Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Hot Amy Smart !!!




Αυτή είναι η sexy Amy Smart. Η πρωταγωνίστρια των ταινιών "Road Trip", "Just Friends", "Bigger Than the Sky" αλλά και πολλών άλλων, κάνει μια πολύ αποκαλυπτική σκηνή στην νέα της ταινία με τίτλο «Mirrors» .

Μπορεί η σκηνή αυτή να διαρκεί περίπου 30” , είναι αρκετά όμως για να θαυμάσετε το… “ταλέντο” της στην υποκριτική.

Για την φιλμογραφία της και το βιογραφικό της πατήστε εδώ

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την εν λόγο σκηνή.





Read more...

«Μην ξεχνάς» λέει ο Πάνος Κιάμος




Μία από τις επιτυχίες του καλοκαιριού ήταν το τραγούδι «Το ‘χεις» ερμηνευμένο από τον μοναδικό Πάνο Κιάμο.

Τώρα ο Πάνος μας παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο "Μη Ξεχνάς" ένα ξεσηκωτικό κομμάτι σε μουσική Κώστα Μποσνάκη και στίχου Ηλία Φιλίππου.

Και τα δύο τραγούδια είναι από το τελευταίο album του Πάνου με τίτλο "Οι δικές μας νύχτες" που περιλαμβάνει 85 live κομμάτια όπως "Γύρνα Σε Μένα", "Είσαι Παντού" και άλλα.

Ο Πάνος συνεχίζει να ξεσηκώνει τους θαυμαστές του με τις εμφανίσεις του, στα Αστέρια της Γλυφάδας.


Read more...

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Με 59,1% έγινε… του Λάκη




Χαμός έγινε στην πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου. Όλοι ήταν εκεί, φίλοι, συνάδελφοι και ο απλός κόσμος που “αγκάλιασε” για άλλη μια φορά τον Λάκη Λαζόπουλο και την πολύ επιτυχημένη του εκπομπή, Αλ τσαντίρι Νιουζ.
Τα καυστικά σχόλια και το αστείρευτο χιούμορ του Λάκη δεν έλειπαν ούτε και φέτος, αφού δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω, από όλα αυτά που συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα που η εκπομπή δεν ήταν στον αέρα.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν αυτή με τον Δημήτρη Μητροπάνο που ο κόσμος σηκώθηκε από τις θέσεις του και τον αποθέωσε.

«Κάνω πρόβες συνέχεια στο θέατρο. Εχω τρελαθεί στις πρόβες. Θα μπορέσω να κάνω άλλο ένα “Τσαντίρι” μετά από 15 μέρες. Μετά θα κάνω μια παύση για να μπορέσω να ανεβάσω την παράσταση και μετά θα είμαι τακτικός. Ελπίζω να βγαίνω στον αέρα κάθε 15 μέρες. Αν οργανώσω καλά την ομάδα μου, μπορεί και κάθε εβδομάδα». Δήλωσε ο Λάκης όταν ρωτήθηκε κάθε πότε τελικά θα βγαίνει η εκπομπή, αφού πολλά είχαν ακουστεί ότι η εκπομπή θα προβάλετε μόνο όταν η επικαιρότητα χρίζει τον μοναδικό σχολιασμό του Λάκη Λαζόπουλου.


Read more...

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Hot Diora Baird

Το νέο hot girl του Hollywood είναι η Diora Baird και ναι… είναι topples (αλλά όχι αρκετά).

Η Diora εκτός από το modeling ασχολείται και με την κινηματογράφο. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες όπως Shark , Pornstar (2008) .... Odessa Brain Blockers (2007). Για να δεις όλες τις ταινίες που έχει συμμετάσχει, καθώς και το bio της κάνε κλικ εδώ

Αλλά δεν νομίζω ότι σας ενδιαφέρει και πολύ το βιογραφικό της, όσο σας ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες που ακολουθούν. Οπότε κάντε κλικ σε αυτές


Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Madonna Athens - Sticky & Sweet tour.


clopy & paste :atsarantos.blogspot


Read more...

Ο Kevin Costner με country album (??) !!!



