Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Υ-ΠΕΡ-ΠΑ-ΡΑ-ΓΩ-ΓΗ! Ή αλλιώς... (απο το e-go.gr)


Επειδή δεν το έζησα, όπως θα ήθελα, σας παραθέτω ένα άρθρο που τα λέει όλα.



Υ-ΠΕΡ-ΠΑ-ΡΑ-ΓΩ-ΓΗ! Ή αλλιώς...όπως η ίδια είπε: "The best fucking show you have ever seen"! Well, yes it was!

Στις 19.45 και για 45 λεπτά εμφανίστηκε η Robyn για να ζεστάνει το ελληνικό κοινό για το υπερθέαμα που ακολούθησε, του οποίου όμοιο, είναι γεγονός πως δεν έχουμε δει!

Δύο μεγάλα γράμματα «Μ» δεξιά και αριστερά της σκηνής υποδέχτηκαν στις 21.15 τη Βασίλισσα της Pop, καθισμένη σε έναν θρόνο. Υπό τους ήχους του «Candy Shop» και ντυμένη με ένα μαύρο κορμάκι, με super αθλητικό κορμί, και ζηλευτά πόδια που φαίνονταν ακόμη πιο σέξυ μέσα στις μακριές μαύρες μπότες, η Madge άρχισε να δίνει ένα ερμηνευτικό και χορευτικό ρεσιτάλ, το οποίο έκανε χιλιάδες θεατές να ουρλιάζουν.

Ναι οκ ήταν playback, και ναι οκ μας έβρισε ("Sing louder you motherfuckers"), αλλά ήταν το καλύτερο, το πιο ολοκληρωμένο, το πιο άψογο συναυλικό υπερθέαμα που έχουμε παρακολουθήσει. Ολα γίνονταν μαγικά. Υπερβολικά γρήγορα ή με εκπληκτικά φωτιστικά τρικ, ή και τα δύο μαζί, δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως ότι ζήσαμε ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό.

Καρτούν, σκοινάκι, θρόνους, σεξ με την κιθάρα, χορό, κλακέτες, τσιγγάνικους ήχους, boxers σε ring, νερό, φωτιά, σκηνικά, εφφέ, ομοιώματά της στη σκηνή, όλα, όλα, ολα! Η ροκ attitude ήταν διάχυτη και στα τέσσερα μέρη του show:
Pimp - Εισαγωγή με απόδοση φόρου τιμής στην αισθητική του 1920 και στην σύγχρονη «gangsta pimp» σκηνή.
Old School - με τη Madonna να υποκλίνεται στις χορευτικές της ρίζες που εντοπίζονται στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του '80 με flash back από τον Keith Haring και τη χορευτική κουλτούρα της εποχής.
Gypsy - Ένα VIP ταξίδι στο La Isla Bonita που πυροδοτήθηκε από το πνεύμα της Ρουμανικής folk μουσικής και χορού.
Rave - Επιρροές από τη Μέση Ανατολή με λάμψη και αθλητική αισθητική.

Ακομπλεξάριστη, υποκλίθηκε στον κιθαρίστα της, υποκλίθηκε στην μαύρη ερμηνεία της συναδέλφου της στο Like A Prayer, τσαλάκωσε την εικόνα της βάζοντας περουκες και γυαλιά, φώναξε "You bitch" στην Britney στο video wall, ‘έφερε’ τον Justin στη σκηνή με μοναδικό εικονικό τρόπο, ήπιε σφηνάκια και φώναξε «Ώπα»!

Το set list της περιοδείας και της χθεσινής εμφάνισης ήταν:


'Intro/Candy Shop'
'Beat Goes On'
'Human Nature'
'Vogue'
Video Interlude
'Into The Groove'
'Heartbeat'
'Borderline'
'She's Not Me'
'Music'
Video Interlude
'Devil Wouldn't Recognise You'
'Spanish Lesson'
'Miles Away'
'La Isla Bonita/Lela Pala Tute'
Romanian folk interlude
'You Must Love Me'
Video Interlude
'4 Minutes'
'Like A Prayer'
'Ray Of Light'
'Hung Up'
'Give It To Me'

απο την Εβελίνα Σαρρή , e-go.gr

blogger templates 3 columns | Make Money Online