Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Στις 23 Μαρτίου ο νέος Γιάννης Πλούταρχος!!!



Στις 23 Μαρτίου
κυκλοφορεί το νέο album
του Γιάννη Πλούταρχου
με τίτλο «Προσωπικά Δεδομένα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Μετά από μια πολύ επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μια αποχή από την χειμερινή σεζόν για ξεκούραση, ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο album και ξεκινάει εμφανίσεις σε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί.

Το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου, σε όλα τα δισκοπωλεία και τα περίπτερα. Στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα θα περιέχεται και ένα πολυτελές λεύκωμα.

Στο νέο album θα δούμε και μια συνεργασία έκπληξη. Το «καλό παιδί» του ελληνικού τραγουδιού συναντάει το «κακό παιδί» της Showbiz. Ο λόγος φυσικά για τον Νίνο, ο οποίος υπογράφει του στίχους και την μουσική του τραγουδιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις».

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Πλούταρχου ξεκινούν στις 6 Απριλίου σε ένα ολοκαίνουργιο τεράστιο μαγαζί κατασκευασμένο όλο με τζαμαρίες για να μπορείς να απολαύσεις όπου κι αν βρίσκεσαι την θέα στην Ακρόπολη.

Το μαγαζί ονομάζεται «Ακρον» και ανήκει στον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στην πίστα του νυχτερινού κέντρου θα εμφανίζονται ο Γιάννης Γιοκαρίνης και το συγκρότημα «Μέλισσες»





1 σχόλια:

manos είπε...

8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

blogger templates 3 columns | Make Money Online