Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο Χαρταετός έγινε video clip !!!


Το πρώτο single των «Κόκκινων Χαλιών» έγινε video clip.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + video


Το τραγούδι «Χαρταετός» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album του συγκροτήματος. Το ακούσαμε πρώτη φορά στον τελικό του X- Factor.


Είναι ένα πολύ μελωδικό τραγούδι που έγραψαν για τα Κόκκινα Χαλιά ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Θάνος Παπανικολάου.


Απολαύστε το video clip


Read more...

Best of album για τους Μπλε !!!


Με ένα best of album επιστρέφουν οι Μπλε.
Ένα μουσικό ταξίδι στην μουσική τους πορεία από το 1996 μέχρι σήμερα.


Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ένα μοναδικό best of album ετοίμασαν οι Μπλε για τους θαυμαστές τους. Στο best of υπάρχουν 25 κομμάτια τα οποία έχουν επιλεγεί από τους δίσκους του συγκροτήματος από το 1996 μέχρι και σήμερα.

Μαζί όμως με τις παλιές επιτυχίες των Μπλε, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και δύο νέα τραγούδια.

Το "Έτσι εγώ περνάω", ένα κομμάτι που υποδηλώνει το μουσικό status του band, αλλά και μια σημαντική διασκευή του κλασικού "Θα σημάνουν οι καμπάνες".


Για την πραγματοποίηση της διασκευής του τραγουδιού, οι Μπλε πήραν την άδεια από τον δημιουργό του κομματιού Μίκη Θεοδωράκη, αφού το τραγούδι αποτελεί σταθμό στην μουσική ελληνική ιστορία και είναι ένα αφιέρωμα στην μνήμη του μεγάλου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου.





Read more...

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Τον Ιούνιο οι νέοι Placebo !!!


Σχεδόν έτοιμο είναι το νέο album των Placebo
που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More + song


Το νέο album του συγκροτήματος με τίτλο “Battle For The Sun”, θα είναι η έκτη κατά σειρά δισκογραφική τους δουλειά.

Το albums σύμφωνα με την εταιρεία θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουνίου. Τα μέλη του συγκροτήματος όμως αποφάσισαν να ανεβάσουν στην σελίδα τους το ομότιτλο τραγούδι από το νέο τους album, δίνοντας έτσι μια μικρή γεύση για το τι θα ακούσουμε στο νέο album.

Στην ιστοσελίδα των Placebo μπορεί κανείς, να ακούσει ή να κατεβάσει το κομμάτι και όσοι ανήκουν στον fun club του συγκροτήματος να προπαραγγείλουν το album μαζί με extra τραγούδια, αλλά και στίχους γραμμένους δια χειρός του συγκροτήματος.

Απολαύστε το νέο τραγούδι των Placebo


Read more...

Η "Νεροποντή" του Αλκίνοου Ιωαννίδη!!!


Πέρασαν έξι χρόνια από την τελευταία δισκογραφική
δουλειά του Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος επιστρέφει
με την νέα του δισκογραφική δουλειά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο νέος του δίσκος με τίτλο «Νεροποντή» είναι ένας δίσκος που δημιουργήθηκε μετά από έξι χρόνια διαφορετικών ακουσμάτων και μουσικών αναζητήσεων για τον Αλκίνοο.

Είναι ένα album που στις μελωδίες του θα συναντήσεις ορχηστρικά ακούσματα με χορωδίες, συμφωνική ορχήστρα και κιθάρα.


Για αυτόν τον δίσκο μαζί με τον Αλκίνοο δούλεψαν δεκάδες καλλιτέχνες για να φέρουν εις πέρας το επιθυμητό και τελικό αποτέλεσμα.

Ακούγοντας το νέο album του Αλκίνοου Ιωαννίδη θα ανακαλύψετε την μέχρι τώρα πορεία του στα μουσικά δρώμενα και την αισθητή αλλαγή ύφους από την προηγούμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Οι περιπέτειες ενός προσκυνητή»

Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά αλλά και τις εμφανίσεις του στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» που ξεκινούν σήμερα ο Αλκίνοος έδωσε συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό «7» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.

