυτό το album μαζί με τόσο ταλαντούχους καλλιτέχνες και παραγωγούς και οφείλω να ομολογήσω ότι ειλικρινά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Οι καλλιτέχνες που διάλεξα να δουλέψω πρόσθεσαν την δικιά τους πινελιά στο “Bionic”. Η πρόθεσή μου ήταν να μπω στον δικό τους «κόσμο» και αυτοί να συνδυάσουν το δικό μου όραμα και τον δικό μου ήχο. Τα αποτελέσματα ήταν μαγικά».

Το album ακόμα περιλαμβάνει και μιαμπαλλάντα σε παραγωγή της Linda Perry και έχει τον τίτλο“Lift Me Up”. Ο τίτλος “Bionic” αντικατοπτρίζει την ικανότητα της Aguilera να ανοίγει την φωνή της σε νέα επίπεδα και την χρησιμοποιεί με διάφορους τρόπους που δεν έχει ξαναδοκιμάσει.

Η Aguilera περιγράφει το album ως ένα μοναδικό μείγμα πολλών ειδών και στυλ μουσικής «Ήμουν σε θέση να διερευνήσω και να δημιουργήσω ένα φρέσκο και σέξυ ήχο χρησιμοποιώντας και ηλεκτρονικά και οργανικά στοιχεία. Είμαι πολύ χαρούμενη για τους fans που θα ακούσουν ένα νέο ήχο. Είναι κάτι το οποίο νομίζω δεν το περιμένει κανείς».

Εκτός από την ολοκλήρωση του album, το οποίο ηχογραφήθηκε στο δικό της studio, στο σπίτι της, μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Christina θα πρωταγωνιστεί και στο film “Burlesque” (η πρώτη της ταινία)

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Screen Gems στα τέλη του 2010 και «παίζουν»οι Cher,Stanley Tucci και Kristen Bell.




Read more...

Rockwave Festival 2010...Οι εκπλήξεις συνεχίζονται...



Μεγαλώνει
ο κατάλογος των υλικών
που θα προστεθούν στο
«μίξερ» για το εκρηκτικότερο
μουσικό κοκτέιλ του 2010!


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Την Δευτέρα 29 Μαρτίου θα ανακοινωθούν όχι μόνο, τα νέα ονόματα των καλλιτεχνών και των συγκροτημάτων, που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, αλλά και όλες οι πρακτικές λεπτομέρειες, βλέπε: ημερομηνία έναρξης προπώλησης και τιμές εισιτηρίων!

To keep your mind fresh!

Τετάρτη 7, Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Ιουλίου
«Φρέσκα υλικά στο μίξερ» για το εκρηκτικότερο μουσικό κοκτέιλ
του 2010!!!

It’s party time! Καιρός να αφήσουμε πίσω αβεβαιότητες, ανασφάλειες, να προσπεράσουμε την εσωστρέφεια, να ξεχάσουμε δυσκολίες και προβλήματα!

Να γυρίσουμε, έστω για λίγο, σελίδα, να ξαναβρούμε τους φίλους μας, να χορέψουμε στους ρυθμούς μιας ξέφρενης και χαρούμενης μουσικής!

Το 14ο Rockwave Festival έρχεται να ταράξει τα νερά με τη μοναδική του συνταγή, να ξεδιψάσει και τους πιο απαιτητικούς: ανακατεύει στο μουσικό του μίξερ φρέσκα και πρωτότυπα υλικά, νέους και παλιούς ήχους, προτείνοντας στο κοινό καλλιτέχνες και συγκροτήματα, που έρχονται με αποσκευές «φορτωμένες» τόλμη και φαντασία, για να προσγειωθούν στο TerraVibe Park, αποφασισμένοι για όλα!

Οι σάλπιγγες της έναρξης του Rockwave Festival θα ηχήσουν την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τους Faithless, που επιστρέφουν για να διεκδικήσουν το θρόνο του dance floor, να μας «μπριζάρουν» και να μας παρασύρουν σε ένα σχεδόν Διονυσιακό χορό για να ζήσουμε όλοι την ολοκληρωμένη live Faithless εμπειρία. Με τα λόγια του Pete Tong: “Faithless are back and it ain’t half bad.”