Ναι σωστά διαβάζετε, ο γνωστός ηθοποιός ετοιμάζει ένα album με country μουσική.
Ο Kevin Costner εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός είναι και πολύ καλός μουσικός. Από μικρή ηλικία είχε αρχίσει να μαθαίνει πιάνο και κιθάρα ενώ συμμετείχε σε εκκλησιαστικές χορωδίες και σχολικές παραστάσεις.

Πριν από περίπου 20 χρόνια δημιούργησε το συγκρότημα "Roving Boys" παρέα με τους Coinman και Forward. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα album με country μουσική που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και μέσα από αυτό ξεχώρισε το κομμάτι "Simple Truth" που έφτασε στην πρώτη θέση των charts. Εξαιτίας όμως των υποχρεώσεων του Costner με την υποκριτική, το συγκρότημα δεν συνέχισε.

Το 2005 όμως ο Kevin ασχολήθηκε πάλι με την μουσική και δημιούργησε το συγκρότημα Modern West, με το οποίο έδωσαν αρκετές συναυλίες στην αμερικανική ήπειρο
Τώρα, ετοιμάζουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, με ροκ και country μουσική.

Το album αναμένετε να κυκλοφορήσει στα αμερικάνικα δισκοπωλεία στις αρχές Νοεμβρίου


"LONG HOT NIGHT" sampler


Read more...

World Tour για την Britney Spears



Ένα δυνατό Comeback ετοιμάζει η Britney Spears, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό Z100 . Μετά την κυκλοφορία του νέου της album , θα αρχίσει την προετοιμασία για την μεγάλη περιοδεία της, που θα γίνει μέσα στο 2009.

Στην συνέντευξη έγινε και η πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση του single "Womanizer" από το νέο της album.

Πάρτε μια γεύση από την ραδιοφωνική της συνέντευξη


Read more...

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Βγήκε από το νοσοκομείο η Janet Jackson




Εξιτήριο πήρε σήμερα η Janet από το νοσοκομείο, μετά από την ξαφνική εισαγωγή της, χθες το απόγευμα, όταν κατά την διάρκεια πρόβας ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Περίπου δύο ώρες παρέμεινε στο Royal Victoria Hospital, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις αλλά τα αίτια της αδιαθεσίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Το σίγουρο είναι ότι έχουν ακυρωθεί άλλες δύο συναυλίες της, που ήταν προγραμματισμένες μέσα στην εβδομάδα.


Read more...

Ο Γιώργης Χριστοδούλου λέει… "Μην Αλλάξεις Ποτέ"



Έτσι είναι ο τίτλος του τελευταίου album, που δημιούργησε ο Γιώργης μαζί με το συγκρότημα του. Ένα album που κυμαίνετε σε jazz και pop ήχους ενώ περιέχει και διασκευές όπως "Το Καρδερινάκι" (σε μουσική και στίχους Νίκου Κυπουργού) και το "The Owl Moans Low" από το Ισπανικό group The Lonely Drifter Karen. Το album αυτό είναι προπομπός ενός Ισπανόφωνου album που ετοιμάζει ο Γιώργης.

Όπως είχε πει σε συνέντευξη του ο Γιώργης, από καιρό ήθελε να κάνει ένα ισπανόφωνο album και ήρθε η ώρα να το κάνει…

Ο Γιώργης Χριστοδούλου θα κάνει μια live εμφάνιση στην Βαρκελώνη στις 5 Οκτωβρίου ενώ κάθε Τετάρτη θα εμφανίζεται στο Κύτταρο μαζί με την Σοφία Βόσσου.

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι από το album


Read more...

Νέο album από τους Franz Ferdinand



Νέο album από τους Franz Ferdinand
“Έρχεται” το τρίτο κατά σειρά album των Franz Ferdinand.
Ένα album με διαφορετικό στυλ από τα δύο προηγούμενα. Θα είναι σε dance ύφος, σε ένα tempo που δεν μας έχουν συνηθίσει στα προηγούμενα album τους.