- Τι σας έκανε να επιστρέψετε στο... θρανίο και πήγατε στο Κονσερβατόριο της Αγίας Πετρούπολης για σπουδές;

«Ενας συνάδελφος έλεγε σε συνέντευξη "ευχαριστώ τον πατέρα μου που δεν με έστειλε στο ωδείο". Σε εμάς -τους μη κλασικούς- κυριαρχεί ο φόβος ότι η μελέτη μπορεί να κάνει ζημιά. Μικρός, πήγαινα στο ωδείο λίγο ψυχαναγκαστικά. Μεγαλώνοντας όμως, απολαμβάνω τη μαθητεία. Ολοι οι μεγάλοι -λαΐκοί και παραδοσιακοί- ακόμα κι αν δεν ήξεραν ανάγνωση και γραφή, μαθήτευαν κοντά σε άλλους. Δεν βγήκε ξαφνικά ο Τσιτσάνης και έγραψε αυτά τα τραγούδια».

- Το βίωμα πόσο σημαντικό είναι για έναν τραγουδοποιό; «Η Νεροποντή» περικλείει πολλά από αυτά που ζήσατε τελευταία.

«Το τραγούδι δεν είναι μόνο αποθήκη εμπειριών, αλλά και γεννήτρια. Μπορείς να ζήσεις πολλά στη διάρκεια της δημιουργίας ή της ακρόασης ενός τραγουδιού. Μου φαίνεται απλοϊκό να απαιτούμε από έναν τραγουδοποιό να γράφει όσα έζησε. Γιατί δεν το απαιτούμε από τον Εσσε; Περιμένουμε από τους τραγουδοποιούς να ζούνε σύμφωνα με αυτά που γράφουν. Κι αν διαφοροποιηθούν ιδεολογικά ή ταξικά... τρώνε το κράξιμο της αρκούδας».

- Πιεστήκατε να βγάλετε δίσκο για να δηλώσετε δισκογραφικό παρόν;

«Καθόλου. Δεν το λέω με περηφάνια, γιατί αγαπώ τη δισκογραφία και, ίσως, για λόγους ηθικής θα έπρεπε να ασχολούμαι περισσότερο μαζί της. Από την άλλη, δεν θα είχα πρόβλημα να μην ξανακάνω δίσκο».

- Η δισκογραφία, που αγαπάτε, δεν είναι και στα καλύτερά της. Πιστεύετε ότι αυτή η κρίση είναι ένα κρας τεστ και θα οδηγήσει κάπου;

«Είναι αδύνατον να εξηγήσεις στους πιτσιρικάδες ότι κάποτε έπαιρνες έναν δίσκο και γινόταν το σκηνικό μέσα στο οποίο ζούσες για μήνες. Σήμερα τα cd τα πετάμε, τα κάνουμε σουβέρ, τα κρεμάμε στα μπαλκόνια για να μην κουτσουλάνε τα περιστέρια. Δεν ανησυχώ όμως για τη μουσική. Πάντα θα βρίσκεται ένας τρόπος να κυκλοφορεί. Το πρόβλημα με το Ιντερνετ είναι ότι θα δυσκολεύονται να βγουν δίσκοι concept, που να ακούγονται από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα πωλούνται τα πιο εύληπτα, 2 από τα 12 τραγούδια».

- Είχατε στο μυαλό σας να γράψετε τραγούδια σουξέ;

«Το "Αλ-Χαλίλι", που μπορείς να το χαρακτηρίσεις σουξέ, θα έμενε έξω από τον δίσκο. Ούτε η δισκογραφική ούτε η Δήμητρα Γαλάνη το θεωρούσαν απαραίτητο. Άρεσε όμως πολύ σε εμένα και στον Νίκο Ζούδιαρη. Ετσι, το συμπεριλάβαμε. Δεν έχω τέτοια άγχη. Και επειδή έχω μεγαλύτερη αναγνώριση από αυτή που νιώθω ότι αντέχω, δεν φοβάμαι να κάνω και πιο αντιεμπορικές δουλειές. Είναι κάτι που ενδόμυχα το επιδιώκω».