Quentin “Norman” Cook, γνωστός ως Fatboy Slim, η ολική επαναφορά ενός σπουδαίου καινοτόμου καλλιτέχνη, ο αληθινός εκπρόσωπος της experimental electronica! Ο απόλυτος κυρίαρχος των decks, ο κύριος big beat αυτοπροσώπως, ο ακούραστος διασκεδαστής, ο master του djing, ο άνθρωπος που συγκέντρωσε 250.000 ανθρώπους στο dance floor της παραλίας του Brighton, φέτος, το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα δαμάσει τα decks του Rockwave Festival!

Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Bristol, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, -όσα χρόνια κι αν περάσουν- παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής. Την Κυριακή 11 Ιουλίου, θα στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μίγμα της σκοτεινής, γλυκόπικρης, αλλά βαθιά συναισθηματικής και απογειωτικής μουσικής τους!
Ska-P, το πιο δημοφιλές ska punk συγκρότημα στην Ευρώπη, στίχος καυστικός και κοινωνικά ευαίσθητος, δηλώνει το χιούμορ σαν τη μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο χορεύοντας ska, ska, ska, Ska-P!
Gogol Bordello...παθιασμένη σχέση με το ελληνικό κοινό!

Η πολυεθνική καλλιτεχνική κολεκτίβα επιστρέφει με τις διαβολικές ξέφρενες ταραντέλες της, συνδυασμός τσιγγάνικης μουσικής και punk rock και υπόσχεται τρελό ξεφάντωμα!

Endtroducing…. DJ Shadow, εμβληματική μορφή της αμερικάνικης instrumental hip hop σκηνής, πολύπλευρος καλλιτέχνης, που επιμένει να συνθέτει με παλιομοδίτικα μέσα σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.

Οι White Lies είναι το λαμπρό, γυαλιστερό, κυκλοθυμικό, μεγαλειώδες μέλλον της ροκ μουσικής σκηνής.

Garcia plays Kuyss, ο John Garcia θα μας συνεπάρει με τη φωνή του αναβιώνοντας τους Kyuss, το συγκρότημα–θρύλο, που επηρέασε ολόκληρη την καλιφορνέζικη desert rock σκηνή.

Η Martina Topley Bird, το ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής! Θα λικνιστούμε με τους υποβλητικούς ρυθμούς της ευρηματικής μουσικής της και τους ήχους της αισθησιακής φωνής της.

Με τις δέσμες ενέργειας που εκπέμπει το ΤerraVibe Park ας απογειώσουμε το διαστημόπλοιο μας, ας ανοίξουμε νέες διαστάσεις στο χωροχρόνο, νέους δρόμους στην καθημερινότητα μας, ας γίνει η μουσική το όχημα για να εκφράσουμε τη διάθεσή μας να αλλάξουμε τη ζωή!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.


Read more...

Το X Factor 3 έρχεται… !!!



Το X Factor 3 είναι γεγονός
και επιστρέφει στις οθόνες μας
την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του X Factor έχουν ήδη ξεκινήσει. Λίγο μετά το Πάσχα θα αρχίσουν οι δηλώσεις συμμετοχής ενώ στις αρχές του καλοκαιριού θα αρχίσουν οι οντισιόν.

Ο 3ος κύκλος του X Factor θα είναι πιο “φτωχός” από τους 2 προηγούμενους αφού ο Ant1 έχει σκοπό να μειώσει τις αποδοχές κατά 20%.

Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει όπως έχει, δηλαδή με την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Νίκο Μουρατίδη, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο –Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο- Λεβέντη.

Όσον αφορά την θέση του παρουσιαστή, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Ο Ant1 επιθυμεί να είναι πάλι ο Σάκης Ρουβάς στην θέση του παρουσιαστή, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα…



Read more...

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Η Kate Moss γυμνή στο Vogue International !!!


Απολαύστε
την αποκαλυπτική φωτογράφηση
της Kate Moss
στο περιοδικό Vogue Hommes International

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Η Kate Moss φωτογραφήθηκε από τον πρώην αγαπημένο της και διάσημο φωτογράφο Mario Sorenti για λογαριασμό του περιοδικού Vogue International.

Μπορεί η Kate να έχει φτάσει στα 36 αλλά απ ότι φαίνεται παραμένει μια πανέμορφη και sexy γυναίκα.

Ο δεσμός της με τον διάσημο φωτογράφο την δεκαετία του ’90 συνέβαλε αρκετά στην καταξίωση της στο modeling.

Απολαύστε την πανέμορφη Kate Moss


09949555773120296220.jpg 89332435815891155342.jpg 64439088060071532818.jpg 07092550285720793914.jpg 89081694483606867568.jpg 29566090293385891788.jpg 37735686713666208707.jpg 53097254153076433158.jpg 49902757341892680151.jpg 70502022807191486198.jpg


Read more...

