Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Το X Factor 3 έρχεται… !!!



Το X Factor 3 είναι γεγονός
και επιστρέφει στις οθόνες μας
την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του X Factor έχουν ήδη ξεκινήσει. Λίγο μετά το Πάσχα θα αρχίσουν οι δηλώσεις συμμετοχής ενώ στις αρχές του καλοκαιριού θα αρχίσουν οι οντισιόν.

Ο 3ος κύκλος του X Factor θα είναι πιο “φτωχός” από τους 2 προηγούμενους αφού ο Ant1 έχει σκοπό να μειώσει τις αποδοχές κατά 20%.

Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει όπως έχει, δηλαδή με την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Νίκο Μουρατίδη, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο –Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο- Λεβέντη.

Όσον αφορά την θέση του παρουσιαστή, τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Ο Ant1 επιθυμεί να είναι πάλι ο Σάκης Ρουβάς στην θέση του παρουσιαστή, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα…


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελεια δεν το πιστευω οτι θα αρχισει X Factor 3!!!!!Θελω πολυ μα παρα πολυ να αρχισει.Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτο το ονειρο!!!!!Η πολυαγαπημενη μου κριτης ειναι η Κατερινα Γκαγκακη.Τρελαινομαι αρρωσταινω πεθαινω για αυτη τη γυναικα.Καταρινα μου σε λατρευω.Εισαι θεα.

Ανώνυμος είπε...

etsi ine..an ine pali parousiastis o maintanos rouvas kaikame.ke ehi ehi gini maintanos giati den bori na kani diethni kariera.den pirazi..i ousia ine oti aftos nomizi oti kani lol:)) giafto milai kai aglika sto twiter tou i fb...den pirazi saki tora sto eurovoice tha ise dipla se enan pragmatiko PAGOSMIO STAR.enrique iglesias..etsi ine afat ehi i zoi!

blogger templates 3 columns | Make Money Online