- «Η πατρίδα» είναι ένα πολιτικό τραγούδι, όπου μιλάτε για την Κύπρο, τη Σερβία, την Ολυμπιάδα. Πώς προέκυψε;

«Αναφέρεται σε δικά μου βιώματα. Στην αιχμαλωσία της μάνας μου από τους χουντικούς, όταν ήταν εκφωνήτρια στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου. Εκείνη την ώρα ήμουν με τον πατέρα μου και βλέπαμε τους Τούρκους αλεξιπτωτιστές που έπεφταν. Για να μην τρομάξω, μου έλεγε "Κοίτα τι ωραία που πέφτουν". Μου θυμίζει το "Η ζωή είναι ωραία" του Μπενίνι. Μιλάει ακόμα για ορισμένους συμπατριώτες μου, οι οποίοι -όταν άνοιξε η πράσινη γραμμή- πήγαιναν καθημερινά στα κατεχόμενα για να παίξουν στο καζίνο, για τους βομβαρδισμούς στο Βελιγράδι, για το Αλεξίνατς, όπου είδα τα πτώματα μέσα στα μπάζα, αλλά και για τη δική μας Ολυμπιάδα. Ακόμα, για τους παπάδες που βγαίνουν με τα λάβαρα στην τηλεόραση, λένε ανοησίες και δεν τους μαζεύει κανείς».

- Εσείς έχετε σχέση με τη θρησκεία. Επισκέπτεστε το Άγιων Όρος.

«Δεν περιμένω να βρω εκεί τον Παράδεισο ούτε τον Θεό. Ούτε κάνω σαφάρι αγίων, όπως άλλοι. Άλλες φορές αισθάνομαι θρήσκος με αθεϊστικές τάσεις, κι άλλες άθεος με ροπή στην πίστη. Η έννοια της Κόλασης με απομακρύνει από τον χριστιανισμό. Επίσης, με ενοχλεί η ταύτιση της επίσημης Εκκλησίας με την ακροδεξιά. Μου φαίνεται αδιανόητο να βγαίνουν αυτοί οι τύποι και να μιλάνε για ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, ενώ είναι τελείως ξένοι με οτιδήποτε πρεσβεύει αυτή η θρησκεία».

* Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συμμετέχει στη συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου τη Δευτέρα (στις 9 μ.μ.) στο «Παλλάς», όπου θα ερμηνεύσει «Ιθαγένεια». *

Απολαύστε ένα τραγούδι από την προηγούμενη δισκογραφική του δουλειά


Read more...

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Συλλεκτικό album από την βασίλισσα της Pop, Madonna !!!


Νέο συλλεκτικό album που θα ξεσηκώσει τους funs της,
ετοιμάζει η βασίλισσα της Pop

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Νέο συλλεκτικό album έχει στα σκαριά η Madonna.

To album αυτό θα περιλαμβάνει τις καλύτερες ερμηνείες της από τα τελευταία της album.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν από οκτώ χρόνια (2001), όταν είχε κυκλοφορήσει την συλλογή “GHV2” ενώ μια δεκαετία πριν είχε κυκλοφορήσει την συλλογή “Immaculate”.

Ο τίτλος της συλλογής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Το συλλεκτικό αυτό album θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε όμως η Madonna θα συνεχίσει τις συναυλίες της και πολύ σύντομα θα μπει στο studio για να ηχογραφήσει τα νέα της τραγούδια.


Read more...

Το debut album του Pete Doherty !!!


Έτοιμο είναι το πρώτο solo album του πρώην τραγουδιστή
του συγκροτήματος “Babyshambles”, Pete Doherty.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More



Ο Pete Doherty αποχώρησε από το συγκρότημα “Babyshambles” για να κάνει solo καριέρα.

Το ντεμπούτο album του θα έχει τίτλο "Grace/Wastelands" και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του όμως, ο Pete αποφάσισε να ανεβάσει ολόκληρο το album σε ψηφιακή μορφή, στην σελίδα του στο MySpace.

Από την πρώτη κι όλας στιγμή απέσπασε πολύ καλές κριτικές και αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στους fun του συγκροτήματος «Babyshambles» αφού πολλοί είναι αυτοί που “ακολουθούσαν” την μουσική πορεία του, εξαιτίας του Pete.

Η παραγωγή του album ανήκει στον Stephen Street ενώ στον δίσκο συμμετέχουν πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Επισκεφτείτε την σελίδα του Pete στο MySpace και ακούστε το πρώτο του solo album







Read more...

Η Κατερίνα Ζαρίφη πάει στον Alpha (?)!!!