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η Έλενα Παπαρίζου…Ψάχνει την αλήθεια !!!


Ακούστε
το νέο single
της Έλενας Παπαρίζου
με τίτλο «Ψάχνω την αλήθεια»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More

Το τραγούδι «Ψάχνω την αλήθεια» είναι το δεύτερο single, από το καινούργιο album της Έλενας Παπαρίζου που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με την εφημερίδα Real News.

Απολαύστε το νέο τραγούδι της Έλενας, το οποίο ακούγεται και στην καινούργια διαφήμιση της Ηβη.

«Ψάχνω την αλήθεια»
Στίχοι: Γιάννης Δόξας
Μουσική: Τόνι Μαυρίδης, Niclas Olausson/Per Liden



Σχετικές Αναρτήσεις

Την Κυριακή 28/3 το νέο album της Έλενας Παπαρίζου !!!

Νέο τραγούδι από την Έλενα Παπαρίζου !!!


Read more...

Professional Sinnerz & Komis X τραγουδούν τον ύμνο του Fifa World Cup 2010


Ο ύμνος του
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
FIFA WORLD CUP 2010
στα ελληνικά από τους Professional Sinnerz & Komis Χ.
με τίτλο: "Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix"
by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Το 2010, το ποδόσφαιρο, το αγαπημένο σπορ του πλανήτη έχει τη τιμητική του. Η πιο μεγάλη γιορτή, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010, ξεκινά στις 11 Ιουνίου 2010 στην Νότιο Αφρική.

Η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή ήδη ξεκίνησε, στις 21 Σεπτεμβρίου με τη Παγκόσμια Περιοδεία του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010 και στις 5 ηπείρους. Συνολικά 83 χώρες θα επισκεφθεί το τρόπαιο.

Η Coca-Cola σε συνεργασία με τη FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), φέρνει για δεύτερη φορά, το πολύτιμο τρόπαιο στην Αθήνα στις 9, 10 και 11 Απριλίου.

Coca-Cola, η πιο συνδεδεμένη με τη μουσική μάρκα στον πλανήτη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας γιορτής ανέθεσε σε ένα από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα hip hop groups τους Professional Sinnerz & Komis Χ., τη προσαρμογή της πρωτότυπης σύνθεσης του Ύμνου του παγκοσμίου κυπέλλου FIFA 2010, του Σομαλού hip-hopper και ποιητή K’naan, στα ελληνικά με τίτλο "Wavin' flag - Coca-Cola celebration mix" by K'NAAN featuring Professional Sinnerz & Komis Χ.

Οι Professional Sinnerz & Komis Χ. τραγουδούν τον Ύμνο στο πνεύμα συναδέλφωσης της πιο μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη. Μπες στο www.meacoupa.gr, δες όλα τα νέα για το Τρόπαιο, κέρδισε προσκλήσεις και έλα την Κυριακή 11 Απριλίου 2010 στο ολοήμερο event στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, για να φωτογραφηθείς με το αυθεντικό παγκόσμιο κύπελλο της FIFA και το Zakumi, τη μασκότ της διοργάνωσης, να πάρεις αυτόγραφο από το Roger Milla, να παρακολουθήσεις 3D σινεμά, να παίξεις απίθανα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, να τραγουδήσεις το “Wavin’ flag”, να μάθεις τη χορογραφία του Ύμνου να πάρεις μέρος στο LONGEST CELEBRATION VIDEO και να πάρεις τα ωραιότερα δώρα!

Μπες στο www.fifa.com/worldcup/organisation/trophytour/ και δες τις λεπτομέρειες της Παγκόσμιας Περιοδείας! Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε! Μείνε μαζί μας! Πάμε μαζί στη παγκόσμια γιορτή!

Ακούστε τον ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλου 2010


Read more...

Δέσποινα Βανδή… κορίτσι πράμα !!!

Ακούστε
το νέο τραγούδι της
Δέσποινας Βανδή
σε στίχους και μουσική του Φοίβου

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



«Κορίτσι Πράμα» ονομάζεται το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή που ακούγεται από χθες στα ραδιόφωνα. Είναι ένα τραγούδι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αγαπητή Δέσποινα.