"Το προηγούμενο album μας ήταν γρήγορο, φασαριόζικο, ήταν γραμμένο σε υψηλό tempo. Το καινούργιο θα είναι λίγο πιο "φιλικό" για το dancefloor. Το tempo είναι πιο χαμηλό. Και υπάρχουν σίγουρα dance επιρροές, όχι όμως στον ίδιο βαθμό με τους δύο προηγούμενους δίσκους μας". Τόνισε ο ελληνικής καταγωγής Alex Kapranos (μέλος των Franz Ferdinand) σε συνέντευξη του στο BBC.


Το νέο τους album ηχογραφείτε από τις αρχές του 2007 στο studio τους, ο τίτλος δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, έχουν χρησιμοποιηθεί “τρελές” τεχνικές ηχογράφησης ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και σύστημα Doppler Effect και αναμένετε να είναι έτοιμο στις αρχές του επόμενου έτους.


Read more...

Η Lindsay Lohan και η...φίλη της !!!






Σύμφωνα με τις τελευταίες της δηλώσεις και με τις πολλές φωτογραφίες που κυκλοφορούν, η Lindsay Lohan όχι μόνο είναι λεσβία, αλλά τα έχει και με την Dj Samantha Ronson. Χάθηκε να τα φτιάξει με μια εξίσου όμορφη ηθοποιό (όπως είναι και αυτή άλλωστε) όπως Jessica Alba, Scarlett Johansson (θα μου πεις, αυτή παντρεύτηκε, οκ).
Δεν φτάνει που χάλασε την φαντασίωση πολλών ανδρών που κοίταγαν τις ταινίες της μόνο και μόνο για να δουν αυτήν, πάει και τα φτιάχνει με ένα έκτρωμα να το πω ; Τα λόγια είναι περιττά.
Αλλά και πάλι μια σκέψη περνάει από το πονηρό μυαλό μου. Μήπως όλα αυτά είναι μια πλάκα ; ένα από τα δεκάδες κόλπα που κάνουν οι stars του Hollywood για να ξανανεβάσουν την δημοτικότητα τους ; Γιατί μην ξεχνάμε, η Lindsay δεν έχει κάνει και λίγα. Κατά καιρούς έχει βρεθεί σε αστυνομικά τμήματα επειδή οδηγάει υπο την επιρρια αλκοολ ή ναρκωτικών.

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Στο Νοσοκομείο η Janet Jackson




Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες η Janet Jackson, αφού κατά την διάρκεια της πρόβας , πριν από την προγραμματισμένη συναυλία της στο Montreal, λιποθύμησε.

Ο Manager της δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες, ούτε έκανε γνωστό σε πιο νοσοκομείο νοσηλεύετε η γνωστή τραγουδίστρια. Η συναυλία φυσικά, αναβλήθηκε και δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί.


Read more...

Νέο sexy ημερολόγιο από την Keeley Hazel



Η Keeley Rebecca Hazell είναι από τα πιο γνωστά φωτομοντέλα του εξωτερικού. Κάθε χρόνο το ημερολόγιο της γίνεται ανάρπαστο ενώ τα περιοδικά που την έχουν εξώφυλλο εξαντλούνται από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.
Το ημερολόγιο δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, για αυτό πάρτε μια γεύση μέσα από το blog. Εκτός και αν το πετύχετε στο ebay.com


Αν είσαι πάνω από 18 κάνε click πάνω στις φωτογραφίες για να τις δεις χωρίς αστεράκια (εδώ που τα λέμε όμως, με αυτά που θα δεις, πάλι αστεράκια θα κάνουν τα μάτια σου) αλλά και να μην είσαι πάλι θα κάνεις, οπότε Κάνε click.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket


Read more...

Live (sexy)Αποκαλύψεις απο την Kendra Wilkinson

Photobucket

Αυτή η Sexy και χυμώδης ξανθιά είναι η Kendra Wilkinson, πρώην φίλη (κουνελάκι δηλαδή) του Mr. Playboy Hugh Hefner και νυν Playmate.

Η Kendra είχε εμφανιστεί σε μία εκπομπή σε κανάλι στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου ξαφνικά σηκώθηκε από την θέση της και άρχισε να επιδεικνύει το (υπέροχο) στήθος της, στο κοινό που βρισκόταν στο studio αλλά και στους τηλεθεατές, μιας και η εκπομπή ήταν Live.