Μετά την αποχώρηση από τον “Πρωινό Καφέ” η Κατερίνα Ζαρίφη
δέχτηκε πολλές προτάσεις για συμμετοχή σε εκπομπές
αλλά και για δική της εκπομπή από Mega, Alpha και Star.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» η Κατερίνα υπέγραψε τελικά στον Alpha για να παρουσιάζει μια δική της εκπομπή που θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Στις 30 Μαρτίου στο πρόγραμμα του Alpha θα γίνουν πολλές αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η προσθήκη μιας εκπομπής που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν ισχύουν αφού μέσα από το yupi.gr μάθαμε πως η Κατερίνα δεν δέχτηκε κάποια πρόταση από τον Alpha και προφανώς δεν έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο.

"Καμία σχέση. Η Κατερίνα δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν άνθρωπο από τον Alpha μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. Έκανε ένα διερευνητικό ραντεβού με το Star και είχε και μια φιλική συνάντηση με τη Ζίνα Κουτσελίνη από το Alter. Η αλήθεια είναι ότι από τις 30 Μαρτίου αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού με τον Παύλο Σταματόπουλο" δήλωσε φιλικό πρόσωπο της Κατερίνας.


Read more...

Η Πετρούλα Κοστίδου στο GALA με την Μαρία Σταματέρη !!!


Το «Gala» και η Μαρία Σταματέρη φιλοξενούν αυτή την
Κυριακή το κορίτσι του καιρού, την Πετρούλα Κωστίδου.

Σε μια συνέντευξη, που την αντιπροσωπεύει, η πανέμορφη Πετρούλα
διηγείται τη ζωή της και μιλάει για τα επαγγελματικά και προσωπικά της σχέδια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Read More


Αέρινη, αληθινή, με τη φρεσκάδα των 20 χρόνων της, μιλάει για την παρουσίαση του καιρού, που γίνεται με τον δικό της μοναδικό τρόπο, και πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην καθημερινότητά της μετά τη μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα.

Για τον ρόλο που της αρέσει περισσότερο από αυτούς που έχει κάνει μέχρι σήμερα στον καιρό, εξομολογείται:

- «Ο κάθε ρόλος αντιπροσωπεύει κάτι τελείως διαφορετικό. Γενικότερα εμένα μου
αρέσει πάρα πολύ να αλλάζω, απλά θέλω να κρατάω τη θηλυκότητά μου. Δεν θα μπορούσα να βγω νταλικέρης σε καμία περίπτωση».

Στο μέλλον δεν κρύβει τη λαχτάρα της να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων, αφού πρώτα κάνει τις ανάλογες σπουδές για να είναι κατοχυρωμένη. Αποκαλύπτει με νάζι και τσαχπινιά, ότι της αρέσει πάρα πολύ η αντίδραση του κόσμου όταν τη συναντούν στο δρόμο.

- «Νιώθω τόσο ευχάριστα, τόσο καλά και αυτό μου δίνει δύναμη να χαμογελάω. Ακόμα και αν δεν κέρδιζα ούτε ένα ευρώ, για μένα επιτυχία είναι το χαμόγελο που δίνω στον κόσμο. Αυτό μου αρέσει πολύ».

Δηλώνει ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του συντρόφου της, εδώ
και 2 χρόνια. Μιλάει για εκείνον με θαυμασμό, αγάπη και φανερώνει πόσο ερωτευμένη είναι. Σε ερώτηση της Μαρίας Σταματέρη αν την ζηλεύει, η Πετρούλα απαντά:

- «Είναι λογικό όταν έχεις δίπλα σου μια γυναίκα η οποία ασχολείται με τον χώρο του θεάματος και συγκεντρώνει τα βλέμματα... Δεν πολυτρελαίνεται, αλλά χαίρεται με την επιτυχία μου».

Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη, για τους γονείς της, τη γιαγιά Πετρούλα, που της έχουν, ως μοναχοπαίδι, τεράστια αδυναμία.

- «Ήμουν πολύ ήσυχο παιδάκι, μαθήτρια του 19, αλλά στην εφηβεία μου άλλαξα πολύ. Τολμώ να ομολογήσω ότι τρόμαξα τους γονείς μου με τη συμπεριφορά που είχα τότε».








Read more...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

HotShowBizNews


Σε λίγες μέρες επιστρέφουμε !!! :)

HOTSHOWBIZNEWS !!!


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online