Το «Κορίτσι Πράμα» αποτελεί ένα από τα τραγούδι που θα υπάρχουν στο νέο της album που θα κυκλοφορήσει από την νέα δισκογραφική εταιρεία του –επι χρόνια συνεργάτη της- Φοίβου.


Απολαύστε το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή


Read more...

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Την Κυριακή 28/3 το νέο album της Έλενας Παπαρίζου !!!



Με την Real News
της Κυριακής 28 Μαρτίου
θα κυκλοφορήσει το νέο album
της Έλενας Παπαρίζου
με τίτλο «Γύρω από το όνειρο»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Ενώ αρχικά η κυκλοφορία του νέου album της Έλενας Παπαρίζου ήταν να γίνει στις 15 Μαρτίου, αναβλήθηκε και σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 28 Μαρτίου μαζί με την εφημερίδα.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της στην Real News, η Έλενα δηλώνει ότι αφιερώνει το νέο της album στον πολυαγαπημένο της Πατέρα που έχασε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Το νέο album της ‘Ελενας θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις. Η απλή έκδοση θα περιλαμβάνει ένα μικρό βιβλιαράκι με φωτογραφίες της Έλενας και θα διατεθεί δωρεάν με την Real News την επόμενη Κυριακή.

Μια μέρα μετά, θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία η Deluxe έκδοση η οποία εκτός από το cd θα περιλαμβάνει και ένα dvd με στιγμιότυπα από LIVE εμφανίσεις, παρασκήνια και συνεντεύξεις.

To tracklist του νέου album

1. Σαν κι εσένα
2. Αν ήσουν αγάπη
3. Ψάχνω την αλήθεια
4. Γύρνα με στο χτες
5. Του έρωτα το αίμα
6. Όνειρο (Chemical)
7. Φιλαράκια
8. Στην κορυφή του κόσμου
9. Θάλασσα (με Γιώργο Σαμπάνη)
10. Δεν αλλάζω
11. Πόθοι (Σιγά Ψιθυριστά) (feat. Silky Sunday)
12. Θα 'μαι αλλιώς
+ bonus hidenn track




Read more...

Ο Λούκας σήμερα στο Guzel!!!


Ο νικητής του X Factor 1
θα βρεθεί σήμερα στο Guzel
για ένα μοναδικό live

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου, ο Λούκας καταλαμβάνει το stage του Mad στο Guzel με σκοπό να σας ξεσηκώσει με ένα δυνατό live που...δεν φαντάζεστε!

Eλάτε στο Guzel στις 23.30 για να απολαύσετε τον Λούκα να ερμηνεύει τις δικές του επιτυχίες: “Δεν φαντάζεσαι”, “Μαζί”, διασκευές αγαπημένων κομματιών κ.α.

Hosted by the Mad Girls: Έβελυν Καζαντζόγλου, Νικολέττα Ράλλη, Λάουρα Νάριες

Μad Live Sundays @ Guzel! Καμιά Κυριακή δεν θα είναι ίδια!
Doors open: 23.30

Guzel: Λ. Κηφισίας 280, Χαλάνδρι 210-6800101


Read more...

Στις 23 Μαρτίου ο νέος Γιάννης Πλούταρχος!!!



Στις 23 Μαρτίου
κυκλοφορεί το νέο album
του Γιάννη Πλούταρχου
με τίτλο «Προσωπικά Δεδομένα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από μια πολύ επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μια αποχή από την χειμερινή σεζόν για ξεκούραση, ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο album και ξεκινάει εμφανίσεις σε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί.

Το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου, σε όλα τα δισκοπωλεία και τα περίπτερα. Στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα θα περιέχεται και ένα πολυτελές λεύκωμα.

Στο νέο album θα δούμε και μια συνεργασία έκπληξη. Το «καλό παιδί» του ελληνικού τραγουδιού συναντάει το «κακό παιδί» της Showbiz. Ο λόγος φυσικά για τον Νίνο, ο οποίος υπογράφει του στίχους και την μουσική του τραγουδιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις».

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου ξεκινούν στις 6 Απριλίου σε ένα ολοκαίνουργιο τεράστιο μαγαζί κατασκευασμένο όλο με τζαμαρίες για να μπορείς να απολαύσεις όπου κι αν βρίσκεσαι την θέα στην Ακρόπολη.

Το μαγαζί ονομάζεται «Ακρον» και ανήκει στον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στην πίστα του νυχτερινού κέντρου θα εμφανίζονται ο Γιάννης Γιοκαρίνης και το συγκρότημα «Μέλισσες»






Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online