Υποθέτουμε ότι η εμφάνιση σε εκπομπές εκεί πέρα έρχεται με κάποιες πρόσθετες ευθύνες ή αυτό που έκανε η Kendra ήταν απλά να κάνει την δουλεία της, να διασκεδάσει δηλαδή το πλήθος, αφού συγκεκριμένος λόγος για να κάνει την αποκάλυψη αυτή, δεν υπήρχε.

Photobucket


Read more...

“SEX” με την Ζέτα Μακρυπούλια





Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Έτσι θα ονομάζετε η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ταινία αυτή θα είναι σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου και θα ονομάζεται «SEX» δηλαδή «Σούλα, έλα ξανά»


Read more...

Αρχίζει το Αλ Τζαντίρι Νιουζ





Σήμερα είναι η μεγάλη πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου και του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο με πολλά γεγονότα, τα οποία φυσικά και δεν θα αφήσει ασχολίαστα, ο μοναδικός Λάκης επιστρέφει με την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η πρώτη εκπομπή θα έχει βασικό θέμα σχολιασμού (τι άλλο; ) το Βατοπαίδιο.

Πέρυσι είχαμε ακούσει ότι φέτος δεν θα βλέπαμε φέτος στις οθόνες μας το Αλ τσαντίρι, παρά μόνο σε περιστάσεις που χρίζουν την σάτιρα και τον σχολιασμό του Λάκη. Παρ όλα αυτά, φαίνεται ότι η εκπομπή θα προβάλλεται κανονικά κάθε Τρίτη (όπως γινόταν και πέρυσι).
Συντονιστείτε όλοι σήμερα στις 21:30 στον Alpha




Read more...

Παντρεύτηκε η Scarlett Johansson








Μια από της πιο ποθητές πρωταγωνίστριες του Hollywood αποφάσισε να βάλει βέρα (Δυστυχώς)

Το περασμένο Σάββατο η Scarlett Johansson παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ryan Reynolds στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η 23χρονη Scarletτ και ο 31χρονος Ryan μετά τον αρραβώνα τους, που έγινε τον περασμένο Μάιο αποφάσισαν να παντρευτούν το περασμένο Σάββατο και φυσικά τον κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για την Scarlett είναι η πρώτη φορά, ενώ για τον Ryan είναι η δεύτερη αφού πριν αρραβωνιαστεί την Scarlett, είχε μακροχρόνιο δεσμό με την Alanis Morissette και λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, την χώρισε για να αρραβωνιαστεί (και να παντρευτεί τελικά) την Scarlett Johansson.



Read more...

“Έφυγε ο Bryan Morrison”



Μετά από δύο χρόνια που ήταν σε κόμμα, “έφυγε” από την ζωή ο 65χρόνος manager του θρυλικού συγκροτήματος Pink Floyd. Ο γνωστός manager είχε πέσει σε κόμμα μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, κατά την διάρκεια ενός αγώνα polo.

Ο θάνατος του ήλθε λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της συζύγου του, η οποία έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 65 ετών.


Read more...

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Το τέλος πλησιάζει για την Amy Winhouse !!!



Πιο κοντά στον θάνατο, φτάνει μέρα με την μέρα η Amy Winhouse, αφού οι τελευταίες φωτογραφίες που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας, την δείχνουν πιο χάλια από ποτέ.

Η χρήση ναρκωτικών και η κατανάλωση αλκοόλ, την έχουν καταστρέψει. Η Amy εμφανίστηκε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά και ήταν πιο αδύνατη και εξαντλημένη από ποτέ. Στο γκαλά την συνόδευε η βαφτισιμιά της,Dion.

Υποτίθεται ότι θα τραγουδούσαν μαζί, αλλά η Amy ήταν τόσο εκστασιασμένη που το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να πηδάει πάνω στην Dion και να προσπαθεί να κρατήσει το μικρόφωνο.
Μόλις το event τελείωσε, η Amy θέλησε να αποχωρήσει.

