Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Το τέλος πλησιάζει για την Amy Winhouse !!!



Πιο κοντά στον θάνατο, φτάνει μέρα με την μέρα η Amy Winhouse, αφού οι τελευταίες φωτογραφίες που ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας, την δείχνουν πιο χάλια από ποτέ.

Η χρήση ναρκωτικών και η κατανάλωση αλκοόλ, την έχουν καταστρέψει. Η Amy εμφανίστηκε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά και ήταν πιο αδύνατη και εξαντλημένη από ποτέ. Στο γκαλά την συνόδευε η βαφτισιμιά της,Dion.

Υποτίθεται ότι θα τραγουδούσαν μαζί, αλλά η Amy ήταν τόσο εκστασιασμένη που το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να πηδάει πάνω στην Dion και να προσπαθεί να κρατήσει το μικρόφωνο.
Μόλις το event τελείωσε, η Amy θέλησε να αποχωρήσει.

Στην έξοδο όμως την περίμεναν δεκάδες φωτογράφοι, οι οποίοι ήθελαν να αποθανατίσουν την χάλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Η Amy αντέδρασε, Βάζοντας τις φωνές και τραβώντας τα μαλλιά της.

Όλοι λένε ότι δεν θα την “βγάλει” καθαρή αφού δεν μπορεί κανένας να την πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών, που την έχουν εξαντλήσει.

Και επειδή τα επιπλέον λόγια είναι περιττά και μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε μια φωτογραφία της Amy από το event για το οποίο διαβάσατε πιο πάνω.

blogger templates 3 columns | Make Money Online