Στην έξοδο όμως την περίμεναν δεκάδες φωτογράφοι, οι οποίοι ήθελαν να αποθανατίσουν την χάλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Η Amy αντέδρασε, Βάζοντας τις φωνές και τραβώντας τα μαλλιά της.

Όλοι λένε ότι δεν θα την “βγάλει” καθαρή αφού δεν μπορεί κανένας να την πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών, που την έχουν εξαντλήσει.

Και επειδή τα επιπλέον λόγια είναι περιττά και μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε μια φωτογραφία της Amy από το event για το οποίο διαβάσατε πιο πάνω.


Read more...

“Έφυγε” ο Πολ Νιούμαν






Τίτλοι τέλους για τον διάσημο και γοητευτικό ηθοποιό Πολ Νιούμαν.

Την Παρασκευή έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.
Ήταν ο ερμηνευτής των πιο σπουδαίων κινηματογραφικών ρόλων ενώ πρωταγωνίστησε σε πάνω από 60 ταινίες, όπως "Ο απατεώνας" κα το "χρώμα του χρήματος", ενώ Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το 1953 στην παράσταση Πίκ Νικ.

Ο Πολ Νίουμαν ήταν γνωστός και για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο, αφού την δεκαετία του 80΄ είχε δημιουργήσει μια εταιρεία με προϊόντα διατροφής τα έσοδα της οποίας τα έδινε όλα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.


Read more...

Και το όνομα αυτής… Βαλέρια



Το νέο μέλος της οικογένειας βάφτισαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος και το γιόρτασαν με ένα μεγάλο party.
Το γεγονός έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, σε γνωστό restaurant στην Βάρκιζα.

Πολλοί ήταν οι celebrities που τίμησαν με την παρουσία τους την βάφτιση της μικρής Βαλέριας, όπως η Έλλη Κοκκίνου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Φαίη Σκορδά, ο Ηλίας Ψηνάκης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που δεν προσήλθαν ήταν ο (πρωινός αντίπαλος) Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος (σύμφωνα με δηλώσεις του) δεν παραβρέθηκε λόγω του ότι ήταν στην Θεσσαλονίκη, καθώς και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία δεν παραβρέθηκε, για άγνωστους λόγους.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι καθυστερήσεις. Ανάμεσα στους αργοπορημένους ήταν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον σύζυγο της Νίκο Ευαγγελάτο, η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της.

Καθυστερημένα προσήλθαν και η Ναταλία Γερμανού με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά ήταν δικαιολογημένες αφού μέχρι τη 1:00 βρίσκονταν στα πλατό της εκπομπή τους “Μες την καλή χαρά” που παρουσιάζουν φέτος στην Alpha.

Νονά της μικρής Βαλέριας ήταν η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τις κόρες της.


Read more...

Και πάλι μαζί (;)



Εδώ και λίγες μέρες ακούγετε έντονα στα καλλιτεχνικά στέκια, ότι ηθοποιός και τραγουδιστής είναι και πάλι μαζί. Η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε όταν τους είδαν να περπατούν χεράκι-χεράκι στην γειτονία της Παπουτσάκη στο Παγκράτι.

Μετά τον τελευταίο τους χωρισμό(3Ο κατά σειρά) δεν είχαν ανταλλάξει ούτε “Γεια” και καμιά προσπάθεια δεν είχε γίνει για επανασύνδεση. Από τότε η Κατερίνα Παπουτσάκη αφοσιώθηκε στον ρόλο της «Αλίκης» για το σίριαλ “Έχω ένα μυστικό” που θα δούμε στον Alpha ενώ ο Κώστας Καρφώτης έκανε πολλές συναντήσεις σχετικά με τις χειμερινές του εμφανίσεις, που απ’ ότι μάθαμε θα εμφανίζεται και φέτος μαζί με την Πέγκυ Ζήνα.

Το πρώτο βήμα για επανασύνδεση, το έκανε ο τραγουδιστής ο οποίος προσέγγισε την Κατερίνα Παπουτσάκη και ζήτησε να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους.


Read more...

blogger templates 3 columns | Make Money Online